6682
Önbizalomhiány
-
campy #4281 ez mind szép és jó de ha vkinek egyszerűen lusta az agya rá akkor nem megy... emlékezz!!! mindenki más közegben nőtt fel... nyertes kisgyerek voltam /nem felnőtt nem kamasz ember vagyok jelenleg és ez nem is fog változni mert belül nem akarok felnőni...az borzasztóan fásult lenne na mind1 nem tudok segítség nélkül változtatni és a könyvek nem segítenének ugyanaz lenne mint Neöregnél elnunnám a 12 oldalnál ez van...tehetek róla, de mégsem tehetek róla hogy a semmilyen vagyok...úgy érzem mamár se a nyertes se a lúzer közép nem tartozom nem tudom mi vagyok -
Hydroceph #4280 buziiiiiiiii -
#4279 hát aki nagyon önbizalomhiányos annak nem ajánlom a topikot :D -
raulreal #4278 "aki nem bír bele az buzi"
Óvoda... -
#4277 nem ír bele* -
#4276 Szóld le az előtted írót! topik
tessék írjatok bele. aki nem bír bele az buzi :P. Minden eszköz megenegdett. -
Hydroceph #4275 turelem "barátom" turelem. nem félreérteni. -
raulreal #4274 Mi? Mi? Kicsit lemaradtam. . . Mit is akartam mondani? JAAA... ANYÁTOKAT!
((Mikor moderálnak már ki? :D)) -
#4273 xD igazi példakép! -
Hydroceph #4272 Nem anyázunk, probaljunk raul életén segiteni azzal, hogy meggyozzuk, ő bizony meleg. mindemellett egy casjt probalunk szerezni neki -
#4271 igaz -
raulreal #4270 Amint látod nincsenek. Ez gond. Nem is kicsi. Voltak...de...cserben hagytak :)
Hosszú történet... -
#4269 uuuuuuhhhh... -
Hydroceph #4268 barátaid sincsenek akiknek elmondd az olyan gondjaidat, amirol ugy érzem muszaj? -
raulreal #4267 Nem tom ki az, de nem is érdekel -
#4266 ti most kajak itt anyáztok? :|
van sok topik erre a célra, nem ezt kéne szétbaszni szvsz -
Hydroceph #4265 Nemhogy orulnel, ugye mint a legtobb szorakozohelyre, mint Nő, olcsobb a beugro, melegfevonulasok stb -
#4264 mama2 is valahogy így kezdte, és mi lett belőle... a napiszar.com sztárja -
raulreal #4263 Nem dicsekedtem. Csak ki kellett írnom, különben megőrültem vna. De lehet h már késő :) -
#4262 Tudod vannak dolgok amikkel nem jó itt az sg-n dicsekedni. -
raulreal #4261 Hát én nem, úgyhogy csak te lehetsz.
Na ez már kezd átmenni szánalmasba... -
#4260 melege = meleg -
Hydroceph #4259 ahha, na benézek akkor -
#4258 már bocs, de ki a melege én vagy te? -
#4257 annyira ciki a gyerek, hogy ciki a haverja lenni stb., szóval csak szimplán szopatás ez is -
raulreal #4256 BASZKI -
#4255 az új barátod
beajánlottunk,
úgyhogy van protekciód -
Hydroceph #4254 azt vágom..
"(raulreal vagy!, raulreal a haverod!)"
ezt nem értem -
#4253 pontosan! -
raulreal #4252 Ott a helyem! -
Hydroceph #4251 látod, peldat vehetnének rolad -
#4250 az egész topik egymás baszogatásáról szól, minden eszköz megengedett -
raulreal #4249 Ki az a nandusz? -
Hydroceph #4248 én oda nemjárok, kifejtenéd?:D -
#4247 hogy egyes melegek mennyit tudnak rinyálni:C -
#4246 vagy a Szóldd le az előtted író topikban Nandusz helyett őt fogják használni szidásnak. (raulreal vagy!, raulreal a haverod!) -
Hydroceph #4245 Mennyi idős vagy? -
#4244 áramot mindenképp -
raulreal #4243 Hopsz. Ez most lehet h antiszemita volt. -
Hydroceph #4242 Anyám nem bukik a langyikra, nem jön be neki a műköröm etc...anyám egy asszony..