6682
Önbizalomhiány
-
raulreal #1561 Hát ja... most mit csináljak? :D (mármint úgy érted, suliba hova járok?) Háát, egy "színvonalas" gimnáziumba... -
#1560 raulreal élete kb. így néz ki:
-belékötnek
-üt
-fut
:D -
hologram35 #1559 Bakker belöled az élet rambot nevel. -
#1558 lol hova jártál/jársz te? :D:D
Belőled aztán embert farag az élet... :D -
raulreal #1557 Másik eset: fociztunk tesiórán (tudni kell, h jobban nyomom mint a többiek :) (((de tényleg))) ezért bosszúból egyik @sshole fogott, és szépen "lefejeltette velem a kapufát" ... sajnos ismét csak eldurrant az agyam, szidtuk egymás anyját, utána meg rohadt erősen fejbecsűrtem bőrlasztival Ennek természetesen ismét csak futás lett a vége... ha leálltam vna verekedni, kinyírt vna...
Úgyhogy lehet h nem is önbizalomhiányom van (mert pl. bármilyen csajhoz gond és gondolkozás nélkül odamegyek... és jól pofára esek )
Inkább ez sztem vmiféle összeférhetetlenség lehet -
raulreal #1556 Szerintem tapossuk el az egoistákat. hehehe -
raulreal #1555 Hát...hát...hát...Nem tom, mit lehetne tenni....Szenvedek akkor tovább :D -
campy #1554 igen ismerős ez is:D csak én attól félek ha én túl jó vagyok mint gyerekkoromban amikor még káromkodni sem mertem azért cikiztek hogy mondjam már ki h bazmeg:D szóval akkor nagyon jó voltam, de ha nem tanulom el hogyan védjem meg a jogaim akár szavakkal is akkor papnak mehetnék ami azér lett volna vagy lenne fura mert abszolút nem hiszek Istenben olyan nincs xD xD úgyhogy így maradok az életben és kimaradok az egyházból úgy döntöttem nem vonulok kolostorba xD de így is lehet jól,büszkén, de boldogtalanul élni hiába -
raulreal #1553 Viszont... amikor kikerültem ebből a közegből (cserediákság) ... két hét alatt annyi haverom lett, mint az állat...
Úgyh. sztem ha eltakarodok innen, megoldódhatnak a gondok.
campy: arculköpés=arculköpés Nem kívánom senkinek... (csoda h. elszállt az agyam?! :) -
#1552 Tripla post FTW!
Ha ismerkedsz vkivel és nincsközös téma az mennyire baj?Gondolom lehet taklálni meg minden idővel de az elején nem baj ha nincs?Nem tom hány ember csinál zenét(mondjuk már abbahagytam),hányan tanulnak japánul(esse igaz már,de néha megnézegetek pár dolgot),hányan modelleznek(3D)...Hát aligha találsz vkit . :) -
#1551 Uhh raulreal.Az igen...Mondjuk én ahogy igy olvasgatlak benneteket,elég sokmniden jellemző rám...SokX gondolkoztam azon,h 2 személyiségem van(ez mekkora lol).Az egyik,aki szivesen barátkozna,meg beszélgetne mindenkivel,a másik a mizantróp meg mindenkit halomra ölne mert azt gondolja h a háta mögött beszélnek róla,meg kiröhögik.Menne neki mint a tank!
Ez úgy egyszerre van jelen.A jó énem nem tud kibontakozni mert ott a rossz.:) -
#1550 Ha visszább olvasol kicsit már leirtam,kérdezgettem párszor. -
campy #1549 jaa hamár odáig fajul a dolog hogy megkell védjed magad akkor tedd azt:) legalább te nem vagy mimóza lelkű mint az átlag Magyar ember gondolok itt a Dunaszerdahelyi esetre:):( -
campy #1548 ha belegondolok nekem soha senki semmit nem mondott a szemembe hogy szar ember vagyok meg ilyenek:D szóval utálni engem nem utál senki inkább közömbös semmilyen kapcsolatban állok nekem még ez a szerencsém... -
campy #1547 ismerős:D:D kommuniációs gondnak nem nevezhetném, inkább belső félelemnek hogy jujj mit fog mondani rám... -
campy #1546 úúú sajnálom:( mi az hogy arconköptek? -
raulreal #1545 Hát ja, mit tehetek ellene, .... hát kegyetlenül megtorlom. (Régen egyébként normálisabb vtam, csak ezek a kellemes élmények jócskán megváltoztattak) -----De így legalább olyan lettem, aki nem hagyja, hogy eltapossák... Ha kell egyedül küzdök mindenki ellen... -
Rundstedt17 #1544 Mindenkit kiszoktak beszélni a háta mögött ez már csak ilyen és az is hogy állati ösztönös fiúcskák belekötnek élőbe és élettelenbe -
raulreal #1543 Bevertem az arcát a gyereknek, utána meg futhattam, mert volt ott pár nálam sokkal erősebb haverja... de nem kaptak el... valszeg ha megfogtak volna, nem írogatnék már ide... -
Ronny #1542 remélem azért valami retorziót alkalmaztál a tagon... -
raulreal #1541 Beképzelem.... jó vicc... -
raulreal #1540 Nem az hogy nem vok a középpontban hanem EGYÁLTALÁN sehol sem vok... -
raulreal #1539 Konkrétan úgy volt, hogy el akarta szedni a bőrlasztim én meg nem adtam, ezért úton hazafelé szépen telibecsulázott...az meg ha az egész osztály rajtad röhög... jah és azt nem is említettem, hogy mindig a legrosszabbkor vagyok rossz helyen, és sokszor VÉLETLENÜL meghallottam, amint engem fikáznak (pl. elmentem 1 buliba, hallottam hogy engem ócsárolnak a hátam mögött---- hazamentem) a SAJÁT fülemmel hallottam... -
Rundstedt17 #1538 onnét hogy egyértelműen látszik hogy csak beképzeled mert nem vagy a középpontba:D.ismerd be:D -
raulreal #1537 köztük mozgok (sajnos) és azt azért észre lehet venni, ha mindenki le se xar... -
Rundstedt17 #1536 ezeket felnagyítod valaki azt mondta hogy nem kedvel és te már gyűlöltre emlékszel a leköpés pedig biztos úgy volt hogy mikor hozzá beszélt véletlenül rád köpött.... -
raulreal #1535 1ébként, azt te honnan tudnád, hogy van-e ellenszenv?? Azt én látom... -
raulreal #1534 hihetetlen.. -
raulreal #1533 Érdekes elmélet... hát igen, végülis a leköpés, megy h. a szemedbe mondják hogy mennyire gyűlölnek, és milyen szar ember vok... az igen... tényleg a rokonszenv jele..... hogy én ezt eddig hogy nem vettem észre??? (nem is értem) -
Rundstedt17 #1532 köszönöm a diagnózis összegzését doktor kula -
Rundstedt17 #1531 bemeséled magadnak,közben semmi ellenszenv sincs,zavar hogy nem körületted forog a viág. -
#1530 csak kocka :D -
raulreal #1529 Gép előtt átkozottul nem jön le, hogy mennyire nem szólok senkihez... mert neten van kb. 50 haverom, szóban meg egyszerűen nem megy -
Rundstedt17 #1528 gondod sincs -
raulreal #1527 Hogy érted... ez neked semmi? -
raulreal #1526 Hát most mit csináljak, humorérzékem sincs XD -
Rundstedt17 #1525 oké nincs semmi problémád ahogy látom -
Rundstedt17 #1524 gyenge -
raulreal #1523 (csak vicc volt :D -
raulreal #1522 Esetleg nálad. XD