Önbizalomhiány

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

sapkafej
nemtom ezzel mi a baj
csókold meg azt kész öcsém

György

azt hogy érted h beszéljem meg vele?? Az egyik barátnõje nekem egy régi évfolyam társam és õ is mondta már nekem h nem sok önbizalmva pedig már õ is mondta neki h több önbizalmat de nem hallgatott rá akkor rám mért fognak ? :S
Am ha bókot mondok neki akkor is olyan szégyellõs képet vág, nem tud rá mint mondani :S

Ben Katarn
beszéld meg vele ezt a dolgot, csak kicsipázik...

hi

Én is szembe találtam sajnos magam ezzel a problémával.
Mégpedig úgy hogy tetszik nekem egy csaj meg én is neki de valahogy szemtõl szembe félénk és szégyelõs tehát önbizalom hiányban szenved, de ez nem élõben(teló, MSN) más ott sokkal több önbizalma van.
pl.: élõben nem mer arra nagyon célozgatni h teszem neki de MSNen meg igen ott ki mondja szó szerint is akár, de élõben az ilyen témától vmiér "fél"

Van vmi épkézláb 5letetek hogy hogyan lehetne kicsit felturbózni az önbizalmát?? Mert nekem már elfogytak! Pedig csak egy kis hangya fasznyi kéne és össze jönne a dolog!

D4nY
milyen igaz... Csoportból sokan járnak arra haza amerre te / õ? xD
mert ha nem.. akkor erre télleg sok esély van.. 😉

xP

Jrex
sõtt.

Ben Katarn
szvsz fullra nincs sok köze a számítógépnek az önizalomhiányhoz. Legalábbis nem sok olyan embert ismerek, akiknek gondjai lennének mondjuk az ismerkedéssel, holott néha elkapja õket a gépszíj pár órára. Nincs semmi gond a géppel, csak mindenkinek meg kell találnia a határt.

JethroHUN
"aztán másnap odaállított hozzánk hogy ki jön hazafelé? - én persze kussoltam"
Nme gondolod h a lánynak maikor ezt kérdeztem, nem az volt a szándéka h TE
menj vele?

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

JethroHUN
Akkor mutass egyet! <#crazya>

Don't need to be accurate, just shoot more bullets!

legalább nem vagyok egyedül

Jrex
Nekem is ez volt,én a gépem elõtt is ilyen voltam.

nálam itt egy testvér sokat számított volna mert idegenebb emberekkel nem tudtam kiskoromban kommunikálni! ezért volt csak 1 gyerekkori barátom életem során az is most befejezõdött. Mai napig igazából ha ujabb arcokat látok nem tudok alkalmazkodni, maximum jóba lenni tudok velük, de komolyabb haveri, baráti kapcsolat nem alakul ki. ez a helyzet. ez egy másik eset.

jó neked!!! nekem máshogy alakult... sajnos pont ahogy elmondtad! sztem ha nem lett volna gép akkor nálam ott van a tv:S kisebb koromban is és még most is nehezen nyílok meg emberek elõtt. ÉS röhögni fogsz ugy Isten igazából 15 évesen kaptam normális gépet. P4-est! addig volt P2-sem nem is volt net rajta és lementem azért bringázni, focizni, volt haver mégsincs önbizalmam...

kár érte😞

Muhahaha!!

az sg fórum hivatalosan is a neten lévő legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?

hlod akkor ülj otthon a géped elõtt te nõcsábász... hát ezt nem hiszem el ennyi tudatlant............... -_-

meramúgyénvilághírűvagyok,csakavilágnemtudrólam.....

jah nálam se disco az.mindenki más helyen tud leereszteni nem csak a discoban.
DaemoonHunter
"de legalább megszokod a társaságot, elõbb utóbb pedig tényleg lesz önbizalmad bizonyos helyzetekben😉"
A hsz második felét is érdemes elolvasni néha, nem, egyáltalán nem disco-ra gondoltam, nálam nem az a szórakozóhely -.-

"Hétvégenként minimum egyszer elmész a haverokkal akiket ismersz és tudod, hogy szórakozóhelyre járnak."

Mi a faszért kellene neki szórakozóhelyre (gyanitom disco) járni? Vannak nagyon csinos csajok, akik a geek-ekre buknak, azokat kell megtalálni, nem a sok piás buta tinit a discóban, akikben már több farok volt 18 éves korul elött mint ahány foguk van!

az sg fórum hivatalosan is a neten lévő legnagyobb patkányok és a legbuzibb adminok törzshelye... te is közéjük tartozol?

bens
mégis igaz

Zuhogó hó Eltűnik a tengerben. Micsoda csend!

gercse
okés,értem én, csak az elsõ sor akkor furán passzol 😊

bens
ezt írtam én is

bens
amikor nem volt gép, nem volt olyan probléma h nem tudunk kommunikálni egymással élõben.

nem kell ám félremagyarázni csak h neked legyen igazad...

