Önbizalomhiány

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Magyarul, legyetek rosszak, ha tudtok, a többi nem számít... LOL
Sry. elõzõ hozzászólásomban: azért nem jött össze <#rinya>
qrva pia...
Darukezelő
Tehát akkor lassan ott tartunk, hogy a jó ember hibás mindenben, a rossz emberrel meg nem foglalkozunk, õ csak rossz és kész. Aki tisztességes, jót akaró, az ostoba, mert nem ismerte fel a rossz ember akaratát, amire nem volt semmilyen jel. A rossz ember meg nem hibás semmiben sem, nyugodt szívvel verheti át a másikat, mert úgysem õ a hibás.

Eddigi hozzászólásaid közül ez tetszett a legjobban. 😄
Tehát: azért jött össze, azért vágott át mert pesszimista vok? Azért van barátja, mert pesszimista vok?! Ha optimista lennék, akkor nem lenne, mi?
VICC....
salsoul
Nos, akár hogy is nézzük a rossz dolgok a pesszimista emberekkel történnek, a jó dolgok pedig az optimistákkal.
salsoul
ha te mondod...
kulabácsi
te szektás vagy?

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

Ne haragudj, de nem én vagyok ostoba, hanem te. Már bocs.
salsoul
a magam szeszögébõl a hibás csak én vagyok
a másik szemszögébõl a hibás csak õ

ha a magam szemszögébõl mondom azt, hogy a hibás csak õ, az olyan mintha 2+2=5 lenne
BETEG vagy. Nem is kicsit.
Különc
Ezennel átruházom rád a nevemet <#idiota>

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Ezért legyünk gyilkosok, basszunk át mindenkit, mint szart a palánkon...mert úgyse mi leszünk a hibásak, hanem, akik "hagyták" magukat, sõt...könyörögtek érte... LOL
salsoul
Pontosan
Ja...hogy az áldozat a hibás...perszee...az öreg nagyanyó könyörög a besurranó tolvajnak, h gyere fiam, nyírjá' ki! LOL
salsoul
Vigyázz mit beszélsz!
Ma már pszichológiai tény, hogy az áldozat vonzza a gyilkosát.
Kb😄

kulabácsi
😄DDD

A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.

LOL Mert a rossz emberek arcára általában ki van írva, hogy vigyázz balek, mert átbaszlak. Ennyit már én is tudok. Sokszor a jó kinézetû, kedvesnek tûnõ emberek a legszemetebbek. Tudod? Báránybõrbe bújt farkas
Ennyit errõl, kedves soulless...
Kivéve, ha a faszságot úgy hívják, részeg orgia 2 kurvával

salsoul
ha valakit egy faszság miatt elvesztesz, soha nem is kellettél neki igazán.
😄 Végülis elütött a csaj. 😄 Átment rajtam egy rohadt nagy úthengerrel...úgyhogy jó a hasonlat 😄
Darukezelő
Ez olyan mintha valaki elütne téged direkt. Majd a rendõrök még téged hibáztatnak, "Hogy lehettél ekkora hülye, hogy direkt elütöttek, gondolhattál volna arra, hogy az az autós elakar ütni". 😄 Az autóst meg nem hibáztatják semmiben.

Éljen április 1!
Ügyesek vagytok, majdnem elhittem, h én voltam a balfék 😄
Neem...igazából most meg se fordult a fejemben 😉
Nem tom. 😄
kulabácsi
hogy jön ide a kockaság?

😄 Beteg vagy? 😄
Próbáld ki, de elõtte öltözz be nõnek, és ha túléled, másnap tudsz majd olvasni a csajok gondolataiban 😉

😄
Ja...és így hogy akarsz vkit? he? hogyha ilyen jeleket kapsz, azt gondolod, h át akar verni? Odamegy hozzád...te meg azt mondod neki: ne szivassál...hülye qrva?! Érdekes emberek lehettek ti... (tisztelet a kivételnek) Menjetek, koczkuljatok tovább...én meg tovább próbálkozok.
kulabácsi
nem kell ennyire komolyan venni mindent 😄
ez egy fórum, természetes velejárója h az emberek néha vitáznak mert nem értenek egyet mindenben...

Ûûûûû...felhúztatok mint egy vekkert...szóval én lennék az ostoba?! Bocs már h megszülettem. Igen...légyszi írjatok egy könyvet, h hogyan olvassunk mások agyában...megyek is megtöltöm a kádat vízzel, beleülök, és belebaszom a hajszárítót. Legalább felráz majd egy kicsit. Talán majd akkor nem leszek ilyen ostoba. :S Eszem, f.szom megáll...
Amúgy meg majd rendbe jön😄

Ez tetszik😄

salsoul
A kutya megkívánta a datolyát. Kiment a kertbe, ám a kert gazdája elzavarta, és az emberek megkergették. A kutya menekülõben így szólt: "Itt úgyis keserû a datolya!"
sz4bolcs
Nekem is hiába beszélnek.. 😊

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Hiába mondom nekik...

kulabácsi
😮
micsináltál ha szabad megkérdeznem? 😊

kulabácsi
van pénzem, és most nem is konkrét helyzetrõl beszéltünk...

Nem is olyan régiben egy csaj ismerösöm mesélte hogy az elözö pasik akiket vixautasított mindig azzal jöttek hogy biztos azért mert nincs luxus autóm stb és hogy ez a vádaskodás már kurvára idegesíteni...egyetértõen azt mondtam ezek után ha mégegyxer ezel jönek mondja:legyen ferarid akor se kelex majd😄...

salsoul
Ostoba vagy szimplán.
Darukezelő
Értem, majd kifejlesztek egy kis telepátiát, hogy belelássak a lány fejébe hogy mire is gondol éppen, így talán elkerülhetem hogy feltûnés nélkül verjen át. 😊 Mint Mel Gibson a Mi kell a nõnek? címû filmben. 😄 Esetleg adhatnál pár tanácsot, "Hogyan ismerjük fel elsõ pár találkozáskor a hazug nõt" témában. Kezdem belátni hogy én vagyok a hibás, mert folyton átbasznak. 😄 Nem is fogom hibáztatni ezentúl azt, aki átvert, magamat fogom állon rúgni, hogy lehettem ekkora melák, hogy átvágott egy másik ember. Mennyire jól is tette õ mindezt.

sz4bolcs
Ne nyomassátok már ezt a minden nõ kurva szöveget. Olyan szar, hogy nekem sikerült, egy normálisat találnom, és azt is el kellett veszíteni a faszságom miatt.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

Feminista.
Szóval..szerintetek én vagyok a hülye?! Hihetetlen...
A barátja 1ébként egy szemüveges jellegtelen strébergyerek...ez még fájóbb volt...
Cinikus humorom az van csak sajna😄...hát több pénz mint humor😄.amúgy hülye duma ez a pénzre hajtanak:d..már megint a csaj a hibás mert nem kelex neki?

salsoul
Maradjunk annyiban, hogy mindenki azt látja aminek a látására képes.
Akinek nincs érzéke a hamis dolgokra annak a hamis dolgok nem fedik fel magukat.

Az arany próbája.
Volt aki beleélte magát az egyértelmûen igazinak tûnõ hamis aranyba, s volt aki elõbb próbára tette azt.
Az egyiknek több magához való esze volt...
Egészségedre:d...