Önbizalomhiány
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ARSENAL&POKER
ARSENAL&POKER
Én is az elutasítstól félek, mert az osztályba van 1 lány aki bejön nekem ,és néha úgy érzem hogy tetszem neki de máskor meg mintha nem ez mér van?
www.szextanfolyam.extra.hu
Na, én ezt úgy olvastam, hogy
"Na de még csak 1 nap telt el nélküle talán elfelejtem és kiverem..."
Sry<#idiota>#idiota>
Amúgy ha tényleg bejön, akkor hajts rá. Ne a távolság legyen az indok.
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Don\'t take anything for granted. (Ne tekints semmit magától értetődőnek.)
AMD FX6300 | MSI HD7850 2GB OC | 8GB DDR3 1600

\"meg fog azoknak a száma növekedni, akik bár minden rátermettség nélkül úgy érzik, hogy a nemzet vezéri szolgálatába kell állítaniuk \"halhatatlan\" erejüket\" Mein Kampf, Adolf Hitler
Don\'t take anything for granted. (Ne tekints semmit magától értetődőnek.)
Bensnek: Még a nevét sem fogom megmondani mert idõ elõtt lenyúlnád. Lenne szíved hozzá. <#hehe>#hehe>
...::::::...
Bens-szel is találkozhatsz és mond meg neki hogy mi a pálya és hogy még csak ne is gondoljon ilyen dolgokra, mert... <#banplz>#banplz>
Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!
Voltam táborban Csopakon tegnap jöttem meg és megismerkedtem egy Szegedi csajjal.
Nagyon rendes és már jól összemelegedtünk de sajnos neki is és nekem is haza kellett jönnöm.
Az a gond, hogy nagyon messze lakunk egymástól és csak neten tudunk beszélgetni ha tudunk.
Megöl a hiánya wáááááá <#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#rinya>#rinya><#sir>#sir><#sir>#sir><#sir>#sir>
Na de még csak 1 nap telt el nélküle talán elfelejtem és kiheverem...
Szerintem sosem látom többé...
...::::::...
ezt bírom a nõkben... a fiú nem csinál semmi rosszat, de a csaj megcsalná és még a fiú a hibás.
lehet két pofon hiányzik inkább...
Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!
egy: nem kurvas volt a hsz, szimplan ideges
2: ha igy ertelmezed a hsz-t akkor gondolom a piszkos kis fantaziadat tukrozi, h tudat alatt erre vagysz te kis perverz.. 😊
Na jo, szal nem azert irtam, es ne sertegess, az nem szep dolog
A türelem rozsdát terem.
az sg fórum hivatalosan is a neten lévő legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?
az sg fórum hivatalosan is a neten lévő legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?
Hol lehet jelentkezni erre az állásra?
😄, csak vicceltem... kiállok a sorból
feloltozott es elment...persze miutan ELMENT maskepp....
szal nem en nem vagyok nem kivanatos, szimplan egy fasz, aki neha lefexik velem es ennyi....
olyan rohadt ideges voltam...es tudjatok mi a legdurvabb, h rohadt huseges vagyok, pedig megerdemelne, h arra nyisson be, amikor hazaer, h 3 faszi kenyeztet..
ahh...
mind1, ezen csak a szakitas segit...
#783 eleje az teljesen ugy van😊
Már írtam ebbe a topicba régebben, látom sokkal többen lettünk azóta.
Szerintem ebben a számítógépes magyarázatban is van igazság, de szerintem rengeteg embernél nem ez az ok, hanem egyszerûen a személyiség. Voltak lány osztálytársaim általánosban, de mindig beszartam mielõtt lehett volna valami, nem tudtam egyrõl a kettõre lépni. Amúgy utána fiú suliba mentem, nálam ez volt a fõ probléma. Ebben 100%-osan biztos vagyok.
Most történt velem valami: egyik haverom össze akar hozni valakivel és nem tudtam leállítani, és teljesen kész vagyok. 2 napja folymatosan izgulok, alig eszek, pedig csak hétvégén akarja a dolgot. Nem tudom mirõl témázzak a csajjal, eszméletlen jól néz ki, én pedig hát nem tudom... tuti hogy nem annyira fiúban mint õ lányban. Itt mit lehet tenni most, mer a legjobban a nagy égéstõl, a kínos hallgatástól tartok, úgyse merek/tudok lépni...