Önbizalomhiány
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Hydrocephalia:
Mental retardation is a developmental disability that first appears in children under the age of 18. It is defined as an intellectual functioning level (as measured by standard tests for intelligence quotient) that is well below average and significant limitations in daily living skills (adaptive functioning)
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
kisebbségi komplexusa van szimplán
azt hiszi abba a környezetben õ a többiekhez képest senki, nyomorék
de miért, és milyen alapon?...
jó kérdés...
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
(364 új üzenet)
Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!
"
\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/
ami a nyápicoknak való
nem is lehet megkérdõjelezni õket
amit mondnak az a szentírás
valami torz dolog biztosan van ott a háttérben amiért azt érzi amit
aztán gyakorlattal egyre jobban belejön az ember
ha mintát akarsz akkor torrentezd le vhonnan a két pasi és egy kicsi címû sorozatot
szidják egymást mint a bokrot de sosem sértõdnek be
Meg ez az aztarohadt vhogy nem tetszik nekem.mi ennyire súlyos ebben?
Ugyan már...
Felvilágosítani õket szóval vagy erõszakkal?
Ugyan már... hülyékkel nem éri meg foglalkozni... ragaszkodnak a hülyeségükhöz... s a végén csak én leszek a hülye...
Én is ezt mondom mindig magaban.,..De nem 6.
Rájössz arra, hogy külsõ vélemények nem határoznak meg téged.
Te nem leszel tõlük sem több, sem kevesebb, így nincs is értelme foglalkozni vele.
Innentõl kezdve nem foglalkoznak többet veled.
Mert betömted magadon azt a pontot ahol fogást találtak rajtad.
Azért mert õk hülyék nekem legyen rossz napom?
Ugyan már...
Felvilágosítani õket szóval vagy erõszakkal?
Ugyan már... hülyékkel nem éri meg foglalkozni... ragaszkodnak a hülyeségükhöz... s a végén csak én leszek a hülye...
Hogy lehet a sértegetést nem komolyan venni?ez nekem amugy se megy.MEg jót röhögni?még egy árva mosolyt se tudok magamból kicsalni..Én belül örülök..Ha van vmi poén amin lehet nevetni azon nevetek,de ennyi.Az hogy mittudomén vki rámnéz,nem tudok.Egyszerûen nem megy.
Egy volt osztálytársam meg azt mondják az ország egyik legnagyobb tehetsége...(Krivacsevics...ha jól írom... 😄) Lehet h ismerõs... Sopronban játszik
2; vagy az alsosokat bantottad
És ezt az osztálytársaid is látják és ki is használják...
Juande Ramos,welcome home. Nagyobb fociguru vagyok én nálad...ja és kettõnk közül ki játszik egyesületben?!
Mindenki pont azt kapja amit megérdemel, kicsiben is és nagyban isss.
Mindent csak magának köszönhet mindenki, kicsiben is és nagyban isss.
kis cheerleader xD