Önbizalomhiány
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Am ha bókot mondok neki akkor is olyan szégyellõs képet vág, nem tud rá mint mondani :S
Én is szembe találtam sajnos magam ezzel a problémával.
Mégpedig úgy hogy tetszik nekem egy csaj meg én is neki de valahogy szemtõl szembe félénk és szégyelõs tehát önbizalom hiányban szenved, de ez nem élõben(teló, MSN) más ott sokkal több önbizalma van.
pl.: élõben nem mer arra nagyon célozgatni h teszem neki de MSNen meg igen ott ki mondja szó szerint is akár, de élõben az ilyen témától vmiér "fél"
Van vmi épkézláb 5letetek hogy hogyan lehetne kicsit felturbózni az önbizalmát?? Mert nekem már elfogytak! Pedig csak egy kis hangya fasznyi kéne és össze jönne a dolog!
mert ha nem.. akkor erre télleg sok esély van.. 😉
xP
Nme gondolod h a lánynak maikor ezt kérdeztem, nem az volt a szándéka h TE
menj vele?
Don't need to be accurate, just shoot more bullets!
az sg fórum hivatalosan is a neten lévő legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?
meramúgyénvilághírűvagyok,csakavilágnemtudrólam.....
A hsz második felét is érdemes elolvasni néha, nem, egyáltalán nem disco-ra gondoltam, nálam nem az a szórakozóhely -.-
Mi a faszért kellene neki szórakozóhelyre (gyanitom disco) járni? Vannak nagyon csinos csajok, akik a geek-ekre buknak, azokat kell megtalálni, nem a sok piás buta tinit a discóban, akikben már több farok volt 18 éves korul elött mint ahány foguk van!
az sg fórum hivatalosan is a neten lévő legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?
nem kell ám félremagyarázni csak h neked legyen igazad...
Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!
De sokkal kevesebb volt az ilyen kommunikációképtelen és elbutult kocka tini mint manapság.
Hétvégenként minimum egyszer elmész a haverokkal akiket ismersz és tudod, hogy szórakozóhelyre járnak. Ez is egy módszer, lehet nem a legjobb, de legalább megszokod a társaságot, elõbb utóbb pedig tényleg lesz önbizalmad bizonyos helyzetekben😉
Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!
ez mi ha nem az? tetszik egy csaj, csoporttársam.. aranyos, kedves, helyes, már másfél éve 'ismerem' de még úgy nem érdekelt hogy dumáljak vele, csak kb 2-3szor beszélgettünk egy kicsit.. és egyik nap mellé ültem, és annyira megfogott a mosolya, ritkán látok egy lányt ilyen szépen mosolyogni.. olyan tiszta, õszinte.. és onnantól kezdve egy szót nem tudok hozzá szólni, de még oda se merek hozzá menni, a héten láttam sétálni hazafelé, utánamentem, ott mentem mögötte pár méterre, nem vett észre, de nem mentem oda hozzá, mert nem jött semmi hogy mirõl tudnék vele beszélgetni.. aztán másnap odaállított hozzánk hogy ki jön hazafelé? - én persze kussoltam.. aztán elment egyedül.. ma pedig a végállomáson láttam, leült egyedül egy padra, és elkezdett vmit olvasni, én pedig szépen felszálltam a buszra.. na, ezt überelje valaki😊
meramúgyénvilághírűvagyok,csakavilágnemtudrólam.....
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
nem nem igen erõltetem! mivel olyankor semmi nem jut eszembe! cak hallgatok s bologatok.
Tehát mindenkinek ajánlom, hogyha csajozni nemis mer, legalább gurítson le haverokkal pár sört, elõbb utóbb mindenkinek összejön, mostmár énis tudom így 19 évesen (pedig én úgy voltam vele, hogy nekem soha...).
SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!
Ember vagy Te is, mint mások, miint a lány, akihez odamész (õ sem tökéletes, maximum annak látszik 😉 ), nem a filmvászonról léptél le, hogy kívülrõl tudd a forgatókönyv szövegét... Mondj neki valamit, ha tetszel neki, ha nem, úgyis kiderül. Csak ne várj vele túl sokat, mert valaki megelõz.
U.I. remélen nem röhögtök ki😊