Önbizalomhiány
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Most jó kedvem van meg rossz is egy kicsit.
Rosszkedvem van mert tagnap vesztettem megint egy fogadást.
Jó kedvem van mert a tegnapi céges bulin megismerkedtem egy gyönyörû nõvel pedig csak annyit csináltam hogy odamentem aztán mondtam hogy éljen az ingyen pezsgõ amin nevetett azután pedig elkezdtünk dumalni és megvan a száma is😊.
Raulreal, te normális embernek tûnsz számomra. Esetleg próbáld meg, hogy elmész egy új közösségbe, és megpróbálsz beilleszkedni.Nem új sulira gondolok, hanem ilyen zabhegyezõ társulatra, a lényeg az lenne, hogy rájöjj nem benned van a hiba. Egy suliban az az imázs fog végigkísérni, amit az elején kialakítasz, késõbb marha nehéz változtatni.
A lányokhoz való hozzállásodat már egy Turgenyev nevû bácsi megfogalmazta, mint embertípust. Tépelõdsz, hogy mi fog történni, mérlegelsz, és arra a következtetésre jutsz, hogy nem is érdemes tenni semmit sem.
Pont mint a nyuszikás viccben
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
"Addig, amíg nem találok vkit, aki ki tud rántani belõle...mert én nem tudom saját magamat... " Errõl beszélek, próbálnak itt neked segíteni, kirántani a dologból, de nem fogadod el a segítséget. Gondolom pszichológushoz nem mész el, a lányhoz odamenni nem mersz, itt nem fogadsz el semmilyen segítséget, akkor mit szeretnél? Meghalni, azt már tudjuk, de most vonatkoztassunk el a maszlag dumától.
Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Hagyjuk már a hülyeségeket. Elõbbb jön az, hogy szépen rendberakja saját magát és utána majd vonzó lehet mások számára is.
Intelligens, fiatal srác vagy, normális külsõvel és mégis képes vagy telepanaszkodni az egész topikot. Itt az ideje, hogy végre kezdj valamit az életeddel.
Gondolj bele: béna vagyok, halálvágyam van, mindig a mások véleményét fogadják el (el nem mondanám az enyémet)! Aztán holnap meg rigófütty, napsütés, kék ég...
Mit fog csinálni egész nap?
http://fenyuzer.hu http://www.antistressz.co.cc http://www.netanyu.info
Tudod mi a te bajod.
MÁRTÍRKODSZ.
Célt kéne kítûznõd magad elé, amit aztán akarnál!
Ám mindezt nagyon-nagy ívben kerülöd.
Egy nihilistának tényleg nem sok jövõje van...
"Mikor szándékozol felvállalni az életed?" --majd ha lesz egy ember is aki elfogad olyannak, amilyen vok...
Az én életem anarchikus demokrácia.
Bárki bármit mondhat, ám akkor is én döntök.
Neked is ajánlom!
Mikor szándékozol felvállalni az életed?
Vagy jó a droid lét?
<#eljen>#eljen>
Micsoda áldozat -..
Te eleted te éled, vagy netán mások?
Te életed a te életed, vagy netán másoké?
Annyi különbséggel, hogy ez nálam nem félelem miatt van, hanem teljes érdektelenség miatt.
Egyszerûen nincs közös témám, és úgy érzem, a generációs különbség túl nagyot szakít köztünk, ezért a stílusomon is változtatni kéne, de ahhoz meg nincs kedvem, hogy játsszam a fejem. Ezért elintézem tõmondatokkal, ha rokonságban vagyunk, rendszerint csak ülök, és figyelek.
nem azért, mert túl magas szintû lenne nekem a téma vagy ilyesmi, sokkal inkább úgy érzem, hogy ne ehhez nekem kurvára nem kell hozzászólnom, mert nem várja el tõlem senki. Vagy sokszor tök triviális számomra egy-két dolog, de nem vágok közbe, majd rájönnek maguktól. én ilyen vagyok. 😄