Önbizalomhiány
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.
ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W
Akragasban egy házat Trieresnek, vagyis Gályának neveztek, mégpedig a következõ okból:
Egyszer ebben a házban bizonyos ifjak tökrészegre itták magukat; úgy elvesztették az öntudatukat, hogy azt képzelték: gályán hajókáznak, és vihar hányja õket a tengeren. Annyira elborult az elméjük, hogy mindenféle felszerelést és ágynemût kihajigáltak a házból, mintha a tengerbe dobálnák: úgy rémlett nekik, mintha hallanák a kormányos parancsát, hogy a fenyegetõ vihar miatt könnyíteni kell a hajó terhén. Amikor már rengeteg ember összeszaladt, és széthordtak mindent, amit azok kihajigáltak, az ifjak vad õrjöngése akkor sem csillapodott.
Másnap, mikor a rendõrség behatolt a házba, az ifjak még mindig tivornyáztak - bár most már háborgó gyomorral -, és a hatósági emberek kérdésére azt felelték: rettenetes vihar hányta-vetette hajójukat, s végül kénytelenek voltak minden fölösleges holmit a tengerbe hajigálni, hogy a hajó terhén könnyítsenek. Mikor a rendõrök elbámultak az ijedt ifjak rémületén, az egyik ifjú, aki valamivel idõsebbnek látszott a többinél, megszólalt:
- Én, Triton uraim, úgy megrémültem, hogy a hajófenék legfenekén bújtam el, s ott lapultam meg.
A rendõrök elnézték nekik ezt az elmezavart, figyelmeztették õket, hogy máskor ne merüljenek el így a bor örvényében, aztán hazaküldték az egész társaságot. Ezek viszont megígérték, hogy hálásak lesznek érte, és így feleltek:
- Ha elérjük a kikötõt, miután a rettentõ vihart kiálltuk, nektek, akik a kellõ pillanatban jelentetek meg, mint megmentõinknek, hazánkban a tengeri istenek szobrai mellett szobrot állítunk valamelyik köztéren.
Ezért maradt rajta a "Gálya" név ezen a házon.
ha ez valaha ki lesz adva, és netán még bestseller is lesz: az csak egy gátlástalan agresszív marketinges tehetségének lesz köszönhetõ...
Esetleg ilyenkor abban az óriási fantáziádban elképzeled ,hogy a fórum a csaj,akin "bosszút állsz"? vagy esetleg salsoult képzeled el a csajnak?😄
"Nem...sajnos nem tudom. Mert ettõl az egésztõl nem érzem magam jobban."
f*szt nem.Itt éled ki az összes agressziódat,bánatod,haragod,egy fórumon keresztül,mert annyira nem vagy tökös az életben,hogy ha már ennyire bosszútálni akarsz a csajon,akkor élõbe tedd.
Mellesleg ez a színjáték dolog nagyon kamu szagú 😄 de jó tiszteletben tartunk,elhisszük 😄<#nyes>#nyes>
"Ez egy lecke volt. Remélem megjegyeztétek a tanulságot...", "Móresre akartam tanítani õket."
Most éppen a ludasmatyi korszakodat éled ?<#mf2>#mf2>
"Lehet h õrült vagyok, de még így is jobban tudok írni, mint ti...na majd ha összehoztok vmit ami megközelíti a Punch N Run-t akkor szóljatok...majd akkor újból lesz mirõl beszélgetnünk."
És egyáltalán miért hiszed,hogy te vagy a földön az egyedülálló tehetség?Lehet van itt a fórumon 5x tehetségesebb lélek(direkt csak fórumot írok ,nem tágabbat),csak õ nem itt reklámozza magát,mint te ezt a "páncs end rán-t" mellesleg elején vicces volt 1-2x,de mostmár erõltetett,unalmas.És mindenki tudja hogy az igazi tehetség szerény.Neki nem kell agyon hypeolni magát,hogy észrevegyék.
A szerelem olyan,mintha behugyoztál volna.Mindenki látja rajtad,de csak te érzed a melegét ;)
Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403
"Szabályként ki lehet mondani: ha valaki másnak hazudik, árt, mást megrövidít, megcsal, lehet, hogy az illetõt, akit megcsalt, valóban az élet kincsétõl fosztja meg. Nem bizonyos. De számítani lehet rá. Az azonban holtbiztos, hogy a hazugsággal önmagát hazudja el, a megrövidítéssel önmagát rövidíti meg, a csalással önmagát csalja meg. Ez feltétlenül így van, és ez alól kivétel nincs. A más elárulása önmagamra visszaüt, s az esetleg elkerülheti, én magam soha. Aki másra kardot fog, nem biztos, hogy azt leszúrja, de önmaga biztosan kard által fog elveszni. Erre mérget lehet venni."
\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"
Semmi váratlan nem történt.
Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C
A hibás az én szemszögembõl én voltam, mert adtam az olajat a tûzre - úgymond.
Részemrõl és részedrõl a beszélgetést teljesen más-más dolog motiválta.
Szóval részemrõl a bosszúnak szellõjét sem éreztem.
Ja...és remélem ezentúl PEACE! lesz végre 😊
Elég volt a marakodásból. Meguntam.
Ugye milyen jó, ha játszanak veletek? Ezt csinálta velem a csaj is...Kafa mi?
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
és valóban
raulnak ment az a rész
Ízzó vassal tárom fel az elfertõzödött fekélyeket - fájdalmas tudom.
Ha nincs közöm az életedhez, ne oszd meg azt nyílvánosan.
Ilyen egyszerû.