6682
Önbizalomhiány
  • berlinboy6329
    Hát pedig a 443es hszed elég kiafasz ez a köcsög,dikk mekkora béna fasz érzetet keltett.
  • berlinboy6329
    nem az a npormális,amit mondanak,de én azt magamra veszem,és érzem h vmi baj van velem.De sose értettem igazán,hogy mégis mi a poicsa van bennem olyan amiért nekik basztatni kell?soha nem tudtam.Még most se tudom.
  • Hydroceph
    :o he lol, Te nem ertetted
  • salsoul
    rossz hír: nem emelkedtél felül még
    amíg nem tudsz vidám élni magaddal addig nem

nekem is vannak tulajdonságaim de miért az lenne normális és meghatározó amit a nagypofájú kötsögök hangoztatnak és ami a szürke megszokás?
  • berlinboy6329
    Jááj,irtam már irtam már régen is h mikor regeltem akkor aszontam,h annyyááád,de hogy adom én meg az igazi szül.dátumom igy beirtam hülyeséget.Amugy 14-18 és a 18hoz közelebb.
  • Szabi84
    de te 30-35 között vagy:)
  • berlinboy6329
    Én se huggyozom össze magam,bazmeg értsed már a poént....De faszom micsináljak,ha ez van?Szarok rá.
  • Hydroceph
    na mindegy én akkorsem hugyozom összee magam meg izzadok le ha suliba kell(ene) mennixD
    Csak körül kellene nézned, és tudnád hogy faszság
  • berlinboy6329
    Pedig nem nehéz kikövetkeztetni:ált.isk basztatások,mer magas vagyok,meg vékony,meg egyéb dolog,sokmindent nem akarok mondani azért nem vagytok anyám apám,vmit megtartok magamnak is,de van még pár egyéb dolog amit máshogy csinálok mint a többiek(mozgásilag),lényeg az,h más vagyok(nem buzi),ergo bennem van az hogy amiért kicsit plussz dolgokat csinálok,amit a többiek furának találnak,az már rossz,és az alsóbbrendűség érzetét kelti bennem.De mondjuk azon már rég felülemelkedtem,de ez megmaradt hogy nem szeretem az idegeneket.
  • Hydroceph
    gec xD
  • berlinboy6329
    Fasznak kell ez az állandó oltás?Visszaoltok

Hydrocephalia:
    Mental retardation is a developmental disability that first appears in children under the age of 18. It is defined as an intellectual functioning level (as measured by standard tests for intelligence quotient) that is well below average and significant limitations in daily living skills (adaptive functioning)
  • salsoul
    a faszt

kisebbségi komplexusa van szimplán

azt hiszi abba a környezetben ő a többiekhez képest senki, nyomorék

de miért, és milyen alapon?...
    jó kérdés...
  • NEOreg3
    csak a szokásos+kiderült raulrealról, hogy a saját neméhez vonzódik
  • kocsisgabor9999
    Önbizalomhiány
    (364 új üzenet)
  • campy
    érdekes... nem tudtad megszokni az "új" helyzetet van ez így:(
  • Hydroceph
    "Enurézisről, azaz bevizelésről abban az esetben beszélünk, ha a gyerek akaratlanul, vagy néha szándékosan nem megfelelő helyre (ruházatba, ágyba) üríti vizeletét olyan életkorban, mikor a kontinencia (visszatartás) már elvárható
    "
  • berlinboy6329
    Neem,nincs baj az osztállyal,csak azzal az egy köcsöggel,meg másik osztályból 7 emberrel.Meg ugy a sok emberell...Nem tudom miért de ha mondjuk 14-15en vagyunk akkor nagyon érzem hogy na most fel vagyok oldódva,tudnám nyomni a poénokat,megmutathatnám milyen voltamáltalánosban,visszatérhetne a régi énem,de már csak árnxyyéka vagyok önmagamnak.
  • salsoul
    megszokás nem a probléma megoldása hanem a problémával való szembenézésnek, és a probléma megoldásának halogatása

ami a nyápicoknak való
  • salsoul
    mert über lények az osztálytársaid akik az über igazság birtokában állnak, s őket nem is anya szülte...

