Önbizalomhiány
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Csak nem szektás lettél???
Csak nem szektás könyveket kezdtél olvasni???
Meghallgathatsz te akár milyen meggyõzõ elõadást, elolvashatsz akár milyen meggyõzõ könyveket... csak a tettek hoznak változást.
ha vkinek segítségre lenne szüksége adok nevet és tel számot:
Dr Bakanek György orvosi szaktanácsadó
Telefon: 217-1034
Mobil: 06 30 942 85 19
okos ember érdemes beszélgetni vele nem pszichologus de szinte mindenben otthon van...
Néha csak idõ és csalódottsági-fok kérdése, na meg csalódások mennyisége...Ennyi.
Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...
#6088 és javításai: akkor megélhetem, hogy a korral egyre finomabbá válok <#vigyor4>#vigyor4> nem rossz...
http://fenyuzer.hu http://www.antistressz.co.cc http://www.netanyu.info
Ezt lehet tudni. Ha nem teszel semmit minden úgy marad ahogy most van. Ha teszel vmit akkor változás is lesz.
A feleségedet (életed azon fejezetét) meg lezárni kell.
Nem félretenni, letakarni sat... Lazárni.
kit érdekel esetleg hogy ismertem meg Nikit s Kittyt, az ittaz elején el tudja olvasni. azóta találkoztunk 3 asban kb 10 -15 alkalommal, s én élveztem :-) szóval majd kiderül.
mégegyszer köszy a hozzászólásokat. tekintsük úgy hogy a ,,problémám,, megoldódott, s nem kell többé beszélni róla.
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
...
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
És akkor nem maszkolhatná tovább a gebaszt a felesége halálával, halott feleségével.
Vagy feljebb tornázhatnák a koponya használatát mínuszból.
Az embernek nem csak az érzelmeivel kell operálni, hanem a koponyájával is.
Ha megrohad a gyümölcs nem eszed már meg, kivágod a szemétbe. Tudomásul veszed, hogy vége van.
Ugyan így egy emberélet végét is tudomásul kell venni, fel kell dolgozni.
A szeretet mûveletébe a koponya mûveletét is be kell vonni.
Aki ezt nem teszi meg, az élete végéig szenvedni fog. Az idõ semmit sem old meg.
Max elfed idõszakokra...
A nagyanyám sem tudta még a férjét elengedni az elmúlt öt évben, nem tud továbblépni.
Pontosabban nem akarja felfogni a megtörténteket, nem akarja azokat feldolgozni, és azok i-jére feltenni a pontot.
És azt még el kell mondanom, hogy a szeretet nem okoz fájdalmat, szenvedést senkinek és semminek. Ahol szenvedés van ott nincs semmi szeretetnek nevezhetõ. Ez van.
#6117:
Az idõ nem old meg helyetted semmit.
Más események bizonyos ideig elfedhetik a problémákat, de ami nincs megoldva az megoldatlan, ami nincs lezárva az lezáratlan, ami nincs elengedve, az hozzám, én hozzá vagyok láncolva.
Csak a tettek hoznak effektív változást.
A következõ barátnõm is szakított velem, és én csak nevettem, nem vettem komolyan a szenvedésem, de valamit biztosra tudtam: Az idõ majd megoldja.
Minden nap úgy ébredtem, hogy ma még szar, de az idõ megoldja. Az idõ majd mindent elrendez ahogy halványul az emlék, gyógyul a seb, és egyre kevesebbet gondolok rá. Aztán kezdtem azt érezni, hogy valami nem stimmel, nem lettem jobban, nem dolgoztam föl, nem éreztem, mint az elõzõnél. Most már tudom, mi az: Nem múlott az idõ.
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
"Az embereket három csoportra lehet osztani: azokra, akik elmozdíthatatlanok, azokra, akik mozgathatóak, és azokra, akik mozognak."
nekem is rendkívül sokáig tartana - de nem vonnám meg magamat semmitõl, nem tartóztatnám meg magam semmitõl, és nem a helyébe akarnék állítani valakit, hanem egyszerûen csak magam mellé - egyszerûen az árnyékból kilépve folytatódik az élet, attól lehet ugyanúgy emlékezni rá és szeretni azt az emléket.
ez valami eszménykép, amire várni lehet, esetleg ha szeretsz valakit, arra rá lehet fogni, hogy "az igazi".
mindenki igazi, akivel összeillesz, és akivel jól érzitek magatokat kölcsönösen.
