6682
Önbizalomhiány
-
#6241 :DDD
Már szereztem másikat helyette, csak hogy ne unatkozzak...xD -
Fbn Lx #6240 bukkakét neki -
#6239 Hát most már én is így gondolom...
A csaj mondta, hogy volt olyan kapcsolata ami 1 hétig tartott.
Szóval még nagyon gyerekes felfogású az biztos, és nem keresi ő még az igazi szerelmet.
Ő a megrögzött általános iskolás szerelmest játssza aki azért van együtt valakivel mer huuu de menő.
Ezt szűrtem le ebből az egészből.
És köszi! -
cucma #6238 szinte ugyanez volt velem is... egy osztálytársNőm mondott pár kedves, megértő szót, hogy könnyebb legyen felejteni...
szóval öcskös fel a fejjel, és hidd el: jobbat érdemelsz! ;) -
#6237 Hali!
Azt kell, hogy mondjam visszatértem!:S
Na mármost én le küzdöttem az önbizalom hiány gondját, inkább csak tanácsért jöttem, mert teljesen össze vagyok zavarodva...
Történet:
Mára megbeszéltem egy talit egy csajjal. Megyek is szépen oda ahol várnom kellett rá. Vártam 45 percet semmi. Szerencsémre jött a testvére akit nagyjából ismerek és kérdeztem tőle, hogy hol van a csaj?
Azt mondta "nem tudja azt hiszi a pályán van a barátaival." Na jó elment oda (a testvére elkísért) és ott a képembe mosolygott mikor odamentem hozzá.
Szerintem hülyének akart nézni, hogy elfelejtette a talit mert mondta "ne haragudjak ki ment a fejéből stb..." Persze még rajta kívül ott voltak a barátai is, na mondom ha már így alakult elhívom a csajt tőlük... Nem jön el nem jön el... egyszer csak mondja, hogy nagyon bejövök neki, de ma lett pasija.
Én olyan kib*szott ideges lettem hogy fogtam magam elköszöntem és jöttem haza...
Értitek 3 órakor lett volna a tali. 1 órát utaztam busszal, 1 órával korábban értem be azt az időt el kellett ütnöm valahogy, és még vártam rá 45 percet.
Direkt írtam neki délben, hogy akkor lesz ma tali nem változott semmi? Azt mondta lesz persze!
Erre tessék még csak a pofikáját se tolta oda... vagy legalább szólt volna hogy te barom ne gyere mert közbe jött valami vagy akármi...
Ezt mindenképp ki akartam magamból adni most.
99,9%-ban azt fogjátok mondani, hogy hagyjam a csajt. De éreztem iránta valamit, nem olyan könnyű csak elfelejteni.
De szerintem hagyni fogom csak előtte leosztom a pics*ba. Ezt nem fogom annyiban hagyni akkor sem.
Kidobtam buszjegyre több mint 1500Ft-ot és elment egy egész délutánom erre a .....-ra.
Bocsi ha hosszú lett de ezt most nagyon kellett hogy ide is leírjam kíváncsi vagyok a reakciókra. -
Ronny #6236 nem így működik a "csajozás". Túl sokat látsz bele a nagy semmibe, legelőször ezen változtass. -
Fbn Lx #6235 ezt én is próbáltam, mindig beválik -
huntofa #6234 ved elő a péniszed és ha tetszik neki akkor lesz köztetek komolyabb dolog -
#6233 ja, csak itt egymásra épül a "tananyag" és ő úgy akar felső szinteken járni, hogy kihagyja az alsó szinteket (azok gyakorlatát) -
#6232 hopsz, a #6227-re -
#6231 most nem tök mindegy, hogy hányszor néztetek össze?
ha legalább lett volna egy csók köztetek, akk érdemes lenne gondolkodni rajta, hogy mit gondol...
menj el, hajts rá, max nem jön össze...(majd számolj be, hogy mi volt :D)
salsoul: gyakorlat teszi a mestert, ezt nem lehet elméletben megtanulni -
#6230 persze, felnézek a csillagokra és ők is mind pont velem szemeznek nyilván -
#6229 mert az megoldja az említett problémákat?
az iagzságot nem bannolni kell hanem tudomásul venni, és bekalkulálni, és azzal tovább számolni
ha ezt nem teszi valaki, akkor ott a pofára esés elkerülhetetlen -
cucma #6228 nem lehet tudni...ha nem mész el sosem tudod meg.
