6682
Önbizalomhiány
-
Hydroceph #4321 vagy az eleve agyhalott? -
Hydroceph #4320 a minusz ér? -
#4319 Raulrealnak küldeném a következő számot: Korda Gyuri - A nőkkel jól vigyázz
bocsi de ezt nem tudtam kihagyni :DDDDDDDDDDDDDDDd -
#4318 vajon melyikünk tippel többre? -
campy #4317 fejezd már be...te is ugyanazt csinálod amit ők vele... -
Hydroceph #4316 Nyugi.. -
campy #4315 nahát pontosan ezért szar a női társadalom mondjuk kis része a sok plázacica szöveg miatt -
raulreal #4314 Akkor azt javaslom...tartsd meg magadnak. -
Hydroceph #4313 a szellemirol van némi sejtésem -
Hydroceph #4312 #4245 -
#4311 az olyan embert aki fetreng szarban és ebben semmi komolyabb problémát nem lát amiért változtatnia kéne idiótának és diletténsnak szokták nevezni
a nadrágszíj számodra legjobb tanító szándék úgyérzem
rögtön tudnád mi a teendőd -
raulreal #4310 Ki tudja... -
raulreal #4309 Ki tudja... -
raulreal #4308 Vagy...végig hazudtam? -
raulreal #4307 Vagy...lehet h most hazudok? -
raulreal #4306 Hazudtam :D
Nem annyi vok. -
#4305 A biológiaira gondolsz vagy a szellemire? -
campy #4304 na hát ez az méghogy tanító célzattal mondasz ilyenekt te is csak felhasználod amit tanultál de ezek nem jó célzások sajnálom... megint kezdődik előlről a háború:S -
#4303 19 éves -
#4302 sehol, ne lépj be többet az sg-re. -
raulreal #4301 "ha a faszságaidat lemered irni, azt h buzi vagy meg minden faszságod, akkor a korodat se szégyeld már"
Ha normálisan kérdezted vna...megmondtam volna, így a válaszom:
ANYÁDAT. -
Hydroceph #4300 jo, még1x, mennyi idős vagy?
ha a faszságaidat lemered irni, azt h buzi vagy meg minden faszságod, akkor a korodat se szégyeld már -
raulreal #4299 Tényleg az. Hol is lehet itt acc-ot törölni? -
#4298 hát ez bizony elég szomorú. -
raulreal #4297 Ez jól esett. -
raulreal #4296 -
Hydroceph #4295 de lol ezek nagyon sok helyen igy vannak, minden ember életére mashogyan hat ki, éppezért minden embernel mas a megoldás is, mint mar korabban, joval korabban, valahol az 500. hsz kornyeken leirtam, pár éve én is egy kis beszari luzer voltam szar előélettel, szar baratikorrel, szar csaladi korulmenyekkel..nem is érdekelt, ultem gep elott 24bol 25 orat, nem akartam valtoztatni abszolut nem érdekelt, elvoltam hulye mmo/cset/ilm ilen okorsegekkel, 2 éve elekzdtem melozni, összejött egy komolyabb lány, azota tök emgváltozott minden egyrol kettore. ha meg valakinek tényleg nagy gondja van, szerintem ne egy sgs usertol kérjen segitseget, hanem egy "szakembertol".. -
#4294 ez igaz. -
#4293 pár éve jól szórakoztam rajta, de már ezt is unom és már nem vagyok képes szép és kreatív lebaszásokat kreálni:( -
#4292 szimplán idióta
ameddig másokra irigykedsz, mások jól érzik magukat
ki mint vet, úgy arat
A topik címe sokkal találóbb lenne ha az lenne hogy: idiotizmus -
#4291 ehh :\ Grat
:D nekemsincs obizalmam illetve helyzettöl függ meg társaságtol.. :C -
#4290 de nemitt..... -
raulreal #4289 Kezd elmenni az eszem... -
raulreal #4288 ANYÁDAT! -most jó? most jó? -
#4287 most elvileg én írtam bele utoljára. szóljatok le csirák. -
Hydroceph #4286 na az iylenekből lesz az alkoholista -
campy #4285 nyertes kisgyereket ugy értem hogy azért valamennyire szép családban nőttem fel:) de ugye voltak jócskán apró nem apró durva dolgok... -
#4284 hát én mindig röhögök rajta :DDDD -
#4283 odavaló vagy. -
raulreal #4282 Kisegítő...