6682
Önbizalomhiány
  • Aquir
    Az önbizalomhiány oka (miután magadon radikálisan nem változtathatsz): nem vagy elég idős, amikor már tudod minek mi az értéke.
    (vagyis rátermett a dolgokra, nyilván az idő előtt amikor kéne)
  • nearo
    de
  • IXEMGabeo
    ember emlékezet óta nem láttam ezt a topikot:)

Na senki nem szenved önbizalomhiányban?;)

UP
  • tigerbácsi
    köszönöm. iagzság szerint valahol megértem a Nőket is, hogy valamilyen szinten elanyagiasodtak. sokan közülük szegénységben nőttek fel, s nem szeretnék ugyanazt a gyermekeinek. persze ez csak normális határokon belül igaz.

:-) én meg a poénok! ehh hát kb egy fényévnyire van tőlem. a humorom ahogy Ági (Ő kire azt tudom mondani talán a 2. feleségem lehetne) mondta nem fekete, mert az nem elég sötét hozzá. :-) gyorsan megtalálom az embereket ha cseszegetni kell, még akkor is ha nem gondolom komolyan. valahogy van hozzá érzékem. kérdezni sem tudok. viszont szeretem hallgatni a Nőket. ahogy Ők látják a világot az Életet. elég érdekes.
  • IXEMGabeo
    sajnálom nem lehetett kellemes elveszíteni...igazságszerint az nem gond vmilyen szinten én is félek az emberektől mert nagyon számítók és csak a saját érdekeiket tartják szem előtt, meg sok más. Nőkkel meg sztem csak érezni kell a beszélgetést néha 1-2 poént kell benyomni, és minden apróbb lelki dolgot megbeszélni velük, kérdezgetni a múltjukról tulajdonképpen önmagában a kedvességeddel vagy akár, ha udvarias vagy velük megfoghatsz nőt, bár sajnos az értékrendek változása miatt egyre több fiatal nőnek fontosabb az anyagi biztonság, és egyéb dolgok:S na mind1 csak ennyit akartam
  • tigerbácsi
    ehhh köszönöm! de nem vagyok versíró. csak kósza rímeket faragtam. igen volt. Szyszy. s azóta sem volt más Nő az életemben. kapcsolat szinten. ám volt/van egy Nő kit szeretek, s tudja is, s Barátok voltunk. csak összekaptunk, s most semmi. hogy hogy vagyok? hát élek. sok meló s akkor feledem bánatom. úgy érzem Szyszyt el tudtam engedni, mondjuk ez akkor derül ki igazán ha össze is jönnék valakivel, s mondhatni normális kapcsolatban tudnánk élni.
    más tészta hogy nem az miatt nem tudtam más Nőt keresni, mert eltemettem a Feleségem! persze ez is közrejátszott/ik, de a fő ok, hogy nem tudok kommunikálni, s kapcsolatot teremteni a másik nemmel illetve az emberekkel. nem vagyok a szavak embere. s úgy nehéz. s a Nőktől meg rettegek. nem tum mért, de ha csinos Nővel kell beszélgetnem, remeg a hangom a testem a lelkem, nem tok koncentrálni izzadok. kivétel volt a Feleségem s a másik Nő.
  • IXEMGabeo
    hogy vagy mostanában?:) tudom h remek versíró vagy, és úgy emlékszem volt egy fájó emléked ami miatt nem mertél új asszonyt keresni magadnak...volt egy feleséged ugye?
  • tigerbácsi
    ehh meglátszik nem sokat beszélgettél Vele! igen jó tanácsokat tud adni!
  • MR ME
    rád vártam
  • biomage
    aha már értem, így már érthető miért van itt kulabácsi :D
  • Steve Q
    Akinek önbizalomhiánya van, az tegye fel a kezemet.
  • Fbn Lx
    biomage egy érdekes ember
  • IXEMGabeo
    jó topik, itt gondolom voltak heves beszélgetések;) Az a véleményem, h rengeteg ember küzd evvel a "betegséggel" csak nem tud róla senki, vagy ha igen egy burkolt álcázott fallal veszik magukat körül az embere, esetleg egy álarccal.
  • Rundstedt17
  • MR ME
    eddig gyűjtötted az önbizalmat h be merj írni ide?
  • tigerbácsi
    hozzám hasonló beteg emberek hsz gyűjteménye.
  • biomage
    ez a topik meg mi? :D
  • Doog
    -.-
  • Fbn Lx
    ő a hülye? pedig te nem tudod, hogy az övé-e!
  • Doog
    Hülye. :D
  • nearo
    Ha ismered, akkor hh nem tudom, h minden az övé e? :)
  • Doog
    Majd egyszer bemutatom...
  • angelslie
    Marhára
  • nearo
    Ki az az ok? :O
  • Doog
    Minden oké? :D
  • huntofa
    de geci okos vagy!
  • salsoul
    Pl hol sehol máshol?
  • Molnibalage
    Bocs, de ez nettó hülyeség amit írsz. Én pl. a BME-n olyan dolgokat tanultam áramlástechnikusként amit sehol máshol nem oktattak, merthogy az éppen folyó kutatásból jöttek részben az eredmények amit én csináltam, elsőnek az országban. (Ez nem dicsekvés, csak tény. Lehet tanulni hasznosat és olyat, amit magadtól nem fogsz, hacsak nem vagy egy Albert Einsten). Önálló feladatbat kávzi egyedül dolgoztam, volt egy konzulensem. Ennyi passz.
  • NessieGraf
    Szerintem azért hülyézett le, mert offról szóltál egy jó beszélgetés révén.