(pár hülye osztálytársat meg ki lehet bírni 1-2 óráig) -
kiss89gyula #6227 Most akkor nem tom,h elmenjek e az osztálytalálkozóra vagy sem. Azt az osztályt nem nagyon csiptem, de ha a csajnál még van esélyem akkor mek. Amugy meg szinte biztos,h nem találkoznánk.
A szemezgetést nem tom még, h néha néha csak egy pillantásra de összenéztünk, még akkor is mikor újra lett barátja.Azért kaptunk el egymás pillantását , mert tetszettem neki? -
cucma #6226 rég láttad, kérdezd meg mi van vele. úgysem küld el, hogy mit érdekel az téged?! aztán közben te is mondod mi történt. aztán adja magát...
salsoul:
bannold magad pls -
#6225 ne csinálj semmit, bár ugyis semmi lesz az egészből, vagy még az sem
szóval
mindenek előtt a házi feladataidat végezd el úgy mint az önbizalom, önértékelés, személyiség kikalapálása
aztán utána lehet csajozni
ez van
nincs más út -
#6224 hát de egész életükben egy osztályba jártak, csak ismeri annyira xD -
Fbn Lx #6223 ha nem ismeri egyáltalán, elég nehéz rákérdezni hogy mi van vele mostanság :D
amúgy ja, 2 fütyülőst nem árt lehúzni, mielőtt bemutatkozik az ember :D -
#6222 először csak beszélgess vele bármiről (mi van vele mostanság), viccelődj, aztán elkezdhetsz nyomulni, ha látod hogy jól érzi magát veled...ha táncitáncis a hely, akkor hívd el táncolni...stb stb
ha nagyon nem megy, dobj le egykét sört, de ne részegen meg borszaggal állj oda, mer annak soha nincs jó vége (hacsak nem alkoholista a csaj) xD -
kiss89gyula #6221 jó de pl mit mondanék?
csak ugy odaálok és bumm a közepébe?
Ilyen téren tapasztalatlan vagyok(egyetemen nem tanítják :D ) -
#6220 a nyelvtant kicsit fejleszthetnéd így egyetemista fejjel...
amúgy mi veszíteni valód lenne, ha elmennél a bulira és ráhajtanál? semmi...ha nem-et mond, te legalább megpróbáltad...
de ha csak ülsz otthon és várod hogy "valami történjen" hát hidd el, hogy nem fog valami csak úgy történni, az életben meg kell küzdeni a boldogságért -
#6219 vagy az is elég ha cseréltek számot vagy vmi.. -
#6218 menj el. s ott minden kiderül. ha megint szemeztek akkor már nagyobb esélyed van rá. mindenféleképpen kell hogy beszélj vele. s terepfelmérésre meg jó lesz a buli. -
#6217 vlszinüleg ha szemezget veled az nem véletlen... és menj el! és gondolj arra hogy bejössz neki öszzejön!bizz magadban! -
kiss89gyula #6216 jó de most nem tudom , h elmejek -e vagy nem az osztálytalálkozóra.
