6682
Önbizalomhiány
-
#2281 Hagyd békén kicsit és ne basztasd.
Hanyagold az egész témát!
Szerinted Ő direkt jól érzi magát a helyzetében?
Biztosan nem...
Gondjai vannak.
Nekd pedig türelemmel és megértéssel kell(ene) lenned felé.
Ezek nem egyik napról a másik napra megoldódó dolgok.
Semmit sem használsz, ha tovább fokozod rajta a nyomást, a sürgetéseddel, görcsöléseddel, erőszakoskodásoddal, akarásoddal.
A bogyókat eleve hanyagolni kellett volna, és alternatív megoldások után kellett volna kutatni.
A kapcsolatotokat felhozni pedig a lehető legrosszabb, önző dolog. -
zvere #2280 Akkor én sem értem hogy miért ilyen makacs. Lehet hogy büszkesége túl nagy ahhoz hogy bevállalja. De ezzel tényleg csak tönkre fogja magát tenni!
És ez a hardboy.hu amit írtál (közben sikerült visszaolvasnom) ilyen gyógyszerhamisítványokkal foglalkozik? -
#2279 De ugye már abbahagyta a szedésüket? Azóta javult a helyzet? -
tkati88 #2278 köszi ramer, jól esik! próbálkozom, mindenben mellette próbálok állni, csak nehéz, és egyre nehezebb... de már én is úgy érzem hogy fel kell neki hoznom a kapcsolatunkat ha jutni akarok 1ről a kettőre...
az egészségét úgy értettem, hogy általában azok a bogyók amiket netről lehet rendelni, meg amiket az utcán veszel, azok ilyen kamu potencianövelők amik a legjobb esetben is csak ártalmatlanok, de tartalmazhatnak mérgeket is, meg sokszor drogot találnak bennük a vizsgálatokon... na most egyszer rendelt ilyet, és addig az volt a gond hogy nem volt 100%os erekciója, utána viszont már egyáltalán nem volt, csak egyszer kétszer, és nem tartott 5 percig sem... szerintem ez a kamu bogyók miatt van! de ő mintha nem is akarna tudomást venni róla... -
#2277 De ha meg is tudja valaki istenem, az egészsége fontosabb. Csak ha megnézzük, mi rosszabb, ha valaki megtudja, vagy ha attól való félelmében, hogy mások mit szólnak, nem megy el orvoshoz. Ez nem olyan mint egy fájós fog. És ezt neki is meg kell értenie. Ha meg ennyire mellette állsz, akkor ezt értékelnie kellene, és összetennie a két kezét. -
#2276 Szerintem azt kellene megértetni a pároddal, hogy erre a problémára van megoldás, és nincs ezzel egyedül! Nincs valaki akivel erről el tudna beszélgetni? Esetleg keress olyan fórumokat, ahol hasonló problémával kóüszködőkkel tud beszélgetni, de magyarázd el neki azt is, hogy hosszú távon erre rámehet a kapcsolatotok is, de te mellette állsz, és mindenben támogatod, és hogy legalább beszélgessen el egy orvossal. Senki em fogja megtudni miről volt szó a rendelőben. Főleg ha gyógyszerekkel próbálkozik, akkor inkább irattasson fel szakorvossal, majd te kiváltod egy távoli gyógyszertárban ha kell n eki, nem kell elmennie neki érte. Gondolom neki is az a legnagyobb problémája ezzel az egésszel, hogy nem szeretné ha valaki is tudomást szerezne róla. Sajnállak nagyon Kati! -
zvere #2275 Hogy érted azt hogy tönkreteszi az egészségét? -
tkati88 #2274 tudom, és azt is teszem... de meddig még? illetve ő miért képtelen megtenni azt amit csak ő tehet? miért nekem kell erőltetni hogy gondoljon az egészségére is, ha már a kapcsolatunkhoz így áll hozzá? -
#2273 próbálkozz türelemmel és megértéssel, szeretettel -
tkati88 #2272 én már felajánlottam neki... -
#2271 Oh, de ez mehet felé is :) Lehet jólesne neki, ha elmennél vele orvoshoz. Persze nem arra gondolok, hogy azt mondod neki elmentek egy moziba aztán sutyiba beviszed egy kórházba, hanem együtt kéz a kézben. Az mégiscsak erőt ad. -
tkati88 #2270 az igazság az hogy ez így nem mehet tovább... már fizikailag érzem magamon ennek az egésznek a hatását... csak azért mert ő nem hajlandó valamit tenni az ügy érdekében.
tudom soul, de mondom hogy én már mindent megpróbáltam... -
#2269 lehet fél szembesülni az igazsággal. vagy fél megtudni a következményeket -
#2268 én nem vegyi anyagokra és egyéb segédeszközökre gondoltam, hanem Rád -
tkati88 #2267 aranyos vagy, de a páromról van szó, nem róla:) és pont az a gond nem akar elmenni orvoshoz, pedig szerintem már csak ez az egy megoldás maradt... mondom, azt is valószínűnek tartom, hogy tönkretette még pluszba a szervezetét is azokkal a bogyókkal amiket a netről rendelt! de ha így van akkor miért félne elmenni a dokihoz? -
#2266 Azért biztos van olyan erotikus eszköz ami segít:P Nem akarok vájkálni, de lehet, hogy a szerep játékok bejönnének, vagy ha csak egy picit más oldalról állnátok neki a dolgoknak.
Lehet egy pszichológus is beválna, vagy egy szexológus, nem tudom. A lényeg, az hogy a szervezeted fellázadt, vagy csak mondani akar valamit. Az orvos segít, menj el mindenképpen. Olyasmit úgyse csinálnak amit nem akarsz. -
#2265 Nem biztos, hogy ez lenne a prob, bár nem ismerem :). Az biztos, hogy minden serkentő/ajzó vagy nem tudom, hova soroljam ezeket, van negatív hatása a szervre.