nem is lehet megkérdőjelezni őket
    amit mondnak az a szentírás
  • berlinboy6329
    persze meg fejreállva össze is hugyozom magam...
  • campy
    gyerekkortól könnyebben megtud szokni az ember dolgokat mint mondjuk később... most olyanom van közömbösség mindenkivel 3-4 haver van az osztályban akikkel jóba vagyok de a többiek sem utálnak...szokták mondani általában hogy a közömbösség rosszabb mint a szeretet meg az utálat ugyanis hihetetlenül unalmas...hát érdekes...na mind1
  • salsoul
    rossz lekiismeret, komplexusok

valami torz dolog biztosan van ott a háttérben amiért azt érzi amit
  • berlinboy6329
    Jó általánosba azosztályon belül jól elvotam.Én voltam a hülyegyerek aki mindnre tudok vmi kurva jó poént mondani....Most meg az órákon megszólalni se merek mer még beszólnak...
  • Hydroceph
    szoktad a felsotested elore-hátra ringatni?:D
  • campy
    hasonló gondom van csak annyi különbséggel hogy általánosban nem szorongtam:D oda már 8 évig be voltam épülve az más helyzet
  • salsoul
    csináli is kell
    aztán gyakorlattal egyre jobban belejön az ember

ha mintát akarsz akkor torrentezd le vhonnan a két pasi és egy kicsi című sorozatot

szidják egymást mint a bokrot de sosem sértődnek be
  • Hydroceph
    de lehet h vmi enyhébb autizmus xD
  • Hydroceph
    nézz vmi tesztet neten depire, amugymeg azért aztarohadt, mert sztem beteges hogy "fosol" bemenni azok koze akiket 4 éve ismersz. mondjuk velem is vmi ilyesmi volt, amikor tehettem kerultem, egyedul ultem mindig, alig vartam h vége legyen, sokszor volt gyomorideg etc...tökmindegy
  • campy
    nem Kovacevic?:D:D én csak olyanról hallottam
  • berlinboy6329
    Mitől depresszió ez?

Meg ez az aztarohadt vhogy nem tetszik nekem.mi ennyire súlyos ebben?
  • Hydroceph
    aztarohadt. szerintem kapnál rá valami antidepresszánst
  • campy
    félreérted irónikus voltam mert salsoul téged is "szidott":S
  • berlinboy6329
    Azért mert ők hülyék nekem legyen rossz napom?
    Ugyan már...
    Felvilágosítani őket szóval vagy erőszakkal?
    Ugyan már... hülyékkel nem éri meg foglalkozni... ragaszkodnak a hülyeségükhöz... s a végén csak én leszek a hülye...

Én is ezt mondom mindig magaban.,..De nem 6.
  • berlinboy6329
    Én már ált.iskolás korom óta bele....van erre szó?mi az isten már....Beleszoktam ebbe,h komolyan vaszek mindent..olyan feszült vagyok most k.iskolában is vmiért..Mikor bevisznek néha ha arra járnak,akkor érzem h idegeskedek,pedig okom sincs rá nem tom miért.Elkezd izzadni a kezddem,olyan igazi vizsga előtti érzés.Aztán van mikor megmarad,van mikor nem.Az isten tudja miért van.
  • salsoul
    Ez úgy möködik, hogy kialakiítasz magadban egy önértékelési rendszert.
    Rájössz arra, hogy külső vélemények nem határoznak meg téged.
    Te nem leszel tőlük sem több, sem kevesebb, így nincs is értelme foglalkozni vele.

Innentől kezdve nem foglalkoznak többet veled.
    Mert betömted magadon azt a pontot ahol fogást találtak rajtad.

Azért mert ők hülyék nekem legyen rossz napom?
    Ugyan már...
    Felvilágosítani őket szóval vagy erőszakkal?
    Ugyan már... hülyékkel nem éri meg foglalkozni... ragaszkodnak a hülyeségükhöz... s a végén csak én leszek a hülye...
  • Hydroceph
    uhh, és nem sikerult annyira összeszokni, hogy leszard az idiota poenjait, vagy mosolyogj rajta?
  • berlinboy6329
    4.éve
  • raulreal
    Annyit írtam, h csak kérdeztem.(mármint a kosarasat)
  • Hydroceph
    nem, elöbb nekem is szar volt, aztan jo, most megint szar :D
  • raulreal
    Kitörölték a flémet?