Önbizalomhiány

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sz4bolcs
Na, én csak benéztem, de már késõ van. Pápá.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

sz4bolcs
Ezek után inkább ne jöjjön rá, hogy nem benne van a hiba. 😄

Ez van.
Hi.
Most jó kedvem van meg rossz is egy kicsit.
Rosszkedvem van mert tagnap vesztettem megint egy fogadást.
Jó kedvem van mert a tegnapi céges bulin megismerkedtem egy gyönyörû nõvel pedig csak annyit csináltam hogy odamentem aztán mondtam hogy éljen az ingyen pezsgõ amin nevetett azután pedig elkezdtünk dumalni és megvan a száma is😊.
vegicsek
Végigolvastam a topicot, és az eddigi Punch 'n' Run fejezeteket.
Raulreal, te normális embernek tûnsz számomra. Esetleg próbáld meg, hogy elmész egy új közösségbe, és megpróbálsz beilleszkedni.Nem új sulira gondolok, hanem ilyen zabhegyezõ társulatra, a lényeg az lenne, hogy rájöjj nem benned van a hiba. Egy suliban az az imázs fog végigkísérni, amit az elején kialakítasz, késõbb marha nehéz változtatni.

A lányokhoz való hozzállásodat már egy Turgenyev nevû bácsi megfogalmazta, mint embertípust. Tépelõdsz, hogy mi fog történni, mérlegelsz, és arra a következtetésre jutsz, hogy nem is érdemes tenni semmit sem.
Pont mint a nyuszikás viccben

Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

Darukezelő
Aki ténylegesen öngyilkos akar lenni, az nem reklámozza körbe ország világ elõtt, hanem szépen csendben megteszi. Visszaolvasgattam egy kicsit, neked kb. minden kommented végén ott van, hogy öngyilkos akarsz lenni. Minek kell ezt ennyire hangoztatni? Mit tudnak vele kezdeni az ide írók? Ha segíteni akarnak, akkor meg hajtogatod a magadét, jobban tudom, nem úgy van, nem fog menni, stb. Teljesen mindegy mit mondanak az emberek, semmit nem fogadsz el, mert makacs vagy, mert bedumáltad magadnak a sok hülyeséget. :| Aki változni akar, az elfogadja a segítséget és próbálkozik. Vagy ha nem is fogadja el elsõre, de elgondolkozik rajta, hogy "Hm, lehet nem beszél hülyeséget", aki nem akar változni, az meg hajtogatja a magáét még 2 év múlva is.

"Addig, amíg nem találok vkit, aki ki tud rántani belõle...mert én nem tudom saját magamat... " Errõl beszélek, próbálnak itt neked segíteni, kirántani a dologból, de nem fogadod el a segítséget. Gondolom pszichológushoz nem mész el, a lányhoz odamenni nem mersz, itt nem fogadsz el semmilyen segítséget, akkor mit szeretnél? Meghalni, azt már tudjuk, de most vonatkoztassunk el a maszlag dumától.

Ismeritek azt a szót, hogy: önsajnáltatás?

Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!

eléggé

NEOreg3
érdekes lények az emberek

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

De most mit vársz? Hogy mindenki sajnáljon?

Indulj el a nagyvilágban, hagyd magad mögött a sulit.

Tinman
Az öngyilkosok a legtöbb hit szerint, rosszabbul járnak, mint életükben. Hiszel vagy sem lényegtelen, de mi van ha van benne valami? Vállalod a kockázatot?

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

Nem számít. Nekem már késõ. Adios...
Csak te segíthetsz saját magadon.

Ez hülyeség.

Megnyugodhatsz, ma földi pályafutásom befejezõdik. Így nektek se kell majd velem szenvedni.
salsoul
miért akarsz másokat is belerántani a szarba?
Addig, amíg nem találok vkit, aki ki tud rántani belõle...mert én nem tudom saját magamat...
Bepattantam kocsiba, és vezettem egy csomót...Olyankor próbálom általában rendbe tenni a fejem...Mondhatjuk, h ez az egyetlen dolog, ami megnyugtat...amikor felbõg az egy-ötös motor 😊
salsoul
mert a körülmények kurvája vagy - de még meddig?
Ma egy kicsit szebb színben látom a világot. De valószínûleg nem sokáig...érzem h az este el fogja rontani a kedvem....
Köszi, megnyugtat 😊 ---nemtom
sz4bolcs
Én elfogadlak olyannak, amilyennek mondod magad. 😄 ÉS Te?

Figyelj, egy kicsit szánalmas amit itt mûvelsz. Állj már végre a sarkadra!! Olvasd vissza miket írogatsz.....nem kéne lesüllyedned ennyire. Ha egyedül nem megy, kérj orvosi segítséget. Nem szégyen. Így nem lehet élni!

és nehogy azt válaszold, hogy nem is fogsz[/i]

"Nem igaz! Nem mártírkodik! Attól fél, hogy összejön a lánnyal, boldog lesz és nem lesz miért sírnia."

Hagyjuk már a hülyeségeket. Elõbbb jön az, hogy szépen rendberakja saját magát és utána majd vonzó lehet mások számára is.

