Önbizalomhiány

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

lamase
a topity csak nõügyekrõl szól héé?

Szerkesztőket keresünk a http://codenamegta.hu -ra. Részletek, juttatások privátban.

erieskrisz
<#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota><#idiota>

ASUS M4A88TD-M USB3 AMD 880G AMD Athlon II X2 255 2x2Gb Kingston hyper X Blue 1600MHz ASUS 9800GT 512Mb FSP hexa 500W

salsoul
TIMAIOS: TENGERI VIHAR

Akragasban egy házat Trieresnek, vagyis Gályának neveztek, mégpedig a következõ okból:

Egyszer ebben a házban bizonyos ifjak tökrészegre itták magukat; úgy elvesztették az öntudatukat, hogy azt képzelték: gályán hajókáznak, és vihar hányja õket a tengeren. Annyira elborult az elméjük, hogy mindenféle felszerelést és ágynemût kihajigáltak a házból, mintha a tengerbe dobálnák: úgy rémlett nekik, mintha hallanák a kormányos parancsát, hogy a fenyegetõ vihar miatt könnyíteni kell a hajó terhén. Amikor már rengeteg ember összeszaladt, és széthordtak mindent, amit azok kihajigáltak, az ifjak vad õrjöngése akkor sem csillapodott.

Másnap, mikor a rendõrség behatolt a házba, az ifjak még mindig tivornyáztak - bár most már háborgó gyomorral -, és a hatósági emberek kérdésére azt felelték: rettenetes vihar hányta-vetette hajójukat, s végül kénytelenek voltak minden fölösleges holmit a tengerbe hajigálni, hogy a hajó terhén könnyítsenek. Mikor a rendõrök elbámultak az ijedt ifjak rémületén, az egyik ifjú, aki valamivel idõsebbnek látszott a többinél, megszólalt:

- Én, Triton uraim, úgy megrémültem, hogy a hajófenék legfenekén bújtam el, s ott lapultam meg.

A rendõrök elnézték nekik ezt az elmezavart, figyelmeztették õket, hogy máskor ne merüljenek el így a bor örvényében, aztán hazaküldték az egész társaságot. Ezek viszont megígérték, hogy hálásak lesznek érte, és így feleltek:

- Ha elérjük a kikötõt, miután a rettentõ vihart kiálltuk, nektek, akik a kellõ pillanatban jelentetek meg, mint megmentõinknek, hazánkban a tengeri istenek szobrai mellett szobrot állítunk valamelyik köztéren.

Ezért maradt rajta a "Gálya" név ezen a házon.
salsoul
ahogy a nagyapám mondta: a wc-n szarás közben jobbat komponálok...

ha ez valaha ki lesz adva, és netán még bestseller is lesz: az csak egy gátlástalan agresszív marketinges tehetségének lesz köszönhetõ...
persze pityu, ez volt a építõ kritika mintapéldája...

salsoul
mert IGAZA van, és a hypeolás melett a kritikának is van helye
most ezt minek kell?

A maradék eszét is elfogja veszíteni ezeket olvasva,készülj felkerülsz a bosszú listájára:d

"Ezt csinálta velem a csaj is...Kafa mi?"
Esetleg ilyenkor abban az óriási fantáziádban elképzeled ,hogy a fórum a csaj,akin "bosszút állsz"? vagy esetleg salsoult képzeled el a csajnak?😄

"Nem...sajnos nem tudom. Mert ettõl az egésztõl nem érzem magam jobban."
f*szt nem.Itt éled ki az összes agressziódat,bánatod,haragod,egy fórumon keresztül,mert annyira nem vagy tökös az életben,hogy ha már ennyire bosszútálni akarsz a csajon,akkor élõbe tedd.
Mellesleg ez a színjáték dolog nagyon kamu szagú 😄 de jó tiszteletben tartunk,elhisszük 😄<#nyes>
"Ez egy lecke volt. Remélem megjegyeztétek a tanulságot...", "Móresre akartam tanítani õket."
Most éppen a ludasmatyi korszakodat éled ?<#mf2>
"Lehet h õrült vagyok, de még így is jobban tudok írni, mint ti...na majd ha összehoztok vmit ami megközelíti a Punch N Run-t akkor szóljatok...majd akkor újból lesz mirõl beszélgetnünk."
És egyáltalán miért hiszed,hogy te vagy a földön az egyedülálló tehetség?Lehet van itt a fórumon 5x tehetségesebb lélek(direkt csak fórumot írok ,nem tágabbat),csak õ nem itt reklámozza magát,mint te ezt a "páncs end rán-t" mellesleg elején vicces volt 1-2x,de mostmár erõltetett,unalmas.És mindenki tudja hogy az igazi tehetség szerény.Neki nem kell agyon hypeolni magát,hogy észrevegyék.

