6682
Önbizalomhiány
  • Hydroceph
    az nem tetszett nekik, hogy a véleményem mellett megsértettem őket. de vegulis lehet, hogy az volt a bajuk, hogy az 50. nyavajgo hsz utan beugattam. de ezt is leszarom, mert csak egy szutyok nick vagyok, ahogy Te is és mindenki más, de én legalább nem teregetem a szaros problemaimat "nyilvanosan" ugy, hogy elotte meg sem tettem semmit
    ---
    raul már lehet elvérzettz he' nezni kell hiradot!
  • kocsisgabor9999
    :D
  • campy
    én is ezt vettem észre csak nem tudom ilyen tudatosan megfogalmazni neki sajnos abban nulla vagyok látod salsoul is beállított annak ez van és igaza is van...
  • kocsisgabor9999
    :D
  • salsoul
    "totál normális" (#4621)
  • campy
    honnan veszed? az a gond néha hogy semmit nem érek a normaságommal látod salsoul örökké okítani akar de minek?:) ha soha senki nem okított ő sem fog tudni megváltoztatni...na mind1 meglátom mi lesz most ezen vagyok meghogy minél többet aludjak...
  • kocsisgabor9999
    nabaszki
  • Fbn Lx
    akinek nem nagy az egója, és érzelmes emberként éli az életét, az nyápic és beszari?
    Azon emberek felfogása ez, akik szeretik jól eltaposni a másikat. Te is azáltal növeled az egódat, hogy másokat degradálsz, és oktatsz ki. Nyugodtan megfigyelheted a folyamatot, hogy neked viszont azáltal van önbizalmad, hogy a tudatállapotod, a bölcsességed magasabb rendűnek tartod másénál, nyilván ezért érzed magad feljogosítva arra, hogy minden lelket kioktass.
    Mintha megtiszteltetésnek kellene érezni, ha egyetértesz valakivel.

Attól még messze vagy te a középúttól, mert elkezdted magadnak bebizonyítani, hogy vagy valaki.
  • Hydroceph
    hoppá bocs coca xD
  • salsoul
    á dehogy... ugyan már... mérlenne gond...

ez a tökéletes ember mintája
  • campy
    jó mind1 nekik se nagyon tetszett a véleményed de mind1 ezen ne álljunk le vitázni...
  • Hydroceph
    Nem, teljesen normalis ember vagy!
  • kocsisgabor9999
    Hajrá gyerekik.
  • campy
    nincsen... és vhogy nem érzem hogy kellene nincs belső érzésem ez baj szted???
  • Hydroceph
    vadmeggy volt,figyelj oda v kustri
    másik meg hogy én ilyenen nem fogom elsirni magam mint páran a topikban, az okát már leirtam;)
  • campy
    kihagytam azt a részt hogy megint előtérbe került az öngyilkosság téma és a campy beszarisága ami igaz és 18 év alatt nem változott meg:)
  • kocsisgabor9999
    jön a kövi ték dejhó
  • salsoul
    ahogy mondod, nullán vagy

akaraterő: nulla
    életcél, életterv: azmiaz?
  • campy
    hát nem is Hydro hanem Hyperboy lehetne az igazi neved a mai teljesítményed alapján meg a Berlinboy által említett monitor bokszolosdi miatt is xD
  • Picar77
    köszi az összfoglalot legalább nem kell ennyi faszságot elolvasni XD
    bár jokat derülök rajtuk általában :DDD
  • campy
    totál normális vagyok nem láttál élőben nem tudsz rólam véleményt mondani itt akármit lehet aminek látszik:) legalább nem vagyok elszállva...
  • Hydroceph
    nagyon megsértettél xD
  • campy
    úú bocsi este van Hydroceph a neved tényleg bocs bár ma eléggé hülyeségeket beszéltél...
  • Hydroceph
    az elso 500 hszt..*
  • campy
    összefoglalva: Raul elszólta magát , Hyper buzinak hiszi Salsoullal, Daniellel együtt és Neo is cstlakozott ehhez a véleményhez

Raul elszólta magát amiből vita kerekedett...

Berlinboy feltűnt összebalhézott kicsit hyperrel...

Cocacolaboy=KocsisGábor tékel én pedig néha írogatok ennyi xD jó8szakát
  • salsoul
    egy nyápic beszari maradsz és bemagyarázod magadnak, hogy ez húdejó és micsoda erény, majd szerénységnek nevezed, csak nehogy változtatnod kelljen

és jelenleg még csak az ostoba felszín olvasásához értesz

sztem kijelentehetem hogy az itt lévők a modoruk ellenére is azt szeretnék, hogy normális emberekké legyetek, csak az idiotizmuson a legjobb jószándék is megtörik olyakor
  • Hydroceph
    olvasd el az elso hozzaszolast jo? utanna lehet elhuzni a faszba
  • Vadmeggy
    najóó
  • Vadmeggy
    :D A hozzászólásoknak alig 50% a értelmes:D... Nem gondoljátok hogy ez jelent vmi?
  • campy
    erről van szó xD bemondtad a frankót igeen:D
  • Picar77
    508 új üzi már megint mi van itt
  • campy
    csak én nem akarok ilyenné válni...inkább maradok egy szerény ember...ha vallásos lennék tuti beállnék papnak, de mivel nem hiszek IStenben ez ugrott:))))
  • Fbn Lx
    látom jól telik az estétek.

szány-e :-c
  • kocsisgabor9999
    legnépszerűbb topity
  • Vadmeggy
    Ha ezt így folytatjátok meglesz az 5ezredik ma...
  • kocsisgabor9999
    ELSŐK vatyunk... :D
  • Különc
    Esélytelen...
  • kocsisgabor9999
    KABBEGEXI:D
  • kocsisgabor9999
    ték!!!!!!!!!
  • berlinboy6329
    ték