6682
Önbizalomhiány
-
campy #4801 vagy nem... egyébként hogy is gondolnád hogy egy 18 éves gyerek már rögtön felnő... nem így van -
kocsisgabor9999 #4800 ték -
#4799 téged sem -
#4798 attól még így van és működik
hogy te ezt látod-e vagy sem nincs hatással annak működésére
mondom, elfogultság nélkül próbáld ki előbb aztán jöhet a kritika nádibá ;)
----
már maga a hozzászólásod is a méltatott hozzászólásomat igazolja -
#4797 kérdezett valaki? -
Nandusz #4796 Honnan tudod, hogy a megmaradó 8 ember (nevezzük 4 máshogy ideologizált párnak, ha már te is 2 emberről beszéltél, akik együvé tartoznak) életszemlélete nem mutat túl a tiéden?...És honnan tudod, hogy a VÉGÉN...ki lesz a győztes?
Már ne is haragudj, de ez az elképzelés még tőled is szokatlanul nagy ideológiai dilettantizmusra vall. -
#4795 Szerintem a te agyadban fogalmazódott meg, hogy az ő agyában az. Gyanítom, hogy nem azért ismeri azokat a dolgokat, amiket emleget, mert nem dolgozik kőkeményen saját maga felfogásán, életmódján.
Senki nem születik úgy, hogy mindent ismer. A megismerésnek mindig oka van. Az meg biztos lehetsz benne, hogy nem az: villogjon vele egy sg topikban. -
#4794 Én csak azt mondhatom, hogy előítéletek nélkül tegyétek próbára a módszert úgy ahogy az le lett írva.
Nincs mit vesztenetek. -
#4793 ő agyában az -
#4792 "80% baromságnak tartja azt az utat ami a másik 20%-ot pénzügyi és spirituális/lelki értelemben is gazdagsághoz, függetlenséghez vezette"
Ez szerinted statisztika? -
#4791 egy hülye statisztikán neked mi a pozitív módszer? -
#4790 Én mondtam ezt fogod mondani -
#4789 szerintem meg ez a bla-bla-bla, mutassad a 1millió dolláros kocsidat -
#4788 és ezt a ballasztot senki sem fogja tudni róla leszedni, csak saját maga vetkőzheti le -
#4787 blablabla blaaaa
még mindig retrográd irányba haladsz...
#4780:
ki hülye az haljon meg
a hülyén úgy sem lehet segíteni, és úgysem engedi, hogy segítsenek rajta
mert ő hülye
csak saját maga változtathat ezen, persze előbb meg kell szabadulni a saját magára aggatott visszahúzó, korlátozó ballaszttól -
#4786 Fbn Lx, Nandusz:
A világ vagyonának 80%-át a világ embereinek 20%-a birtokolja.
A világ embereinek 80% baromságnak tartja azt az utat ami a másik 20%-ot pénzügyi és spirituális/lelki értelemben is gazdagsághoz, függetlenséghez vezette.
Így ha van egy pozitív módszer azt 10ből 8an támadni fogják, és csak ketten fognak elgondolkodni rajta. Ám ez a kettő lesz a nyertes... -
#4785 Ha figyeltél nem vitatkoztam vele, csak megkértem, mondja el, szerinte hogyan. Gondolom ezzel is egyet kell érts. -
Fbn Lx #4784 én ebben viszont egyetértek vele. -
#4783 Most meghallgattuk, mit gondolsz mások véleményéről. Szerintem velem együtt mindenki kíváncsian várja, milyen megoldást javasolsz azoknak, akiknek itt problémájuk van! -
#4782 Bekaphatja! -
campy #4781 baromság megint olyan hülyeségért támadtok meg egy embert amiért nem kellene kiakadni lehet hogy kicsit plázás nyelv a Xeretx xD de hát ha neki jó így írjon... -
campy #4780 ááá most téged fog letámadni salsoul részvétem:( -
campy #4779 áá sajnálom:(((( ez nem hangzik jól sőt...sokkal rosszabb bárminél ha a szüleid nem hisznek benned... és nem kérdezted meg azt hogy apa-anya szerettek egyáltalán engem? -
Ronny #4778 az álmodozás után meg szépen visszaülsz a gép elé és nem történik semmi. -
Ronny #4777 ha nem sikerült stukkert szerezni, akkor még mindig próbálkozhatsz karddal, mint Mortimer.