NeoMaN
Természetesen nem mindenki.

De sokkal kevesebb volt az ilyen kommunikációképtelen és elbutult kocka tini mint manapság.

gercse
nem a számítógép a baj, hanem a nevelés

sapkafej
aha. szal amikor nem volt gép mindenki menõ volt

György

DaemoonHunter
Hidd el lehet azon változtatni😉
Hétvégenként minimum egyszer elmész a haverokkal akiket ismersz és tudod, hogy szórakozóhelyre járnak. Ez is egy módszer, lehet nem a legjobb, de legalább megszokod a társaságot, elõbb utóbb pedig tényleg lesz önbizalmad bizonyos helyzetekben😉

Télleg igazad van Bens mert nekem fullra ezért van önbizalomhiányom.most 16 éves vagyok.13-14 évesen elég sokat ültem a gép elõt és télleg mindent gépen keresztül csináltam.Sajna szüleimnek nem volt mindig ideje hogy foglalkozzanak azzal hogy sokat gépeztem énmeg akkor még nem gondoltam bele hogy mi lehet majd a következménye.Eddig sok következményét ismertem a gépezésnek deh ezt nem.Hát mostmár tudom.sajna mostmár nem sokat lehet változtatni az önbizalomhiányon mert nemlehet csak ugy beletölteni az emberbe.
Igaz hogy azt hozzá kellett volna tegyem, hogy én rendesen tudok beszélgetni bárkivel, bármirõl, de mostanában ez van, és nem tudom, hogy miért.. 1 hónapja szakítottam a bnõmmel, de nem hiszem hogy emiatt.. és 6 és fél éve rendszeresen sportolok is (nem a gép elõtt) 😊

Bens: teljesen igazad van.

bens
megmondom mi az oka az önbizalomhiánynak. a számítógép. pár évtizede ugye megjött az iskolából a gyerek, és nem a gép elé ült le, hanem ment is le a térre hülyülni a többiekkel. a mai fiatalság nem tud kommunikálni, mert soha nem is kell neki. nem képes odamenni megszólítani valakit, vagy ha végül mégis rászánja magát, nem tudja hogy kéne viselkedni. a mai világban nincs olyan dolog, amit ne lehetne a gép elõtt ülve megtenni. neten beszélgethetsz, bevásárolhatsz, tanulhatsz, szórakozhatsz... nem kell hozzá élõ ember, csak te meg a gép. edzésre nem jár a mai gyerek, mert a gép elõtt ülve focizhat, versenyautózhat és bunyózhat kedvére mindenféle kigyúrt szuperhõssel azonosítva magát, meginkább elzárva magától az ember-ember kommunikáció lehetõségét. a zenélés sem azt jelenti ma már, hogy elmegy valaki a zeneiskolába és megtanul egy hangszeren játszani, hanem letölt mindenféle idióta zeneszerkesztõket, és ettõl úgy érzi h tud valamit a zenérõl. ezért vagyok hálás szüleimnek, h nem hagyták h a gép elõtt üljek, hanem beírattak edzésre, zeneiskolába és elengedtek csavarogni a haverokkal. nem is volt soha ilyen gondom, h jajj, nem tudom hogy menjek oda hozzá... szánalmas világban élünk.

damondesign
<#taps>

hmm önbizalomhiány? hát igen..
ez mi ha nem az? tetszik egy csaj, csoporttársam.. aranyos, kedves, helyes, már másfél éve 'ismerem' de még úgy nem érdekelt hogy dumáljak vele, csak kb 2-3szor beszélgettünk egy kicsit.. és egyik nap mellé ültem, és annyira megfogott a mosolya, ritkán látok egy lányt ilyen szépen mosolyogni.. olyan tiszta, õszinte.. és onnantól kezdve egy szót nem tudok hozzá szólni, de még oda se merek hozzá menni, a héten láttam sétálni hazafelé, utánamentem, ott mentem mögötte pár méterre, nem vett észre, de nem mentem oda hozzá, mert nem jött semmi hogy mirõl tudnék vele beszélgetni.. aztán másnap odaállított hozzánk hogy ki jön hazafelé? - én persze kussoltam.. aztán elment egyedül.. ma pedig a végállomáson láttam, leült egyedül egy padra, és elkezdett vmit olvasni, én pedig szépen felszálltam a buszra.. na, ezt überelje valaki😊

hát az szarügy

meramúgyénvilághírűvagyok,csakavilágnemtudrólam.....

sörnek szar íze van! + nem vok alkoholista😄 nem az én stílusom a haverokkal mászkálás...

tigerbácsi
yaya ez így van! szóval én yooo hallgatóság vagyok, s ha kérdeznek akkor is rövid tömör válaszokat adok mint egy yooo mérnök! :-)

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

sz4bolcs
bár... ez nekik hazai terület, sokkal gyakorlottabbak benne, úgyhogy nem nehéz pofára esni.

Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.

sz4bolcs
Ha belegondolok, hogy õk képesek egész nap ilyenekrõl beszélgetni, máris nem érzem olyan bénának. 😄

tigerbácsi
dede :-) gondolkodtam már akkor is amikor ott ültünk, meg elõtte is, de értelmes sosem jutott eszembe! persze nagyon sok kérdésem lett volna, hogy mit szeret, mit nem, barátairól, családjáról, de ezek a kérdések olyan bénák, meg nem tom olyan semmijenek.

Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!

sz4bolcs
Úgy értem az eröltetést, hogy megpróbálni kitalálni valamit, miközben melletted van, a spontán hallgatás helyett.

tigerbácsi
ekkolákko!

nem nem igen erõltetem! mivel olyankor semmi nem jut eszembe! cak hallgatok s bologatok.

sz4bolcs
Nem próbáltad még kicsit eröltetni?

Picar77
ismerõs :S

()() (^^)

Jrex
nekem is hasonló...

tigerbácsi
s mirõl beszélgettél Vele? mert nekem ez a bajom! hiába hívnak el csajok egy úgynevezett találkozóra, el is megyek, de csak a kérdéseire tok válaszolni, s az egészbõl az jön le, hogy én nem nagyon érdeklõdöm iránta, s nem tok feldobni semmi témat!

Énis önbizalomhiányban szenvedek, mint ahogy olvastam itt sokan mások. Haverokkal mindig nagyon jól elhülyülünk sörözés közben, de amikor csajokról kezdenek beszélni én nemigazán szólok hozzá. Tehát végülis nem ülök otthon egész nap, és mindenkinek ajánlom, hogy ne ragadjon be pl. a gép elé, hanem legalább hétvégén egyszer menjen el haverokkal valamerre. Tehát mint mondtam nincs nagy önbizalmam, de már nagyon régóta vágytam egy barátnõre. Pár hete végre megtört a jég. Szokásosan beszélgettünk/iszogattunk haverokkkal, amikor kaptam egy sms-t, hogy "xy" idõpontban beszélhetnénk-e. Sejtettem, hogy ki írta az sms-t, egy ideje õ is csatlakozott a társasághoz, és nem mellesleg énis figyelgettem õt. Szóval elkezdtünk beszélgetni, aminek azlett a vége, hogy összejöttünk.
Tehát mindenkinek ajánlom, hogyha csajozni nemis mer, legalább gurítson le haverokkal pár sört, elõbb utóbb mindenkinek összejön, mostmár énis tudom így 19 évesen (pedig én úgy voltam vele, hogy nekem soha...).
Bandee1987
Nálam a következõ a helyzet: Baráti társaságban, ismerõsökkel nagyon jól elvagyok, állítólag még poénos is vagyok, de ismeretlen csajokra még ránézni is alig merek.

SG HETI KVÍZ 1. SZEZON: BRONZÉREM :P SCHUMI A LEGNAGYOBB!!!! FORZA FERRARI!!!

bakvarnyu
Én is teljesen ugyanezt éreztem régen de nem egy napig hanem sokszor hetekig.

Ember, bízz már magadban egy kicsit!
Ember vagy Te is, mint mások, miint a lány, akihez odamész (õ sem tökéletes, maximum annak látszik 😉 ), nem a filmvászonról léptél le, hogy kívülrõl tudd a forgatókönyv szövegét... Mondj neki valamit, ha tetszel neki, ha nem, úgyis kiderül. Csak ne várj vele túl sokat, mert valaki megelõz.

Jrex
Nem is tudom hogy kezdjem...Nem az a baj , h nem merek odamenni(igaz az se egszerû,de az sztem menne)hanem-ajj hogy írjam le?-mindíg mikor próbálkoztam(nem sokszor) akkor másnap olyan rossz érzésem volt.Nem tudnám mihez hasonlítani,olyan üresség,félelem ,és nem tudom mit kell csinálni(mit várna el tõlem)azt mondták azért van ez mert nincs önbizalmam(ami tényleg nincs)de aki mondta h ezt és h neki is volt ilyen --háát,nem látszik rajta,és nem tom h tényleg van e ilyen másnak.De most tetszik(elég régóta)1 lány és nem szeretném ha akkor is ilyen lenne. szerintetek mit kellene tennem ellene?
U.I. remélen nem röhögtök ki😊