Önbizalomhiány

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Isten nyugosztaljon.

Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!

Hát legyen. Az lesz. De legalább ott véget fog érni. Ez az egész. Hála istennek...
kiknek te nyomorék?😄

Nyugodj békében.

stilusos mi? szánalmas lesz mint az életed

Vagy autó, vagy vonat. (utóbbi lesz a nyertes)
mert egy selejt vagy

Nekem már nincs tovább. This ends here. Life goes on...just...without me.
Ügyködjetek rajta, h nektek ne legyen késõ.
Különc
Az autós aki elé állsz te barom... OMG <#banplz>

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Menj dolgozni, egy olyan helyre, ahol nem kell érettségi. Pl. hûtõház vagy akármi és érettségizz le egy másik gimiben esti tagozaton, vagy nappalin egy másik gimiben ennyi lenne számodra a megoldás.

Nem.
Pénzel tudnának segíteni, hogy új életet kezdj?

Semmiben?

Így van.
ték

Hagyd ott a kurva sulit, és húzd el a beled egy munkahelyre. Szüleid nem támogatnak semmiben vagy mi?

Hát persze.
Semmit.

Nem. Egyszerûen...én már elvileg halott vok. Holnap átültetem ezt a gyakorlatba. Leszarom, h kinek fáj/kinek nem...majd a temetésemen elgondolkoznak rajta, h mit kellett vna másképp csinálniuk.
Sajnáltatod magad, vedd már észre légyszíves...

apád😄

Ugyan, ki sínylené meg? ...
Különc
Figy, az nem stílusos mert a másik fogja megsínyleni a dolgot...
Ha megakarsz dögleni, HALKAN, LÁTTATLANUL, SENKINEK NEM KÁRT OKOZVA, érted?

Nem várok sajnálatot. Csak annyit kívánok: ROHADJATOK MEG.
Különc
Felcsillant a szemed, mi Cicafiú? <#idiota><#idiota><#idiota>

Ugorj ha azt szeretnéd. Sajnálatot meg ne várj. Önzõ egosita balfasz.

Ja én is csak azt vettem észre, a postokat nem is olvastam el 😄

mekkora ték vót

Oké. Most már látom, hogy még a nyomik is kitaszítanak maguk közül. Remek. Holnap reggel bevetem magam egy autó elé. Legalább stílusosan halok meg. Eldöntöttem. Ha...nincs egy ember se a világon, aki sorsközösséget tudna vállalni velem...hát legyen. Én nem küzdök tovább. Sajnos, ti férgek, többen vagytok. Hydrohermafrodita, soulLess, nyomi Neo...szívbõl kívánom h pusztuljatok meg, és jussatok ti is az én sorsomra. Rohadtak.
így van...

valószínûleg...

berlinboy6329
Hát nekem már ez is szarul esett..Úgy kezelni mint egy fogyatékost?Az vagyok szerintedKapnád be..Mondom h velem nem lehet ilyennel "viccelõdni2 mer ez kurvára nem vicces.ilyen gecis "poénokat szoktak nyomni az iskolában is ezekért tudok veséket rugdalni..Ez nem poén ez gyökérség ilyeneket mondani.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

Látom még töröltek is jó 50 postot.....pedig én azt hittem ez érdekes topic

340 új üzenet....ti még mindig flémeltek? Történt valami különleges?

Ez csak vicc ugye?

salsoul
kit érdekel, nem kell foglalkozni vele
merj egyéni és önmagad lenni

klónokra nincs szükség
<#merges2><#merges2><#merges2>

"szoktad a felsotested elore-hátra ringatni?😄"
valahol itt indult az amit nem vettél, tökmind1, nem tartozom magyarazattal

berlinboy6329
4434

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

berlinboy6329
Hát pedig a 443es hszed elég kiafasz ez a köcsög,dikk mekkora béna fasz érzetet keltett.

berlinboy6329
nem az a npormális,amit mondanak,de én azt magamra veszem,és érzem h vmi baj van velem.De sose értettem igazán,hogy mégis mi a poicsa van bennem olyan amiért nekik basztatni kell?soha nem tudtam.Még most se tudom.

:o he lol, Te nem ertetted

salsoul
rossz hír: nem emelkedtél felül még
amíg nem tudsz vidám élni magaddal addig nem

nekem is vannak tulajdonságaim de miért az lenne normális és meghatározó amit a nagypofájú kötsögök hangoztatnak és ami a szürke megszokás?
berlinboy6329
Jááj,irtam már irtam már régen is h mikor regeltem akkor aszontam,h annyyááád,de hogy adom én meg az igazi szül.dátumom igy beirtam hülyeséget.Amugy 14-18 és a 18hoz közelebb.

Szabi84
de te 30-35 között vagy😊

Kétféle ember van, aki hugyintás előtt mos kezet... és aki utána...Én elötte mosok kezet! Ne törődjetek semmivel, csak a töltényt adogassátok! m a n i a C

berlinboy6329
Én se huggyozom össze magam,bazmeg értsed már a poént....De faszom micsináljak,ha ez van?Szarok rá.

na mindegy én akkorsem hugyozom összee magam meg izzadok le ha suliba kell(ene) mennixD
Csak körül kellene nézned, és tudnád hogy faszság

berlinboy6329
Pedig nem nehéz kikövetkeztetni:ált.isk basztatások,mer magas vagyok,meg vékony,meg egyéb dolog,sokmindent nem akarok mondani azért nem vagytok anyám apám,vmit megtartok magamnak is,de van még pár egyéb dolog amit máshogy csinálok mint a többiek(mozgásilag),lényeg az,h más vagyok(nem buzi),ergo bennem van az hogy amiért kicsit plussz dolgokat csinálok,amit a többiek furának találnak,az már rossz,és az alsóbbrendûség érzetét kelti bennem.De mondjuk azon már rég felülemelkedtem,de ez megmaradt hogy nem szeretem az idegeneket.

gec xD