A szerelem olyan,mintha behugyoztál volna.Mindenki látja rajtad,de csak te érzed a melegét ;)

Különc
OMG <#banplz><#idiota><#idiota><#idiota>

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Lehet h õrült vagyok, de még így is jobban tudok írni, mint ti...na majd ha összehoztok vmit ami megközelíti a Punch N Run-t akkor szóljatok...majd akkor újból lesz mirõl beszélgetnünk.
Szóval sikerülnie kell végre nem unatkozom egy cél újra:d

mintha ezt már hallottam volna tõled...😊

salsoul
És még valami:

"Szabályként ki lehet mondani: ha valaki másnak hazudik, árt, mást megrövidít, megcsal, lehet, hogy az illetõt, akit megcsalt, valóban az élet kincsétõl fosztja meg. Nem bizonyos. De számítani lehet rá. Az azonban holtbiztos, hogy a hazugsággal önmagát hazudja el, a megrövidítéssel önmagát rövidíti meg, a csalással önmagát csalja meg. Ez feltétlenül így van, és ez alól kivétel nincs. A más elárulása önmagamra visszaüt, s az esetleg elkerülheti, én magam soha. Aki másra kardot fog, nem biztos, hogy azt leszúrja, de önmaga biztosan kard által fog elveszni. Erre mérget lehet venni."
BlackShadow
wow.. zh-k után lehet kinyomtatom a topikot és mint egy komédiát kiolvasom 😄

\".. meg sem próbálkozunk az átneveléssel. nem papok vagyunk, hanem átalakítók!\"

Azt ajánlom menj agyturkászhoz mert már most súlyos állapotba vagy😄

salsoul
Megleckéztetned sem sikerült mert a vita pszichológiai tankönyvi példa.
Semmi váratlan nem történt.
Szabi84
😄

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

salsoul
Rajtam semmilyen bosszút sem sikerült állnod - legalább is nem éreztem belõle semmit.
A hibás az én szemszögembõl én voltam, mert adtam az olajat a tûzre - úgymond.
Részemrõl és részedrõl a beszélgetést teljesen más-más dolog motiválta.

Szóval részemrõl a bosszúnak szellõjét sem éreztem.
Hogy én hogy mertem leribancozni...hát így...most legalább megtanultátok...
Nem. Mindenki azt harsogta, legalább 3-an vagy négyen...csak egy két ember állt mellettem. Móresre akartam tanítani õket.
"Azt mondtátok" = 1 ember mondta.

Ez egy lecke volt. Remélem megjegyeztétek a tanulságot...
Azért csináltam, mert azt mondtátok h ÉN VOLTAM A HIBÁS. Jelen esetben, amikor bosszút álltam, megérdemeltétek? NEM. Hát én se érdemeltem meg, h így játsszon velem. Legalább beleélhettétek magatokat a helyzetembe. A jellemeteknek nem ártott, az egyszer biztos.
Nem,egyáltalán nem élveztem. Ne magadból indulj ki, <#mf2>
salsoul
majd holnap másik szél fúj...
Ok akkor állj bosszút a fórumozó társaidon <#eljen>

salsoul
hisz oly élvezettel csináltad...

/még a végén elsírom magam/
Lehet...hogy szimplán át akarta vezetni vkibe a csalódottságát, dühét, azt akarta, h azt érezhesse, h számít valamit...végülis...akkor lehet h megértettem. Csak az a kár, h én voltam kéznél.

Ja...és remélem ezentúl PEACE! lesz végre 😊
Elég volt a marakodásból. Meguntam.
Nem...sajnos nem tudom. Mert ettõl az egésztõl nem érzem magam jobban.
salsoul
Most már akkor, hogy a csaj helyében vagy tudod miért csinálta veled azt a csaj amit.
Ki tudja már?! Minek indult, és mi lett belõle? hehehe
Ugye milyen jó, ha játszanak veletek? Ezt csinálta velem a csaj is...Kafa mi?
Nem viselem el ha nem sikerül😄.

NEOreg3
a tüzes megoldás nem tetszik, viszont anélkül elég csábító mit ne mondjak😊

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Na most hogy is van ez? Színjáték volt vagy mégsem?

Óhohóóó...micsoda célzás volt ez! Komolyan az IQ-d most felment 70-rõl 71-re...gratulálok...szintet léptél...már nem szánalmasan idióta vagy, hanem csak szimplán hülye.
Szánalmas az, amikor egy nyomi oszt ki egy másikat...nem igaz Salsoul és Társai K.F.T.???
akkor majd együtt jól leriabancozzuk és jöhet a következõ😊

The war DOESN'T end here.... LOL
Úgyse jön össze😄

salsoul
igaz...
AudiQuattro
Sokszerencsét.

aka Padlogáz http://www.kamionfan.atw.hu

megbeszéltük...elég volt

ha ettõl jobb neked...😊

salsoul
okés ha nem szóltál be senkinek akkor valószínûleg nem neked címeztem

és valóban

raulnak ment az a rész
mondom én h te vagy MosFet...😄 õ nagy okos volt ám és asszem õ havonta kapcsolta be a tvjét akkor is pont a DR House-ra😄😄 lehet hogy lebuktál?!😄 akkor viszont átnevezem magam pápá te is ezt csinálod

miylen óvatosan fogalmaztál, hajrá😊

és nem érdekel a DR HOUSE sem, kettõnk közül csak nálad voltak a süket dumák😊

salsoul
Biztos lehetsz abban, hogy bírálni fogok.
Ízzó vassal tárom fel az elfertõzödött fekélyeket - fájdalmas tudom.

Ha nincs közöm az életedhez, ne oszd meg azt nyílvánosan.
Ilyen egyszerû.
most meg azt hiszed h avval gyûjtögettem önbizalmat h beszólogattam az régen volt ha nem vetted volna észre 2008-ban senkinek nem szóltam be...! csak próbáltam nyugtatni a kedélyeket dehát fölösleges volt...nincs a környezetemben olyan aki tetszene nem kell önbizalom😊