Önbizalomhiány

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

DJ Skyline
lehet szarul próbálod nem? esetleg rossz a technika. hiába próbálsz valamit 10x ha egész végig rosszul indulsz neki.

DJ Skyline
miért, most miben jobb? van valami veszteni valód? pláne ha egy zérónak állítod be magad és öngyilkos akarsz lenni. úgylátom te nem voltál akkor te még egyiknél sem, nem szedtél még gyógyszereket. kettõnk közül ki volt akkor ilyen helyzetben, kinek van több tapasztalata? naugye. 😊 eleinte én is azt hittem hogy nem segít, de mikor rájöttem arra hogyha nem akarom akkor nem is fog segíteni, ehez a dologhoz én is kellek, akkor már elkezdett segíteni a dolog hirtelen.

ez a rossz a depisekben hogy túlzottan makacsok. 😊 segítséget kérnek / várnak, de mikor jönne a segítség akkor meg hát én nem kértem segítséget meg úgy sem igaz az amit mondasz. én jobban tudom, blablabla. lóf×szt, azt tudod amit bemagyaráztál magadnak, és belédidegzõdött. jó sokáig azt hittem hogy mindenki majd belémköt, meg felakarnak pofozni az utcán. érdekes, egy ember nem ütött még meg a 21 év alatt, de még csak be sem szóltak. csak nem bemagyaráztam magamnak hogy én egy mozgó céltábla vagyok az utcán?

Érdekes elmélet. Én személy szerint magányra születtem. És ne mondd nekem h nem próbálkoztam...10/0....no komment
DJ Skyline
szerintem csak saját magaddal baszol ki. én is saját magammal baszok ki amíg nem próbálok valamit kezdeni a lányok terén. nem az élet szivat hanem én szivatom saját magam

Nem vok õrült, csak kib.szott velem az élet. Mégpedig csúnyán.
Ne mondd meg nekem, h mire vok képes, és mire nem 😄
Dilibogyót meg nem szedek...a helyzetem attól nem fog megváltozni...max nem fogok tudni róla 😄 Nagy segítség 😊
Doog
Úgy néz ki de pontos választ még nem kaptam csak jel féleségeket. 😊

...::::::...

DJ Skyline
nem mernéd megtenni. 😊 egyáltalán volt már öngyilkossági kísétleted? amikor odajut az ember azért elgondolkozik pár dolgon. inkább a pszichológus székébe dõlj bele, ne a koporsóba. nem feltétlen jelent 100%-os megoldást, de valamikor a helyzet annyira súlyossá válik, hogy egyedül az ember nem tud kimászni a szarból. de igazából ha már ilyeneket mondasz, akkor a pszichiáter jobb megoldás. õ írhat fel gyógyszereket. lehet ha egy rövid ideig szednél pár antidepresszánst, akkor máshogy tekintenél a világra. Efectin, Zyprexa ilyen gyógyszerek. én egy évig szedtem ezeket, aztán magam hagytam abba mikor éreztem hogy na most már máshogy tekintek a világra, próbáljuk meg gyógyszer nélkül.

Menthetetlen vok.
Miért, neked összejött? Hogy ilyen + vagy?
Ha összejönne, megváltozna az életszemléletem, de nem fog.... :S
Doog
Meg lesz az a csaj! 😉

...::::::...

Pedig megoldódna...nem mind1, hogy itt vagyok egyedül, vagy a föld alatt, egy koporsóban? Az legalább kényelmes...
DJ Skyline
nem hiszem hogy azzal bármi is megoldódna, csak a probléma elõl menekülsz el. a rövidebb út nem mindíg jobb, valamikor rázósabb mint a hosszabb, legalábbis a vége biztos. pl itt volt nekem az EÜ vizsga tegnap, vasárnap mondtam majd beosztom a tanulni valót, és akkor nem kell olyan sokat egyszerre. na ebbõl sikeresen lett csütörtök délelõtt, és akkor tanuljak meg 40 oldalt. 😄 jó, a fele kép, meg eléggé vázlatpontos, de inkább húztam, halasztottam mintsem szépen beosztottam volna. ha eddig kibírtad a sulit, akkor a következõ 5 hónap már gyerekjáték, májusban úgyis írásbeli, aztán már csak szóbelin látod viszont az osztályod. szalagavató egy móka és kacagás, jó lesz az. csajt meg megkell próbálni, tanulj a hibámból. 😊 lehet most msnen beszélnék a lánnyal, lehet nem. de egy iwiwet biztos kértem volna.

