Önbizalomhiány
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Én nem vagyok egy kisdarab srác, de van egy olyanmértékû EGO-m, hogy az minden kissebbségi komplexust legyõz. Van jópár haverom, aki ilyen szépfiú kinézetû mégse mernek egy lányhoz odamenni.
Nah ezzel szembe én bárkihez és bármikor. Najó van egy kivétel, de arról késõbb. 😊
Szóval nálam nincs ilyen probléma, igaz kell hozzá egy betonkemény lélek, hogy a 9. elutasítás után is menjek oda a 10. lányhoz. (ez csak példa😄)
Pl. most voltam ilyen vidéki falunapon - egyik haver hívott, szal senkit nem ismertem - ennek ellenére bátran odamentem egy pár szép aranyos lányhoz. 5 lányból 3 elutasította a közeledésem, egy néptáncoltatni akart, egy meg rendesen elbeszélgettem vele. 😊
Szóval a tanácsom az, hogy mindegy, hogy nézel ki, mert lehet egy lánynak pont te jössz be és ha egy lány már beszélget veled, akkor a külsõd miatt ne izgulj, mert akkor már elfogadott olyannak amilyen vagy és a beszélgetés a személyiségedre vonatkozik, nem a külsõdre😊
Nah és az én rákfeném😊 A strand😄 Ismét csak példázni tudok.
Idén voltunk már Balatonon. Találkoztunk egy lánycsapattal, teljesen jól elvoltunk, én is egy aranyos lánnyal. Aztán jött a Balcsin gyakori mondat, menjünk fürödni. Nah és ruhába hatalmas EGO-m elment nélkülem pancsolni😄 Szal semmi esetre se akartam a lány elött fürdeni, akit már valamennyire megismrtem. szóval senki sem tökéletes😄
\"És tegyük azt is hozzá, hogy minden kelet-európai, az itteni mutyikat és lopásokat elszenved? állampolgárnak az orosz milliárdos felt?nése óta kötelessége tiszta szívb?l utálni a Chelsea-t.\"
2*feles = 2*önzbizalom
meramúgyénvilághírűvagyok,csakavilágnemtudrólam.....
Az érdekes hogy régen én is nyuszi voltam, mondjuk tegyük hozzá, hogy akkor nagyobb önbizalmam volt mint most, mert vékony voltam. Most is vékony vagyok, de nem önszántamból, az idegeskedéstõl fogyok! De amikor volt rajtam felesleg legalább boldognak érzem magam, és akkor jobban kiálltam magamért mint most! És a bõre az embernek is más lesz ha fogy!
<#rinya>#rinya><#rinya>#rinya>
Szeretek igent mondani.......... Aztán az ellenkezőjét tenni:D!!!!
Punk tudósok bebizonyították, hogy létezik 4. akkord.
Önbizalom terén én is erõs hiányt szenvedek (sokszor úgy érzem, nincs is), de ettõl még szívesen beszélgetek lányokkal, legalábbis azokkal, akikkel jól el tudok dumálni, nevetni. Szerintem ha úgy tekintesz rájuk, mint potenciális barátok vagy beszélgetõtársak, jobban fog menni velük a beszélgetés, sõt akár a viccelõdés is.
Amúgy 21 éves vagyok.
Tigerbácsi, gercse: Azóta összeszedtem magam kissé, már jobban vagyok. A felejtés most távol áll tõlem, elõbb szeretném megtudni, mi az oka, hogy így viselkedik. A baj csak az, hogy mivel nyár jön, 2 hónapig nem is látom, pedig személyesen lenne ezt legjobb megbeszélni... Telefonon sajna eddig hiába hívogattam, fel se veszi. Szóval vagy írok neki emailt/üzenetet, vagy személyesen felkeresem õt, bár csak azt tudom, melyik településen lakik, az utcát, házszámot nem... Akárhogy is, valamikor valahogy mindenképp beszélnem kell vele, még a legelutasítóbb válasz is jobb, mint ez a bizonytalanság... Köszönöm, hogy segíteni próbáltok, remélem nektek végül összejön az, ami nekem most nem.... csak ne ezzel a "felbuktatom-nekem jöttél?" módszerrel álljatok neki 😄
Hydroceph: A hajamat csak nem leszólni, oké? 😊 Úgyse tudod, milyenem van, mellesleg nem hinném, hogy az lenne a baj, azelõtt sokkal hülyébben állt a frizurám, mégse volt vele neki semmi baja. Bár ki tudja...