Ha soha ki sem próbálod, igazi sosem lesz, akkor egy emlékre fogod ráragasztani, hogy az volt az egyetlen létezõ igazi számodra a világon.
pedig lehetne még. csak rajtad múlik.
Mellesleg ha valaki már nem él, akkor végképp elveszti az aziránt való képességét, hogy õ igazi lehessen.
Nem létezõ eszményképekhez ragaszkodsz
vagy azok mögé bújsz
"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."
Hogy a fészkes fenébe nem értitek, hogy vannak emberek, akiknél idõ kell ahhoz, hogy tovább tudjanak lépni? Feljebb tornázhatnátok az empátiátokat a mínusz tartományból!
Nem azért élek, hogy megfeleljek a te elvárásaidnak és te sem azért jöttél a világra, hogy a kedvem szerint élj...
Kár rá idõt, szavakat, CPU idõt, sg szervert sat. pazarolni...
másik. honnan lehet tudni hogy Õ az igazi? szóval mikor mondodanád a párodra, hogy igen akivel éppen akkor kavar az az igazi!
önzõnek abszorúlt nem lehet nevezni, de ez már más téma nem idevaló.
ohh... kicsit gondolkozz már.
az érzések, a szenvedés, az élet, amiket írtál, ezek mind-mind emberi jellemzõk!
valaki, aki már nem embe, nincs hozzá, agya, az ezekre a dolgokra már képtelen! ezek csupán emberi agyi folyamatok!
"ha Te látnád az aktuális kapcsolatod (feltéve ha szívbõl szereted) másik tagját, hogy a boldogságot másnál keresi. Te örülnél e neki?"
ha megtalálná, akkor azt mondanám: ennek így kellett lennie.
mert nem vagyok egy önzõ geci.
ha csak keresné, de nem találná meg, na az már nem tetszene.
Az egyik vagy másik dominál. Olyan nincs hogy a kettõ együtt ugyan abban a mértékben.
Mindenféle önigazoló elméleteket gyártsz, ahelyett észhez térnél.
A halott feleséged emlékével viteted el azt, hogy szaros a segged, cseszed kitörölni.
#6088:
Azzá válasz, amit megeszel 😉
Pótolni meg nem fogja senki...de szerintem attól tudsz még majd mást szeretni, valszeg pont azért, mert másmilyen mint õ volt...
Meghíváshoz meg egy tipp: egy csokor a kedvenc virágából, mellé egy versike, amiben meghívod valahova. Egy szót sem kell szólni, és az sem baj, ha nem rajong a versekért, a gesztusnak tuti örülne (ismeretlenül is ez a tippem)
persze a válasz lehet az, hogy igen! mert Õ boldog. de a Te életed? a Te érzéseid? Te is szenvednél.
aki szeret az jót akar neked.
"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."
\"There\'s a time for training, and a time for talking - and contrary to popular opinion, they\'re two different times.\"-Brooks Kubik
Elkezdtem a módszert tanulni. Ennek a végeredménye eddig: finom kaják, lehet belõlük sokat enni hízás nélkül. Múltkor voltam desszertes, süteményes esti fõzésen. Finomított cukrok, édesítõszerek, tejtermékek kizárva. Addig nem tudtam, mennyi más lehetõség van, azt meg, hogy csokiféle mennyi végképp nem. Fülem kettéállt, annyit ettem belõlük, de a mérleg nem mutatott többet, mint elõtte.
Más:
Szóba került már, hogy egészséges életmód, alkohol nélküli megoldások. Elém került egy érdekes téma: az ételek hatása az érzelmekre. Döbbenetes. A téma kutatása úgy kezdõdött, hogy egy teljesen magába fordult 10 év körüli gyerekkel ismerkedett meg az elsõ kutató. Nemrégiben volt VIVA TV mûsoron egy kapcsolódó adás.