Azt nem tom ,h pl elég sokszor egymás tekintetét elkaptuk , mikor már a barátjával újra összejött -
#6215 Figy! Ha eddig szemeztetek és irtad hogy msot szakitott barátjával, hajts rá! 1 probát megér! Mindenféle tapasztalat csajozás terén jonak számit! Megmondod neki, csomo emberrel történik olyan tegyük fel megmondja neki csaj nemet mond és 1hét mulva a csaj megy vissza hozzá hogy akkor mégis mert átgondolja....Tárd elé a dolgot! -
kiss89gyula #6214 Igen csak az a problémám ,h a közép meg az általános iskolában egyáltalán nem beszéltünk egymással és most meg elkezdek vele csak ugy beszélni, kicsit furcsa lenne.
Én alapba olyan típus VOLTAM ,h csak a haverokkal beszéltem és néha egy két szot a csajokkal , kicsit sem lenne feltünő mst odaállitanék a csajhoz minden indok nélkül.
Szerintem a legnagyobb esélyem , h legyen valammi a bulin nenne, mert amugy nem nagyon találkounk . -
#6213 ebből nem derül ki szerintem. nem lehet tudni hogy most mit érez. de egy próbát megér. ha nem akarsz elmenni az osztálytalálkozóra ne tedd. viszont a csajnak lehet telefonálni, emilt dobni, vagy üzenetet (pl.:iwiw vagy stb.) s beszélni kell Vele. mondjuk hívd el vhová. vagy csak egy ideig lehetne levelezni s kipuhatolni Ő mit akar. s utána ha pozitív a visszajelzés akkor randi. szvsz -
kiss89gyula #6212 Sziasztok
SÜRDÖS LENNE
Talán a legjobb,ha a az elején kezdem.
Tetszett/tetszik egy csaj nekem, de az a baj , h már nem járunk egy osztályba mert mind a ketten egyetemisták vagyunk és már egy éve nem is láttam őt.
Általános iskolában és közép iskolában is egy osztályba jártunk.A szimpatizáns középiskolában kezdödött. Gimi másodikban kezdödött a szemezés ,de én soha nem, mertem vele beszélni.Rákövezkezüleg egy évvel volt a balatoni kirándulás és arra én nem mentem és szerintem azért is hagyot fel velem. Mig egy idő mulva ujra összejött a barátjával és azota nem is szemeztünk annyira.
De még azután is volt az ,hogy néha - néha összenéztünk, meg még elötte is voltak finom utalások de én nem léptem , csak vártam , h legyen valami.de nem lett.
Ami most változott, hogy szakitott a barátjával és most lenne az osztálytalálkozonk. Igen de én az olytálytalálkozon nem nagyon szeretnék résztvenni , mert az általános iskolás társakat egyáltalán nem csiptem. De ha a csajjal összejöhetnék,ha lennne esélyem akkor mindenféleképpen elmegyek. Az a gáz , h már szoltam h nem megyek és a csaj a napokban szakitott és már csak csütörtökig lehet jelentkezni.
Most aza kérdés ,h bejövök még a csajnak vagy nem. -
#6211 Ma egy idevágó dolgot kaptam:
CSAK AZ SZÁMIT, HOGY TE MIT GONDOLSZ MAGADRÓL!
Ne foglalkozz a bírálókkal és ítélkezőkkel!
írta: AVonzasTorvenye.hu, 2008-03-03, 14:15:15
Amikor valamire vágysz, valamit szeretnél megvalósítani, elérni az életedben, higgy benne, hogy a Magasabb Intelligencia ösztönöz erre. Téged választott erre a feladatra, mert tudja, hogy képes vagy rá, célja van veled és a terveiddel. Soha ne fojtsd el magadban ezt a vágyat, főleg akkor nem, ha mások nem hisznek benne, hogy meg tudod csinálni, esetleg (többnyire a hátad mögött) gúnyolódnak, bírálnak vagy elítélnek miatta.
