6682
Önbizalomhiány
-
#2041 túl nagy a sötétség és nem találom a kapcsolót:| -
campy #2040 én még soha nem rugtam be de mivel apám bele is halt az alkoholizmusba elvből életembe nem ittam még...meg amugy sem ízlene keserű az öszes alkohol a szagából éreztem már...:S nekem nem kell, ha kínálnak ha nem soha az életbe nem szeretnék inni én csak is egészségesen szeretném leélni az életem... bár tökmind1:D nekem megéri olyan cuccokat enni, olyan dolgokat csinálni amitől pl 2-3 évig még megfázásos betegségeim se voltak:D -
#2039 okés, csak tudd, hogy magadnak csinálód a sötét jövőt, és csak te tehetsz a sötétségről
rajtad áll, a villany felkapcsolása -
#2038 nincs hozzá akaraterőm -
#2037 rájöttem, te nem akarsz megváltozni :) -
#2036 Nem tudom, de van egy oylan érzésem, hogy 5 éven belül meghalok:| -
#2035 Az..VAgy bejárjuk az országot és leállunk verekedni mindenkivel mint Russel Crowe az 1ik South Park részben.:)
Neoreg..Ám neked most mi a bajod tul.képp?Az h ki akarod nyrni magad az azért elég lol.Ez nekem csak akkor jut eszembe ha vmi kurva szarul érint (szRLmi bánat),akkor se ennyi ideig,csak 1x-2x de rájövök h mi a faszé lenne akkor jó?
te miért akarnál állandan öngyilkos lenni?Haverjaid vannak,velük tudsz beszélgetni.Mi hiányzik?most kicsit kóma vagyok aluni kéne szal lehet leirtad már sokX de röviden a LÉNYEGET.. -
#2034 megy minden tovább mint eddig. mint ahogy saját magamon is tapasztalom -
#2033 az ilyen írások után is csak egyre sötétebbnek látom a jövőt=) -
raulreal #2032 És utána? -
#2031 Nem azért írtam ide, hogy megoldást találjatok a problémáimra, hanem mert valahol ki kell engednem magamból.
Amúgy nem sok esélyt látok rá. -
#2030 Én is pont így kezdtem.
És minden pontosan úgy is volt velem mint veled, amíg elegem nem lett az efféle életemből.
A buliszerűség megoldását én abban láttam, hogy DJ-nek indultam ;)
Be is jött. Eleinte beszartam mikor ki kellett állni a közönség elé, azt sem tudtam milyen zenét is játszak stb. Aztán belerázódtam.
A végére minden további nélkül fel tudtam vállalni a saját elképzeléseimet is.
A lányokhoz való közeledést társastánccal oldottam meg.
Mivel beszari voltam, és táncban a férfinak férfinak kell lennie nem beszarinak rá voltam kényszerülve a beszariság magam mögött hagyására. Be is jött a dolog. Kezdetben persze nem nagyon ment a dolog, a lépések sem jöttek ki - de mondom nem adom fel - aztán egyre jobban ment a dolog. Időközben persze a jelentkezők 70%-a elhullott a kezdeti időszakban mert nem volt kitartásuk. Én csakazért is végigcsináltam.
Egyre inkább látszott, hogy nem is vagyok olyan szerencsétlen ha összeszedem magam, és engedek abból az elképzelésből, hogy én vagyok a világ legnagyobb selejtje, örök vesztese.
Aztán közben vettem ilyen csajozós írásokat pl www.ismerekedes.com, és hát... nos alaposan felsültem párszor - baromira ciki volt. De még mindig jobb volt párszor felsülni, és kitartóan tovább kísérletezni, gyakorolni mint a dolgot el sem kezdeni, és csak siránkozni.
Kicsit alakítottam az olvasottakon és idővel egyre jobban belejöttem.
Kis hajzselé, kis ez, kis az és nyert ügyem volt - a csajok egy bizonyos rétegében. Integettek ha sétáltam, integettek ha villamossal utaztam... jó buli volt.
Aztán közben pár könyv is a kezembe akadt amik konkrétan leírták, hogy mindenért én vagyok a felelős, azért is ha nyomorék vagyok - magyarán akármi van ami nem stimmel: én kúrtam el, és én is tudom helyre hozni.
Ezek nagyon sokat jelentettek. Eleinte tiltakoztam az elképzelés ellen, de be kellett látnom, hogy igazuk van, és működnek a leírtak.
