6682
Önbizalomhiány
-
#5921 erőszak -
#5920 elvágja egy éles szikla. -
Fbn Lx #5919 s -
campy #5918 nyögés a vége?:D:D -
#5917 mi is a vége a nemakarásnak? -
#5916 visz magával biztosító kötelet -
#5915 ez volt a tippem! -
#5914 akkor kanyarodjunk vissza! itt hiába is kér bárki tanácsot! mondanak Neki ezt azt, s ha ott áll szembe 10 m - re a másiktól, nem fogja megtenni!
kevés olyan ember van ki elmélet után profi gyakorlatban! mert ugyebár elméletben mindenki meg tudja mászni a sziklát, de kinek nincs gyakorlata az le is pottyan. -
campy #5913 én mondjuk nem erre gondoltam... -
#5912 és ez egyáltalán nem szégyen -
#5911 ekkor elmegy a könyvtárba, vagy olyanokhoz akik megmászták az objektumot és tanácsot kér -
#5910 azért megnézném azt a 70 éves papikát, aki magányosan leélte az életét, mert nem mert közeledni a másik nemhez, s egy pillanat alatt nagy nőcsábász lesz, vagy csak egyetlenegy idős asszonyt meghódít. (miközben egy átlagos nyugdíja van) -
#5909 meg akkor esik el, le, ha göröngyös az útja, s nincs normális felszerelése, illetve ha egy szikla van az útjába s át kell másznia rajta, de mivel jeges így nem tud elég erősen kapaszkodni. -
campy #5908 lehet h igazad van csak sztem egy ember bármikor változhat...már aki!!! -
#5907 és a végén a komment a legtanulságosabb:
"Kedves Iró, Szerző!
Gratulálok, ehhez nekem 39 évet kellett élnem, hogy megértsem, örölük, hogy leírta, fantasztikus a vers!
Üdvözlettel: Havasi Rita" -
#5906 az ember akkor esik el, ha rossz a járása vagy figyelmetlen, ergo akkor amikor még tanulnia kell, és élete végéig tanulnia kell -
#5905 eszembejutott
Azt hiszem, egyszer már belinkeltem valahova, de muszáj megint. -
#5904 Küzdelem: az ember akkor küzd, ha ő személyesen értelmét látja a küzdelemnek. Egyszerűen fogalmazva, ha számára megéri vagy ha azt hiszi, hogy azok számára megéri akik fontosak neki. (nem feltétlen pénzről van szó, lehet a célja etikai is)
Szerintem kevés esélye van annak, hogy mert másnak megérné egy ember önszántából küzdjön. Saját hitünk, tapasztalataink és lehetőségeink szerint döntünk, miért küzdünk és miért nem, álltalában, szerintem.
Sok alkalommal adjuk fel, mert már fáj a hátsónk a seggreesésektől. -
#5903 szerinted itt sg-n ha valakit motiválnak, hogy legyen önbizalma, attól lesz? mert szerintem egy cseppel sem lesz több.
másik meg egy kor után (s ez változó a felfogástól függően) már nem változik meg az ember. -
#5902 negyedik, hogy felálltál.
ötödik hogy újra elesel!
az élet nagy körforgása! s kell küzdeni hogy felállj? megéri? -
#5901 Az első lépés az, hogy felismerem, hogy elestem.
A második, hogy rájövök, hogy fel kell állnom.
A harmadik, hogy a felállás műveletébe kezdek. -
Steve Q #5900 Az észheztéréshez is szükség van megfelelő támogatásra, vagy mondjuk inkább "fenékenbillentésekre". Aki magától nem tud felállni, motivációval az is rávehető. -
#5899 Okés, és a felsoroltak revíziójában, revideálásában mi tart vissza? -
#5898 Akkor nehéz ha nem tér észhez, nem akar észhez térni. -
Steve Q #5897 Igen, ezek közül a leginkább befolyásolóak a rossz tapasztalatok. A legtöbben akár egyetlen rossz tapasztalatból (neadjisten több tucatból) is általános (és negatív) következtetéseket vonunk le, amik megakadályoznak minket abban, hogy ugyanazt a dolgot mégegyszer megpróbáljuk, hiába van meg az esélye annak, hogy legközelebb sikerrel járunk. Nagyon nehéz ez ellen tenni valamit, ha az ember nem kap elég megerősítést és támogatást. Enélkül benne ragadunk az ördögi körben. -
#5896 Hogy zömében mi tartja vissza ilyenektől az embereket?
