6682
Önbizalomhiány
-
#3961 stílusváltás miatt! -
hologram35 #3960 Én is ebben a hitben éltem hogy a külső k.rva fontos holott baromira nem.
Elég ha ápolt vagy bár vki szerint még az sem kell:) -
#3959 ejj de jó neked, én a vizsgákra úgy tekintek, mint valami nagyon rossz dologra, amit át kell vészelni :D
persze ez nem teljesen van így, mert amit szeretek azt szívesen megtanulom, sőt élvezem, de amit nem...az szenvedés -
ba32107 #3958 Nekem is szokott hasonló kedvem lenni, de én úgy vagyok vele, hogy ez egy átmeneti állapot. Ráadásul nekem a vizsgaidőszak kihívások sorozata, előre tudok nézni a vizsgákra, mint feladatra, és szeretem, amikor letudhatom. Mindig van valami, amit várok, most pl. karácsony, szilveszter, így sosem unatkozom teljesen. Régebben én is nagyon hajlamos voltam a letargiára, de újabban nem. -
#3957 a kettő együtt? -
#3956 igen, menőzhetsz vele -
ba32107 #3955 Nem inkább letargia? -
Fbn Lx #3954 és az keménység?
úgy értem, hogy menőzhetek-e vele -
#3953 Ezt nevezik úgy hogy nihilizmus. -
red13 #3952 hát kb nálam is ez a helyzet már vagy 1 éve. felkellek, suliba el, haza amit eltervezek nem csinálom meg csak filmezek, aztán ha hulla fáradt vagyok csak húzom a lefekvést, mert tudom, hogy eljön a holnap és ugyanolyan lesz mint a ma :S -
Fbn Lx #3951 most pl. rohadtul álmos/fáradt vagyok egész nap, de biztos vagyok benne, hogy az elkövetkezendő két órában nem tudom majd rávenni magam, hogy lefeküdjek.
áh. még zuhanyoznom is kell ám előtte. monoton szar.
legalább mászkálnának dinoszauruszok ezen a kib.szott utcán, és ne lenne bolt ahonnan nap mint nap alámteszik a kaját, hanem vadásznom kelljen a túlélésért. megtanulnám díjazni az élet alapvető dolgait. -
Fbn Lx #3950 pedig a külső fontos, csak ahány lány, annyiféle előnyben részesített külső. tehát gyakorlatilag bárhogy kinéző ember megtetszhet valamilyen lánynak. ezért fontos tényleg az ápoltság, amit írtál, mert az a legferdébb ízlésű lányoknál is fontos, hogy beleszeressenek az illetőbe. -
Fbn Lx #3949 de ez már eltér a témától :O -
Fbn Lx #3948 még valamikor általános nyolcadik / középsuli első éve környékén kezdődött ez, azóta egyre inkább a lustulás felé tolódok fokozatosan. Pedig azelőtt a legszorgalmasabbak közt voltam. mondom, már olyan szinten, hogy a főbb szükségleteket sincs kedvem gyakran ellátni :D
úgy vagyok vele, hogy minek aludjak, ha holnap is ugyanaz lesz, mint ma. minek egyek, ha holnap is ugyanaz vár rám.
gyakorlatilag csak valami extrém nukleáris holokauszt túlélésének izgalma tudna késztetni arra, hogy törekedjek az aktivitásra, mert van értelme holnap is felkelnem, hiszen nem monoton.
úgy fogalmaznék inkább, hogy ebben az állapotában unom a világot. pedig nem is láttam túl sokat belőle, de nem is vagyok rá kíváncsi igazából -.-' -
Fbn Lx #3947 nem az a baj, hogy unatkozom :D
lenne dolgom elég, még sok is, vizsgaidőszak...
nem az a gond, hogy nem érzem, hogy álmos vagyok... gyakorlatilag folyamatosan álmos vagyok, ma is aludtam 4 órát kb. évek óta nem vagyok tartósan energetikus.
azért, mert mindent lusta vagyok elkezdeni, és ez azzal végződik, hogy végül nem csinálok meg semmit, amit meg kéne :D
a lefekvést képes vagyok 3-4 órával elhúzni, a tanulást addig húzni, amíg nem lesz belőle semmi, stb... -
hologram35 #3946 A külső nem olyan fontos higyjétek el.
Annyi elég ha ápolt vagy. -
Rundstedt17 #3945 Igaz:d.tiger a pénzt a többségük lexarja... -
Fbn Lx #3944 valójában nem 90, hanem 99.
nyilván elsőkörben az a legfontosabb egy lánynak is, hogy a fiú jól nézzen ki, ahogy neked is először a lány külseje tetszik meg, és emiatt társítasz hozzá magasztos dolgokat -
raulreal #3943 Miért lenne vége? -
#3942 az igazság mindig az ;) -
#3941 viszont ez igaz s tökéletes zárszó! ebben teljesen egyetértek Veled! -
#3940 Ezt mindig le kell írni. :D Olyan felemelő -
#3939 most is csak azt tudom mondani amit már korábban sokszor ebben a topikban:
ha oly jó a langyos szarban úszkálni, hát akkor legyen úgy
aki megelégeli az úgy is változtat
ahogy a mondás találóan mondja:
nincs lehetetlen, csak tehetlen ember -
#3938 ebben az összehasonlításban akkor sem értek Veled egyet!
nem tudnék Neki tanácsot adni! tudom, hogy valahol nem jó amit csinálok, viszont én máshogy nem tudom! nálam a sebek vagy elmúlnak vagy nem. idő talán megoldja! egy biztos tanácsot ebben nem adnék!
annyiban jó, hogy nem látják mi fáj nekem! annyit tapasztalnak hogy több a pénz! mert a munka az kikapcsol! s igen ezért már megéri beállni a sorba.
