Önbizalomhiány

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

berlinboy6329
Engem is be akartok mártani?hejj,csak kicsit....Én leszarom azt a helyzetet ami most van..8 éves korom óta meg van szokva h mindig basztatnak...Akármit csinálok,mindig van hozzáfûzni valójuk.itt egy példa:Matek óra..Megyek ki a táblához matekpéldát oldani..Nincs kréta,szólok a tanárnak az egyik geci(Fú de utáálom,mégegyszer beszól lerúgom a veséjét) aszondja?jaaaj,nincsen kréta,most mi leeesz?vágd fel az ereidet oszt irjá a véreddel..Na egy példa a sok közül...Én baaszok az egészbe,lefgfeljebb lerugdosok pár vesét,ha meg adódik vmi alkalom a változásra azt megpróbálom kihasználni.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Szerencsére a sors igazságos.

Most nincs semmi jó meccs...ahogy néztem,vagy van?
Te vagy az sg utolso luzere, akinek adok a véleményére.
#4369 iqm az alapjan iteled, hogy ismerek e egy szakallas osregi szar viccet v sem? nem, nem ismertem.
Tök buta vagyok jobb ha kussolok :o

salsoul
Meg makacs idiótákból akik az istenért sem hajlandók változtatni a szar helyzetükön.

Csak várják a sült galambot...

Az egész ország ezt csinálja.
NEOreg3
a foci szar.

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Neked jó móka, úgy veszem észre...
FEJEZZÉTEK MÁR BE LÉGYSZI Raúl NINCSEN UTOLSÓ SZÓ!!! mindenki menjen BL-t nézni akinek van Eurosport 2-je...legalább lehiggadtok

Ilyen roxindulatú ostoba emberekbõl áll az ország...szégyen...

persze, mert jo moka az iylen életképtelen emberek vergõdése, akiknek nem kellene tul sokat tenniuk azert, hogy emberszamba vegyek oket, es mikozben hazafelé megy, ne dobaljak meg kovel.

Te bizony HOMOFÓB vagy. Sry.
NEOreg3
engem senki nem ingerel, teljesen nyugodt vagyok😉

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Ez egy szakállas vicc lett vna...de úgy látszik ennyi IQ-d van...
de mégis ingerled õket

salsoul
nem nem nem

emberi dolgokra
Nincs, szines szivarvanymintas halacskák a buzik hobbija

Salsoul és hydro flamet befejezni.köszönöm.

helyes berlinboy is szarember ugye?😄

salsoul
blabla bla....

úgy van amit mondok vagy nincs úgy?
Ha nincs úgy, konkrétan miért nincs úgy?

A személyem az mellékes.
azthittem anyagiakra gondolsz

de figyelj idegesít ha Raul vagy bárki akinek gondja van ír? akkor jobb ha csak olvasol...

Te campy, 4k HSZen keresztul ment itt tigeroo neo mg tökömtudja ki lelkének apolgatasa, mint latod semmire nem mentunk, akkor szted mennyire érdekel még? az ilyen tényleg legyen ongyilkos vagy ami akar

Na..vagyis TE VAGY A BUZI.
Tényleg, van akváriumod?
és most kibújik a valódi mocskos személyiséged is... rohadék vagy

salsoul
mondtam én, hogy az volt az oka

he nem melózol akkor a csaj sem jött volna össze, mert nem engedtél volna fel
Kár, h nem sósavban oldódtál föl...de megoldhatjuk...
nem vagyok "homofob" egyszeruen csak utalom a kisebbségeket-bár franctudja...

salsoul
nem, mert meló közben más emberekkel kerülsz össze, dolgozol és rengeteget változol, és rengeteg helyzetet teremt

de amint látom te is csak a sültgalambot várod

a befogás és a sütés büdös....
nem az volt az oka. leginkabb az hogy melonak koszonhetoen ra voltam kenyszerulve a kozossegre, es kicsit felengedtem

ez már dúrva kib*szottul primitív vagy te is nem igaz hogy ennyire meg kell bántani a másik embert!!!...

Majd ha kést szorítok a torkodhoz, akkor dumálj, kisfiam.
Homofób vagy?! hehe (vagyis látens meleg) GÓÓÓÓÓÓL!!!!
salsoul
az építõ dolgok sem használtak

de ha nem használ akkor nincs hatása, ergó mondhatok amit akarok
berlinboy6329
A melónak meg a nõknek semmi közük egymáshoz.Max ha ott jössz össze vele.Amúgy meg tök mindegy hol jössz össze eggyel.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Te hallod, annyi onbizalmad nincs hogy egy hernyot eltaposs menj már picsába, raadasul meleg is vagy, mint pattogsz te itt az eroszakrol?

NEOreg3
na az nem lenne rossz, lejössz borsodba?

salsoul
az a rész amint látom elkerülte figyelmedet, hogy:

"2 éve elekzdtem melozni,"

s csak aztán jött össze a lány...
Nekem mind1, akkor a te fejeden megyek át. Még szívességet is teszek majd vele. Neked is meg a világnak is.
de ez undorító akkor is... így még rosszabbá teszel mindent nem látod hogy nem használ?

Ez már elég lapos. Lapozz pls.
hát, a fiu lány barátság topicba lenne helye, de barátságbol alakult ki a dolog, ha fosti vagy nyomulni, probald mashogy 😊

salsoul
itt mendenki hülye csak raul a helikopter - pr-pr-pr-prrrr

NEOreg3
Kár hogy nem lesz kölyköm😞

még elkezdeném félteni

Utána meg megint ledöntök majd egy korsó sört, az egészségetekre.
na meg is van a problema

berlinboy6329
Elõzmény(válasz erre):#4295

Hegi90
mekkora egy pöcs vagy te 😄

ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S

nem irigykedem senkire...félreértesz de nagyon

berlinboy6329
"összejött egy komolyabb lány, azota tök emgváltozott minden egyrol kettore"

Na vogy erre várok én is...De nem akar jönni az Istennek se.

Én inni fogok. Jó sokat. Aztán beülök majd a kocsimba. És átmegyek a nyamvadt kölykeitek fején. Utána pedig kiröhöglek majd titeket.
Ugyanolyanok vagytok, mint az osztálytársaim.
jolvan, de a melegeket mar be sem engedik egy hetero temetobe, neviccelj, mintha vmi koedukalt mosdo lenne?! :o