Két fő művet említenék:
Brian Tracy - Maximális teljesítmény
Anthony Robbins - Határtalan siker
Persze mind a DJ dolog, mind a tánc, mind az ismekredes.com, mind a könyvek csak eszközök voltak ahhoz, hogy magamhoz térjek.
Nem vagyok nagy táncos, nem is jön be a stílus, a discok hangerejével sem vagyok kibékülve, és a nyálas dalszövegekkel sem, az éjszakázással sem, de a maguk helyén a maguk idejében mind a segítségemre voltak, hogy megszülhessem önmagam.
A végső konklúzió, hogy az ember fejében futó gondolatokon múlik minden.
Az ember azzá válik, ami képzeletének középpontjában áll.
Előtted is nyitva áll az ajtó.
Csak el kell döntened, hogy belépsz e rajta.
S ha beléptél, nem szabad hátra nézni. Csak előre.
Kitartóan kell dolgoznod magadon.
És akkor meg lesz a siker.
A lelki melót sem fogja senki elvégezni helyetted.
Az említett két könyvet ha beszerzed, és figyelmesen végigrágod rajtuk magad, tudni fogod, hogy hogyan tovább.
/Érdemes egy vastag füzetet is venni és kijegyzetelni a két könyvet/
ui:
az önsajnálat és a siránkozás semmin sem fog változtatni
általa csak egyre mélyebbre süllyedsz a szarban -
raulreal #2029 Hallod...és teljesen reménytelen vagy abban, h rábeszéljünk h változz meg? -
raulreal #2028 Buddies...nézzétek meg a Superbad c. filmet! Garantált szórakozás, garantált jókedv :D -
#2027 Amióta berúgtam, a hányinger kerülget a töményektől. Sörből meg nem tudok annyit meginni, hogy legyen is valami hatása. -
#2026 És ha csak keveset iszol belőle?Vagy igyál sört az gyenge és hidegen jól is esik buli közben. -
#2025 Piát nem bírom, de talán ezt már írtam. -
#2024 Nos én is hasonló személyiség vagyok.Még a fősulis bulikon is csak ritkán tudtam felszabadult lenni.Éppen ezért ritkán éreztem jól magam.Mindíg voltak jópáran a falnál,de ez minden bulin így van nézzétek csak meg.Mert van a "bent"a táncparkett a hódítások színtere,a többség képes ott önfeledten ritmusra rázni.Meg van a "kint"ahol nem pörög úgy az élet.A folyosók sarkok,ülőbokszok vagy a fal töve.Én általában a kívülálló táborba tartoztam mert úgy éreztem bent szerepelni kell.Hogy nem tudok önfeledten mozogni a ritmusra és elnéztem pár embert akik szarul és kényszeredetten mozogtak ott bent.Arra gondoltam ezeknek se lehet sok kedvük ezt csinálni biztos csak a párválasztás igénye hajtja őket.Mindíg van néhány ember akiről lerí hogy nem igazán jön be neki az a tánc téma de zombiként dülöngél azért tovább.Én ha nem volt kedvem hagytam a fenébe,nem vettem erőt magamon.Pedig a csajok a szeretik azokat akik ügyesen megtáncoltatják őket.Mert a mozgás is szerintem összefügg valahogy a genetikával.Aki pörgősebb és ügyesebb az atletikus dolgokban az talán szaporább és egészségesebb is vagy ilyesmi.Akinek baja van vagy visszahúzódik azt lesajnálják.Egy filmben hallottam 1 jó mondást ami nagyon igaz:Aki sír az egyedül sír,aki nevet azzal együtt nevet a világ.Nem érdemes tehát gubbasztani.Én párszor berúgtam kissé és sokkal felszabadultabb lettem.Ilyenkor gyakrabban sikerült csajokkal kapcsolatba kerülnöm mint színjózanul.Szánalmasan hangzik tán de az ilyen tipusú embereken néha segít.Magaman tapasztaltam. -
#2023 én fájdalommentesebb és kivitelezhetőbb öngyilkossági módszereken szoktam gondolkodni, de kösz a tanácsot -
#2022 utána pedig megalapítjuk a Fight Club-ot és mikor ránkjön a pusztíthatnék, vagy elegünk van a kibaszott, kurva életből, akkor egymást püföljük :) -
#2021 Az élet szar, nem neked való, akaszd fel magad inkább. -
