Önbizalomhiány

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

berlinboy6329
Fasznak kell ez az állandó oltás?Visszaoltok

Hydrocephalia:
Mental retardation is a developmental disability that first appears in children under the age of 18. It is defined as an intellectual functioning level (as measured by standard tests for intelligence quotient) that is well below average and significant limitations in daily living skills (adaptive functioning)

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

salsoul
a faszt

kisebbségi komplexusa van szimplán

azt hiszi abba a környezetben õ a többiekhez képest senki, nyomorék

de miért, és milyen alapon?...
jó kérdés...
NEOreg3
csak a szokásos+kiderült raulrealról, hogy a saját neméhez vonzódik

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Önbizalomhiány
(364 új üzenet)

Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!

érdekes... nem tudtad megszokni az "új" helyzetet van ez így😞

"Enurézisrõl, azaz bevizelésrõl abban az esetben beszélünk, ha a gyerek akaratlanul, vagy néha szándékosan nem megfelelõ helyre (ruházatba, ágyba) üríti vizeletét olyan életkorban, mikor a kontinencia (visszatartás) már elvárható
"

berlinboy6329
Neem,nincs baj az osztállyal,csak azzal az egy köcsöggel,meg másik osztályból 7 emberrel.Meg ugy a sok emberell...Nem tudom miért de ha mondjuk 14-15en vagyunk akkor nagyon érzem hogy na most fel vagyok oldódva,tudnám nyomni a poénokat,megmutathatnám milyen voltamáltalánosban,visszatérhetne a régi énem,de már csak árnxyyéka vagyok önmagamnak.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

salsoul
megszokás nem a probléma megoldása hanem a problémával való szembenézésnek, és a probléma megoldásának halogatása

ami a nyápicoknak való
salsoul
mert über lények az osztálytársaid akik az über igazság birtokában állnak, s õket nem is anya szülte...

nem is lehet megkérdõjelezni õket
amit mondnak az a szentírás
berlinboy6329
persze meg fejreállva össze is hugyozom magam...<#wilting>

gyerekkortól könnyebben megtud szokni az ember dolgokat mint mondjuk késõbb... most olyanom van közömbösség mindenkivel 3-4 haver van az osztályban akikkel jóba vagyok de a többiek sem utálnak...szokták mondani általában hogy a közömbösség rosszabb mint a szeretet meg az utálat ugyanis hihetetlenül unalmas...hát érdekes...na mind1

salsoul
rossz lekiismeret, komplexusok

valami torz dolog biztosan van ott a háttérben amiért azt érzi amit
berlinboy6329
Jó általánosba azosztályon belül jól elvotam.Én voltam a hülyegyerek aki mindnre tudok vmi kurva jó poént mondani....Most meg az órákon megszólalni se merek mer még beszólnak...

szoktad a felsotested elore-hátra ringatni?😄

hasonló gondom van csak annyi különbséggel hogy általánosban nem szorongtam😄 oda már 8 évig be voltam épülve az más helyzet

salsoul
csináli is kell
aztán gyakorlattal egyre jobban belejön az ember

ha mintát akarsz akkor torrentezd le vhonnan a két pasi és egy kicsi címû sorozatot

szidják egymást mint a bokrot de sosem sértõdnek be
de lehet h vmi enyhébb autizmus xD

nézz vmi tesztet neten depire, amugymeg azért aztarohadt, mert sztem beteges hogy "fosol" bemenni azok koze akiket 4 éve ismersz. mondjuk velem is vmi ilyesmi volt, amikor tehettem kerultem, egyedul ultem mindig, alig vartam h vége legyen, sokszor volt gyomorideg etc...tökmindegy

nem Kovacevic?😄😄 én csak olyanról hallottam

berlinboy6329
Mitõl depresszió ez?

Meg ez az aztarohadt vhogy nem tetszik nekem.mi ennyire súlyos ebben?

aztarohadt. szerintem kapnál rá valami antidepresszánst

félreérted irónikus voltam mert salsoul téged is "szidott":S

berlinboy6329
Azért mert õk hülyék nekem legyen rossz napom?
Ugyan már...
Felvilágosítani õket szóval vagy erõszakkal?
Ugyan már... hülyékkel nem éri meg foglalkozni... ragaszkodnak a hülyeségükhöz... s a végén csak én leszek a hülye...

