6682
Önbizalomhiány
-
campy #4361 de figyelj idegesít ha Raul vagy bárki akinek gondja van ír? akkor jobb ha csak olvasol... -
Hydroceph #4360 Te campy, 4k HSZen keresztul ment itt tigeroo neo mg tökömtudja ki lelkének apolgatasa, mint latod semmire nem mentunk, akkor szted mennyire érdekel még? az ilyen tényleg legyen ongyilkos vagy ami akar -
raulreal #4359 Na..vagyis TE VAGY A BUZI.
Tényleg, van akváriumod? -
campy #4358 és most kibújik a valódi mocskos személyiséged is... rohadék vagy -
#4357 mondtam én, hogy az volt az oka
he nem melózol akkor a csaj sem jött volna össze, mert nem engedtél volna fel -
raulreal #4356 Kár, h nem sósavban oldódtál föl...de megoldhatjuk... -
Hydroceph #4355 nem vagyok "homofob" egyszeruen csak utalom a kisebbségeket-bár franctudja... -
#4354 nem, mert meló közben más emberekkel kerülsz össze, dolgozol és rengeteget változol, és rengeteg helyzetet teremt
de amint látom te is csak a sültgalambot várod
a befogás és a sütés büdös.... -
Hydroceph #4353 nem az volt az oka. leginkabb az hogy melonak koszonhetoen ra voltam kenyszerulve a kozossegre, es kicsit felengedtem -
campy #4352 ez már dúrva kib*szottul primitív vagy te is nem igaz hogy ennyire meg kell bántani a másik embert!!!... -
raulreal #4351 Majd ha kést szorítok a torkodhoz, akkor dumálj, kisfiam.
Homofób vagy?! hehe (vagyis látens meleg) GÓÓÓÓÓÓL!!!! -
#4350 az építő dolgok sem használtak
de ha nem használ akkor nincs hatása, ergó mondhatok amit akarok -
#4349 A melónak meg a nőknek semmi közük egymáshoz.Max ha ott jössz össze vele.Amúgy meg tök mindegy hol jössz össze eggyel. -
Hydroceph #4348 Te hallod, annyi onbizalmad nincs hogy egy hernyot eltaposs menj már picsába, raadasul meleg is vagy, mint pattogsz te itt az eroszakrol? -
#4347 na az nem lenne rossz, lejössz borsodba? -
#4346 az a rész amint látom elkerülte figyelmedet, hogy:
"2 éve elekzdtem melozni,"
s csak aztán jött össze a lány... -
raulreal #4345 Nekem mind1, akkor a te fejeden megyek át. Még szívességet is teszek majd vele. Neked is meg a világnak is. -
campy #4344 de ez undorító akkor is... így még rosszabbá teszel mindent nem látod hogy nem használ? -
raulreal #4343 Ez már elég lapos. Lapozz pls. -
Hydroceph #4342 hát, a fiu lány barátság topicba lenne helye, de barátságbol alakult ki a dolog, ha fosti vagy nyomulni, probald mashogy :) -
#4341 itt mendenki hülye csak raul a helikopter - pr-pr-pr-prrrr
-
#4340 Kár hogy nem lesz kölyköm:(
még elkezdeném félteni -
raulreal #4339 Utána meg megint ledöntök majd egy korsó sört, az egészségetekre. -
Hydroceph #4338 na meg is van a problema -
#4337 Előzmény(válasz erre):#4295 -
#4336 mekkora egy pöcs vagy te :D -
campy #4335 nem irigykedem senkire...félreértesz de nagyon -
#4334 "összejött egy komolyabb lány, azota tök emgváltozott minden egyrol kettore"
Na vogy erre várok én is...De nem akar jönni az Istennek se. -
raulreal #4333 Én inni fogok. Jó sokat. Aztán beülök majd a kocsimba. És átmegyek a nyamvadt kölykeitek fején. Utána pedig kiröhöglek majd titeket.
Ugyanolyanok vagytok, mint az osztálytársaim. -
Hydroceph #4332 jolvan, de a melegeket mar be sem engedik egy hetero temetobe, neviccelj, mintha vmi koedukalt mosdo lenne?! :o -
#4331 pedig nincs igazuk. ez is tény. -
campy #4330 az biztosan nem leszek mivel megfogadtam hogy sosem iszom és még 18 év elteltével se fogyaztottam alkoholt... -
raulreal #4329 Fartúró kisköcsög -
#4328 a céltalanok, és sikertelenk tipikusan a társadalmat okolják a sikertelenségükért. ez tény. -
raulreal #4327 Meg a hozzád hasonló nyomorékok.
Én egyik se vagyok. Úgyhogy elmész a picsába. -
Hydroceph #4326 csak a buzik jutnak a pokolra -
raulreal #4325 VÉGSŐ KÖVETKEZTETÉSEIM:
-MO. SZAR HELY
-AZ EMBEREK SEGGFEJEK
-AZ SG SZINTÉN SZAR HELY
-AZ INTERNET IS SZAR HELY
-TI IS SZAR EMBEREK VAGYTOK
TEHÁT: BULLSHIT!
ADIOS AMIGOS. TALÁLKOZUNK A POKOLBAN.(BÁR REMÉLEM NEM)
JA ÉS MAJD PEZSGŐT NYITOK A SÍROTOK FÖLÖTT...UGYANIS ELÉG SOKÁIG FOGOK ITT ROHADNI -
#4324 szabad a gazda, én tippeltem többre -
Hydroceph #4323 ez ezzel jár, valamit valamiér -
#4322 adja alánk a lovat, mint a többiek alá