6682
Önbizalomhiány
-
#4001 "te meg röhögsz otthon..."
Bingó!
Miután mindenki ide jön sírni, hogy milyen elbaszott az ő élete, és amikor lehetőségek ezrei nyílnak a változtatásra akkor azt mondja: köszönöm szépen nem kérek, az én életem tökéletes, nem kívánok változtatni, és ez meg ez a lehetőség ezért meg ezért meg amazért [egy tucat raklap kifogás] nem jó.
Hát ezen tényleg csak röhögni lehet.
Meg sírni... de a nevetés az egészségesebb. -
campy #4000 na ugye!?:) -
campy #3999 te meg röhögsz otthon...ezt nem tudhatjuk, de én érzem hogy így van megpróbálod segítő dba állítani magad hogy aztán te lehess az Isten...van ilyen is hallottam is ilyenről!!! na mind1 jó8 egyébként 1 hétig ki voltam tiltva az milyen kínzás volt hogy nem tudtam véleményt nyilvánítani:) fociba is nagyokat vitázom aztán ennek megittam a levét ez van -
#3998 eszméletlen mennyire hasonlóan gondolkodunk... :O :) -
#3997 ha jó ha nem jó mind magatokat kínozzátok
nem kellek én hozzá... -
raulreal #3996 Kár, h a te személyiségednek nincs egy jobbik oldala :D
(bocs, ezt nem hagyhattam ki) -
campy #3995 irónia... -
raulreal #3994 Képzelem. :D -
#3993 Pedig annyira szerettük a személyiséged másik oldalát anno. -
raulreal #3992 Nincsen már kedvem harcolni senkivel sem. Béke van! :D -
raulreal #3991 Na...megint ott tartunk, ahol egyszer régen abbahagytuk :D
Na megyek is inkább vissza a spájzba... XD -
campy #3990 de ne mondj már ilyeneket...kínzás nem jó dolog...téged kellene egyszer valaki megkínozzon akkor megváltozna a véleményed:):P -
#3989 ugyan már, sokkal jobban kínzod te magad mint ahogy én kínozni tudnálak téged
s ráadásul az én kínzásom vezetne valahova, a sajátod pedig sehová sem, úgyhogy a tied a jobb! -
#3988 ki kéne próbálnod magad ebben-abban, hogy megtudd végre miben vagy jó
a kifogáskeresésen túl persze... -
raulreal #3987 Valószínű...én meg majd bejelentkezek az önkínzó szakkörödre XD -
campy #3986 csak utánad... -
raulreal #3985 LOL :D -
#3984 akarom mondani: pályát -
#3983 na, akkor majd raulreal nyit egy dodgem páját aztán mehettek -
campy #3982 9 évvel ezelőtt voltam utoljára vidámparkban akkor még jókedvű gyerek voltam:) -
#3981 mondom én hogy ez a tutti -
campy #3980 ez jó ki ne szeretné:P főleg az a legjobb mikor mindekit sikerül kikerülnöd mekkora sikerélmény...:) -
campy #3979 eszméletlen mennyire hasonlóan gondolkodunk annyi különbséggel hogy nekem a töri nagyon megy meg a földrajz ennyi... a többiből csak a 4-es szintet hozom a matekot egyenesen rüllem...informatika detto játék nálam xD vagy Internet:) bár most azt választottam kisérettségi tantárgyként...művészetbe abszolút visszafejlődtem pedig kiskoromban imádtam rajzolni...orvos nem akarok lenni mert írtózom a vértől hasonlók, jogász nem akarok lenni mert annak sokat kell beszélnie én nem akarok:S szval ördögi kör...úgy vagyok vele hogy majdcsak leszek vki vagy nem és ha nem akkor annyi...anyámon ragadok aztán röhöghet rajtam a világ -
#3978 Ráadásul illik a személyiségedhez -
#3977 annak teljesen jó -
#3976 Javaslat:
-
raulreal #3975 Nem akarok egyedül lenni, de hát ez van. Ha nem vesznek fel sehová, simán elhelyezkedek vele...B megoldásnak jó :) -
raulreal #3974 Én olyasmire gondoltam, mint mentőzés (adrenalin + helyben maradok ---viszont egy-egy balesetnél nagy lehet a megrázkódtatás...) -
campy #3973 költözz ki egy lakatlan szigetre veled megyek xD csatlakozom ugyanis én 18 éve így élek monotonul:D -
red13 #3972 Sztem nagyon jól lehet vele keresni, főleg külföldön. Pláne ha kamionozol.
