Önbizalomhiány

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

kulabácsi
lol az szopás 😄
de legalább nem nyavajogsz tovább, az már pozitívum
(mondtam én h sokszor segít egy bebaszás 😄)

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

salsoul
Elõször az elsõ osztályos tananyagot kell megtanulnod... 😉

És az nem az, hogy õ ribanc, hanem az, hogy te vagy vak.
Jah...és még valami...örülök h jót szórakoztok rajtam...remélem feldobtam a napotokat. :S<#taps>
Félreértettétek...azért ribanc, mert szórakozott velem...úgy látszik, mindig én leszek az emberek szemében a rossz...hülye...stb.

Nem én szemeltem ki...Köszi szépen. Bíztam benne, h megint megkapom a napi oltásom... :S
salsoul
Az igazság az, hogy a bebaszás semmit sem old meg.

Mert ha tényleg megoldaná a gondokat, ebben az országban már rég nem lennének gondok...

A "rosszabbik, nyavajgós, negatív seggfej" részed pedig itt nyafog, hogy az összes csaj ribanc... mert kiszemltednek már volt barátja.
Jah szórakozott:d...mondjuk aki hagyja megérdemli.

Ez hülyeség.

Hát akkor két lehetõség van. Az egyik, hogy a csaj csak szórakozott veled végig, a másik, hogy mivel sokáig nem léptél, nem várt rád. (Harmadik: félreértelmezted az egészet és nem is akart semmit 😄)

Személy szerint az egyesre tippelek. 😊

Nem értem a logikádat.Magyarán azért ribanc mert nem a te barátnõd?...

NEOreg3
0_o

akinek kell az kérje el tõled privátban.

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Hát a kocsi remélem ott lesz XD
Nem vok alkoholista, évente talán egyszer iszok...sõt...néha ritkábban...de lehet h el kéne kezdeni 😄
ezért nem kellene beb*szni...utána jönnek csak a gondok, elõbb bánat aztán alkoholizmus végül mindent elvesztesz...apámnál is így volt undorító az alkohol

berlinboy6329
Elõször a csajt aztán meg a kocsid veszted el.Odamész és nem lesz ott 😄

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

nem tehet róla ha olyan emberek veszik körül, akiknek az életük csupa színjáték...szánalmas

Nemsoká' indulok...amint elmúlt ez az irtózatos fejfájás 😄
na semelyikötök se nyerte meg a fogadást😄😄😄
RR nem baj lényeg hogy elvoltál...csillagok tényleg szépek, és tényleg a mai csajok nagyrésze ribanc

Kettészakadt a szívem.
Szabi84
de a kocsiért ne felejts el visszamenni!😄

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

berlinboy6329
"odamegy hozzá a barátja, hosszú csókcsatát vívnak, a szemembe néz - a csaj - és kézen fogva ellibegnek..."

Ásztákurva!<#wow2>

Hátilyetmégnembasztam!

Pedig aszittem meglesz. 😞

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

való igaz...

Itt raulreal, élõben a gettóból...

Hát..hát...hát..

Ez is megvolt. Kezdõdött az egész azzal, h beszivattak, h próba van. Én meg bevágtam magam a kocsiba, 90-nel átrepesztettem a városon...Lezajlott a hivatalos rész...Mondtam, na akkor most odamegyek a csajhoz, nem vagyok én beszari...elindulok...odamegy hozzá a barátja, hosszú csókcsatát vívnak, a szemembe néz - a csaj - és kézen fogva ellibegnek...komolyan mondom <#mf1>

Erre fogtam magam, és jól bebasztam...nem hánytam v ilyesmi...addig soha nem megyek el...csak olyan állapotba kerültem, mint mikor írok... - nem tudom pontosan leírni - na és üldögéltem, és komolyan mondom, örültem annak, h a többiek jól érezték magukat - talán vhol én is - nem voltam rájuk irigy, v ilyesmi... talán elõször... hazaténferegtem, jaaa... és útközben megnéztem a csillagokat 😊
Mivel tanultuk a különbözõ cs.képeket, egy csomót felismertem 😄

Ja, és még vmi. Tegnap öngyilkos lettem. Pontosabban egy részem...a rosszabbik, nyavajgós, negatív seggfej azt hiszem végre megdöglött.. R.I.P.
Csak jól be kellett b.szni... 😄 Persze a fejem erõsen hasogat még mindig 😄

Végsõ következtetés: az összes csaj ribanc (tisztelet a kivételnek) ...de tényleg.
Hehehe.....visszakerestem a képedet. Az engedelmeddel be is szúrom ide <#eplus2>

Érdekesen hangzik, ha esetleg megtalálod a linket, beszúrhatnád ide (már ha neten olvastad, persze).

