Önbizalomhiány
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
a "félénk önbizalomhiányos angol mobiltelefonkereskedõ" pedig FOGTA MAGÁT ÉS ELMENT(!) egy tehetségkutatóra... nem otthon sopánkodott...
egy félénk önbizalomhiányos angol mobiltelefonkereskedõbõl...mára ismert operaénekes lett egy tehetségkutató versenybõl...megjegyzem semmit nem tett érte hanem ezt hívják szerencsének...de ettõl függetlenül jo ember és nem vakította el a pénz
Van aki meg gyakorlatban tudja és nem sokat filózik rajta, hogy hogyan sikerült, csak örül, hogy sikerült és kész.Itt szoktak bejönni a képbe mások a kérdéssel: Ugyan hogyan?
Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
kevés olyan ember van ki elmélet után profi gyakorlatban! mert ugyebár elméletben mindenki meg tudja mászni a sziklát, de kinek nincs gyakorlata az le is pottyan.
"Kedves Iró, Szerzõ!
Gratulálok, ehhez nekem 39 évet kellett élnem, hogy megértsem, örölük, hogy leírta, fantasztikus a vers!
Üdvözlettel: Havasi Rita"
Azt hiszem, egyszer már belinkeltem valahova, de muszáj megint.
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
Szerintem kevés esélye van annak, hogy mert másnak megérné egy ember önszántából küzdjön. Saját hitünk, tapasztalataink és lehetõségeink szerint döntünk, miért küzdünk és miért nem, álltalában, szerintem.
Sok alkalommal adjuk fel, mert már fáj a hátsónk a seggreesésektõl.
Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...
másik meg egy kor után (s ez változó a felfogástól függõen) már nem változik meg az ember.
ötödik hogy újra elesel!
az élet nagy körforgása! s kell küzdeni hogy felállj? megéri?
A második, hogy rájövök, hogy fel kell állnom.
A harmadik, hogy a felállás mûveletébe kezdek.
"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."
"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."
Hát, véleményem: saját félelem belülrõl, vagy rossz tapasztalatokon alapuló más reakcióitól való félelem, vagy tapasztalatokkal nem megalapozott félelem mások reakcióitól, megitélésétõl, a mások által elvárt "középszerûhöz", átlagoshoz való alkalmazkodás "kényszere", na meg a megélhetés miatti alkalmazkodás is vhol kényszer.
Szerintem zömében ezek a dolgok. Ill. ezek kombinációi. Ma már nincsenek ezen a tájon igazi remeték. Kombinálódnak a dolgok.
Önbizalom kérdésben mikor nem változtatok, vagy mikor nem merek odamenni egy csajhoz, vagy kiállni elõadást tartni, azt a kérdést kell õszintén feltennem és megválaszolnom magamnak, hogy mi tart vissza attól hogy ezt vagy azt megtegyem?
És az a válasz, hogy az idõ nem megfelelõ itt nagyon rossz sunyi válasz.
you are like a butterfly, a caterpillar's dream to fly
http://fenyuzer.hu http://www.antistressz.co.cc http://www.netanyu.info
Ja, még minden vicc új 😉
Én ilyenkor olvasni szoktam, kutatni ez az után, ismereteimet bõvíteni.
Ritkán tévézek.
Hétköznapi értelemben vett pihenés és szórakozás nem az én asztalom.
#5889:
Saját topicnak semmi értelmét nem látom, nem tudok semmi témát aminek érdemes lenne külön topicot szentelni.
Ha komolyan és elszántan foglakozol egy témával, akkor jelentõsen lecsökken azon emberek száma akikkel érdemben beszélni tudnál róla.
A privát kérdések pedig privát ügyek, amik rajtam kivül másra nem tartoznak.
Max egy kívánt döntéshez, állásponthoz kereshetek külsõ megerõsítést (tömjénezést), önigazolást, ám ennek szintén semmi értelme szerintem. (Pl minden nõ ribanc...)
Te nem szoktál ilyenkor pihizni, vagy tévézni?
Hogy kell linket betenni, szeretnék egy videót feltenni, ahogy te az ITT-et. Hogy kell?
Egyszerûen nem érdekel, hogy kirúgnak-e vagy sem mert tudom, hogy ígyis úgyis megoldom a kialakuló szitut.
Egyébként kapcsolódó anyag: ITT a videó utolsó 5-3 percében.