6682
Önbizalomhiány
-
Fbn Lx #3841 nana.
ez pont fordítva van. az egykék általában sokkal magabiztosabbak, gyakrabban egoisták. ők maximum tényleg divatból lesznek önbizalomhiányosak. -
Fbn Lx #3840 mindenki ezt mondja, aki nincs benne, és akinek nincsen semmi rálátása. -
#3839 részben igaz, de mikor már annyira lesüllyedsz a szarban hogy magadtól nem tudsz kimászni, akkor már segítség kell. és ez nem feltétlenül egy fórum, vagy a nagyi segítsége. lehet a pszichológus is ugyanazt mondja mint az x+1 barát, rokon, de szerintem egy sokkal másabb irányból közelíti meg az egész problémát, ami a kedves betegnek tényleges segítség lehet. annyiszor hallottam már én is a "hozzáállásodon kéne változtatni" dumát. ok, és? tudom jól, de ezzel nem jutottam előrébb a dologban sajnos. anno mikor tartottam az emberektől, kb milliószor hallottam hogy nem bánt senki, miért bántanának, stb szövegeket. de valamiért a pszochológus tudott csak segíteni ténylegesen, mert más szemszögből közelítette meg az egészet, sokkal másabb technikákat alkalmazott. nem véletlenül mondtam raulrealnek azt hogy menjen el pszichológushoz, most itt elmondják 10-en azt amit, láthatóan nem történt semmi. jó persze nem is fog egy hét alatt csoda történni, ehez idő kell, de lehet egy pszihomókus meg más szemszögből segítene neki. de ő meg állandóan azt mondta erre hogy nem fog ilyen emberhez eljárni. itt jön képbe az amit mondasz, hogy valahol mégis csak magadnak kell megoldanod a dolgokat. mégpedig ott kezdődik hogy elmegy az ember elmesélni a problémáit egy mókusnak, ez lehet egy első lépés a megakarok gyógyulni című dologban. lehet nekem is elkéne mennem megint, mert hiába hallom már hetvenharmadszorra a hozzá állásodon kéne javítani című mondókát, ez így kevés. nem feltétlen lesz ez megint egy 1 éves procedúra, lehet 2 hét alatt rátudna világítani más szemszögből arra hogy miket próbáljak, stb. -
Mirk #3838 Nem, nem kell.
Magadra kell támaszkodnod, a problémáidat is magadnak kell megoldanod. Itt kezdődik az önbizalom. -
#3837 Magadból indulsz ki -
campy #3836 és sokkal több az olyan önbizalom hiányos akinek nincsen testvére... -
campy #3835 aha... igen csak kellene egy kis bíztatás hozzá mármint a családtól...
de ha vki nem kap itt most nem magamra gondolok!! -
Mirk #3834 Ezeket le lehet küzdeni.
Hozzáállás kérdése. -
campy #3833 valakinél a balszerencsés családi hangulat miatt is rágódhat ami mondjuk 14 éve elkezdődött meg a rengeteg rokon halála...+ a külső, kisebbségi komplexus is lehet... -
campy #3832 nem feltétlenül... -
Mirk #3831 Mindenkiben a saját hülyesége miatt alakul ki az önbizalomhiány. -
#3830 És ha nem a divat szempontjából közelítjük meg az önbizalomhiányt? Hanem mondjuk úgy, hogy: "Miért alakulhat ki az emberben önbizalomhiány?" -
#3829 Nekem nem kell segítség és ha kellene, messze elkerülném az internetet -
Mirk #3828 Ha nem árulod el nem tudunk segíteni. -
#3827 Az üldözéses dolog confirmed és rátapintottál a lényegre... többet nem árulok el -
campy #3826 lol -
#3825 A végszó: mindegy, miből tudsz divatot csinálni, mindig lesznek olyanok, akik a legnagyobb hülyeséget is képesek követni. Légy benne guru és megélsz belőlük.
Egy dolgot ne kínálj az emberek többségének: olyat, ami jó neki. Az az egyetlen dolog, amitől félni fog és menekül. (Tényleg, és ide illik a végszavad is.) -
Mirk #3824 A végszó emberi hülyeség? -
#3823 Az attól függ. Ahogy az emberek egy részét ismerem, ha divatba jönne, azoknak mindnek kéne.
