6682
Önbizalomhiány
-
#5041 Ne akarjatok segíteni Campynak, ahogy nézem egyáltalán nem akar segítséget csak azt mondja.
Campy: Véleményem szerint rengeteget fogsz még ez ügyben változni, és ehhez a változáshoz SZERINTEM amúgy sem szükséges semmiféle segítség. Szal legyél depis amíg meg nem unod, és mikor ez megtörténik a változás elkerülhetetlenné válik.
-
campy #5040 de nem fogok inni nem érted meg? elv elv elv soha -
#5039 azt sose tudhatod, egyik cimborám 23 évesen ivott először és azóta se nagyon hagyta abba -
campy #5038 sajnos pénz is kell hozzá -
campy #5037 sportot imádom talán az kimenthetne vmiből és utána mi lesz ha elkezdek szted megváltozna vmi? semmi de viszont jó lenne mert van sport élmény -
#5036 gtfo? -
ba32107 #5035 lol -
#5034 mintha nem tudnám -
Ronny #5033 "mit kéne tennem hogy jó legyen álljak fejre?"
Mind1, hogy mit csinálsz csak csinálj már valamit! Legyen benned elhatározás, valami kis minimális életerő...sportolj, gyúrjál, próbálj eljárni bulizni, csináld amit a többi korodbeli. -
ba32107 #5032 Te is -
#5031 akkor szenvedj -
campy #5030 de akkor szenvedni fognak akik talán szerettek és azt nem akarom...majd ha nem lesz senkim akkor -
#5029 ne várj addig -
campy #5028 nagy dolog...ha meghalt az öszses rokonom lehet hogy magammal is végzek nem lesz tovább értelme a dolognak -
#5027 magányosan fogsz meghalni -
campy #5026 várhatjuk a sült galambot hátha vki ide írja az olyan típusú gondjait -
ba32107 #5025 Semmit, átpörgetem az egészet. Általában mindig éjjel írkáltok tele, reggel meg sosincs időm elolvasni. Nem is érdekel igazán. Azért vagyok mégis itt, mert az ilyen, és ehhez hasonló dolgok érdekelnek. -
campy #5024 mit kéne tennem hogy jó legyen álljak fejre? erre vhogy még senki nem adott normális választ salsoul könyv elolvasási rendszere oklenne ha lenne rá időm így is elég hétköznaponta a tanulás..., de mi és mi amitől hirtelen vkinek jó lesz? érdekes a rokonaim is csak annyit mondanak ááá majd változol majd jobb lesz ennyi de semmi konkrétum ez van akkor boldogtalan leszek nagy dolog az érzelmek úgy sincsenek benne csak maximum akkor, ha egy hajléktalannak odaadom az összes Fornettimet az talán örömet okoz -
Ronny #5023 akkor mit olvasol? Mert az utolsó oldalon csak Ő írt:) -
Ronny #5022 "már ezt is mondtam ha nem történik semmi jó mit várjak?"
Miért történenne veled bármi is ha nem teszel érte? Ha gondolod várjad továbbra is, hogy a sült galamb berepül a szádba...nem fog -
ba32107 #5021 Én megoldottam a problémát: egyetlen postját sem olvastam el. Szűröm az infót :D Azt se tudom, miért buzeráljátok. -
Ronny #5020 teljesen igazad van, a nők idióták, de a férfiak is, ez a megfelelő topikban ki lett már 1000x tárgyalva. Vannak bizonyos minimum elvárások, aminek meg kell felened az életben, különben krva boldogtalan leszel, most még talán nem érzed, de később egyre szarabb lesz egyedül lenni. -
campy #5019 az a baj az emberekkel hogy nem elég nekik a jó mindig a rosszat keresik mert az az izgalmasabb aki jó ember az unalmas is általában... így van ez a csajok egy részénél is általában nekik a "rossz" pasik kellenek, aki jólelkű, de nem izgalmas az le van szarva...ne mondjátok hogy nincs igazam ez van nagyjából -
campy #5018 várjáááá te szted az a normális dolog ha ártok a törvénynek????? -
campy #5017 most mit csináljak? azt érzem néha hogy kényszerből van jó kedvem, előtte egy vidám gyerekkorom volt mégha csonka család is...de jó volt egyszerűen már most utálok felnőtt lenni pedig nem vagyok az:S:S + már ezt is mondtam ha nem történik semmi jó mit várjak? szart sem érek a kedvességemmel meg a szerénységemmel, a jószívűségemmel ha nem értékelte még senki sem...egyszerűen undorodom a világtól vhogy és unom magamat is unom az életet is...sajnos azon az elven élek hogy minek élünk ha úgyis meghalunk nem pedig a szokásos egyszer élünk duma szerint ami baromság na mind1 arrive derci...tegnap este megfogadtam nem írok ide nem bírtam ki hogy ne:D -
campy #5016 ez van így alakult...nem mindenki lesz ugyanolyan ahogy elvárható lenne, de nem is szeretnék lenni olyan mint a tömeg...bármily fura életemben nem ittam még alkoholt elvből + más dolog miatt de ezt már 100000 szer leírtam ugyhogy alkesz nem leszek sose:D -
Ronny #5015 persze tudom, hogy nehéz lehett neked, hiszen elvesztettél valakit, de tényleg azért vagy ilyen? -
Ronny #5014 bocs campy, de Téged csak azért lehet férfinek nevezni, mert ott lóg a himbilimbid a lábad között. Komolyan, mintha egy 50 éves életunt alkoholistát olvasnék és még semmi nem történt veled az életben. Ne csodálkozz, hogy salsoul buzerál. -
campy #5013 tudom, nem egy szóval se mondtam hogy én lennék a tömeg külön egyéni személyiségem van, csak azt kevesen ismerik...még magam sem...de salsoul már álszentezik dehát azt se tudja miről beszélek xD -
campy #5012 ez helytelen...pont az ellenkezője vagyok az egy dolog hogy az élet alakulásunk hasonló de teljesen mások vagyunk -
campy #5011 de én életemben nem loptam kikérem magamnak...soha semmi olyat nem tettem amivel árthatok a törvénynek -
Ronny #5010 üdvözöllek a való világban Neo... -
#5009 Én viszont most értettem meg a problémád lényegét. Nem vagy könnyű helyzetben, de egyáltalán nem vagy menthetetlen. Meg is tudod oldani a feladatot. Kapcsolódó információkért jelentkezz p.ü-ben, ha érdekel. Te speciális helyzetben vagy, aminek kitárgyalása feleslegesen hosszú lenne itt. Majd a végeredményt elmondjuk mindenkinek. -
#5008 aki nem mer ölni lopni stb, az tételezzük fel hogy akar?
szal campy verekedni akar szerinted csak még nem mert xd -
#5007 most ezt várták el tőlem -
#5006 "aki azért nem lop mert beszari lopni az ugyan úgy tolvaj, mint aki kivitelezi is a dolgot, gyilkosság, erőszak sat. dettó"
-
#5005 salsoul a kémény gyerek aki odateszi magát minden konfliktusban, leoszt pár pofont, köp edjet és keményen tova áll -
kocsisgabor9999 #5004 Olyan campy mmint raulreal volt komolyan.. -
ba32107 #5003 blablabla hülye flémelők -
#5002 már az i.e. XXI. században előrébb volt a logika a te logikádnál