áhhh meg lehet tanulni, hogy a száj, az arc sőtt még a szem s a mozdulatok sem árulkodnak! hidd el nekem! meglehet! ha nem lehetne, akkor az összes beépített ember lebukna, s meglepődnél mennyi van!
ja s ha akinek van szeme átlát rajtam, ez igaz akkor visszadom az igazolványom sztem!
-
#3937 "egy napot s egy embert semmilyen módon nem lehet összehasonlítani"
ez attól, függ hogy a fejben egy nap vagy egy ember tesz e szert nagyobb jelentősségre
semmi mástól, ergó simán össze lehet hasonlítani
Egyébként te mit tanácsolnál egy olyan helyzetben lévő embernek mint amilyenben te vagy?
"igen de mondj egy olyan embert aki nem hazudik! az a legnagyobb hazug! s szerintem ez megbocsátható hazugság, képmutatás!"
Ha téged ez megnyugtat akkor állj csak be te is a sorba.
Mutas csak példát a családodnak!
És hidd el, akinek van szeme az átlát rajtad.
A száj hazudhat, de az arc, a szemek, a kezek mindig őszinték. -
#3936 Ezt honnan lehet tudni? -
hologram35 #3935 Szerintem a külső nem olyan fontos a nőknél. -
#3934 s az írásnak is vége? -
#3933 nem dehogy! akkor viszonylag jó környezetben vagy ha ez igaz! a mai Nők 90% azt nézi van e elég pénzed! a 10 % ot ez nem izgatja! ennek a 10 % a 9 százalékának a lényeg hogy jóképű legyél s csak 1 % aki az embert értékeli benned! szvsz! -
#3932 a pénzért s az egészségért? -
#3931 hmmm azért egy napot s egy embert semmilyen módon nem lehet összehasonlítani sztem! amit mondtam előtte is teljesen más biokémiai folyamatokat indít el a kettő! s ez a lényeg, hogy egy esemény, egy lény egy tárgy milyen folyamatot indít el az emberben.
igen de mondj egy olyan embert aki nem hazudik! az a legnagyobb hazug! s szerintem ez megbocsátható hazugság, képmutatás!
s teljesen nem értek Veled egyet abban hogy aki ismer az átlát az álcán! ne is haragudj meg de ez baromság! mindenki csak annyira ismer amennyire hagyod! s egy embert sem ismer teljesen senki, ergo akkor mindenki képmutató hazug! -
#3930 Ehh, az hogy lehet, hogy neked ennyire tetszenek azok a lányok, akiknek csak az számít, hogy jóképű-e valaki? -
#3929 Ezért nem vágatok hajat. A 10%-ra hajtok. :D -
Rundstedt17 #3928 Dehogyis.azoknak akik eddig tetszettek -
#3927 pontosítsunk: akikkel összehoz az élet azoknak a 90%-a -
Rundstedt17 #3926 Rájöttem a lányok 90%ékának csak az számít hogy jóképű vagy e vagy sem... -
#3925 pusztán csak arról van szó, hogy ma másképp fúj a szél -
#3924 "Azonban a koczka el van vetve; - a multat revocálni, ami történt, azt megsemmisitni, holtakat életbe visszavarázsolni nem lehet. És eképp - a kérdés csak akörül foroghat - tanácsos, szükséges-e a felvett systemát folytatni vagy nem volna-e czélszerűbb, bölcsebb és üdvösebb azt okkal-móddal modificálni mielőtt tán késő lenne." -
raulreal #3923 Kinőttem. :D -
#3922 "Én ha Róla beszélek, akkor nem egy hullát látok magam előtt! hanem egy ÉLŐ EMBERT! nekem Ő még mostsem egy test! hanem a másik dolog amitől él az ember."
Az lehet. Ám ez a szubsztancia már eltávozott. Nincs. Elmúlt.
Mint ahogy pár óra múlva végérvényesen elmúlik 2008 december 8.-a, és 9.-e lesz.
És milyen dolog lenne már ha foggal körömmel ragaszkodnánk 2008. december 8.-ához?
Ez a görcsölős ragaszkodás csak tönkretenné, megkeserítené életünk minden egyes hátralévő napját.
Akkor maradsz farizeus képmutató a családod előtt.
Akik igazán szeretnek és ismernek átlátnak az álarcodon...
Hazudsz nekik...