6682
Önbizalomhiány
  • Voyager88
    Nekem 3 éve volt egy hasonló esetem, ott az volt a szitu hogy a csaj arra hivatkozva akart csak barátnak engem hogy "túl jól ismer". Bár ez annyiban más, hogy rámenősebbnek kellett volna lennem szal azt én csesztem el, csak hát pont az érettségi előtt ismertem meg így nem nagyon erőltettem vele a dolgot.

Lényeg, hogy elfogadtam az ajánlatát miszerint legyünk barátok mert mondta ugye h nem tudna rám úgy nézni mint a fiújára. De utána sem találkozgattunk, mivel összejött egy másik fiúval..A dologból az lett végül, hogy elhidegültünk egymástól. Mivel ő is továbbtanult ezért kb havonta egyszer beszéltünk msn-en, én megúntam ezt és megmondtam neki hogy felejtsük el egymást a jövőben mert ez így milyen már hogy nem is találkozunk személyesen meg ha megy valahová se hív meg.. De ahogy jobban megismertem nem is bántam meg h nem jöttem vele össze mert nem lett volna hosszú életű a dolog :)

Ez a fiú lány barátság egy nehéz kérdés, van is róla másik topik. Én személy szerint nem nagyon hiszek benne, és amikor megkeresek egy lányt vagy leszólítok se az az elsődleges célom hogy barát legyen hanem hogy barátnő, de szerintem ez természetes is :) Ha hasonló az érdeklődési kör akkor lehetséges, de szerintem az ilyen helyzetekből már amúgyse alakulna ki olyan fajta barátság ahol az egyik már csalódást okoz a másiknak (miszerint nem akar kapcsolatot).

Remélem segített valamit az írásom :)
  • Doog
    Így van...
    Azt mondta dumáljunk tovább legyünk barátok, és majd később kiderül hogy lehet-e valami köztünk.
    Mert mikor mondtam neki hogy flejtsük el egymást már szinte könyörgött, hogy ne csináljam ezt. :S
  • buBa0
    közben*
  • buBa0
    Ezt most nem értem, csak barátságot akar veled de özben folytatni akarja az ismerkedést úgy, hogy tudja te mást akarsz??
  • Doog
    Hát köszönöm nektek!

Elvileg a csaj mindenkinek megmondta, hogy most csak barátságot akar velem is legjobb barátjával is és nem kell neki pasi.
    Annyit mondott, hogy dumálgassunk tovább és majd kiderül idővel, hogy lesz-e valami köztünk?

Szóval még mindig nem tudom.
    Most hagyjam egy kis időre? De úgy érzem ő olyan hogy ezt nem akarja.
    Azt szeretné, hogy ismerkedjünk tovább... míg rendbe nem rakja az érzelmeit.
  • NessieGraf
    Örülök, hogy női szemmel is meg tudjátok ítélni a dolgot :D

Elnézést érte, de én a másik oldalt ismerem. Igaz, fiúsítva voltam mindig, mert a nők átlagát nem viseltem egyszerűen. Sose értettem, miért próbálnak kifordítva gondolkodni.

#6275 Nem azt mondtam, hogy egész életében így beszéljen! Az elején, hogy meg merjen szólalni, ha nőt lát!
  • buBa0
    Persze, hogy létezik férfi-nő barátság az én közeli barátaim is inkább csajok de nem mindegy, hogy eleve barátként tekintetek egymásra vagy pedig egy kényszer megoldás, mert az egyik fél úgy gondolja, hogy ez is jobb mint a semmi.
    1. A nő is ember. Próbálj bármelyikkel úgy beszélgetni, mintha a húgod, nővéred, stb... lenne. Hamar meg fogod szokni.
    csak úgy megszokja, hogy nem is tud másképp beszélgetni velük, ezért nem fogják "pasiként" számon tartani.de a 2. pontban sok igazság van:)
  • cucma
    "2. Sok nő van, aki kifejezetten bukik arra, ha a férfi visszahúzódó, nem kezdeményez azonnal. Az ilyen férfiak meghódítását hiúsági kérdésként kezelik, feladatnak tekintik. Ha megszokod az 1. tanács szerinti kommunikációt, nem fogod győzni a nőket lerázni magadról."
    na vagy Nem! a legtöbb esetben egyedül élik le az életüket...
  • NessieGraf
    Bocs, hogy nem hamarabb, de most jöttem netközelbe. Két fontos, de szokatlan dolgot fogok elárulni:

1. Létezik barátság férfi és nő között. Ez néha testi-lelki, néha lelki barátság. Ha valaki iránt "sóvárogsz" és az beleférhet a testi-lelki barátságba, ne küldjed el most. Csak akkor, ha a későbbiekben lesz köztetek szex és ő úgy dönt: mostantól együtt járunk. Akkor viszont azonnal, mert abból nem lesz jó kapcsolat. Nem tudom miért, de eddigi tapasztalataim és az ismeretségi köröm tapasztalatai ezt mutatják. Abba pedig 3-85 éves korig elég széles tábor tartozik.

