6682
Önbizalomhiány
-
#4601 főleg ha csak játsza az eszét és arra játszik, hogy hülyét csináljon mindenkiből -
#4600 Ték -
#4599 De legalább azt érzi az ember, hogy ma is osztotta az észt és valakinek megváltotta az életét a hasznos tanácsaival... -
kocsisgabor9999 #4598 4 -
campy #4597 totál igaza van... egyszerűen nem értem ezt a nagyképűséget ami itt folyik ááá undorító ezekért a dolgokért nem vagyok hajlandó haverkodni senkivel sem csak aki tényleg jó ember... -
#4596 csak ha komolyan meg akarja oldani!
ha nem kussoljon, vagy beszéljen a csendes éjjhez -
kocsisgabor9999 #4595 6 -
Fbn Lx #4594 én csak azért nézegetek még be a topikba, mert kíváncsi vagyok, mikor jön el a megvilágosodás pillanata. amikor rájönnek az észosztó emberek, hogy 1. egy fórumon virtuális szöveges üzenetekkel nem lehet a másik tudatát megváltani.
2. Táptalajjal szolgáltok a feltűnési viszketegséges, meg az önsanyargató embereknek, azáltal, hogy minden egyes kommentetekkel az önmagába visszevezető logikájukat erősítitek, mert alkalmaztatjátok velük a gyakorlatban.
a reláció a következő:
leírt tanácsok < lófasz -
#4593 Már csak 10:D -
kocsisgabor9999 #4592 8 -
kocsisgabor9999 #4591 9 -
kocsisgabor9999 #4590 naja -
#4589 /agree
Add:meg lenézi+beszólni. -
kocsisgabor9999 #4588 Na gyerünk. -
kocsisgabor9999 #4587 Próbáltunk. -
kocsisgabor9999 #4586 Enyém! -
campy #4585 állat vagy... komolyan mondom hogy lehetnek ilyen emberek a Földön??? ezért olyan szánalmas a világunk és MO. senki nem segít a másikon csak röhögni tudunk mindenkin áááá -
#4584 Ennyire tékelhetnéked van?:)
Enyém lesz!! -
kocsisgabor9999 #4583 4600 legyen meg ma-. -
kocsisgabor9999 #4582 fél óra alatt 580 üzenet... O_O -
campy #4581 ebben sajnos igazad van, dehát végülis mindenki lökheti akinek gondja van:S -
#4580 Banraéhes társaság (nézi őket) -
kocsisgabor9999 #4579 Nyomjuk le nyomjuk le:D -
#4578 ha raul itt lenne... -
kocsisgabor9999 #4577 :D:D:D -
#4576 hajrá gyerekek, még mindig nem nyomtuk le a GTA4-et -
#4575 Nem mindegy h CS, WOW, GW vagy az SG Önbizalomhiány topikjának F5zése 10 mpként? -
kocsisgabor9999 #4574 22:55 ték -
Hydroceph #4573 de a szrom is kemény ám! -
#4572 és ebben is benne a lényeg ami segíthetne annak akinek van szeme -
kocsisgabor9999 #4571 már vagy 6-szor tékeltem 1 óra alatt -
Hydroceph #4570 kemény is barátom. de GWzek, és ott baszom fel az agyam, csak hogy tisztazzuk;)
remélem elolvastad mind az 500 hszt ;) -
#4569 Bazdmeg, te hülye vagy -
Hydroceph #4568 Te lovagolsz ezen a témán hogy én egy félisten vagyok xD
de én legalább felmerem venni a telefont ha nem ir ki szamot mert nem félek attol hogy esetleg egy idegen szol majd bele :C
és tudod miért? mert nem tartom magam egy kis szarnak ahhoz az emberhez képest, és nem érzem ugy, hogy barmi miatt is kevesebb lennék akár az ő szemében is. öcsém, még mindig nem velem van a baj szerintem, az, hogy nekem van egy stilusom, ami téged megsért, ez egy egyéni problémám, elég ritka az amikor engem valaki karomkodni lát, de ez a topic egy olyan hely, ahol egy bizonyos szamu hsz(etek) utan már muszaj, de látod, most is csak azt vetted észre hogy leselejteztelek, semmi többet, pedig van abban a szövegben, és az utanna következőben is mondanivalo.
seggfej -
kocsisgabor9999 #4567 ték -
#4566 Hydroceph amúgy te nagy ász lehetsz, hogyha ilyen bátor gyerek vagy... Gondolom olyan kemény vagy hogy bokszolod ököllel a monitort ha megöltek Csben vagy Wow közben és keményen szidod a gyilkos anyját, sőt ráadásul halálosan megfenyegeted... KEményfaszú gyerek lehetsz -
kocsisgabor9999 #4565 én nem -
#4564 hol mondtam hogy boldogít?
ennyire pénzhez ragadtok vagytok? -
#4563 Szerintem holnap ha nem öli meg magát bószkeségből nem jön föl hanem még lép 1-2 szinten a WOW-on... Aztán úgy a hétvége környékén feljön és megint elhatározza, hogy megöli magát... Amúgy az öngyilkos hajlamúak mondogatják hogy megölik magukat aztán vagy elég bátrak és megteszik vagy nem... Egyik ismerősöm is mindig mondogatta, hogy megöli magát, én sem hittem neki aztán megtette... Igaz a mentőben visszahozták de akkoris... Lehet hogy megöli magát de sztem akkor sem olyan brutálisan hogy szétloccsantja az agyát a vonat szélvédőjén.... -
#4562 Talán mert nincs hozzá jogod,hogy a másikat sértegessed.hogy jössz te ahhoz?Egyáltalán nem vagy különb nálam,vagy raulRnál.Ember vagy te is.CSak azt HISZEd magadról,h te több vagy.Voltál te is ki selejt,szar.Inkább szánalmas hogy azt hiszed te vagy itt a valaki.