A leírásod harmadik pontja és egy régebbi megjegyzésed alapján javaslom, hogy szűz nőt a nálad fiatalabb korosztályban keress. Eszem ágában sincs azt állítani, hogy nem léteznek különböző korú szüzek, de a javaslatom legfőbb oka:

Lehet, hogy előbb-utóbb gyereket is szeretnétek. Ha mindketten negyven körül vagytok, ez a gyerek jó eséllyel lesz genetikailag sérült. Ráadás: ha hetven éves korodig élsz, a gyereked 30 éves, mikor elveszít. Ha mindkét szülő idős, mikor a gyermek születik, a gyerek jó eséllyel lesz tiniként, vagy fiatal felnőttként árva. Az nem kis trauma egy életre. Ilyet nem kívánhatsz saját vérednek.
  • cs istvan
    Konkrétan miért vagyok hülye ?

Azért mert :
    1: Nincs felsőfokú végzettségem
    2: Mert még szűz vagyok
    3: A legjobban egy szűz nőt szeretnék
    4: Szimpatikus számomra egy feminista hölgy ???
  • Matte
    te hülye vagy bazmeg.
  • salsoul
    Egy kis kitérőtől nem hiszem, hogy bárkit is ki kéne tiltani.
  • Fbn Lx
    akkor járj oda, ha az jobban tetszik
    bye
  • cs istvan
    Hölgyeim és Uraim,

Más , "jobb" fórumokról már régen kitiltottak volna bennünket off-topic irrelevancia miatt.
  • salsoul
    Az egyetem mellett az egyetlen érv pusztán a papír, ami nélkül nem alkalmazhatnak bizonyos területeken.

Én mindenkinek azt szoktam tanácsolni, ha tőlem kérnek tanácsot, hogy végezzenek el valami gyorstalpalót, hogy papírjuk legyen, és többi munkához szükséges tudásnak pedig maguk járjanak utána munka mellett.

Így lehet minimálisan tartani az agyatlan magolást, és az időt hasznosabban befektetni.
  • salsoul
    Valóban, aki akar, de aki így akar annak anélkül is menni fog.
  • chhaya #6566
    *magániskolával
  • chhaya #6565
    Nyilván nem veheti fel a versenyt egy fizetős magániskola. Én sem amellett agitálok most, hogy az egyetemek milyen tökéletesek/felkészültek/stb... azt mondom csak, hogy a semminél jobbak, és aki akar, az ott is tud tanulni.
  • salsoul
    Na igen, labormunka mikor 10 emberre jut egy eszköz... ami talán működik...

Én ahogy látom az egyetemekről több kiváló alkoholista kerül ki mint kiváló szakember...

A szaksuliba ahova végül jártam azért volt jó járni mert: csak a szakmai és szükséges tárgyakat tanították, nem volt mellébeszélés, nem tanárok tanítottak, hanem tapasztalt mérnökök adtak át tudást, és a laborban a legjobb eszközök voltak elérhetők és szabadon használhatók.

Mondanom sem kell, hogy nem állami intézményről van szó...
  • Aquir
    mint mindenhol, a megszokott analitikai (meg mondjuk kémiai technológiai, biotech, stb.) laborokról beszéltem xD
    azért persze vannak jók :)