Önbizalomhiány

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

ebben sajnos igazad van, dehát végülis mindenki lökheti akinek gondja van:S

Különc
Banraéhes társaság <#idiota> (nézi õket)

Let's show them our hearts and then show them theirs! Dessan#2403

Nyomjuk le nyomjuk le😄

Ha lehetne egy kívánságom, azt kívánnám, hogy: MINDENKI KEZDJEN EL GONDOLKODNI!

salsoul
ha raul itt lenne...
😄😄😄

NEOreg3
hajrá gyerekek, még mindig nem nyomtuk le a GTA4-et

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

Különc
Nem mindegy h CS, WOW, GW vagy az SG Önbizalomhiány topikjának F5zése 10 mpként? <#idiota>

22:55 ték

de a szrom is kemény ám!

salsoul
és ebben is benne a lényeg ami segíthetne annak akinek van szeme
már vagy 6-szor tékeltem 1 óra alatt

kemény is barátom. de GWzek, és ott baszom fel az agyam, csak hogy tisztazzuk😉
remélem elolvastad mind az 500 hszt 😉

Különc
Bazdmeg, te hülye vagy <#idiota>

Te lovagolsz ezen a témán hogy én egy félisten vagyok xD
de én legalább felmerem venni a telefont ha nem ir ki szamot mert nem félek attol hogy esetleg egy idegen szol majd bele :C
és tudod miért? mert nem tartom magam egy kis szarnak ahhoz az emberhez képest, és nem érzem ugy, hogy barmi miatt is kevesebb lennék akár az õ szemében is. öcsém, még mindig nem velem van a baj szerintem, az, hogy nekem van egy stilusom, ami téged megsért, ez egy egyéni problémám, elég ritka az amikor engem valaki karomkodni lát, de ez a topic egy olyan hely, ahol egy bizonyos szamu hsz(etek) utan már muszaj, de látod, most is csak azt vetted észre hogy leselejteztelek, semmi többet, pedig van abban a szövegben, és az utanna következõben is mondanivalo.
seggfej

ték

Vadmeggy
Hydroceph amúgy te nagy ász lehetsz, hogyha ilyen bátor gyerek vagy... Gondolom olyan kemény vagy hogy bokszolod ököllel a monitort ha megöltek Csben vagy Wow közben és keményen szidod a gyilkos anyját, sõt ráadásul halálosan megfenyegeted... KEményfaszú gyerek lehetsz

Jack off! I\'m alternative...

én nem

salsoul
hol mondtam hogy boldogít?

ennyire pénzhez ragadtok vagytok?
Vadmeggy
Szerintem holnap ha nem öli meg magát bószkeségbõl nem jön föl hanem még lép 1-2 szinten a WOW-on... Aztán úgy a hétvége környékén feljön és megint elhatározza, hogy megöli magát... Amúgy az öngyilkos hajlamúak mondogatják hogy megölik magukat aztán vagy elég bátrak és megteszik vagy nem... Egyik ismerõsöm is mindig mondogatta, hogy megöli magát, én sem hittem neki aztán megtette... Igaz a mentõben visszahozták de akkoris... Lehet hogy megöli magát de sztem akkor sem olyan brutálisan hogy szétloccsantja az agyát a vonat szélvédõjén....

Jack off! I\'m alternative...

berlinboy6329
Talán mert nincs hozzá jogod,hogy a másikat sértegessed.hogy jössz te ahhoz?Egyáltalán nem vagy különb nálam,vagy raulRnál.Ember vagy te is.CSak azt HISZEd magadról,h te több vagy.Voltál te is ki selejt,szar.Inkább szánalmas hogy azt hiszed te vagy itt a valaki.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

A pénz nem boldogít. Magunkban kell keresni.