Azt nem tudom...attól függ...hogy milyen kedvem lesz, és lesz-e önbizalmam, és h elõjön-e az öngyilokra való hajlamom... 😄
De ha nem jön össze holnap semmi, akkor a legutolsó dolog fog bekövetkezni...és talán át is ültetem a gyakorlatba. 😄
DJ Skyline
tehát akkor menni fog? 😄

Csak vicceltem. 😊
DJ Skyline
"nem" most megint csak félreérthetõ. tehát, "nem erre gondoltam", így pontosabb

DJ Skyline
nem, ez az én személyes történetem volt. 😊

Ezzel arra utalsz h nekem se fog menni? <#gonosz1>
Mert nem fog <#zavart2>...
DJ Skyline
ma voltam okmányirodában, és volt ott egy szép lány, néha néha "véletlenül" összeakadt a tekintetünk. már már majdnem odamentem, de valamiért nem ment. :| most egy kicsit marom magam emiatt így utólag, hogy lehet hogy egy újabb lehetõségrõl maradtam le

Nem biztos h képes vok rá... <#gonosz3>
Ugyanis eddig 10-bõl 0-szor jött össze <#wilting>
És még1 kudarcot sajna nem viselnék el...<#rinya>
berlinboy6329
Odamész,megszólítok,beszélgetek mondassz neki szépeket oszt meglátod mi lesz.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Hát nemtom mi lesz...
Rettenthető
Egy lényeg, ne a kínjaiddal fáraszd, mert az ijesztõ (persze ha gót a csaj, mondhatod, hogy milyen szar ez a Világ, de amúgy kerüld a sírÁlmaid)

A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.

NessieGraf
Mivel azt mondod: folyton piszkálnak, sokan nem kedvelnek, lehet nembaj. Amikor beszélgetsz vele, legyél kedves, udvarias. Ne azzal kezdd, hogy bármit is szeretnél kapcsolatilag.

Táncolni hívhatod, beszélgethetsz vele at ott épp aktuális eseményekrõl (nem a saját zabszemedrõl).

És hagyd a dolgokat alakulni. Ha a lány, mint mondtad rádköszönt már, nyugodtan odamehetsz hozzá: Szia! Örülök, hogy látlak! - megszólítással. Igaz is, görcs sincs benne. A válasza alapján kiderül, alkalmas-e az idõpont a beszélgetés folytatására.

http://fenyuzer.hu http://www.antistressz.co.cc http://www.netanyu.info

sz4bolcs
Remek!!

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Nem igazán...
Különc
Minden mondatod "Nem tudom"-mal kezdõdik. Itt a probléma, tudjad már mit akarsz! És vidd végbe!

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

threat
ismer a csaj?

Ja és azt se tudom h lesz e erõm odamenni a csajhoz, ha egyáltalán elmegyek... úgyis nemet fog mondani :S
Honnan tudom? Tapasztalat... ----És ha nemet mondana, tuti felkötném magam...mert akkor már tényleg nincs semmi értelme ennek az egésznek...
Nem tudom...ha tudnám, nem lenne ilyen a helyzetem...
Nem tudom, h képes leszek-e elmenni...már csak 24 óra.... :S
tigerbácsi
na ez végre jóhír! :-)

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

DJ Skyline
hát most nincs jelölt. 😊 most én is elvagyok egyedül, megcsináltam a jogsit végre, ma megyek a papírokat intézni, úgy hogy most azért öröm is van. 😊

tigerbácsi
ohhh én verset írni nem tudok,
én csak rímeket mondok,
hiszen nem vagyok Ady vagy Petõfi,
csak egy halandó néma férfi.

verset írni nem akarok,
így címeked a rímekhez nem gyártok,
csak rímelem mi fáj nekem,
így rímekbõl áll az életem! :-)

