Önbizalomhiány
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én olyan önbizalomhiányos vagyok, pesszimista meg egyéb, hogy írtam egy hosszabb gondolatot (txt-be), de beírni sem merem ide.
De igazából már sokszor csak röhögök az egészen.
Hol vagy te ehhez képest...? az optimizmus és az egoizmus mintapéldája vagy.
A demokrácia és a jogállam egy helyen található meg az egész Világon: A szótárban.
Viszont mindenkinek olyan mértékben segít, amilyen mértékben önmagát segíti. Ergó ha szarsz magadra õ is szarik rád. Ha megteszel magadért mindent, õ is megtesz érted mindent.
Ha úgy mész oda egy lányhoz, hogy úgysem jönn össze, akkor ebben fog segíteni.
A hit erejét tekintve mindegy, hogy abban hiszel, hogy van Isten vagy abban, hogy nincs Isten. A meterialista az anyagban hisz... úgy mint más Istenben. A pesszimista a sötétsgében hisz... úgy mint más a világosságban.
A hit egyébként mindenek elõtt otthon kezdõdik, önmagunkban. Hit önmagunkban. Ha ez megvan, jöhet az Istenben való hit.
ha arra is kifogásokat keresel, és nem azért mert nincs kedved, akkor van.
A változtatás a kezedben, a változás a kezedben.
Eddig akár akármivel is jöttünk elõ, hogy segítsünk mindig csak a kifogásokat kerested. Ezen gondolkodj el.
Van egy története egy emberrõl, aki egy fán rekedt egy hatalmas árvízben.
Ott jajveszékelt a fán Istennek, hogy segítse meg õt.
Közben arra ment egy csónak, odamentek hozzá, hogy kimentsék.
Erre õ elküldte õket, hogy rajta majd Isten segít.
S már a sokadik csónakot küldte el a fenébe mikor Isten lemennydörgött, hogy mégis hány mentõcsónakot küldjön még neki...
Úristen...csaknem....te vagy Wesley Gibson? 😄
Vicc volt. 😊
Egy szemlélet váltás az egész.
És utána annak megfelelõen kell cselekedni.
Ha visszesnél akkor csak emlékeztetned kell magad, hogy szemléletváltottál.
egyébként meg nyitva van
többet ésszel, mint erõvel...
A hiba egy olyan helyen van ami felett maximális hatalommal bírsz, így azt változtathatsz rajta amit csak akarsz, hogy siker kompatibilis legyen végre.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
És aztán változtatnod kell magadon, (beidegzõdéseiden, fóbiáidon).
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Szal nem...Akkor?ez még inkább ösztönözhetne.Lehet h rosszaknál próbálkoztál mindig is.És most itt a lehetõség..
ha úgy jön ki a lépés, akkor havonta több összejön, mint tíz...😊 Majd megszokod...
Két össze nem illõ embernek összejönnie... és kínóznia egymást... nekem nem hiányzik.