Jah és mindenki aki jártas egy kicsikét is a pszcihologiában ,tudja h aki tényleg meg akar halni 1: senki se tud róla ( 100000bõl 1 ilyen van) 2: nem halogatja,hanem rögtön megcsinálja.. "jajj majd holnap meghalok jóó?" ugyan már..Kérd meg apád anyád tesód h beszélgessenek veled,neked csak szeretethiányod van,mert örökké egy faszfej voltál,senki se tudott hozzád közeledni,ezzel a nevetséges stílusoddal meg rátettél pár lapáttal íyhát meg is utáltak,amit igazából nemnagyon csodálok.

A szerelem olyan,mintha behugyoztál volna.Mindenki látja rajtad,de csak te érzed a melegét ;)

😄D

salsoul
Amikor ugyan azzal az erõvel a világ legboldogabb embereként is élhetne.
A jövõ nyílt és nem meghatározott. Bármilyenné tehetjük. Rajtunk áll.
NEOreg3
rajta, mutasd meg nekem a helyes utat!

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

raul holnap vonat elé ugrik.

.

most ték 😄

ték

Önbizalomhiány
(576 új üzenet)

mit cisnáltatok itt? : D
salsoul
Kár, hogy pár ember sajátkezüleg tönkrevágja a saját életét.
Te hallod, egyeetlen egy okot mondj, ami miatt nem kellene tobbnek erezzem magam nálad!

A halált senki sem érdemli meg. De te egy pár atyai tockost kurvára megérdemelnél h felébredj. Roszabb vagy mint egy 7 éves kislány komolyan annyit rinyálsz fiú/fiúcska létedre.Ez már nem depresszió meg faszomtudja,ez kórós önsajnáltatás szindróma amit te itt lemûvelsz.Respect a szüleidnek

A szerelem olyan,mintha behugyoztál volna.Mindenki látja rajtad,de csak te érzed a melegét ;)

Zárható. Raul viszlát.

salsoul
Miért kell holnapig várni?
berlinboy6329
Hogy nem ismerlek..akkormár nem élnél...nem hiányozna egy ilyen torzszülött aki felsõbbrendûnek hiszi magát.A világ szennye vagy ember..Remélem vki kiirtja a fajtádat egyszer.Hitler tudod a fogyatékosokat is ölte.Ejj ha 65 évvel korábban születsz.

\"One kills a man, one is an assassin; one kills millions, one is a conqueror; one kills everybody, one is a god.\" /Jean Rostand/

"a halált azért mégse kívánom neked" - faszt nem
Mi?😄

te meg fulladj meg a saját szarodba köcsög drooooooid 😄😄 Azthiszed ezzel te vagy a basszájba h kitalálsz pár gyengécske nevet? Ilyenek után csodálkozol ha "jajj engem ok nélkül lebuziznak" xDxD És amikor te engem " danielgay "-eztél te kis szarrágó akkor mivolt?😄 mit vársz el te kisköcsög,komolyan,olyan egy faszfej ember lehetsz ,hogy szebb lesz a világ ha megdöglesz.1 ilyen alacsony morállú ember se kell a földre,akik képtelenek nagybetûsen ÉLNI. Jah és vonattal baszasd el magad,mert lehet 1 ártatlan embert bevarrnának börtönbe mert nem tudják bebizonyítani h te kis balfasz,öngyilkos akartál lenni.A vonat egyértelmû. Bár te ehhez is túl fos vagy,a halált azért mégse kívánom neked 😄

NEM VOLT MELLETTEM SOHA SENKI. Már nem is lesz. Nyugi...holnaptól már nem leszek itt.
berlinboy6329
Az a szerencséje neki....

A marhanagy helyzet az, hogy azt a faszfej gyereket Te egyáltalán nem ismered 😉

salsoul
mert mindenkit elzavartál a pitsába aki közeledett volna hozzád

ébredj már fel!
desigo
lassan zárható is lesz a topik...
berlinboy6329
Ásd el magad gyorsan köcsög.Sajnálom a nõdet,hogy ekkora faszfej tetszik neki.

salsoul
Kizárt...

lószart, soha nem volt mellettem senki
desigo
"beoltotta akik mellette voltak"
Vesztettél.