Ne hagyd, hogy győzzön a "mit mondanak majd az emberek", vagy a "családom ezt sohasem értené meg", vagy "a barátaim elfordulnának tőlem". Csak az számít, hogy te hogyan érzel az adott dologgal kapcsolatban. Ha izgatottság fog el, amikor rá gondolsz, lelkes vagy, amikor azzal foglalkozol, újabb és újabb ötletek állnak sorban a fejedben, amikor azt a dolgot tervezed, akkor ne hagyd, hogy bárki visszahúzzon! Csak csináld! Biztos, hogy képes vagy rá! Minden terv, amiben rendületlenül és pozitív töltettel hiszel, megvalósul és sikert hoz! A legvadabb terved is.
Az ember csak akkor lehet maradéktalanul boldog, ha ott él, ahol igazán szeretne, ha úgy él, ahogy igazán szeretne, ha azzal él, akivel igazán szeretne, ha azt csinálja, amit igazán szeretne. A te vágyaid a tieid, nem másoké. Ne hagyd, hogy mások irányítsák az életed, hogy a racionalitásra hivatkozva mások döntsenek helyetted. Ha nem tesz boldoggá a munkád, lépned kell. Ha nem tesz boldoggá a kapcsolatod, lépned kell. Rajtad kívül senki sem tud változtatni a helyzeteden. Amint a jó érzéseidet kezded követni, rohamos mértékben válik jobbá az életed, szinte meseszerű lesz a köréd épülő új világ.
Ha a családi kötelékeid megsínylik a váratlan önbizalmadat, ne aggódj, már időszerű volt, hogy lazábbak legyenek. Ha a baráti kapcsolataid nem élik túl a fejlődésedet, ne aggódj, már időszerű volt, hogy véget érjenek.
Napoleon Hill így ír erről: "A legtöbb ember megengedi rokonainak, barátainak és másoknak, hogy olyan mértékben befolyásolják, hogy már képtelen élni a saját életét. Mindez csak azért lehetséges, mert félnek a bírálatoktól. Sokan rosszul házasodnak, kitartanak döntésük mellett, és szerencsétlenül élik le az életüket, mert félnek a bírálattól, ami akkor érheti őket, ha kijavítják a tévedésüket. (Mindazok, akik engednek ennek a félelmüknek, tudják, milyen jóvátehetetlen pusztítást eredményez, lerombolva az ambíciók és az eredmények elérésének vágyát.) Milliók és milliók nem mennek felnőtt korukban tanulni, mert félnek a bírálattól, vagy hogy esetleg megmosolyogják őket. Számtalan nő és férfi, fiatalok és öregek, kötelességtudatból megengedik rokonaiknak, hogy tönkretegyék az életüket, mert félnek a bírálattól. (A kötelesség egyetlen embertől sem követeli azt, hogy hagyja szétrombolni személyes ambícióit és azt a jogát, hogy a saját életét élhesse.) Az emberek nem mernek kockázatot vállalni az üzleti életben, mert félnek a bírálattól, amiben kudarc esetén részük lehet. A bírálattól való félelem ilyenkor erősebb, mint a siker utáni vágy."
Azt nem tudod megakadályozni, hogy mások véleményt alkossanak rólad, a külsődről, a gondolataidról, a kapcsolataidról, a tanulási vagy munkamorálodról, a gyereknevelési módszereidről, a karrierépítési technikáidról, a vállalkozó szellemedről, a vágyaidról. egyszóval az életedről, de azt igenis meg tudod akadályozni, hogy hatással legyenek rád. Meg tudod tenni, hogy ne foglalkozz velük. És ha boldogan akarsz élni, tedd is meg! -
#6210 Bocs, de számomra a biokaja kicsit olcsóbb, mint a bolti, mert közvetlenül termelőtől tudom venni. És nem vagyok vega. De nem mindegy az se, a húsnak való mit evett előtte. -
at16 #6209 sry az offért
ON: -
at16 #6208 ha ez igaz amit írtál, akkor lényegében tökmindegy hogy mit eszünk és hogyan.
ha valaki egészségesen akar élni, salátákat eszik, gyümölcsöket..., az is ugyanugy eszi a szarokat mint aki issza az energiaitalokat,csipszezik...stb.
szóval tök lényegtelen mit eszünk :)
éljünk "egészségesen"...
ez is csak egy jó üzlet: legyünk egészségesek, vegyünk BIO kajákat, ami 2-3x olyan drága ...és kb ugyanolyan "mérgezett". a sok hülye ember meg elhiszi...
