6682
Önbizalomhiány
  • panther112
    Szerintem minél inkább "jó kislány" valaki, annál inkább kötődik az aktuális partneréhez/kinézett szerelméhez stb. sokszor már csak az elvei miatt is, bár ez szerencsére egyre ritkább.
  • Willenbrock
    Egyik tanárom elmesélte 1X hogy működik a vonzalom-dolog.Tulajdonképpen genetikai alapja van az egésznek,mindkét fél azt tartja szexuálisan vonzónak aki genetikailag hozzá illő.A felismerés tudatalatti és rengeteg tényező járul hozzá.Az illető szaga hangszíne mozgása stb.A férfi örökítő anyagot akar átadni a nő pedig be akarja azt fogadni egy megfelelő egyedtől.És végső soron a nő választ,mondom tudat alatti módon.Ezt az erős állati kötődést nevezik szerelemnek ami egyébként szép és jó dolog.
  • Rage47
    sportolj egy kicsit és leadod a napi stresszt:)
  • berlinboy6329
    Hát mióta a kutya jól elkapta a pofám 6 évesen azóta nem naon szeretem őket én se..inkább a macska.
  • hologram35
    És az mennyit számit ha a csaj barátja jóképűnek mondható és a csaj szerényebb tipus igy ránézésre.(De kib.szott jól néz ki)
  • NEOreg3
    Az élet tényleg egy komédia, mindenki rajtam röhög.
  • Willenbrock
    Én aztán senkit sem szeretnék leölni.Távol áll tőlem az ilyesmi.Csak mások agressziója szokott felbosszantani,mert páran azt hiszik hogy nekik joguk van dühöngeni és ezzel együtt másokat-gyengébbeket-eltaposni.Na az ilyen emberek ellen szerintem csakis az erőszak lehet a legjobb orvosság.Én magam nagyon ritkán verekszem,de a sok agresszív hülyegyereket saját stílusával kéne elintézni-nagyonnagy veréssel.
    Sok kutyát szintén azért nem szeretek mert csak a nyers és primitív erőszakot látom a pofájukon.Pedig nem ártottam nekik.A macskák sokkal nyugodtabbak és megfontoltabbak.
  • panther112
    Alapjában véve nem hiszem, hogy meg fogsz változni, de semmi sem kizárt, ezt nem biztatásként mondom, hanem csak úgy. A depressziós mélypontok biológiáját elég jól ismerik ma már, és hatásos gyógyszerek is vannak, ezek tehát elmulaszthatóak. Általában azt tudom javasolni, hogy az életet tanuld meg komédiának felfogni tragédia helyett, és ne tulajdoníts neki nagy értéket. Aki tragédiaként az éli meg az életet, aki még mindig vár tőle valamit, és azt hiszi, hogy lemarad valamiről, stb. ez marhaság. Az élet értelmetlen, céltalan, véges.. ezek tények. Aki ezek ellenére, vagy sokkal inkább ezek által még jobban inspirálva tudja élvezni, az szerencsés ember, akit ez lehangol, az pedig peches. Én nagyon szerencsés vagyok, nincsenek illúzióim, és nem is akarnék másféle, "jobb" világban élni. Tulajdonképpen nagyon kevés ember képes úgy szeretni az életet, ahogy az van, értelmetlenül, bizarrul, igazságtalanul, stb. Márpedig, aki változtatni akar rajta, az nem szereti feltételek nélkül.
  • NEOreg3
    Menj el partyzni, csajozz be és kúrj egy nagyot.
  • berlinboy6329
    Jáj nem tom mit kezdjek amgammal:)

Itt frissitgetem a fóruomt meg ugyanazt a zenét hallgatom már v 15jére...
  • NEOreg3
    "ha úgy ismertek meg az SG-s emberek, hogy "sziasztok én egy kretén vagyok""

