Önbizalomhiány

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Hegi90
mut már, olyan régen láttam a gettós fejed 😄

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

NEOreg3
0_o

szavazótopikban egyszer.

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Hegi90
felraktad a képed, sg-re? 😄

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

NEOreg3
nem nagyon látszik szerintem külsõre, hogy depis lennék, bár nemtom.

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Szvsz az önsajnáltató "stílussal" épphogy kiprovokálod. Már ez is divat? <#nemtudom><#nevetes1>

NEOreg3
csak azért vettem fel iylen stílust, hogy kevesebb legyen az esély arra, hogy belémkötnek:\

bár aki ismer az így is belémköt.

NEOreg3
én éjfélkor mentem el az enyémrõl, mert kurvára untam magam és úgysem hiányoztam senkinek

Nemtom te miért vagy ilyen búvalbaszott, a fejed alapján inkább olyan csajozós, balhézós arcnak nézel ki 😄

NEOreg3
just like me

Hülye ostoba idióta balfasz.

Hegi90
najó, rólam inkább ne vegyél próbát, mer én is szar vagyok 😄😄😄😄😄😄D:

Hegi90
raul vegyél példát rólam. én ma hajnal 5-kor értem haza szalagavatóról, pedig nem is lakok messze 😊)))

NEOreg3
mi csak annyit fogunk érzékelni, hogy többet nem ír ide, nem hiszem, hogy webkamera-stream-et indítana😊

Andr0
szerintem válald be fasza gyerek vagy bár asse tudom ki vagy de nemgáz tudom hogy te vagy a legjobb

Armin & Ayu fan

sz4bolcs
Jézusom ez nagyon gáz. Olyan szar lesz végignézni, hogy raulr. is ezt csinálja. 😞

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

NEOreg3

sz4bolcs
Nehogy próbálkozz, ez lesz a 11. és úgyis elbuksz, és akkor juj, már nem fogja tovább bírni a lelkecskéd, kénytelen leszel nyavajogni.

DJ Skyline
csajhoz oda menni! <#ticking>

Sok szerencsét. Nekem. 😄
gercse
hajrá

Azt hiszem, most elmegyek...úristen...elmegyek...kinyomom a gépet 😄
NEOreg3
ha tények közlése annak számít, akkor legyen<#fejvakaras>

sz4bolcs
így van.

Sõt..az utolsó utáni pillanatban 😄
sz4bolcs
Ráérsz az utolsó pillanatban, még nem kell menned, ráérsz. 😄

dehogynem...dehogynem... 😄
NEOreg3
én senki vérét nem szívtam<#wilting>

Jólvanna...lehet h megyek... 😄 De még semmi sem biztos.. 😄
Doog
Mennyé má ne ezsgézzé! 😄

...::::::...

sz4bolcs
Itt ülsz puccparádéban és sg fórumra irogatsz fiúk lányok kapcsolatokba. 😄😄D Írj inkább könyvet, az jobban áll.

Itt ülök puccparádéban..na szerintetek megyek vagy nem?!
sz4bolcs
Nem megy. 😄 Itt fog anyázni, mert ostoba, és megérdemli.

Ne menj úgyis kiröhög mindenki.

Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!

sz4bolcs
Ez az, nyafogj! 😄

DJ Skyline
na mész a szalagavatóra?

Anyátokat... 😄
sz4bolcs
Rajta úgysem segít semmi. 😄
Amúgy meg ...majd sajnálom.
Bántani meg nem kell, bántják elegen szerencsétlent.
El kell fogadni olyannak, amilyen.

Ha jól tévedek neo, néhány napja te szívtad ugyanígy a vérünket... 😄
Elmentek a picsába coca és sz4bolcs! 😄
Csak önsajnáltató. Most miért bántod?😄

NEOreg3
de a fordított pszichológia se segít rajta😊

sz4bolcs
raulrealnak úgysem segítene, mert egy utolsó balfasz. 😄

Sziasztok! Olvagattam miket írogattok. Én is le voltam/vagyok törve, foltak furcsa tetteim elképzeléseim a jövõmmel és magammal kapcsolatban, de kaptam segítséget még idõben. Szóval tényleg nem szégyen elfogadni mások segítségét mielõtt megtörténne a "baj". Én elfogadtam, most pszihológushoz járok, kapok gyógyszereket, amik abban segítenek, hogy túl tuddjak lépni gondjaimon. Ismét vannak életcéljaim, és már nem töltöm a mindennapokat négy fal között. Soha nem hittem volna, hogy van értelme a pszihológusnak, de be kell látnom hogy tévedtem. Érdemes elmenni, mert meghallgatja gondjaidat, próbál segíteni, de persze magadnak kell megoldani a dolgaidat. Fõleg akkor jó, ha egyedül vagy és nincs akire támaszkodhatnál. Nálam bevállt, ajánlom mindenkinek, akinek szüksége van rá!

😄😄😄😄😄😄

sz4bolcs

<#mf1>
joebacsi
akkor áruld a tested

www.rdha.hu [bf 80k] [bf2 100k] KisKöcsögkör FTW! \"Az ország azé, aki teliszüli.\"

Nem vagyok dagadt 😄
Mondhatni, h jó fizikumú vok.
NessieGraf
Részben tévedsz. RR képes arra, hogy teljesen normálisan lássa önmagát és a világot. Idõnként azt látom, amikor rájön, hogy simán meg tudna oldani egy feladatot, véghez vinni egy elképzelést, akkor idejön és bebeszéli magának, hogy jusztse.

Ezt bizonyítja számomra, hogy mindannyiunknak elmondja: a lány ráköszönt, látszik, hogy szóbaállna vele. Ez után megérkezik kb. húsz+ üzenet, amely arról szól, hogy miért mégse.

Ráadás: most 19 éves. Potenciálisan 81 éve is hátra lehet. Ehhez képest mi az a fél év, ami ez az iskola?

A lány érdeklõdik iránta. Lehet, hogy õ magáért, lehet azért, mert ebben a közösségben õ pont olyan magányos, mint RR. Esetleg mindkettõ. Ha igazam van, elmarad a húsz+ üzenet és a válaszaink. Mivel fog eltelni a nap? Ez volt a kérdés.

Mert ugye lehetne folytatni az írást, végre nekikezdeni a tanulásnak, foglalkozni a lánnyal, megismerni új embereket. De ez mind szokatlan tevékenység, hiszen végére járna valaminek, akár jól is érezheti magát. Akkor mi lesz a "rakás szerencsétlenség" imázzsal?

http://fenyuzer.hu http://www.antistressz.co.cc http://www.netanyu.info

Gyúrjatok sokat, sportoljatok. Legyen fizikumotok és nem lesz önbizalom hiányotok. Szerintem akik itt az életüket kioltani készülnek, azok, mindannyian súlyos zsír felesleggel élnek együtt és ezt csak fokozzák(tovább dagadnak) azzal, hogy ide sírják le a zsírban gazdag életüket a netre, ahelyett, hogy edzenének inkább...