6682
Önbizalomhiány
  • Rundstedt17
    Meg jobb lehetőségek.
  • kulabácsi
    2 éve kicsit más árak voltak mint most!
  • salsoul
    éppen hogy, és ezen a szinten voltam két éve /kezdő szint/
    ma már ennek háromszorosán vagyok
  • kulabácsi
    azt azért megnézném h te havi 60ból mennyire élsz meg...
  • Ronny
    a társbérlet?
  • kulabácsi
    te amúgy melózol? egyedül élsz?
  • salsoul
    Érdekes.
    Ez leginkább azoknak probléma, akiknek vannak szüleik...
  • Rundstedt17
    Na az nyomor:d
  • Rundstedt17
    Azt mondom kell a szülői segítség:d.anélkül nem lehet élni ebben a korban és világban
  • salsoul
    Aztán mikor apu anyu feldobja a talpát akkor kerül utcára az icipici fiuka mert nem tudja ellátni magát, a lakást fenntartani, rezsit és az örökösödési illetéket kifizetni.

havi 60-nal is el lehet indulni, ha valaki elszántan törekedik előre...
    és nem a kifogásokat keresi...
    előbb mindig le kell tenni valamit az asztalra...
    vetni kell... hogy később aratni lehessen...

a mai fitalok 90% meg tugyimutyi anyukedvence elkényeztett önállótlan idióta kik a vedelésen túl máshoz nem értenek

---
    Megfigyeltem, hogy a minimálbéren tengődöknek is még család mellet is mindig van havi 20eFt-juk bagóra, piálásra...
    hát még a munkanélküli segélyeseknek...
  • Ronny
    minek 60 ropis albi? Ajánlom a társbérleteket! Szülői segítség nélkül tényleg húzós, de azt hiszem semmi akadálya, hogy azzal a pénzzel támogassanak, amit egyébként is rádköltenének.
  • kulabácsi
    lehet neked van esélyed arra h elmenjél otthonról, de a mai fiatalok 90%a nem talál olyan állást amiből kijönne a minimum 60ropis albi+rezsi+kaja ruha stb stb
    ha emeg még egyetemre jár akkor meg főleg...
  • Ronny
    én a szüleid helyében kidobnálak otthonról amint leérettségiztél. Hidd el megtalálnád önmagad, mert kurvára nem lenne más választásod. Ehelyett a mai fiatalok 20-30 éves korokig is otthon lógnak a szüleik nyakán, kényelmes dolog, de nem biztos, hogy kifizetődő.
  • ba32107
    Szerinted a balázsban vagy a mónikában honnan lenne másképp szereplő?
  • Nandusz
    2d :]
  • campy
    ne is mond:S de azt nem tudod véletlenül hogy miért nem tudják magukat adni az emberek??? talán kapnak valami + zsét ha megjátszák magukat?
  • Nandusz
    Véleményem szerint az (is) a baj ezekkel a TV-s szereplésekkel, hogy jócskán túlzásokba engedik az ott szereplőket (önmaguk képességeivel kapcsán főképp). Legalábbis amit látok, amikor megnézek egy ilyen showt:...emberek (tisztelet azon kivételeknek, akik megjelennek ott és mégis maguk maradnak,...kevesen vannak) eljátszanak egy rájuk kényszerített szerepet, 10%-uk kap bizonyos milliókat nyeremény gyanánt, amit utána a sajtó még ízig szed (jobb híján)...
  • campy
    az idézetről koppintotta a gyerek:P hmmm
  • salsoul
    "abban dönthetsz, hogyan fogsz élni. Most!"
  • campy
    igen, van aki fél tőle... jelen esetben kibúvokat fogok keresni, ne aggódj miattam megoldok mindent mégha az utolsó pillanatban is...
  • di199
    És hogy kell megváltozni?
  • campy
    nincs mostmár semmiféle panaszkodás...lehet hogy neten panaszkodtam régen, de az életben ezt mind magamban tartanám ha szemtűűűűl szembe lennél:D:D fúú basszus micsoda farkasszem lenne, de lehet hogy bele se néznék a szemedbe mert általában "nem mindig" szoktam az emberek szemébe nézni nem pusztán sunyiságból hanem félelemből dehát nekem a pelenkavaló világéletemben ilyen voltam...ez a magamögött hagyás dolog nem megy vhogy érdekes nem tudtam elfelejteni azt sem hogy a rákosi OGY 1505-ben volt a II. Ulászló ellenében...de nem kezdem el a történelmet:D
  • salsoul
    a dedósnak pedig még kevesebb felelősséget kell vállalnia ;)
  • campy
    nyomj egy take-t :D
  • salsoul
    "amúgy szabad világ van mindenki úgy csinálja ahogy akarja a dolgokat...szval no comment"

Egyértelmű!
    DE NE PANASZKODJON ÉS NE SIRÁNKOZZON HA ÚGY DÖNTÖTT, HOGY ÚGY CSINÁLJA!!! KUSSOLJON HA AZT VÁLASZTOTTA!