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

tigerbácsi
ez így igaz! :-D

tigeroo
szép vers!
tigeroo
a kudarc is benne van a pakliban, de tapasztalatot minden esetben nyer az ember.
tigeroo
jaja! és ne feledjétek, minden nõnél van jobb nõ😊 hamár junkies idézeteknél tartunk😊
tigerbácsi
bazzz ne légy puhány! hiába a Nõk vannak többségben, akkor is Õk választanak! pedálozz!hiába kapod a kosarakat, elõbb utóbb bejön, s minden elutasítást fordísd a hasznodra! mert így tanulsz meg udvarolni! nekem ilyeneket tanácsoltak anno! én nem fogadtam meg! magányos is vagyok! Te ne tedd ezt!

tigerbácsi
jaaa s a maszkot hordom,
magamból azt vállalom,
engem így meg nem ismerhetnek,
így engem meg nem szerethetnek.

a maszkom él! én meghaltam,
a küzdelmem a Nõk terén feladtam,
a gyönyörû magányt már elfogadtam,
régi álmaim már réges rég feladtam.

magamra maszkot húztam,
így keménynek látszódtam,
belül hiába is zokogtam,
az arcomat könnycseppel nem áztattam.

DJ Skyline
én még az esélyét sem adom meg a dolgoknak sajnos. 😊 nem tudom miért, kicsit én is ellenség ként kezelem. nem, nem vagyok goromba, csak úgy kezelem a dolgot hogy úgyse lesz semmi, így nem pedálozok. de eddig ritkán jutok az elsõ mondatban szereplõ dolog miatt. 😊

tigerbácsi
bazz akkor benyelted a cöveket! :-( igen én is jártam így még annó! csak én elkövettem azt a hibát, hogy elmondtam neki, s így elhidegült tõlem! a másik esetben meg barom voltam, (bár az is vagyok, mert mindig ezt csináltam, csinálom ha csinos lánnyal találkozok) mert ellenségesen kezdem el viselkedni! tod mondott valamit s addig forgattam a szavait még jól össze nem vesztünk, na Vele sem tartom már a kapcsolatot! de jó ez így nekem ahogy van! egyedül csendesen, "boldogan"! :-)

tigeroo
ja hát énis igy jártam. fél éve jóba vagyok egy lánnyal. és mostanság kezdtem el érezni valamit iránta. de õ tuti csak barátnak tekint (de viszont barátként nagyon szeret)
az a baj hogy évek óta van barátja, és úgylátszik jól elvannak😊
de nem akarom beleélni magamat. most jó nekem így. csak azt szeretném hogy barátok legyünk, de ez a kurva szerelem már megint bejött... :l

junkies - maszk, nekem is tetszik a dalszövege😊
tigerbácsi
Raul: elsõ célod, hogy szombaton elmész a buliba, s ha belédkötnek akár szóval is egybõl lenyomod a gyereket! s még utána sem futsz el, hanem jólérzed magad!

tigerbácsi
mindenféleképpen beszélj Vele! ne légy olyan mulya mint én! Neked nem biztos hogy lesz olyan szerencséd mint nekem, hogy a Hölgy kezdeményezzen, majd a házasságnál is Õ kérje meg a kezed! barátságban õrlõdni egy olyan Hölgynél kit szeretsz az a legnagyobb büntetés!

Neki van önbizalma, forduljatok hozzá bizalommal:http://iwiw.hu/pages/user/userdata.jsp?userID=9209683

sz4bolcs
"de csak 19 éves vagy és nem sokat tudsz a világról, ez mindenkivel így volt..." helyesbítés: "...és sokat tudsz a világról, ez mindenkivel így volt." 😊

sz4bolcs
Nem hazudsz. Hanem lehet, hogy hazudsz.

NessieGraf
Bocs. Tetszik neki 2 csávó. Akik közül egyiknek nem õ az esete, a másik válaszra se méltatta. Röviden: a lányzó mindkettõnél esélytelen.

És kedves barátunk vállán sír a semmi után, holott õ meg alig várja, hogy észrevegyék. Ráadásul annyit nem képes megtenni, hogy ilyenkor rámosolyog a lányra és azt mondja: nem értem én az ilyeneket! Pedig te szép vagy...

Ez csak olyan nõi megérzés, hogy a lány felnéz és lehullik a papírtantusz: jéééééééé! Ha sikerül neki, ne adj kezébe két vasgolyót üres szobában, mert egyiket elrontja, másikat elveszti. De ettõl még jól érezhetitek egymást.

http://fenyuzer.hu http://www.antistressz.co.cc http://www.netanyu.info