Amúgy így a jövőt nézve teljesen ködbe burkolódzik. :D Tanulni már jövőre nem nagyon akarok, dolgozni meg nem tudom hova vennének fel. Marad külföld.. -
#3971 biológiai hulladék
szagold meg pár hét után aztán majd rájössz, hogy a halott embertelen... -
#3970 ha egyedül akarsz lenni, akkor arra jó, hogy pénzt keress és megélj belőle türhetően, ha családot akarsz valamikor, akkor felejtsd el(kivéve, ha csak belföldben gondolkodsz)
apám kamionsofőr, nem is ismerem igazán, meg a focin, forma 1-en(meg a sportokon úgy általában) kívűl nem sok közös témánk van, azt hiszem még csak nem is fociztunk soha együtt...
szóval mérlegelj, én nem választanám -
raulreal #3969 Van megint egy csaj... :S
Ráírtam myvip-en, minden mind1 alapon :D
Meglátjuk.... :D -
Fbn Lx #3968 ironikus.
az ember, mióta létezik, arra törekszik, hogy minél közelebb kerüljön a tökéletes kényelemhez.
Aztán kiderül, hogy ez a legkevésbé sem jó neki.
olvastam valahol, hogy a civilizáció fejlődésének az az alapja, hogy vannak emberek, akik nem hiszik el, hogy a tökéletes nem létezik. -
raulreal #3967 Mindig ezzel húznak, mert máshoz igazán nem értek :S
Azt mondják, menjek hivatásos sofőrnek...de hát milyen élet az?! -
raulreal #3966 Ezt add össze, én meg csak egyhez értek igazán: vezetés :S
Suliban se vok jó, sportokban se :D
Én is detto...hazaérek, leülök tévézek...ennyi :S
Napról napra :D -
raulreal #3965 Nem hagyom abba. -
campy #3964 evvel nem tudok egyetérteni dehát az már kiderült h Salsoul és én teljesen más emberek vagyunk...nem tekinteném tárgynak a halottat... áh:S -
Fbn Lx #3963 én kb. minden ilyesmit leszarok. szóval a legcsekélyebb mértékben sem izgulok miatta, nem várom, nem tanulok rá igazán. pedig tudom, hogy muszáj lenne, a jövőm érdekében.
valszeg azért van, mert konkrétan fogalmam sincs, mi az ami igazán nekem való lenne az életben. Soha nem is volt fogalmam róla, mert ezek a tipikus "népszerű" pályák nem érdekeltek. már sokszor végigpörgettem a lehetőségeimet.
-lehetnék gazdász. unalmasnak tartom az egészet, a pénzzel nem bánok jól, amint van nálam egy kevés, rögtön elköltöm. a közgazdaságot alapvetően az emberi butaság, csalás, hazugság találmányának tartom, ezért nem vagyok hajlandó ebbe belemerülni.
-lehetnék bölcsész/nyelvész/filozófus stb. nyelvérzékem angolhoz jó, többi nyelvhez alig üti meg az átlagos szintet. filozófia: sok régmúlt európai köcsög korlátolt nézete nem érdekel. keleti filozófia érdekel, de sajnos, önmagában, külön nem lehet vele foglalkozni.
-foglalkozhatnék humán irányultságú témákkal (magyar/történelem...) de az irodalmat haszontalannak tartom, mármint azt a részét, amit mindmáig tanulnom kellett. néhány kedvencemen kívül nagyrészt tehetségtelen emberekről tanultam. a történelem politikáról szól, amiről hasonló a véleményem, mint a közgázról. másrészt nem bízom az objektivitásában, miután a győztesek írják.
-foglalkozhatnék kommunikációval, turizmussal, meg hasonlókkal, amihez alapvetően érzékem nincs. Ezekhez kell egy olyan alapvető készség, hogy képes legyél kedves lenni, és benyalni azoknak, akiket amúgy alapból nem kedvelsz, ez viszont nekem elvből nem megy.
-mi van még... lehetnék sportoló, tesitanár, katona, ilyesmik, de nem mondanám, hogy megfelelő hozzá az állóképességem, és nem is tekintem ezeket igazán érdemes hivatásnak.
-lehetnék szakmunkás, amihez alapból kényes szar vagyok.
-lehetnék művész. kreativitásom van, de művészi érzékem nincs, így
ezeket a dolgok alapból kiestek.
-természettudományok (fizika, kémia, biológia) soha nem voltak az erősségeim. ezek mondjuk elég érdekesek, de ez a leggyengébb oldalam.
a műszaki dolgokkal átlagosan állok, az informatika amolyan kényszermegoldás, tanuljam azt, ha úgyis sokat kockulok...
a baj csak az, hogy ezen belül csak játszani szeretek x]
na kb. ennyi jutott most eszembe. sry, hogy nem tartozik a témához :|
ami szívesen lennék, az mondjuk természetgyógyász, meg hasonló alternatív dolgok. Amihez megint csak biosz kell, amiből szar vagyok. és azt sem értem, mi köze hozzá a biológiának. a modern orvostudomány úgy szar, ahogy van, ezért nem érdekel. -
#3962 Amíg nem tudod a szót, én sem tudom mi bajom van