Ha meg nem tetszik álljon neki és csinálja másképp.
  • campy
    nem veszek pelenkát mert nem vagyok dedós...elvek szerint élek amiben nincs benne az érzelem vagy csak kevés mennyiségben ez inkább a baj...de Neoreg is számtalanszor írta hogy ááá ő semmise meg nem jön elő semmi átérzem mert van ilyen...1 milló emberből talán 12 ebből 2-en mi lennénk azok?:D talán ez egy statisztikai elképzelés ami hülyeség nemde?
  • kocsisgabor9999
    Ez most vicc?
  • campy
    legalább annak örülnék, hogy egy kis pénzt kereshettem a "családnak" ha sikerülne persze...nem kell más oda csak agy és persze nem beszariság a kamerától:D
  • salsoul
    "nem tudom miért itélik el bla..."

ne röhögtessé' má'

vegyél cumit, tegyél fel pelenkát is és csinálj magad alá...

senki sem fogja elitélni
    a csajok tutti bukni fognak rá
    s zöld utad lesz a legtuttibb munkakörökbe
    az egész világ ki fog tárulni előtted...
    jófej dolog ez
  • campy
    amúgy szabad világ van mindenki úgy csinálja ahogy akarja a dolgokat...szval no comment

mi történt Raulreallal? fogadni mernék hogy 3-4 nap mulva feltűnik és akkor megint vita lesz úú már látom:S:S
  • campy
    köszönjük Anthony Robbins xD
  • campy
    ez van akkor én vhol nem akarok felnőni figyu túl sok felősséggel jár amúgy sem akartam sosem gyereket meg olyan dolgokat amik a nagy befásult felnőtt világhoz tartozik sajnálom felfogtam elképzeltem milyen lehet, de nem tetszik és ha nem akarok olyan lenni akkor nem is leszek...csak nem tudom egyesek miért ítélik el a szemléletemet...lehet hogy lesz munkám lehet hogy nem lesz és akkor egy elb*szott ember leszek ez van nem mindenki tanulja meg az életet
  • salsoul
    Tiny Changes Mean Huge Results
  • NessieGraf
    Semmivel se többen, mint téged, de kevesebben se.
  • salsoul
    szánalmas próbálkozás
  • Nandusz
    Mondjuk, most én is klisés leszek, de: egy ilyen műsor semmit sem változtatna az életérzéseden. Legalábbis pozitív irányba semmi esetre sem.
  • salsoul
    most ezzel akarod kimagyarázni a töketlenséget, hogy még nem kell felnőttnek leni, s még csak törekedni sem kell rá, hisz még van idő, és majd az idő megoldja?

Barátom, aki nem kezd el tudatosan felnőni az 100 évesen is csecsemőként megy a sírba.
    Senki sem fog egy felnőtt gyereknek azért imádkozni, hogy felnőjjön végre.
    Szimplán maguk mögött hagyják az emberek és nem foglalkoznak vele.
  • campy
    ha belegondolsz vki úgy is lehet sikeres hogy félénk meg önbizalomhiányos, szomorú és komoly emberkénr...megoldás: ha bejutsz és van tudásod egy kvízműsor próbatétele, lehetsz halk, lehetsz akármilyen hülye személyiség, ha van agyad és nyersz a kvízműsorban már akkor is elértél vmit...én egyébként gondolkoztam már hogy bemennék egy ilyesmibe mert annyira fáj hogy egy csomo dolgot nem tudnak az emberek hogy hirtelen elkapott a bizonyításai vágy:D ettől még úgyse hiszem el hogy sikerül de mind1 legyen az én gondom...a gondolkodásom ilyen->"képtelenség oda bejutni mivel sok százezeremberből válogatnak" ennyi...
  • kocsisgabor9999
    Még egy 50 éves is lehet érett csecsemő.
  • campy
    apa kezdődik xD xD avagy ki lesz ma a király?