NessieGraf
Amit írtam, vagy amirõl, vagy akirõl, vagy jó sok tanácsaitok gyakorlati hasznáról? Vagy leginkább mindrõl, csak hosszú?

http://fenyuzer.hu http://www.antistressz.co.cc http://www.netanyu.info

sz4bolcs
Jókat írsz. Majd talán én is szeretnék ehhez szólni.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

NessieGraf
Véleményem szerint az ego okozza a problémákat. Igaz a kis gonosz mûködését magasabb szintû helyekrõl lehet jól felismerni, mint a szokásos görög megközelítés.

Az emberi személyiség legjobb leírása a szufi eneagram (nem biztos, hogy pontosan írom a szót) szerinti megközelítés. Eszerint az egon belül még ott a "kemény mag" és benne a valódi ÉN.

Ami igen fontos: a különbözõ személyiségek kívánatos változása a szufi szerint. Alapból van valamilyen személyiséged. Nem az a feladatod, hogy másmilyen legyen, hanem az: felül tudj emelkedni a besorolásokon. Önmagadat szárnyald túl (nem a hülyeségben).

Én tanultam egy módszert valamikor, amivel 10 perc alatt fel lehet ismerni és helyre lehet tenni ezt az egos problémát. Az a túlfejlett dög beszéli tele a fejét tulajdonosának. (Az szokta megakadályozni azt is, hogy nyugodtan felkészülj egy vizsgára, hiszen folyton duruzsolja: úgyse sikerül.)

Ezért nem tud RR se kivergõdni egykönnyen. Mert ugye az, aki talál egy barátnõt, nem ér rá a szenvelgõ egojával foglalkozni. Az a dög meg míg fel nem ismered uralkodik.

salsoul
Egyébként úgy gondolom, hogy itt már annyi tip és trükk és tanács hangzott el, hogy bárki bármilyen szarból ki tudna segítségükkel lábalni, ha valóban rendíthetetlenül elhatározná és akarná a kilépést a szarból.
salsoul
#3127:
Most is tudja, hogy nem benne van hiba, holott a hiba benne van.
A gondolkodásában, felfogásában.
És ezen csak õ tud változtatni.

#3133:
Jelenleg nem képes rá tartósan.
A lehetõség megvan, ám csak éppeni kedve, érzelmei szerint él vele.
Akaraterõ, tudatosság a nullához konvergál.

Egyszerûbb fatalista mód belenyugodni abban hogy "én egy nyomi vagyok", mint nekiállni a kemény koránt sem kellemes lelki melónak - ami persze késõbb busásan megtérülne. Szóval az elõbbi verzió a kényelmesebb...
tigeroo
nem egyszerûbb? kicsit olyan ez, minthogyha nemis lenne logikus érve a negatívumai melett.

mint egy örök elégedetlen kisgyerek, akinek semmi sem jó, mindíg valami másra vágyik, dehogy miért...azt õ maga sem tudja

könnyebb így nem? hisz az emberek a szokás rabjai. ha raul elfogadná magát olyannak amilyen (NORMÁLIS) akkor milyen problémája lenne? így könnyebb, állít magának nehézségeket. csak szerintem túlzásba viszi...
NessieGraf
De szerintem sok depressziósnak jót tett, amiket itt beír. Jön ezer használható tanács, amivel sokan élhetnek és élnek is.

Na most ez után nem bírom érteni, miért mondja, hogy õ semmire se jó.

tigeroo
kíváncsi vagyok milesz raullal😄
amit mondtam az biztos, hogy mûködik. Ettõl még oda kell mennie és megpróbálnia, gondolom holnapra lesz is élménybeszámolónk😊

Frosty01
tüttyölt ratyli? hmm fincsa. tartom a tétet -.-"

practitioner of the forbidden arts of death

szerintem kiöltözött és nem ment oda hozzá, ennek ellenére a csaj elkapta tánc közben, és éppen szopja.
aztán öngyilkosak lesznek mindketten.
teszek rá egy tál tüttyölt ratylit
Hegi90
teszek 1 pohár banánturmixot a 2-ra, és 2 pohárral a 3-ra

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

berlinboy6329
Ugyan mi lehet RR-al?

kiöltözött,elment,odament hozzá és lett valami
kiöltözött,elment,odament hozzá de nem lett semmi
kiöltözött,elment,nem ment oda
kiöltözött és öngyilkos lett.

Ki akar fogadni?Gyerünk kérem a téteket!!! 😊

Hegi90
bazz ezen kiköptem a turmixot 😄

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

sz4bolcs
Enyémen nem kell. 😄

NEOreg3
mandarint könnyebb lenyomni a torkodon

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

sz4bolcs
Na, melyiktõl könnyebb megfulladni? Narancs, v. mandarin?

végülis megteszi
NEOreg3
mandarin az nem jó?:C

Doog
És?

...::::::...

ha szar kedvetek van, egyetek egy narancsot.
Tinman
Nyertem, anno 22:30...addigra már mindenki holt részeg volt, untam.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

DJ Skyline
linket 😄

sz4bolcs
Neo az igazi Emo! 😄

Hegi90
nem

NEOreg3
haggy.