Hát, véleményem: saját félelem belülről, vagy rossz tapasztalatokon alapuló más reakcióitól való félelem, vagy tapasztalatokkal nem megalapozott félelem mások reakcióitól, megitélésétől, a mások által elvárt "középszerűhöz", átlagoshoz való alkalmazkodás "kényszere", na meg a megélhetés miatti alkalmazkodás is vhol kényszer.
Szerintem zömében ezek a dolgok. Ill. ezek kombinációi. Ma már nincsenek ezen a tájon igazi remeték. Kombinálódnak a dolgok. -
#5895 ygarekért = gyerekért -
#5894 ez részben az említett példákban igaz, de a csomó félresikerült kapcsolat és elsietett gyerekvállalás egyéb gondokból fakad: másik megismerésének hiánya, egymás átverése, korrupcóba való belemenés a ygarekért sat
Önbizalom kérdésben mikor nem változtatok, vagy mikor nem merek odamenni egy csajhoz, vagy kiállni előadást tartni, azt a kérdést kell őszintén feltennem és megválaszolnom magamnak, hogy mi tart vissza attól hogy ezt vagy azt megtegyem?
És az a válasz, hogy az idő nem megfelelő itt nagyon rossz sunyi válasz. -
#5893 Énis. Csak meguntam. :) -
#5892 És jó példa. Nem mondod meg a főnöknek a véleményed, így nem rúgnak ki, és a véleményeddel alárendelt állapotban maradsz. Legalábbis a főnök alatt. -
#5891 Az idő egyáltalán nem mindig megfelelő. Csak ez a miért nem kezdtem hamarabb kapcsolatot, stb... versenyfutáshoz vezet az idővel. Ettől lesz egy csomó félresikerült kapcsolat, házasság, elsietett gyerekvállalás. Mert: "lemaradok, bénának, hülyének, sérültnek néznek majd". Nézd meg a dolgokat innen is. -
#5890 #5888:
Ja, még minden vicc új ;)
Én ilyenkor olvasni szoktam, kutatni ez az után, ismereteimet bővíteni.
Ritkán tévézek.
Hétköznapi értelemben vett pihenés és szórakozás nem az én asztalom.
#5889:
Saját topicnak semmi értelmét nem látom, nem tudok semmi témát aminek érdemes lenne külön topicot szentelni.
Ha komolyan és elszántan foglakozol egy témával, akkor jelentősen lecsökken azon emberek száma akikkel érdemben beszélni tudnál róla.
A privát kérdések pedig privát ügyek, amik rajtam kivül másra nem tartoznak.
Max egy kívánt döntéshez, állásponthoz kereshetek külső megerősítést (tömjénezést), önigazolást, ám ennek szintén semmi értelme szerintem. (Pl minden nő ribanc...) -
#5889 Hol az a saját topic, amit javasoltak? Vagy még nincs? -
#5888 Szólj, hozzá, milyen ifjú vagyok!
Te nem szoktál ilyenkor pihizni, vagy tévézni? -
#5887 ohh... -
#5886 Köszönöm, de még nem szabad, nem telt le a harminc napom....Végre ezt is megtudtam. -
#5885 -
#5884 Poén lett volna.
Hogy kell linket betenni, szeretnék egy videót feltenni, ahogy te az ITT-et. Hogy kell? -
#5883 ? -
#5882 Én mindig megmondom a főnök bácsinak, és nem rúgnak ki.
Egyszerűen nem érdekel, hogy kirúgnak-e vagy sem mert tudom, hogy ígyis úgyis megoldom a kialakuló szitut.
Egyébként kapcsolódó anyag: ITT a videó utolsó 5-3 percében.