Önbizalomhiány
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Most már csak az a kérdés, hogy akarsz e változtatni.
Ha igen, hagyd a pitsaba a mult dolgait.
Elmúlt, nincs.
Nem a múltból kell élni.
Annyit kell csak tenned hogy a kezdebe veszed az életed irányítását, és felelõsséget vállalsz magadért.
Nem gond, ha itt-ott ezt azt elcseszel, mert abból tanulhatsz a legtöbbet. (Csak ha hibázol többször ne kövesd el ugyan azt).
és hagyjuk a témát salsoul, Jacky
még valami semmiféle sírást nem csináltam csak szóltam h szánalmas h nem tudtam elvégezni én nem vártam azt h te sajnálni fogsz hogy is hihetném😄 de már látom h az is baj ha csak beszélek a problémámról h még ez se jött össze!
1. meg kell tanulni a megtanulandót
2. idõre kell vizsgára érkezni
Mert látja majd, hogyan lehet sikert elérni és ez ambicionálni fogja.
Ha valakinek azt mondják folyamatosan, hogy te hülye vagy, egy idõ után maga is el fogja hinni.
Ha azt sulykolják beléje, hogy te annyira béna vagy, hogy ezt nem tudod megcsinálni, el is hiszi és ezzel be is igazolja az állítást.
Inkább pozitív dolgokat kell mondani ahhoz, hogy a reakció is pozitív legyen.
Campy gyakrolatilag úgy ment el KRESZ-t tanulni, hogy nem érdekelte és szíve szerint neki sem állt volna mert nem akarta.
Továbbra is nevetségs, ha valaki kiáll a vonat elé, hogy majd õ megállítja. Esélye nincs.
Ugyan így felkészületlenül levizsgázni valamibõl: esélytelen.
Vizsgáról elkésve levizsgázni valamibõl: esélytelen.
És nevetség tárgyává válik az olyan ember aki még fel is háborodik, hogy mivel kiállt a vonat el az elütötte, és megvágták vizsgán mert nem tudott semmit.
Ovodás gyerekek látják mi hasonló szitukban a megoldás.
Én is gyõztes embereket akarok láni magam körül.
Gyõztes Campy-t és nem töketlen panaszkodót.
Csak az a gond, hogy Campy már többször kifejtette, hogy õ olyan amilyen, nem tud és nem is kíván változtatni magán, a sorsán.
És ebben az esetben nem lehet segíteni.
Max kínban sírni vagy röhögni.
Abban sem amikor az ember nem látja be a hibáit.
Idõnként azt, hogy bizony-ebben abban töketlen és nem azért mert õ kevesebb mint bármelyik másik ember.
És miután az ember belátta hol a hiba a saját készülékében - ami egyáltalán nem szégyen, sõt az egyik legbátrabb és legdícséretesebb tett - nekiláthat a hiba kijavításának. Ami - koránt sem lesz - kellemes.
Én pl egy pálcika vékonyságú ember vagyok és a napokban fogok felkeresni egy edzõt aki összeállítja számomra azt a programot amivel elérhetem azt amit szeretnék. S ezt nyílván nem máról hónapra fogom, hanem évek alatt - ha nem hagyom, hogy bármi is eltántorítson. A legnagyobb akadályom a lustaság és a kényelem...
Egyszó mint száz: a siránkozó ám - (helyzetével titkon elégedett?) - helyzetén változtatni nem akaró embernek max annyit mondhatok: gratulálok. Úgy kell neked! Csak magadnak köszönheted!
De én legalább nem röhögök rajtad emiatt, meg nem fikázlak.
"Rendkívül rokonszenves" és "segítõkész" emberek vannak itt az sg-n, nem?
Bezárják az egyik topicot, elmegy röhögni egy másikba.
Pedig csak NORMÁLISAN el kéne mondani, hogy mit hogy kéne csinálni, mi a megoldás.
Mert gondolom ezért jött létre ez a téma is nem? Hogy ne fikázzuk egymást, hanem épkébláb megoldási javaslatokat tegyünk.
Esetleg nekünk hogy sikerült talpra állni a béka segge alól.
Mit tettünk, ami segített a nem létezõ önbizalmunknak kicsíráznia.
Stb.
Vagy rosszul gondolom, b..gatni jött létre ez a topic?
1. nem tanulta meg az anyagot, felkészületlenül ment vizsgázni
2. elkésett a vizsgáról
ha?
Nem tud semmi mást csinálni csak fikázni. Minden topicban ezt csinálja.
nagyarc off 😊
meramúgyénvilághírűvagyok,csakavilágnemtudrólam.....
Mégis milyen vagy ha nem nevetséges?
Én mindig a kudarcaimból tanulok a legtöbbet, mert azok mutatnak rá a defektes javítandó részeimre.
A siker nem tanít semmire - haszna nem sok van.
Én mikor vezetni tanultam az a cél lebegett a szemem elõtt, hogy legyen jogsim.
És attól hogy kétszer meghúztak még mindig az a cél lebegett a szemem elõtt, hogy legyen jogsim.<#kacsint>#kacsint>
És lett. Miért? Mert szerettem volna jogsit. És addig dolgoztam az ügyön ameddig el nem értem a célom.
És nyilván nem a
Vagy mit vársz?
KRESZ-bõl kiábrándulni azért mert:
1. nem tanultad meg a tananyagot és
2. elkéstél vizsgáról
és ezért megvágtak?
Mu-ha-ha...
Kérem kapcsolja ki!
És azért jó dolog ha van itthon egy kis háttér, mert akármi történik, nem kell az õsöket egybõl lehúzni. Meg ha õk is kérnek természetesen segítek amiben tudok. 😊
Szóval nem vagyok olyan, hogy most kerestem nyáron pl. 100-at akkor azt el is költöm egybõl. Jó nem azt mondom nem veszek magamnak valami cuccot de nem költöm el az összeset.
Fõleg most, hogy Októberben szeretnék a jogosítványnak nekiállni. 😊
...::::::...
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
tisztelet, hogy melózol, s hogy önálló vagy!
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
a korral nem mindig több a tapasztalat! vagy ha több nem biztos hogy olyan is van közte, mi Neked segítene! :-D
Emese jó poén! :-DDDD vagy nem poén? :-DDDD
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
ebbe nem is szabad belegondolni! de azért érzed mit akartam mondani ezzel! merthát ez az élet menetrendje! s itt nincs következõ járat!
második: kikapcsolódás kell! na nem a diákkorra gondolok, mert az olyan menõzés inkább! de nemtom elmész vhov pl múzeumokat látogatni, vagy akát mozi, vagy színház hogy kúltúra is legyen benne kellene az ha majd dolgozol hogy kicsit kikapcsolódj! hogy pihenjen az agy! s néha kell a pia is a lazításhoz, hogy akkor ne azon gondolkodj, hogy hú de szar az élet! majd csak másnap!
dehát ha úgy teszel mint én, akkor inkább veszel egy doboz sert, vagy kettõt megiszod, s a maradék 15 - 20 000-t meg hazaadod azzal a szöveggel, hagy anyám itt van x huf! vegyél rajta magadnak rzhát, mert ezt már lassan 2 vagy 5 éve hordod, s talán jut már egy másik könyvre, mert ezt a könyvet is 5ször olvasod!