Önbizalomhiány
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Söt amikor nem nézel felé akkor téged bámul ilyenkor általában <#vigyor>#vigyor>
Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
Az életben háromféle ember létezik, aki tud számolni és aki nem. www.evanescence.com
Sose lehet tudni.:p
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
De azért nem is olyan nehéz mosolyogni csak úgy, és máris nem vagy olyan ilyesztö 😄
Hogy kell mosolyogni?
Addig rendben,hogyha vki mond vmi poénosat azon envet az ember,de én akkor is akarok ha nincs semmi vicces.tehát így spontán.De az valahogy nem megy..Eddig nagy szarul éreztem amgam állandóan,de nem tom,most igy ebben az évben vhogy minth amás lenne..nincs az a mindenki engem néz delling annyira,mint tavaly,és lassan már azt is leszarom,ha esetleg köcsögösködnek/beszólnak(bár azért egyszer pofán rúgom õket)...És nem csak azért lenne jó "megtanulni" azt a dolgot,hanem jó lenne..Ha nincs senki akivel tok beszélgetni(1 van),szal ha nincs,akkor olyan nem is tom....Nagyon nem érzem,h én tudnék nevetni..Ha meg ott van a haver,akkor is csak azért tudok,mert mindig hülyeségeket találunk ki...Eddig mindig "megöllek a családoddal együtt" nézésem volt,de most már vhogy elmult/sokkal jobb lett a dolog....Csak ez a hülye mosolgyás nemmegy..Most már nem ugy gondolok arra,h ráméznek,h ki e a fasz(gondolok itt lányokra),hanem kcisit jobban kezelem agmamban ezt a dolgot,pedig az égegyadta világon semmi tényezõ nem volt,ami javitott volna a hozzáállásomon..Na szal az lenne a lényeg,h kiváncsi lennék a reakciókra,mikor néznek én ermg visszanézek rájuk és mosolgyok..De nem tudok.mikor rámnéznek valahogy "lefagyok",a szám is "elnehezül",nem tudom egmmozditani...Ugyhogy csak nézek:C
Mit elhet ezzel csinálni,mert jó lenne....Tudom h idióta kérdés,de na...Hátha tudtok vmi olyat mondani,amitõl vhogy megváltozok,és köynebben emgy majd.
Most esett meg, hogy egy barátnõmnek (50+) elõször sikerült olyan párt találnia, akivel megismerkedtek az együttjárás elõtt. Annyit mondott: "Boldog vagyok, de sajnálom az elvesztegetett évtizedeket."
http://fenyuzer.hu http://www.antistressz.co.cc http://www.netanyu.info
"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."
"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."
És aki azért nem fordul pszichiáterhez, mert éppen az a pillanat, amikor pszichiáterhez megy, jelentené önmaga számára, hogy õ nem tud egyedül megoldani problémákat, és pont ez csökkentené nagyban az önbizalmát? hm? <#ravasz1>#ravasz1> ördögi kör
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Pláne ha esetleg tényleg csak segíteni akart? :o
A kaktusz is azért szúr, mert soha nem simogatják... Nem a remény hal meg utoljára, hanem a sejtszintű enzimműködés. n_n
Szerintem már ott kellett volna hagynod.
Csak játszik, aztán eljön az a pont, amikor majd megbánja.
Am ezt tõle kéne megkérdezni. Mondtam neki akkor mire volt ez jó?
"Nemtudom" Miért kerestél a napokban ha nem is érzel irántam semmit? "Nemtudom"
Szal... :S
...::::::...
Kérem kapcsolja ki!
Doog: neked már vagy 3-4 ilyen szitud volt, ahogy korábbról emlékszem. azt kell, hogy mondjam, hogy a lányok többsége 18 alatt éretlen egy kapcsolatra, és a kiskapu az a->legyünk barátok...
Kérem kapcsolja ki!