2. A nők maguknak sem vallják be, de igazából soha senki nem hódított meg még egy nőt se. Mire egy férfinek eszébe jut udvarolni, addigra a nő már azt is tudja, mi lesz a kapcsolat vége.

Az általad említett esetben a lány nem kettőtök között nem tud dönteni, hanem egyikőtöket sem választotta. Barátként, emberként mindkettőtöket szeret. Lehet, hogy közelebbi kapcsolatot is el tud képzelni mindkettőtökkel, de ezt a társadalmilag elfogadott szokások miatt nem vállalja fel.

#6271 Két tanács számodra:

1. A nő is ember. Próbálj bármelyikkel úgy beszélgetni, mintha a húgod, nővéred, stb... lenne. Hamar meg fogod szokni.

2. Sok nő van, aki kifejezetten bukik arra, ha a férfi visszahúzódó, nem kezdeményez azonnal. Az ilyen férfiak meghódítását hiúsági kérdésként kezelik, feladatnak tekintik. Ha megszokod az 1. tanács szerinti kommunikációt, nem fogod győzni a nőket lerázni magadról.
  • buBa0
    Abba ne menj bele, hogy csak barátok legyetek, mert akkpr tényleg csak azok lesztek azt meg gondolom nem akarod. Szerintem hagyj neki időt, ha tényleg összejöttetek volna ha nem jön közbe a barátja és ő még mindig barátként tekint rá, akkor előbb-utóbb minden rendben lesz csak ne nyomulj túlságosan.
  • berlinboy6329
    Hát én már annak is örülnék,ha műr odűig eljutnék,h 1 lánnyal beszélgetek..már ha hozzűszólok egyhez,az is siker...Úgyhogy nem naon tok mit mondani..Azt mondta,h összezavarta a dolog,meg h neki nem kell senki..nem tom mióta beszélgettek,vagytok együtt..Ha enniyre nem akar dönteni,és azt mondja h nem kell neki senki,hááát...Vhogy meg kell győzni,jobbat nem tudok..Próbáld meg rávenni,h téged válasszon..Nem tom,h milyen a legjobb barátja,ugyhogy segiteni se tok...Mer az is zámit,h mennyire vannak jóban,blablabla...Ha összejön a barátjával,akkor hagyjad az egészet,de amig szabad addig még van esély,csak vhogy emg kellg yőzni..Szerintem..0Xpvel (vagy minusz?) ne várj tőlem világmegváltó tanácsokat...
  • Doog
    Na jó lenne ha fírkálnátok valamit...:DDD
    Mer most össze vagyok zavarodva...

Azt mondja hogy ha barátja nem vall neki közbe szerelmet akkor lehet hogy köztünk nem ez történik. Azt mondja ő zavarta össze. Meg hogy maradjunk barátok és lehet egy idő múlva összejövünk.

Na szerintetek mi legyen? Mert én tényleg kedvelem meg ő is engem mondta de most össze van zavarodva. Nem kell neki pasi.
    Csak bennem van a félelem hogy dumálok vele és közbe meg valaki lenyúlja.
    Szóval? :S:(
  • Doog
    Hát ő tényleg olyan volt, hogy akármint mondtam neki megértett, meg én is megértettem őt. Tényleg vicces jófej nagyon aranyos csaj kinézetre is rendben van.
    Nekem tetszik már maga a stílusa. Én úgy éreztem hogy nekem ő kell. De hát ha ő így döntött én tiszteletben tartom. :)

Ha egyszer a csaj azt mondja hogy legyünk barátok abból már nehezen fogunk kijönni. Szóval megmondtam neki, hogy már nekem van elég barátom nem kell több.
    Mert olyanokkal jön hogy ne csináljam ezt... ő szeretné ha tovább dumálnánk legyünk barátok és később még akármi lehet.

Na de ebben nem nagyon bízok, hiszen.:
    1. Ott volt a barátja aki a legjobb fiú barátja és pont aznap vallott neki szerelmet amikor én, csak egy órával később. És lehet hogy az kavart be mert amikor én mondtam neki azt válaszolta időt kér hogy átgondolja. De másnap meg felhozta a témát és mondta hogy a barátja is szerelmet vallott neki ő nem akar senkit megbántani lehet hogy most neki nem kell senki.
    Megmondta hogy ő nem tud egy jóbarátjára másképp tekinteni...
    Szóval ebbe belemegyek egy idő után ő is úgy fog rám tekinteni mint egy barát de én mindig többre fogok nála számítani mint barátság és csak sóvárgok utána.