-
#6207 Akkor bizony még nem táplálkozol megfelelően. Hajrá. Amúgy meg google a barátod, onnan össze tudod rakni. Az meg csak külön öröm számomra, ha lesz valaki, aki magyarázat nélkül is érti, amit írtam. :-) -
#6206 :D Lehet, hogy amit kaptam az is az volt eredetileg, csak rólam tudják, hogy nem olvasok el semmit, aminek ezer címzettje van, ezért törölték az utalást. -
#6205 Ma már meg is kaptam körlevélben. :D -
#6204 Hihetetlen karikatúráját mutatod be a valóságnak! Mikor hivatkozol nevekre, légy oly bájos és áruld el azt is, ki az! Mert az általad említett név a világon semmit sem mond számomra (bocs). Hidd el, a tényekhez sok út vezet. -
#6203 Nézd, én természetes kajákat eszem, igaz előnyöm van a városban élőkkel szemben, mert módom van ellenőrzött forrásból beszerezni. Ettől függetlenül érdemes ránézni a vásárolt élelmiszerekre, mert érdekes dolgokat árul el a rájuk írt összetétel lista. Minden hoax és egyéb függvény nélkül.
Egyébként az aromák nem helyettesítik a terményt, hanem az ízükkel próbálják velünk elhitetni ezt. Még városi körülmények között éltem, mikor egy aromagyártó cég szakembere próbára tett, vajon melyik ízt tartom vonzóbbnak a vanília esetében? Meg tudom-e különböztetni a különböző vanília aromákat egymástól és a valódi vaníliától. Mivel én már nem vagyok mai csirke és gyerekkoromban is a valódi ízekhez szoktam, sikerült. De sokan vannak, akik megdöbbennének az igazi vaníliától, fahéjtól és a frissen szedett fűszernövények ízétől. -
#6202 A lenti körlevéllel az a baj, hogy nagyon hatásvadász akar lenni, de nem az. Már mi is kb. 20 éve tanultunk az általános iskolában kémia órán a mesterséges aromákról. Nem is az összetételük a lényeg, hanem maga a létezése. Ez szerintem senkinek nem újdonság. Eddig is nyílvánvaló volt, hogy az eperaroma, nem eperből készül, hiszen pont ez a lényege, hogy helyettesíti az adott terményt. Az, hogy most ez adott esetben ricinusolaj származék, vagy mit tudom én, az valójában tök lényegtelen. A lényeg az, hogy eddig is voltak mesterséges aromák, amik nyílván nem abból készülnek, aminek a nevét hordozzák, épp ezért mesterséges. Ezért mondom, hogy jó reggelt.
Másrészt meg elég sok urbanlegend.hu-t, index.hoax-ot és hasonló oldalakat olvasok, ahol meg pont az ilyen baromságokat cáfolják meg (pl. kamion mosás kólával). Na most akkor kinek higgyek? Valójában ez is, az is csak le van írva. Most miből tart azt mondanom, hogy egyes helyeken a tejbe klórbiszulfidhidrofiszfaszt raknak, hogy minél fehérebb legyen. El fogod hinni? El, mert miért ne.
Ezzel csak azt akarom mondani, hogy erős fenntartással kezelem ezeket a "tényeket" és ha nem is utasítom el élből, de elgondolkodom rajta.
Példának okáért a tollból készült sütemény és a pamutból készült kenyér elég erős. Hajlok rá, hogy ha nem is full baromság, de nem kell szó szerint venni.