Én is ezt mondom mindig magaban.,..De nem 6.

berlinboy6329
Én már ált.iskolás korom óta bele....van erre szó?mi az isten már....Beleszoktam ebbe,h komolyan vaszek mindent..olyan feszült vagyok most k.iskolában is vmiért..Mikor bevisznek néha ha arra járnak,akkor érzem h idegeskedek,pedig okom sincs rá nem tom miért.Elkezd izzadni a kezddem,olyan igazi vizsga elõtti érzés.Aztán van mikor megmarad,van mikor nem.Az isten tudja miért van.

salsoul
Ez úgy möködik, hogy kialakiítasz magadban egy önértékelési rendszert.
Rájössz arra, hogy külsõ vélemények nem határoznak meg téged.
Te nem leszel tõlük sem több, sem kevesebb, így nincs is értelme foglalkozni vele.

Innentõl kezdve nem foglalkoznak többet veled.
Mert betömted magadon azt a pontot ahol fogást találtak rajtad.

Azért mert õk hülyék nekem legyen rossz napom?
Ugyan már...
Felvilágosítani õket szóval vagy erõszakkal?
Ugyan már... hülyékkel nem éri meg foglalkozni... ragaszkodnak a hülyeségükhöz... s a végén csak én leszek a hülye...
uhh, és nem sikerult annyira összeszokni, hogy leszard az idiota poenjait, vagy mosolyogj rajta?

berlinboy6329
4.éve

Annyit írtam, h csak kérdeztem.(mármint a kosarasat)
nem, elöbb nekem is szar volt, aztan jo, most megint szar 😄

Kitörölték a flémet?
hát lol, miota vagytok osztalytarsak?

Mi a fene?
a munkam elég sportos :o

nem, mert TV-t 1 éve nem néztem, hobbi szinten, igy jo?

berlinboy6329
Nem szokásom..

Hogy lehet a sértegetést nem komolyan venni?ez nekem amugy se megy.MEg jót röhögni?még egy árva mosolyt se tudok magamból kicsalni..Én belül örülök..Ha van vmi poén amin lehet nevetni azon nevetek,de ennyi.Az hogy mittudomén vki rámnéz,nem tudok.Egyszerûen nem megy.

salsoul
csak szájhõs...
ahogy te gonoszkodsz raullal 😊

Az se rossz. Régen gyûjtöttem a kosaras kártyákat 😄
Egy volt osztálytársam meg azt mondják az ország egyik legnagyobb tehetsége...(Krivacsevics...ha jól írom... 😄) Lehet h ismerõs... Sopronban játszik
salsoul
Megkérded vidáman teli szájjal röhögve, hogy: még valami uraim?
ja mert 1: utanna egybol szetkaptak az agyonsminkelt arcodat
2; vagy az alsosokat bantottad

salsoul
Ameddig nem tudod nem komolyan venni, nem tudsz rajta szívbõl egy jót röhögni addig jobban érint mint gondolnád.

És ezt az osztálytársaid is látják és ki is használják...
Menekülj.
az látod biztos, mindigis szartam focira, nálam kosár jöhet szoba

berlinboy6329
De bazmeg most micsináljak tudsz jobbat,hogy lehet ezeket a geciek bekussoltatni?várom az ötleteket...

Én megtettem, és még mindig nincs. úgyhogy tényleg jó tanács <#eljen>
na ezt kellene tenned, lerugni pár vesét, lenne onbizalom is meg tekintely is

Szerinted honnan jön a nevem?
Juande Ramos,welcome home. Nagyobb fociguru vagyok én nálad...ja és kettõnk közül ki játszik egyesületben?!
Hála istennek ez a ország ott tart ahol megérdemli.a sok gonox ostoba erkölcstelen ember bûnhödni fog.

salsoul
Ebben egyetértünk.

Mindenki pont azt kapja amit megérdemel, kicsiben is és nagyban isss.
Mindent csak magának köszönhet mindenki, kicsiben is és nagyban isss.
Te meg a foci xD
kis cheerleader xD