6682
Önbizalomhiány
  • salsoul
    inkább beszari, vagy álszent vagy a kettő együtt: beszari álszent
  • salsoul
    "magasabbrendűnek hiszed magad"
    ezzel ti jöttök állandóan...
    ti mondjátok állandóan...

köszönöm az elismerést

"érdekes ha egy börtöntöltelék írkálna ide sztem azt Istenítenéd engem pedig azonnal tömlöcbe dobnál"
    mindkét szélsőség helytelen
    aki azért nem lop mert beszari lopni az ugyan úgy tolvaj, mint aki kivitelezi is a dolgot, gyilkosság, erőszak sat. dettó
  • campy
    21. századi logika, de lehet a szőke női logika is...halkan jegyzem meg 1-8 ig egyetlen káromkodás nem esett ki a számon...pont azért szekáltak nagy ritkán:) viszont középiskolára azért "tanultam" meg kismértékben káromkodni, nehogy észrevegyék hogy túlszent vagyok
  • campy
    más vagy... az a te dolgod hogy idiótának tartasz magasabbrendűnek hiszed magad pedig vhol minden ember egyenrangú...még az önbizalomhiányosok, beszarik, nyápicok is... érdekes ha egy börtöntöltelék írkálna ide sztem azt Istenítenéd engem pedig azonnal tömlöcbe dobnál hmmm azt is elmerem képzelni rólad hogy egy rasszista állat vagy...de erre megint fogsz mondani vmit nem érdekel innentől...mégegy dolog régesrég az a célod hogy elűzz innen Raulreal nem lett a haverom de egyet jegyezz meg ne hasonlíts hozzá ő is más én is...ha most azt mondom eltűnök ebből a topikból valószínűleg be is tartom ahcsak valami rendkívülit nem írtok bye bye jó8szakát Mr Proper
  • salsoul
    miféle logika ez?
  • salsoul
    amit mondasz az akkor jogos amikor mindened [adottság] megvan ahhoz hogy szétverj valakit

ameddig ez nem áll a bírtokodban csak magyarázkodás amit dumálasz
  • salsoul
    én nem hallgatok idótákra
    az idóta belső hangjaimat kiírtom mert csak hátráltatnak
  • campy
    sg az más dolog...azt mondhat bárki aki akar persze hogy nekem is nagyobb a szám kicsivel de ez logikus is
  • campy
    de minek verekedtem volna ha nem kerültem konfliktusba? békeszerető ember vagyok és ezért miért ítélsz el? miért kötelező testtel, erővel elintézni az emberenek a dolgokat amikor nyugodtan is meg lehet beszélni te ez nem beszariság úristen...ebben tényleg nincs igazad viszont
  • campy
    igaz barátom csak 1 volt, de az ma már nincsen...nem tudok szorosabb barátságot kötni senkivel, gyerekként minden könnyebben ment...belső hang azt mondatja hogy ne bízzak meg közelebbről senkiben se pl együtt nyaralgatásokra a rengeteg közös programra gondolok érted miről van szó úgy is mit akarok mondani...szval vannak itt bogaras gondolatok amikre néha azt mondom hogy nem normális:D
  • salsoul
    szimplán beszari vagy
    azért nem verekedtél

gondolatban már a fél sg-t alantasabbnál alantasabb helyekre küldted...
    csak beszari vagy a dolgot a gyakorlatban is kivitelezni

majd akkor lesz más a dolog ha mindazok amiket leírtál egy hatalmas szívből jövő röhögést váltanak ki a depi helyett
  • campy
    hát akkor nincs önkontrol nagy dolog xD semmi bajom nem származott belőle ha viszont származik úgy jártam...belenyugszom legfeljebb
  • campy
    tudod mi a furcsa... ha igaz lenne amit mondanál, akkor úgyanúgy jártam volna mint Raulreal...csakhogy én életemben nem verekedtem még és jóban vagyok mindenkivel akivel beszélgetk másutt, sőt meg se kíséreltek volna durva szekálásokat végezni felém pedig látták hogy olyan visszahúzódó félénk vagyok általánosban próbáltak segíteni avval hogy pl álljak be focizni meg ilyenek volt hogy beálltam volt h nem ...most középiskolában talán még 9-ben volt 1-2 szurkáló megjegyzés felém már nem tudom mi de volt vmi...aztán annyi azóta is közömbösség mindenkivel 3-4 személlyel pedig azóta is inkább csak haverságban vagyok de barátom mégsincsem na mind1
  • salsoul
    folyamatosan tolod el a mostban

képletesen szólva: összecsinálsz magad körül mindent, és csodálkozol, hogy minden össze van csinálva és bűzlik
  • campy
    nem érzem hogy eltoltam volna vmit...a testem semmit nem tol el legalább is hanem vmi furcsa gondolkodás folytán zavarodtam meg már talán gyerekkoromban...nem tudom az okát, de a halálesetek óta rosszabb minden...múlton rágódom nincs aki elfeledtesse a dolgokat nincs olyan ember aki érdekelne a családomon kívűl nincs, ami a hétköznapi életen kívűl izgatna...magyarul az már az én saram, hogy eluntam magam
  • salsoul
    ugyan, magadnak csinálod

