Önbizalomhiány
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
#4369 iqm az alapjan iteled, hogy ismerek e egy szakallas osregi szar viccet v sem? nem, nem ismertem.
Tök buta vagyok jobb ha kussolok :o
Csak várják a sült galambot...
Az egész ország ezt csinálja.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
úgy van amit mondok vagy nincs úgy?
Ha nincs úgy, konkrétan miért nincs úgy?
A személyem az mellékes.
Tényleg, van akváriumod?
he nem melózol akkor a csaj sem jött volna össze, mert nem engedtél volna fel
de amint látom te is csak a sültgalambot várod
a befogás és a sütés büdös....
Homofób vagy?! hehe (vagyis látens meleg) GÓÓÓÓÓÓL!!!!
de ha nem használ akkor nincs hatása, ergó mondhatok amit akarok
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
"2 éve elekzdtem melozni,"
s csak aztán jött össze a lány...
még elkezdeném félteni
ADATA 16GB XPG V1.0 1866MHz | ASUS Z87-K | CORSAIR CX750M | GIGABYTE GTX770 2GB | INTEL Core i5-4670K 3.40GHz | SAMSUNG 120GB 840 EVO | WD 1TB Caviar Blue | COOLERMASTER Hyper 612S
Na vogy erre várok én is...De nem akar jönni az Istennek se.
Ugyanolyanok vagytok, mint az osztálytársaim.