6682
Önbizalomhiány
-
Hydroceph #4401 hát lol, miota vagytok osztalytarsak? -
raulreal #4400 Mi a fene? -
Hydroceph #4399 a munkam elég sportos :o -
Hydroceph #4398 nem, mert TV-t 1 éve nem néztem, hobbi szinten, igy jo? -
#4397 Nem szokásom..
Hogy lehet a sértegetést nem komolyan venni?ez nekem amugy se megy.MEg jót röhögni?még egy árva mosolyt se tudok magamból kicsalni..Én belül örülök..Ha van vmi poén amin lehet nevetni azon nevetek,de ennyi.Az hogy mittudomén vki rámnéz,nem tudok.Egyszerűen nem megy. -
#4396 csak szájhős... -
Hydroceph #4395 ahogy te gonoszkodsz raullal :) -
raulreal #4394 Az se rossz. Régen gyűjtöttem a kosaras kártyákat :D
Egy volt osztálytársam meg azt mondják az ország egyik legnagyobb tehetsége...(Krivacsevics...ha jól írom... :D) Lehet h ismerős... Sopronban játszik -
#4393 Megkérded vidáman teli szájjal röhögve, hogy: még valami uraim? -
Hydroceph #4392 ja mert 1: utanna egybol szetkaptak az agyonsminkelt arcodat
2; vagy az alsosokat bantottad -
#4391 Ameddig nem tudod nem komolyan venni, nem tudsz rajta szívből egy jót röhögni addig jobban érint mint gondolnád.
És ezt az osztálytársaid is látják és ki is használják... -
raulreal #4390 Menekülj. -
Hydroceph #4389 az látod biztos, mindigis szartam focira, nálam kosár jöhet szoba -
#4388 De bazmeg most micsináljak tudsz jobbat,hogy lehet ezeket a geciek bekussoltatni?várom az ötleteket... -
raulreal #4387 Én megtettem, és még mindig nincs. úgyhogy tényleg jó tanács -
Hydroceph #4386 na ezt kellene tenned, lerugni pár vesét, lenne onbizalom is meg tekintely is -
raulreal #4385 Szerinted honnan jön a nevem?
Juande Ramos,welcome home. Nagyobb fociguru vagyok én nálad...ja és kettőnk közül ki játszik egyesületben?! -
Rundstedt17 #4384 Hála istennek ez a ország ott tart ahol megérdemli.a sok gonox ostoba erkölcstelen ember bűnhödni fog. -
#4383 Ebben egyetértünk.
Mindenki pont azt kapja amit megérdemel, kicsiben is és nagyban isss.
Mindent csak magának köszönhet mindenki, kicsiben is és nagyban isss. -
Hydroceph #4382 Te meg a foci xD
kis cheerleader xD -
#4381 Engem is be akartok mártani?hejj,csak kicsit....Én leszarom azt a helyzetet ami most van..8 éves korom óta meg van szokva h mindig basztatnak...Akármit csinálok,mindig van hozzáfűzni valójuk.itt egy példa:Matek óra..Megyek ki a táblához matekpéldát oldani..Nincs kréta,szólok a tanárnak az egyik geci(Fú de utáálom,mégegyszer beszól lerúgom a veséjét) aszondja?jaaaj,nincsen kréta,most mi leeesz?vágd fel az ereidet oszt irjá a véreddel..Na egy példa a sok közül...Én baaszok az egészbe,lefgfeljebb lerugdosok pár vesét,ha meg adódik vmi alkalom a változásra azt megpróbálom kihasználni. -
Rundstedt17 #4380 Szerencsére a sors igazságos. -
raulreal #4379 Most nincs semmi jó meccs...ahogy néztem,vagy van? -
Hydroceph #4378 Te vagy az sg utolso luzere, akinek adok a véleményére.
#4369 iqm az alapjan iteled, hogy ismerek e egy szakallas osregi szar viccet v sem? nem, nem ismertem.
Tök buta vagyok jobb ha kussolok :o -
#4377 Meg makacs idiótákból akik az istenért sem hajlandók változtatni a szar helyzetükön.
Csak várják a sült galambot...
Az egész ország ezt csinálja. -
#4376 a foci szar. -
raulreal #4375 Neked jó móka, úgy veszem észre... -
campy #4374 FEJEZZÉTEK MÁR BE LÉGYSZI Raúl NINCSEN UTOLSÓ SZÓ!!! mindenki menjen BL-t nézni akinek van Eurosport 2-je...legalább lehiggadtok -
Rundstedt17 #4373 Ilyen roxindulatú ostoba emberekből áll az ország...szégyen... -
Hydroceph #4372 persze, mert jo moka az iylen életképtelen emberek vergődése, akiknek nem kellene tul sokat tenniuk azert, hogy emberszamba vegyek oket, es mikozben hazafelé megy, ne dobaljak meg kovel. -
raulreal #4371 Te bizony HOMOFÓB vagy. Sry. -
#4370 engem senki nem ingerel, teljesen nyugodt vagyok;) -
raulreal #4369 Ez egy szakállas vicc lett vna...de úgy látszik ennyi IQ-d van... -
campy #4368 de mégis ingerled őket -
#4367 nem nem nem
emberi dolgokra -
Hydroceph #4366 Nincs, szines szivarvanymintas halacskák a buzik hobbija -
Rundstedt17 #4365 Salsoul és hydro flamet befejezni.köszönöm. -
campy #4364 helyes berlinboy is szarember ugye?:D -
#4363 blabla bla....
úgy van amit mondok vagy nincs úgy?
Ha nincs úgy, konkrétan miért nincs úgy?
A személyem az mellékes. -
Hydroceph #4362 azthittem anyagiakra gondolsz