-
campy #4776 de nem tudok vele egyetérteni sajnálom...:S:S:S:S teljesen más típus mint én... -
campy #4775 ez is igaz itt csak annyi a különbség hogy hiába vannak elvei az embernek ha nem hiszi el hogy megvalósíthatja... mondjuk ismerek olyat aki megtudja csinálni aki kőkeményen ragaszkodik hozzájuk másfajta a gondolkodása...ez a hezitálás dolog ez gyakori nálam is... -
Nandusz #4774 #4771:
Na most cseszted el a lépést haver....mert majd jönnek a szoba ügyeletes főokosai, akik majd jó leorrolnak, hogy miért nem a jobbat választod, ott van az orrod előtt, miét panaszkodni jársz ide, amikor tenned kéne azért, hogy jobban érezd magadat a bőrödben, meg hasonló agyrémek sokasága.
Szóval jönnek ezek majd, akiknek tudata jól át van mosva az agykontroll, a scientológia, meg a bánat tudja még milyen fertővel és a napi könyv olvasásuk után, amikor már átjárja lelküket a szellemi adalék és érzik magukban az erőt és bátorságot, hogy prófétaként, meg a gondolkodás éber őreként, meg a babám fasza tudja még miként tüntesék itt fel magukat, akkor majd ezek jól megmondják neked a frankót....sőt! azt is megmondják, hogy mit fogsz rájuk reagálni és hogy fogsz (jogosan) felháborodni a sablonos és a valódi probléma megoldástól mentes oktondiságaikon, mely már nem hogy a sztereotípia határait pedzegeti, de már olyan szinten lerágott csont, hogy ennél unalmasabb már nem is létezik itt az sg-n. -
campy #4773 rettentő sok igazság van benne:) igazából, nekem nem volt türelmem írni ennyit, de kb nekem is ezek a tapasztalataim...a környezettől sok minden függ és undorítónak tartom ezt a másik eltaposását...ki tudja salsoul, Hydroboy és ilyenné akar mindenkit nevelni ezen az oldalon bennük van ám mégha ellenkeznek is... -
campy #4772 te még mindig ezen lovagolsz... azt hiszed hogy ők baszták el mi??? én inkább azokat hibáztatom akik nem szóltak nekem gyerekkoromban a dolgokról... -
#4771 Már azon is gondolkodtam,hogy öngyilkos leszek,vagy szerzek valahonnan egy stukkert és őket ölöm meg,vagy csak elszökdösöm az iskolából vagy otthonról,és egyedül próbálok meg gondoskodni magamról.Igazi barátom nem sok van,de akik vannak,azokban megbízhatok,bár ők is ugyanabban a helyzetben vannak,mint én. -
#4770 Nem reklámként,de nézzétek meg a kiközösítés c. topikot,dettó ugyanabban a helyzetben vagyok én is,mint itt néhány ember,eddig kezdett simán menni minden,de ma megint elkezdtek cseszegetni...unom már,de nem tudok ellenük tenni semmit... -
ba32107 #4769 A szleng nem ugyanaz azzal, hogy legalább normálisan leírod a szavakat. Én mindig helyesen írok, a nagyon ritka kivételektől eltekintve, amikor direkt rosszul írok, hogy kihangsúlyozzak valamit. Attól, hogy szlenget használok, még szép, és olvasható az írásom. Sőt, a szleng segít kifejezni olyat, amit egyébként nehezebb lenne. Itt most például azért írtam "bazeg"-et, mert ha kiírom, hogy "bazd meg", az túl durva, és nem illett volna ide. Finom árnyalatnyi különbség. -
#4768 mért, olyan szó van, hogy "xeretx"...? Egy "bazeg"-et még mindig könnyebben értelmezek...
de mindegy, ez csak az én véleményem, nem kell rá reagálni... meg amúgy is csak olvasó vagyok itt, írni nem szoktam :P -
Rundstedt17 #4767 Bazeg ilyen szó nincs is.A meglepő hogy még te vagy felháborodva.A szlenget használó egyszer egy ember helyesiráson lovagol egy fórumon ez azért vicces. -
ba32107 #4766 Bazeg lehet, hogy nem kötelező helyesen írni, de alapvető dolog, hogy legalább megpróbálod, mert egyrészt nehéz olvasni, másrészt meg elég nevetséges, hogy sz betű gyanánt x-et használsz. -
bcrics #4765 -
Rundstedt17 #4764 Köszönjük emese! -
#4763 kezeltesd magad -
Rundstedt17 #4762 Itt az egyetlen buzeráns te vagy,szóval takarodj vérpistike.ha majd negyed annyi eszed lesz akkor ugass.