2. Mit gondol hogy fél éveket fogok rá várni? :o
    Dumálgatunk több hónapon keresztül abban bízva hogy lesz köztünk valami, amíg ő közben barátként tekint rám... Neki közbe jön valaki és megint hopp-on maradok.

Szóval még letisztázok vele mindent és akkor végleg ennyi.
    Hülyeséget nem fogok csinálni... BARÁTSÁG. Pfff.
    Hányszor hallottam már ezt.?!
  • Tetsuo
    "ne fogj vele kezet!" LOL
    En a parommal eloszor kezet fogtam. :) Ugyanis ugy ismertem meg, h bemutattak minket 1masnak. hehe
  • kiss89gyula
    #6266 a válaszom igen

de normális választ nem tudtatok mondani az adott problémámra :#6264

(Köszi amugy ,h válaszoltok)

• NessieGraf
    Tőled is kérdem: mégis alhasi bizsergésen kívül bármit érzel az adott lány iránt?

Amúgy tudod, mi érdekli? Egyáltalán van miről beszélgetnetek? Van mivel töltenetek az időt azon túl, hogy szívesen elmondanád másoknak: te is jársz valakivel?

Komolyan sírni tudnék, amikor ilyen felszínes dolgokkal találkozom. Te vagy tapasztalatlan, te mit mondj, stb... Ha valakivel együtt szeretnél lenni, elmondani az általa kiváltott érzéseidet, akkor róla beszélj neki, meg érzésekről!

Ha egyre inkább arról szól minden: "De szép a szemed! Megnézném, d*gás közben hogy csillog!" nem fogok csodálkozni, ha visszajönnek az apácarendek.
  • buBa0
    ha gonosz lennék, megkérdezném melyik bolygóról jöttél, de nem vagyok szóval nem kérdezem.
    most lehetne csajozási tanácsokat osztogatni, hogy mit tegyél mondjál és mit nem de felesleges mert nem lehet előre megmondani,( illetve egyet mégis: ne fogj vele kezet!:D de remélem eszedbe se jutott, evidens de mégis van rá példa:) hanem azt mindig a helyzet adja, meg mindenki csak a saját bőrén tudja megtapasztalni.
  • kiss89gyula
    hát ha lenne benne tapasztalatom akkor biztos ,h nem

de még is milyen bokokat mondhatnák illetve mit ne mondjak
  • NessieGraf
    Egy egyszerű kérdés: valójában mit érzel iránta azon túl, hogy szeretnéd... ?
  • Ronny
    értem Rómeó...:)
  • cucma
    DE a leglényegesebb, hogy nem adtad fel az első csalódás után! legközelebb legyél óvatosabb, majd rád talál egyszer az igazi :)
  • Doog
    Jóóó... Ne úgy képzeld már el hogy szó szerint bazz.
    Úgy mondtam ahogy kell csak most azt a részét minek írjam le.:D
  • Ronny
    " erre fel mondom neki szeretem"

nagyon okos...:D
  • 89
    ezt már leírtuk egyszer...én mondjuk azt hittem már rég megvolt a találkozó xD
    beszélgessetek mindenféléről, aztán puhatolózhatsz...ennyi...nem egy nagy wasistdas...
  • Doog
    Na halljátok másik csaj is baszakszik!:D
    Megismerkedtem vele minden, erre fel mondom neki szeretem lehet köztünk valami?
    Megszólal még nem tudja lehet neki ez így túl gyors, főleg hogy a legjobb barátja is bevallotta neki hogy szereti.
    És lehet inkább egyedül marad.
    Röviden ennyi! Gondoltam megosztom... hogy megint besz*ptam.:D
  • NessieGraf
    Én ismerek egy idős házaspárt. Ott voltam az esküvőn. A férfi még udvarias formában is igen jelentéktelen volt. A feleség a legszebb nők egyike volt akkoriban, azok közül is, akiket azóta is láttam. Ez több, mint 40 éve történt.

