Önbizalomhiány
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."
A szerelem olyan,mintha behugyoztál volna.Mindenki látja rajtad,de csak te érzed a melegét ;)
"-némileg antiszociális vagyok, eléggé hidegen hagy hogy mit gondolnak mások
-Hehe és azt hiszed ezzel egy különálló sziget vagy ebben a társadalomban? Tévedsz, a magyar mentalitás pontosan arról szól, hogy elsõsorban vagyok én, és szarok bele mindenki arcába. Fõmegyek az m7-esre, belelépek a gázba' oszt 180-nal letolok mindenkit a picsába, a rendõrt meg megveszem Zamárdinál. Anyu meg büszkén tapsol, hogy be van töltve a "férfiszerep".
Az individualizmus hazájaként emlegetett Amerika sincs annyira individualista, mint ez az ország - igaz, a magyar társadalom nem ideológiai alapon, meggyõzõdésbõl individualista, hanem mert a fejlõdésnek és s szervezetlenségnek egy olyan alacsony fokán rekedt meg, ahol a korlátok nélküli individualizmus és a "mindent szabad a parasztnak" felfogás határozza meg a társadalom "értékrendjét"."
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
"A pszichológiában a fogalmat irányzatoknak és iskoláknak megfelelõen másképp értelmezték, jelölésére is más és más kifejezések terjedtek el. Úgy tûnik azonban, mintha az az én, amelyet a szimbolikus interakcionisták tükrözött énként (reflektált énként) kezdtek leírni, hangsúlyozva annak szociális termékjellegét, szinonimája lenne annak az énfogalomnak, amelyet – a kognitív hangsúlyú kutatások felerõsödése következtében – az énreprezentáció, énséma kifejezések jelölnek, más-más szegmensét erõsítve fel."
Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]
Acer Aspire one
Acer Aspire one
- ???
- Rosszul van megszervezve a biztonsági szervezet...
- Sok a kötsög...
Nem én vagyok bezárva közétek. Ti vagytok összezárva velem. [‡‡‡‡‡‡__]
Acer Aspire one
A szerelem olyan,mintha behugyoztál volna.Mindenki látja rajtad,de csak te érzed a melegét ;)
Nem lehet mindenki MacGyver...
#3741:
Még az okmányaid elintézésig sem fogsz eljutni...
Kérem tegyék meg tétjeiket <#eplus2>#eplus2>
#3756:
De van: a fehér cigány.
#3758:
Õ húzta ki a gyufát.
Csak magának köszönheti, hogy olyan amilyen...
És senki sem küldte rögtön barlangba Campy!
Térj észre kicsit!
ilyet fehérbõl is összeszedek neked bármikor
hány csokorral kérsz?
Én valahogy nem félek tõlük. Miért kéne?
Nem...nem...!!! Nem akarok Windows-os lélegeztetö gépet...!! SOF2, I my dying love - [H|R|S]SoF2 Team - War & Smoke - kertésznek kellett volna menni bazmeg...
Spoiler (katt a megjelenítéshez)
"Ja és még valami: Köpök a véleményedre!"
Komolyan.Nem vagyok agresszív ember,csak ha provokálnak és sokáig szándékosan,de téged komolyan nem lehet elviselni.(mellesleg én is köpök rád,kutya).Nemtudom mit mûvelnek veled osztálytársaid ( remélem jól leköpködnak,elég valószínû,mert ezért alakult ki benned ez a jellemhasadás.Nem vagy igazi egyéniség,csak dobálózol a szánalmas beszólásaiddal ( amik igazából téged jellemeznek)Aztán mikor rosszabb napod van,elmondod hogy " jajj ,de igazából én vagyok a normálisak,õk csak irigyek,pfúj,pfúj" Ez a punch & run szánalmas 😄 Komolyan.ennyire vagy csak tökös?Milyen fiú vagy te bazzeg? megütöd ( gondolom szépen sunyin hátulról,vagy hirtelen elõlrõl) aztán szaladsz? lenne annyi gerinced és ottmaradnál hogy a szarba döngöljenek,és becsülettel vesztenél,és nem iylen csicskásan.Rosszabb vagy mint egy kislány komolyan,annyit rinyálsz,aztán meg egód az egekben repked.Nah hajkurászd csak a hancockjaid kisköcsög,hátha tudsz repkedni majd 😄 ( ezt már muszáj volt ,bocs utólag is 😄)
Wanted... 😄
Egy balfaszból lett szuperhõs, aki seggberúgja a danielGAY, meg saulLESS féle fajankókat. Másik példaképem Hancock 😄
Nekem se kellett balf.sz. Na itt egy nagyon-nagy baromságot mondtál. Pld: Ady szerinted szerény volt? Vagy Balassi? Gondolkodj mielõtt megszólalsz.
A napokban olvastam Kosztolányitól az Esti Kornélt. Ajánlom nektek. Válasz arra, h jajj mindenért én vagyok a hibás...bla bla bla
Ja és még valami: Köpök a véleményedre!

Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!
Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!
Egy nap a paraszt szamara beleesett a kútba. Az állat órákon át szánalmasan bõgött, miközben a paraszt megpróbált rájönni mit is tehetne. Végül úgy döntött, hogy az állat már öreg és a kutat úgyis ideje már betemetni; nem éri meg kihúzni az öreg szamarat.
Áthívta a szomszédait, hogy segítsenek. Mindegyik lapátot fogott és elkezdtek földet lapátolni a kútba. A szamár megértette, mi történik és elõször rémisztõen üvöltött. Aztán, mindenki csodálatára, megnyugodott. Pár lapáttal késõbb a paraszt lenézett a kútba. Meglepetten látta, hogy minden lapátnyi föld után a szamár valami csodálatosat csinál...
Lerázza magáról a földet és egy lépéssel, feljebb mászik. Ahogy a paraszt és szomszédai tovább lapátolták a földet a szamárra, lerázta magáról és egyre feljebb mászott. Hamarosan mindenki ámult, ahogy a szamár átlépett a kút peremén és boldogan elsétált!
TANULSÁG:
Az élet minden fajta szemetet és földet fog rád lapátolni. A kútból kimászás trükkje, hogy lerázd magadról és tegyél egy lépést.
Minden probléma csak egy lehetõség a továbblépésre. Bármilyen problémából van kiút, ha nem adod fel, nem állsz meg! Rázd meg magad és lépj egyet feljebb…