"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
ASTERIX és TALPRAESETT TOM képregényeket vásárolnék és ELADNÉK!
amugy nekem sem kéne ennyit kockulni, hétfo hajnali metro tomegben kicsit kellemetlenul érzem magam xD
Bár nálam ez kb másfél évig tartott, de sikeresen megszünt az érzés, amit tápláltam annó
próba cseresznye
A dícséreteket köszönöm (bár te akkor is jobb vagy a versírásban, Tigerbácsi <#kacsint>#kacsint>), ez az egyetlen "versem", legalábbis az egyetlen, amit papírra vetettem. Érdekes, hogy a szerelem milyen hatással van az emberre. Ezelõtt sose éreztem ehhez hasonlót...
Elnézést a szómenésért, csak kissé magam alatt vagyok és nincs senki a közelben, akivel ezt megbeszélhetném.
#865: Elhiszem, hogy szereted magad, de ez itt az önbizalomhiányosok topicja, te pedig láthatóan nem szenvedsz hiány belõle. Ami a "mûvedet" illeti, ajánlom figyelmedbe ezt a topicot: link
Köszönjük.
"Against all the evil that Hell can conjure, all the wickedness that mankind can produce, we will send unto them... only You."
"A dzsungelben az oroszlán, én vagyok az.
Az uccán az aszfalt, én vagyok az.
A kerten a cándra, én vagyok az.
A biciklin a lánc, én vagyok az.
A diszkóban a vonzó, én vagyok az.
A traktoron a fõnök, én vagyok az.
A legizmosabb pasas, én vagyok az.
A helyi menõ csávó is, én vagyok az."
Amugy ez bejön a nõknek???
Én még soha nem irtam szerelmes versikéket.
Live for nothing or die for something.
egyébként szép vers
Ha a szépségnek arca van, Te vagy az
Ha a jóságnak szíve van, Te vagy az
Ha a boldogságnak oka van, Te vagy az
Ha a Szerelemnek értelme van, TE VAGY AZ
Vélemények jöhetnek, hideg-melegzuhanyt elviselek.
#856: Igen? Nálad is az volt, hogy a lány, aki egyszer helyt ad magad mellett, aki azt akarja hogy kísérd el és akinek nincs ellenére, ha vele vagy, ha felhívod telefonon... egyszercsak miért nem akar veled semmilyen módon sem kommunikálni? Pedig annyira szeretnék már beszélni vele négyszemközt...
verset költeni nem tudok!
persze kívácsi vagyok a Te soraidra,
írd le ide vagy a linkre kattintva!
link
#851: Ez a borúlátás úgy tûnik, valamiért népbetegség nálunk, én is vagyok úgy, hogy áh, úgyse fog megtörténne, nem lesz belõle semmi... de érdekes módon idõnként pont az ellenkezõje történik annak, amit az ember hisz. Hát, lehet abban valami, hogy "ember tervez, Isten meg vicces kedvében van".
utánam ne lopakodjon,
hisz nekem már párra nincs szükségem,
a magány az az én végzetem!
már nem vágyom senkire,
fel nem kelek pár keresésre,
már a Magány a párom,
s Õt meg nem csalom!
persze néha mást diktál szívem,
de ezt felül tudja írni az eszem,
meggyõzöm olykor magam gyorsan,
boldogabb vagyok én magányomban!
nem vagyok a szavak embere,
nem kelek gyorsan tettekre,
így egy Hölgyel mit kezdenék?
csak Mellette csendesen eléldegélnék.
Hát, Tigerbácsi, látom benned is van annyi pesszimizmus, mint szerény személyemben 😊, de annyit azért tudok mondani: "A szerencse a keresõt kerüli, a kerülõt keresi". Ki tudja, talán változik a helyzeted 😉
ARSENAL&POKER
Én mindig úgy gondoltam, hogy a félénkebb, vagy zárkózottabb embernek minden partnerrel újra kell tanulni a szexet, kell egy kis idõ, mire megismeri a másikat, fel mer oldódni.
majd lesz valami vele