raulreal #2020 Öreg...CSAK TE TUDSZ SEGÍTENI SAJÁT MAGADON! Kapd már össze magad! Téged legalább nem gyűlöl a fél suli. (punch 'n' run) -
#2019 akkor az én gátlásom akkora, mint a tejútrendszer:| -
#2018 amióta anyukám beteg meg van a véleményem az orvosokról és az orvostudományról... kösz, inkább nem. -
raulreal #2017 Bullshit. Mindenkinek vannak gátlásai. Kinek több, kinek kevesebb. (ja és várlak titeket akkor az össznépi bunyóra.. Lesz Vigasz. Azt garantálom.) -
raulreal #2016 Ebből nem tudsz egyedül kilábalni. Ismerek olyat akit tökéletesen kigyógyítottak...csak a megfelelő helyre kell menni. -
raulreal #2015 A helyzetedre pedig egy megoldás van : ORVOS
Ha életed végéig ilyen akarsz maradni csak tessék. Nem nekünk ártasz vele. Vazze...pont ellentétek vagyunk...te meg se próbálsz változni. Úgyhogy javaslom, h lépj le erről az útról, mert ez már depresszió. -
#2014 neked legalább nincsenek gátlásaid a lányokkal szemben -
#2013 majd elásni. -
#2012 Hát nem tudom miben segítene az nekem, hogy tetszik, ahogy a főhős a 3 méteres kardjával 10 méteres szörnyeket darabol halomra -
raulreal #2011 Höhh...szted én mennyit smároltam eddig életemben?! Lehet tippelni :D
-
#2010 Ha nem fog valami erős külső behatás érni, én nem sok reményt látok arra, hogy akár egy picit is megváltozzon a személyiségem. -
#2009 Nem tartom magam mazochistának, én inkább úgy fogalmaznék, hogy megpróbálom elfogadni magam oylannak, amilyen vagyok, mivel esélytelen, hogy megváltozzak.
Onnan tudom, hogy nem érezném jól magam, hogy pár buliszerűségen azért voltam már iskolai rendezvények keretein belül és annyit csináltam, hogy álltam a falnál, dübörgött a zene, mindenki félrészegen ugrabugrált és jól érezte magát és totálisan leszartak, én pedig csak néztem őket és azon gondolkodtam, hogy erre én miért nem vagyok képes, mi hiányzik belőlem. Több kockával meg nem igazán szeretnék megismerkedni, van éppen elég (gyakorlatilag kb az összes haverom az, vagy akivel jóban vagyok).
Mellesleg ne is sajnálj, nem várom el se tőled, se senki mástól. Balfasz lúzer vagyok, s mint olyat le kell nézni és semmibevenni. Az én fajtám vagy asszimilálódik, vagy a természetes szelekció elvégzi a dolgát.
Csak nyomatékosítani akartam a "nemcsókolózás" tényével azt, hogy jelenleg a tapasztalatom a béka segge alatt van a lányok terén és iylen személyiséggel, mint az enyém ez bizony igencsak megnehezíti a dolgomat.
-
#2008 erről ez jutott eszembe, már nemtom hogy hol olvastam:
a dolgok az agyadba kódként érkeznek. Ezek a kódok viszont nem úgy jönnek az agyadba hogy "ez jó, ez rossz.." azt az agyad dönti el.
Nos, ha mindent rosszként fogsz el... akkor remélem nem kell bemutatnom a következményeit.
Az meg, hogy minden jóként.. azt meg márkitaláltad. -
#2007 Tényleg nem vagyok szinpatikus, ezt már sokszor leszűrtem abból, ahogy az emberek hozzámállnak. Amúgy annak sem látom több értelmét, hogy optimista legyek és az élet napos oldalát lássam, mert úgyis csak csalódni fogok (megtapasztaltam már egy párszor). -
#2006 De még az eltaposott szart is fel kell szedni.. -
#2005 csakhogy ez a szar el lesz taposva, mire megtalálná a lapátját -
#2004 Tudom,de mikor igazán megtetszik egy csaj akkor már nem tudok felszabadultn és lazán viselkedni vele.Nem akarok én szerepet játszani-éppen az nem megy soha rendesen-egyszerűen csak nem tudom elengedni magam ha egy olyan csaj közelében vagyok amelyik tetszik. -
Hydroceph #2003 csepelt nem fikázni, jo hely ez:P -
campy #2002 küldtem is vidit eléggé sivár lepusztult környék mint pl Csepel:D ahol én élek