Önbizalomhiány
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
Réges régen, élt egy kisfiú, akit Fantomlovagnak becéztek. NA jó nem, de maradok ennél... Szóval, elég gátlásos, öndizalomhiányos kölök voltam. Ezért senki nem szeretett. Kitaláltam mindent, biztos buta vagyok, ronda, rosz és ezért, és nagyon szomorú voltam. De aztán történt valami. FELÉBRETTEM! Ezt ilyen, fogjukráhogy spirituális értelemben. És elkezdtem látni magam, reális fényben. Ami azt eredményezte, hogy hejde, húde... Felpumpálódott az egóm. A mostani kép az hogy tudom magamról, ki és mi vagyok. Most sem szeretnek sokan, mert nagy az önbizalmam, és megmonodm a véleményem ami ugye mindenkinek van, csak van aki nem mondja el. Rájöttem hogy nem vagyok buta. Sõt... Egész okos srác vagyok. Van aki szerint zseni. Na ezért is szoktak utálni. Mert mikor elmondom nekik amit nem tudnak, azt hiszik lenézem õket. Pedig nem mindíg... Ami a rondaságom illeti, hát nem igazán. Jó, nem vagyok Apolló vagy ilyesmi, de annyira vészes sem. Olyan átlagos, bár van aki szerint a szmem elég szép... Ja, és még mindíg nincs stabil kapcsolatom, de nem nyavajgok igazán... Elérem amit akarok a szebbik nemnél is. Ami pedig a rosszaságom illeti, hát ja... Gonosz vagyok. És rohadtul élvezem.
És mint minden mesének, ennek az unalmas kis bibliográfiának is van ám tanulsága: Fel a fejel emberek. Ne pozitívak legyetek, csak REÁLISAK! Ja, és ne feledjétek, hogy az önbizalom attól lesz, hogy elkezdesz úgy viselkedni mintha lenne. Elõször szar érzés a gyomorban. De utána már csak a jót éreni.
Don\'t take anything for granted. (Ne tekints semmit magától értetődőnek.)
"Csak az a baj, hogy nem állja meg a helyét...." én a magam nevében beszéltem! azt hogy más hogy gondolkodik és hogy cselekszik az más!
"Ha valaki ki akar lépni egy kapcsolatból, ... nem gondolják komolyan ...." igen ez így van! ebben nem tudok vitatkozni!
s utolsõ két mondat is telljesen igaz! kettõn áll a vásár!
én végig csak magam elképzeléseit, gondolataim, mondtam, s nem általánosítottam! én ezt íggy képzelem, s ehhez is tartom magam!
Az Élet nem más mint egy hosszú Halál! \"Belül én már rég meg haltam csak a maszkom él.\" - Junkies Nyúljon meg a nyaka bogyokának, s legyen kék a nyelve!
"de egy kapcsolat az szent, s ha még papír is van róla akkor sérthetetlen." - Szép a hozzáállásod. Csak az a baj, hogy nem állja meg a helyét. Feleségemet kvázi elhódították tõlem. Volt papír, volt kapcsolat, nem is akármilyen, mégis!
Ha valaki ki akar lépni egy kapcsolatból, tökmindegy hogy van-e papír vagy nincs. Ha nem gondolta komolyan annó a holtomiglan-holtodiglant - annyi, kampó! És oly sokan nem gondolják komolyan ....
Az a ritka, aki még megbecsüli a kapcsolatot és tenni is próbál érte, hogy ne menjen tönkre!
Ráadásul ha egy kapcsolat megromlik, oda 2 ember kell, hogy visszahozzák a halálból!!!
Trance&Friends nothing more..
s az akaraterõm erõs annyira hogy ellenáljak az udvarlásnak! :-)
Doog: ne ess abba a hibába, hogy az érzéseid eltakarod! úgy jársz mint én! befordult magányos ember leszel! s én nem hiszem, hogy mindenkinek van olyan szerencséje mint nekem volt, hogy kit szerettem az kezdeményezett, sõtt még annó a kezem is megkérte! :-) mert ugyebár féltem azt is megtenni! :-) s most ide rakjuk ki a pontot! a többi jelen esetben nem fontos! :-) szóval állj elé s mond meg Neki mit érzel, mit szeretnél! s megsúgom a Hölgyeknek van egy olyan nemis tudom 6. érzékük, hogy megérzik ha valakinek naon fontossak, s ezért is érdemes e téma végét lezárni úgy hogy beszélsz Vele! aztán meg majd alakul!
ugyanilyen helyzetben voltam én is, megpróbáltam, nem jöt be 😊
csak aztán a csaj nem tudta mi legyen, pár hét mosolyszünet, aztán haverkodtunk, én meg rájöttem, hogy ez nem gyerebe..., úgy hogy azóta nem is nagyon láttam csak néha, ha megyek be volt sulimba és õ is ott van
áá ez szar dolog lehet! ezért nem kell a "barátjuk" lenni ezért tartom hülyeségnek a fiú lány barátságot...:S
Szóval próbáld meg bevallani az érzéseid neki, igaz könnyû ezt mondani:S de akkor is próbaszerencse aztán...csak lesz valami! más nem tudok mondani tudom h sablon szöveg
Már régebben megismerkedtem egy csajjal csak volt pasija de most szakítottak...
Közbe én dumálgattam vele meg ilyenek, de most meg mondom bepróbálkozok nála, de állandóan egy pasit keres akivel egy busszal jár...
Tõlem kérdezte, hogy nem-e tudom ki.
Most úgy elment mindentõl a kedvem mint a szar. Nem hinném, hogy akkor lenne nála esélyem. 😞
...::::::...
meramúgyénvilághírűvagyok,csakavilágnemtudrólam.....
Ha szerencséd van, ki se lyukasztották tûvel <#vigyor3>#vigyor3>
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
És ha veszek akkor végülis a hosszuságra naggyából midn1 nem? Az a lényeg h a rámenjen😄
Chucky vagyok. Sportmotoroscsávófajzat. JAPANESETECHOLOGY lover. röviden ennyi...
Az óvszerméretek, hogy vannak?
ugye van 1 2 3... ezek mit jelentenek?(pontosan háyn cm hosszuság + átmérõ?
Kérem kapcsolja ki!
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
A valóság azoknak való, akik nem bírják a kábítószert. Túl messzire kell mennünk ahhoz, hogy megtudjuk, milyen messzire mehetünk.
/Meg azt is mondja, hogy mindennek ideje van: önmagunk legyõzésének is/
Ott a gomb rajta, már nem kell varrnom.