Lehet egy kis levegőváltozás segítene. Egy hétvége a hegyekben, jó levegő, sok séta, romantika. Hümm : ) -
tkati88 #2264 az a helyzet hogy az utóbbi időben mindent elolvastam ami a témához kapcsolódik! hardboy.hu-tól kezdve, ami kifejezetten ezzel a problémával foglalkozik és a veszélyeire hívja fel a figyelmet, erotikus izgató dolgokon keresztül mindent bevetettem már...
ezen csak orvos segíthet(ne), de oda meg nem akar menni... -
#2263 Ne szívjál több füvet. Ezt komolyan mondom... -
#2262 Annyira önbizalomhiányosak vagytok, hogy máris a top1-be hoztátok a totyikot?!?!? :DDD
Szolgáljon ez például és ne legyetek elkenve, hiszen máris győzetetek! -
#2261 Nem hiszem, hogy te lennél az oka.
Van egy olyan klisé, hogy a nagy akarásnak beszarás a vége.
Talán tulságosan teljesíteni akar aztán a visszájára sül el a dolog.
Próbálkozzatok erotikus masszázzsal esetleg - ami a test teljes területére kiterjed. Kicsi relax, meg oldódás... biztos jót tenne.
Van sok jó könyv a témában, és a kettőtök kapcsolatát is gazdagít(hat)ja.
(az erotikus masszázs nem szex!)
[csak ötletelek] -
tkati88 #2260 de mibe? annyiszor próbáltuk már, és már nem is akarja, érzem ahogy eltávolodunk egymástól... alapvetően rendes meg figyelmes, de amikor intimebb helyzetbe kerülnénk egymással, és most csak arról beszélek hogy bebújunk egymás mellé az ágyba, teljesen elhidegül... -
tkati88 #2259 aham, semmi gond, fő a kultúra... -
#2258 szépen lassan kezdjetek bele :) -
#2257 loál.menj a faszba akkor,mert én biztos ismyzny akarog,a kép azér kellett volna hogy lássam mondjuk van e valami gondveled,ami miatt megse kúrna a barátod,bocs gecyvagyok mostmá :-| -
tkati88 #2256 bocsi de nem ismerkedni jöttem... -
tkati88 #2255 kb. 3-4 hónapja tart... a leghosszabb próbálkozása az utóbbi időben kb. 5perc volt, de akkor is még a vége előtt lelankadt... ez volt az utolsó próbálkozása is, és az elmúlt egy hónapban nem is szeretkeztünk, pedig már másfél éve együtt vagyunk. én nagyon szeretem, de egyszerűen nem tudok mit kezdeni vele. mondtam neki hogy miért nem megyünk el orvoshoz, mert feltételeztem hogy az internetes cucc amit rendelt az tett be neki -előtte inkább az volt a jellemző hogy nem volt 100%os merevedése-, de hallani sem akar róla... ha valóban gondja lenne, és nem én lennék az oka, akkor szerintem nem habozna elmenni... -
#2254 miben merül kie ez az erölködés?
Eltelt már 10 hónap. Melyikben mit tettél? -
#2253 tavaly karácsonykor döntöttem el megakarok változni és már majdnem egy éve hiába erőlködök -
#2252 a tudatban lesz a kutya elásva - valamiféle gátlás
amit fel kell oldani, ki kell mondani, meg kell nevezni -
#2251 Mennyi ideig tartott a leghosszabb, legelhatározottabb próbálkozásod? -
#2250 ez elég kellemetlen lehet:c
azelőtt működött a dolog?mióta van ez.privátban esetleg láthatnék egy fotót rólad?csak hogy teljesen képben legyek,kíváncsivagyok:o -
tkati88 #2249 nem is tudom, beszélgettünk már róla, gyógyszert is próbált, az internetről rendelte -ami szerintem nagyon nagy marhaság volt, tudva hogy mikből készül-, de még mindig semmi... és ez már jó ideje fenn áll, illetve sajnos nem...
már nem tudok másra gondolni, csak arra, hogy én tehetek róla... ez a gondolat viszont lassan felemészt... -
#2248 le kell ülni és meg kell beszélni vele. minél tovább tart ez a dolog, annál rosszabb lesz és annál jobban fog a barátod is stresszelni és csak azért sem fog sikerülni. beszéljetek róla, ne legyen feszültség emiatt. ha kell, akkor próbáljon ki egy gyógyszert, hidd el, utána már az sem fog kelleni, csak át kell lendülni a "holtponton". -
#2247 sziasztok
könnyű azt mondani hogy "kezd el!"
én már sokszor próbáltam kimászni a depresszióból de minden próbálkozás kudarcba fulladt és akármennyire erőlködtem ugyanott vagyok
tehát ezután szerintetek mennyi kedvem van hozzá? -
#2246 pusztán időt kell szakítani az összecsiszolódásra - szerintem
senki sem születik úgy hogy mindent kitűnően tud -
tkati88 #2245 nekem mér abszolút önbizalomhiányom van mert akár hányszor le akarok feküdni a pasimmal, neki nem igazán megy... az elején még azt hittem, hogy van ilyen, megesik, de már ott tarok, hogy biztos én tehetek róla... de ha már nem tetszem neki vagy nem szeret akkor miért van velem? nem is tudom mit gondoljak, teljesen össze vagyok zavarodva... -
sok dologra rávilágítottál most, asszem kell valami sportot keresnem -
#2243 Aki visszaél minden teremtés adta képességével. -
#2242 Igen, van még egy pár negatív jelző amit még nem mondtam el magamról, de igaz rám. A butaság is ilyen. Emellett még gyáva szar alak is vagyok.