Az eddig elhangzottak alapján mindenképpen helyre kell raknod magadban és a környezetedben a dolgokat, mert ha így állsz hozzá, akkor tényleg ne várj semmit a nõktõl.

Intelligens, fiatal srác vagy, normális külsõvel és mégis képes vagy telepanaszkodni az egész topikot. Itt az ideje, hogy végre kezdj valamit az életeddel.

NessieGraf
Nem igaz! Nem mártírkodik! Attól fél, hogy összejön a lánnyal, boldog lesz és nem lesz miért sírnia.

Gondolj bele: béna vagyok, halálvágyam van, mindig a mások véleményét fogadják el (el nem mondanám az enyémet)! Aztán holnap meg rigófütty, napsütés, kék ég...

Mit fog csinálni egész nap?

http://fenyuzer.hu http://www.antistressz.co.cc http://www.netanyu.info

haha.
Tudod mi a te bajod.

MÁRTÍRKODSZ.
salsoul
Fel kéne vállanod a felelõsséget az életedért!
Célt kéne kítûznõd magad elé, amit aztán akarnál!
Ám mindezt nagyon-nagy ívben kerülöd.

Egy nihilistának tényleg nem sok jövõje van...
<#zavart2>

salsoul
Én azt mondtam, hogy ÍGY NINCS. Mert ÚGY lenne.
Csak meg kéne szülnöd már önmagadat.
És ezért fogom kinyírni magam. Te mondtad, nem én. Nincs hasznom a világban. Így ...azt mondom, h inkább megdöglök.
És nem is fogom soha többé.
Látod...ezért nem próbálom meg.
Tudom mit akarsz ezzel elérni...fordított pszichológia (vagy mi) h bebizonyítsam h nem vagyok az....vagy csak szimplán az vagyok...
salsoul
DJ Skyline
honnan tudod hogy a mostani lány nem fogadna el? 😊

salsoul
Beszari tutyimutyi nyomoréknak?
Max egy másik beszari tutyimutyi nyomorék fog elfogadni...

Nem vagyok droid. Én élien vagyok. 😄
"Mikor szándékozol felvállalni az életed?" --majd ha lesz egy ember is aki elfogad olyannak, amilyen vok...
salsoul
Hogy ez mekkora baromság.

Az én életem anarchikus demokrácia.
Bárki bármit mondhat, ám akkor is én döntök.

Neked is ajánlom!

Mikor szándékozol felvállalni az életed?
Vagy jó a droid lét?
õõm egy szval sem mondtam hogyha rokon jött akkor csináltam... bármiféle idegen... rokonnál max 5 éves koromig tartott a szülinapomon😄😄😄 jöttek a keresztszüleim meg a másodunokatestvéreim lifttel aztán én ott vártam a lift elõtt kinyilt a lift ajtó én meg mint akit puskából lõttek ki berohantam aztán elbujtam xD xD mai napig emlékszem rá hatalmas volt de elég jól szót tudok érteni a felnõttekkel szerencsére igaz nagyon elfoglaltak a keresztszüleim sõt már õk is elváltak:S:S itt nálunk nincs is igazi család most nem írom le részletesen miért

akkor ne is próbáld meg újra, az túl logikus lenne.
<#eljen>
Próbáltam változtatni,de nem sikerült. Ennyi.
isten helyében én sem nyalnám ki a segged, a nyavalygásodért és punnyadásodért cserébe
Micsoda áldozat -..
salsoul
Mondom, Isten nem terülj-terülj asztalkám...
A többség szava döntött mindig...mindenhol
salsoul
És a te szemszögedbõl ki a mérvadó: te vagy mások?
Te eleted te éled, vagy netán mások?
Te életed a te életed, vagy netán másoké?
hát nálam is ez van. illetve nem teljesen. az a rész igaz rám, hogy kiskoromban rokonoknál én is az asztal alatt bujkáltam, mert utáltam ezeket a családi dolgokat. a mai napig nem tudok a rokonokkal semmi értelmeset beszélni, max válaszolgatok. És ez kb. minden felnõttel igaz (értsd: 30 feletti) hogy nem tudok vele mirõl beszélni.
Annyi különbséggel, hogy ez nálam nem félelem miatt van, hanem teljes érdektelenség miatt.
Egyszerûen nincs közös témám, és úgy érzem, a generációs különbség túl nagyot szakít köztünk, ezért a stílusomon is változtatni kéne, de ahhoz meg nincs kedvem, hogy játsszam a fejem. Ezért elintézem tõmondatokkal, ha rokonságban vagyunk, rendszerint csak ülök, és figyelek.
nem azért, mert túl magas szintû lenne nekem a téma vagy ilyesmi, sokkal inkább úgy érzem, hogy ne ehhez nekem kurvára nem kell hozzászólnom, mert nem várja el tõlem senki. Vagy sokszor tök triviális számomra egy-két dolog, de nem vágok közbe, majd rájönnek maguktól. én ilyen vagyok. 😄
hagyjuk Isten nem létezik...

Sokszor imádkoztam istenhez, de nem hallgatott meg.