minden erőddel amellett érvelsz hogy egy semmilyen érzéketlen menthetetlen nulla vagy

ugyan mi ez ha nem kemény, lekiismeretes megdolgozás az évezred idiótája címért
  • salsoul
    a lényeg hogy te semmiről sem tehetsz
    perverz gonosz véletlenek áldozata vagy

tudod önmagában az ember olyan mint az uránérc, kőlaj (bármilyen nyersanyag): szarra se való finomítás nélkül
  • Rettenthető
    Kösz a kommenteket és javaslatokat mindenkinek!
  • campy
    nem érdemlem meg...soha senkinek nem ártottam írásban lehet hogy igen, de az életben nem
  • campy
    na és aztán? mi van ha nem tudok magamról képet kialakítani? ilyen forma is létezik, csak bonyolult... én kb olyan vagyok mint a 256-os szög bonyolult magam sem ismerem...dehát erről se én se az édesanyám nem tehet mert te azt hiszed őt hibáztatom...erről a környzetem tehet meg amit láttam gyerekkoromban meg a semmi jót hogy is várja el mindenki hogy egycsapásra valaki megváltozzon mostmár konkrétan nem magamra gondolok
  • salsoul
    vérrel-verejtékkel keményen megdolgoztál érte 4980 hozzászoláson keresztül
  • salsoul
    ez cinikus íróni barátom
    szatíra

mert megérdemled
  • salsoul
    bizonyítsd be

eddig egy jellemtelen és jellegtelen és karakter-etlen/telen semmilyen ember képe bontakozott ki rólad előttünk
  • campy
    na látod erről a szemétségekről beszélek... de mind1 lényegtelen sajnos a bánatodra kigyógyultam és makk egészséges vagyok...de tudom a te gondolatod az hogy agyilag nem pedig tévedsz...agyilag ok vagyok lelkile lehet hogy nem
  • salsoul
    "bármennyire olvasott vagy te nem vagy jó ember legalább is itt Fórumon nem látnám hogy használt volna bármiféle segítséged is"

ennek kapcsán Diogenészhez fordulnék:

"Ó, te boldogtalan, hát nem tudod, hogy tisztító szertartások révén a bűneidtől ugyanúgy nem szabadulsz meg, mint a helyesírási hibáidtól?"
  • campy
    szakadj meg... nincs igazad...
  • salsoul
    ha gondolod szerzek beutalót...
  • salsoul
    "... én jó ember vagyok hehehehehe"

tudod a jó után annyi szót lehet tenni pl azt, hogy "nagy idióta", "nagy barom", "nagy beszari" sat.

akár hogy is marketingeljük, és vonjuk be mézes mázzal a szart abból nem lesz finom sütemény
  • campy
    fulladtam volna meg a Croupus betegségemben (gyerekkori fulladás vagy asztma) többször kötöttem ki a kórházban, mintha otthon 1 éjszakát is átaludtam volna...amióta elmúlt egyszer nem voltam kórházban...
  • salsoul
    én derűsen vagyok
    te pedig fuldokolsz barátom
  • campy
    a válasz tudom, hogy az vagyok... csak méshogy élek mint a "nép"

(a you are an idiotos smile-s cuccost ismerem és alkalmazam is már, sok embernek elküldtem;)
  • campy
    bármennyire olvasott vagy te nem vagy jó ember legalább is itt Fórumon nem látnám hogy használt volna bármiféle segítséged is... de csak az a lényeg, hogy magamról tudjam hogy én jó ember vagyok hehehehehe
  • campy
    most ideges vagy amiért sértegettelek amugy ezt nem én mondtam hanem egy Fórumról egy gyerek az egy dolog ha kedvem tartja leírom ebbe viszont nem szolhatsz bele
  • salsoul
    campy-ra ne is hallgass ilyen témában
    nulla érzéke van az ilyen emberi dolgokhoz - saját maga vallotta be, hogy egy érzéketlen nulla

ergo nem ér a szava egy lyukas fityinget
  • salsoul
    bocs
    csak beadtam neked derekam
    ergó meggyőztél korábban a reménytelenségedről

most meg fellázadsz mikor azt írom mentehetlen vagy?

ha azt mondom mentehető vagy az a baj
    ha azt mondom menthetetlen vagy az a baj

y o u a r e a n i d i o t
  • rooney8
    Hát inkább maradok Fbn Lx "technikájánál" :D
  • campy
    hát biztos sokan mondták már a szokásos szöveget érzésből kell hogy jöjjön, de hallottam egy fórumról olyat is hogy hirtelen kell hogy meglepődjön elvégre a nylvedet nem harapja le hogyha megpróbálod xD
  • Fbn Lx
    amikor megöleled és a szemébe nézel.
    o.O
  • rooney8
    Hali!

Van egy csaj. Már elég rég óta ismerem, de eddig nem nagyon voltunk "barátok". Most jobban összejöttünk (eddig még csak msn-en dumáltunk amióta jóba vok vele) aztán ma találkoztam vele. Elvoltunk mint a befőtt... :D Csak nem vágom mikor jön el a csók ideje :D Ebben kaphatok segítséget?
  • NEOreg3
    ezt te nem gondolod komolyan velem ellentétben:(