Kb. 10 évvel ezelőtt megkérdeztem a feleségtől, miért pont a férjét választotta. Azt mondta rá: kedves, megbízható, imádta a családját akkor is, azóta is. És soha nem volt magától elszállva, pedig okos, művelt, tanult, nem kis beosztásban dolgozott. Kell ennél több egy családhoz?
  • Steve Q
    Mondjuk kipuhatolod nála, hogy milyennek tart(ott) téged.
  • kiss89gyula
    #6212 fogytatva a gondolatmenetet

Nem tom ,h most mit csináljak.
    Mert a csajjal már 1 éve nem találkoztam és 8 évig (mig egy osztályba jártunk) nem is beszéltünk szinte semmit sem( és ez mondható szinte a többi csaj osztálytársamra) és nem is tom h most bejöttem e neki vagy nem, a szemezését nem értettem, meg néha egy-két bókot is kaptam.
    Arra akarok kijukadni,h ő menő volt én meg nem és ,h egy ilyen csaj jó csajnak bejön egy olyan mint én, hát nem nagyon tom elhinni most igy utolag elgondolva.

Ha el is megyek ( hétvégén lesz délelött) nem is tom,h mit mondhatnék neki azon kivül ,h megkérdem mi van az egyetemen meg elmondom h velemi mi történt.
  • Manó313
    szerintem is.és végül is jó döntés volt, hogy nem jöttünk össze,rögtön semmi ismerettség nélkül.az 1 hónap elegendő volt, hogy vmilyen szinten "megimerjük" a másikat, a szokásait.most belemegyek 2 hét után, rájövök, hogy bunkó akkor ismét csalódok.És a későbbiekben félve kezdek egy kapcsoltba.Már jó párszor keresztül mentem ilyenen, és ezt nem akartam elszúrni.És tessék.2 hónapja Boldog párkapcsolatban élek.Kisebb bajok vannak, de egyáltalán nem a kapcsolattal.Azzal minden rendben van.Csak keveset látom, dolgozik, 7végén vagyunk együtt.De érte mindent, mert szeretem.. szerintem ha más nők is így gondolkodnának nem lenne annyi, csalódott nő a világba.
  • NessieGraf
    Azt egy szóval se mondta, hogy a lány időt kért. Azt mondta: ő hagyott időt az ismerkedésre. Jó döntés volt. Sokkal nehezebb a valóságban csalódni, mint egy álomképben.
  • Manó313
    mert szerinted nem volt jó döntés?
  • huntofa
    milyen bölcs vagy kisi buddha
  • Manó313
    én tudtam, hogy mit akarok a férfitól..tudtam, hogy kifog alakulni kettőnk közt vmi, mert éreztem, most nem érzem magam hibásnak, hogy időt kértem.az 1 hónap pedig arra volt jó, hogy kiismerjük egymást.Ebben a kapcsolatban jöttem rá, hogy nem jó az, ha csak ú beleugrunk a kapcsolatba..
  • 89
    a legtöbb csaj direkt ilyen...erre a férfi legjobb válasza a leszarom, és ez be is jön, mert az még jobban vonzza a leányzót xD
  • cucma
    pedig én már megtanultam, hogy ha egy nő azt mondja: időt kérek, akkor az azt jelenti, hogy húzz a picsába ;)
    ezekszerint van kivétel? de ki hiszi már ezt el...
    most 1 hónapig őrlődik a férfi, hogy most tényleg csak rendet kell tennie maga körül a hölgynek, vagy esze ágában sincs az egész... nehéz ez...
  • Manó313
    Sziasztok!Szeretnék mesélni nektek valamit!
    Kedden volt 2 hónapja, hogy a jelenlegi párommal együtt vagyok.Nagyon jól érezzük magunkat, és boldogok vagyunk.Sajnos hétköznap a munkája miatt nem tudunk találkozni, de próbáljuk a 7végét együtt tölteni.Az elején a kapcsolatnak féltem, mivel előtte sok csalódáson mentem keresztül.Tartottam attól is, hogy talán majd hibázni fogok, mert sok problémám volt a múltban, és féltem attól is, hogy majd nem sikerül felejtenem.Időt kértem tőle, ő adott.Durván 1 hónap ismeretség után jöttünk össze.Sohasem volt így nálam, hogy 1 hónap után.Úgy éreztem, hogy ezt nem akarom elszúrni, emiatt vártam ennyit.De megérte, hiszen boldog vagyok vele!Ugyan néha még előjönnek félelmeim, de mikor velem van, mind eltűnik! Hát ennyi az én történetem!

Szióka!
  • 89
    na Gyula beszámolóót kéééérünk, hogy sikerült? :D
  • Ronny
    na ez a helyes hozzáállás!:)
  • Doog
    :o
    Akkor csak jól megtöcskölni őket. :DDDDD
  • Ronny
    A lánykák huszonéves korukig csak kiélik magukat, ne várj tőlük semmi komolyat:)