úgy ismertek meg, nem szégyellem itt a fórumon hangoztatni
  • NEOreg3
    #1711-et olvasd el
  • Hegi90
    OFF:
    neked mire vonatkozik az aláírásod? mert nagyon emlékeztet valamire...
  • DJ Skyline
    na jó, de ez meg attól függ hogyan adod elő magad, meg az első benyomás. ha úgy ismertek meg az SG-s emberek, hogy "sziasztok én egy kretén vagyok" akkor ne csodálkozzunk ezen. az ember nem úgy születik hogy egy tál szar a hangulata, ezt valami kiváltja. én sem voltam olyan hogy féltem az emberektől, 14 éves koromban valami kiváltotta, nem tudom, nem jöttem rá. a nagyszüleim sokszor mondták hogy vigyázz magadra fiam, sok a rossz akaró, stb stb. de ennek nem tulajdonítottam semmit, éltem tovább mint egy átlagos gyerek. aztán 14 évesen (most 21 vagyok) gólyabál után belénk kötött (10-en voltunk) 3 srác. a többi 9 emberről lepergett mindez, de rám olyan hatást gyakorolt hogy összefostam magam kb. mondtak már olyat hogy a tudatalattimban volt valami ami még rége rakódott le, és kiváltotta valami amitől így befordultam. pl ma is egy ember úgy köszönt vissza msnen hogy "mi a helyzet veled a semmin kívül?" mert így ismert meg hogy semmi nem történik velem. ami igaz is, csak lehet én tulajdonítom semminek a dolgokat ami történik velem, de mást meg érdekelne. sok hülyeségem van
  • prezi
    van barátnőd ? ha nincs, szerezz be egyet !
  • NEOreg3
    valóban nem ismersz annyira:)
  • Hegi90
    szerintem nem. (bár én nem ismerlek annyira)
  • NEOreg3
    Haverjaimat megkérdezhted akár itt az sg-n is, hogy miylen vagyok. Persze lehet, hogy szépítenének a dolgon, de ők is tudják, hogy valóban reménytlen vagyok.
  • DJ Skyline
    ha bemagyarázod magadnak akkor nem is tudsz. én is beállítottam már magam ennek annak, de külső szemlélő (aki ismer persze) azt mondja hogy ez hülyeség, nem ilyen vagy. és valahol realizálom azt hogy lehet mégsem ilyen vagyok mint amilyennek tartom magam, de annyira bemagyaráztam már magamnak hogy valahogy nem igazán akar sikerülni a változás
  • NEOreg3
    nem látott egy se és nem is fog

a személyiségemen nem tudnak változtatni
  • berlinboy6329
    Mondjuk érdekes ez a megváltozás is...mit kellene h csináljon(unk)?Nem jut eszembe semmi.Első benyomást egyszer tehet az ember onnantól szevasz ha elpasztad.
  • DJ Skyline
    nem bántásból, de pszihológus, pszichiáter látott már? én 5 évig éltem úgy, hogy féltem az emberektől és tartottam a tömegtől, nem jártam sehova. lehet emiatt vagyok most ilyen. és x+1 pszichológusnál, pszichiáternél voltam, de nem segített túlzottan, csak átmenetileg emelt fel kicsit a szarból. aztán igazából rájöttem hogyha én nem akarok kilépni a szarral teli medencéből, akkor nem is fogok tudni. az orvos csak segíteni tud, rávilágítani a helyes útra amire már csak te neked kell rálépni. rájöttem hogy miért bántana bárki is? csak úgy ok nélkül nem megy oda az ember valakihez, és csapja tarkón. autóban mindíg azt hittem 3 kanyar után hogy követnek, bevásárlóközpontban megpillantottam 3x ugyanazt a személyt, követnek. eléggé szar volt. lehet neked is ez kéne, hogy elbeszélgess valakivel, aki tud egy kicsit terelgetni, de ténylegesen csak te tudsz kimászni a maszlagból.
  • kulabácsi
    elég pár hónapig
    persze jobb gyógyszerek nélkül megoldani a gondjaid
  • raulreal
    Segít. De helyetted ő se tud megváltozni.
  • berlinboy6329
    Ezt ne mondjad mer akkor én is az vagyo.De én nem tartom amgam annak akármennyre hasonlit a problémánk(95%<)ilyet azé' sose gondolok.
  • NEOreg3
    nem akarok gyógyszereken élni
  • kulabácsi
    ad antidepit, azt támogatva leszel beállva -.-
  • NEOreg3
    mert az orvos mit tudna tenni az ellen, hogy genetikailag balfasz vagyok?
  • kulabácsi
    ahhoz lusta vagyok állt h megnézzem :D
  • kulabácsi
    sírtam énis már 1-2X, sajna van ilyen is, de utána is jobb lett kicsit, mert kiadtam magamból a már rég felgyülemlett feszültséget kicsit...nameg ilyenkor azért jólesik h a barátaid melletted állnak
  • NEOreg3
    adatlapom, amúgy 19 leszek 1 hónapon belül
  • kulabácsi
    legalább nem kell annyit inni :D
    am mennyi idős vagy? ha nem vagy még 18 akkor nemszóltam mert az csúnyadolog -.-
  • DJ Skyline
    alkohol is ilyen hatással van kb, legalábbis volt már hogy jobb kedvem lett, de láttam már sírni a haveromat az alkohol miatt. egyszerűen előjött belőle az életének a szar oldala.
  • raulreal
    Vazz. akkor menj el orvoshoz (nem rosszindulatból írom) vagy legyél raszta
  • NEOreg3
    nem bírja egyik haverom se a piát, én meg főleg nem:)
  • kulabácsi
    basszál be a haverjaiddal, mást nemtok neked tanácsolni, sokszor segít :)
  • NEOreg3
    sajnos csak iylen hozzáállásom van
  • kulabácsi
    nem segítene neki, sokkal többet agyalna ami csak mégnagyobb depibe húz
    (tapasztalat)
  • raulreal
    ez neo-nak szólt
  • kulabácsi
    ilyen hozzáállással biztosan