Én marketing tanfolyamon hallottam: akkor élsz jól, ha te vagy a guru. Aki itt jól fejlett önbizalomhiánnyal küszködik, elkezdheti tanítani. Üzlet az emo, el lehet adni Hello Kitty (nem rosszul, rosszul csak az lesz, aki az eredményt látja), a közösségi portálos hölgyek között láttam túlfejlett Barbie babát... Soroljam? -
Mirk #3822 Miért van valakinek önbizalomhiánya? -
#3821 Ja, valami üldözéses dologgal kombinálva. :D -
#3820 Szerénység? -
#3819 Akkor ez már nem is önbizalomhiány. Csak nem jut eszembe a neve. :D -
Nem komoly az esetem, beírok én, csak félek!!! -
#3817 Ha te írtad a félmondatot: "Nem merek beírni" akkor igen. De csak páros napokon vagyok komoly, kora délutánonként. -
#3816 Ez nekem jött? -
#3815 Látom kifejlődőben az önbizalomhiányod
Azért ne aggódj, van akié múlik. Bár ahogy elnéztem az itteni helyzetet inkább a nem tudom, merre induljak és elinduljak-e egyáltalán helyzet van, mint önbizalomhiány. -
Narusco #3814 nemide -
Narusco #3813 szem -
campy #3812 okay! megfontolom az ajánlatát később goott-byye:D:D -
#3811 olvass bele abba is
rengeteg szó esik benne emberi kapcsolatokról, családról stb is... talán többi is mint a másik kettőben
nem a pénzkergetésről szól, hanem hogy kibontakoztathasd saját életed anélkül hogy bárki rovására lennél -
campy #3810 te miről beszélsz? -
campy #3809 hmm nincs itt semmiféle kifogás...
jó ötlet ez a jegyzetelés dolog köszi, de én nem akarok kapzsi ember lenni mint már mondottam eléggé hideged hagy a pénz meg a hatalomvágy...semmi nagy dolgot nem szeretnék... -
#3808 Mi a téma itten mostanság? Nem merek beírni, mert 1. raulreal benyög valami iszonyat lámát vicclapról másolva 2. campy magára veszi és nyesztet 3. salsoul fakultatív tanításba kezd Buddha alapszakon
Elkezdtem dolgozni is, szerencsére már annyit se vagyok itthon mint nem kéne... -
#3807 A Maximális teljesítményt illetően az idióta ismertető szöveg és cím miatt ne legyenek előítéleteid. Nagyon jó könyv az élet minden területére... Olvass bele ha teheted (könyvtár, könyvesbolt sat.)
[én ezzel kezdtem]
Itt a tudás a lényeg.
Az, hogy megfelelően használod fel, vagy visszaélsz vele - amint az sok kapzsi pénzhajhász teszi - már a te dolgod. Akár mit is olvasol azt át kell gondolnod, magadhoz kell szabnod.
A köny elolvasásától még semmi sem lesz jobb.
Ötleteket, kapaszkódokat adnak. Meg amolyan útjelző táblák...
Meg motivációs..
Amolyan MacGyver féle svájcibicska és ragasztószalag ez a pár könyv...
Rajtad áll, hogy használod e.
Érdemes egy füzetet is venni hozzá és abba jegyzetelni amit érdekesnek és megfogadandónak találtál számodra.
---
Nem rossz indulat: vedd észre, tudatosítsd ahogy kifogásokat keresel.
Nevezd nevén, és utána mindig fel fogod ismerni mikor keresztbe akar tenni neked. És második körben újra kiértékelheted az adott helyzetet. -
campy #3806 ki van javítva:D késő este van már nem tudok ugy írni mint nappal áá ez fárasztó -
Vegas #3805 képes lennének = képes lennék (-né) = képes lennek -
campy #3804 képes lennének = képes lennék (-né) -
campy #3803 most megnézegettem ezeket a könyveket, egyik se a problémám:D:D
Ki ha én nem?: nem is volt szexuális kapcsolatom, más miatt van nekem kisebbrendűségi érzésem talán magam sem tudom micsoda...
Ne hagyd magad: Tisztában vagyok mit kell tenni, ha beszolnának vagy szekálnának a 65 kilommal is képes lennének kemény dolgokra!!! ha nagyon kell...
talán egyedül a Ébreszd fel benned a szunnyadó óriást kellene elvasnom több életcélom lehetne , bár itt megint az önmegvalósítás hiányzik
Maximális teljesítmény: :P pff nem kell az nekem megelégszem avval ha van munkahelyem ugyanis nem fogom magam túlhajtani a pénzért vagy lesz vagy nem
viszton a Határtalan siker se lehet rossz
Szóval összegzés: Határtalan siker, Ébreszd fel benned a ...ezt a 2-őt ajánlom magamnak:D:D köszönöm szépen...öhhöm
ha túl leszek a decemberen talán januárban elkezdem vmelyiket ezek közül! elolvasom és meglátjuk hogy használ e ha nem így jártál viszont értékelem hogy segíteni próbáltál:) -
campy #3802 most nézem:D A titok c film megvan nekem DVD-n láttam is, de nem tett rám mély benyomást... az elején van benne egy buzi csávó akit kiközösítettek...aztán hirtelen nagy önbizalma lett és leszarta h szekálják a munkatársai... áá most ettől miért változnék meg?:) erre adj választ!!!