6682
Önbizalomhiány
-
#2321 Hm, mire gondolsz? Nekem egyből egy kép ugrott be, amint fekszik az asztalon, csak hab és gyümölcsök vannak rajta :P Az jó a szemnek a testnek stb :D -
tkati88 #2320 de próbálok, mindent megteszek, és mondom, hogy nem mászok rá sose úgy mintha akarnék valamit, de attól még egy vaknak is feltűnik, hogy mindenkinek vannak vágyai...
de hát sajnos ez van... csak abban bízom, hogy idővel megoldódnak a dolgok, és utána már minden a régi lesz... -
Fbn Lx #2319 a gyógyszer a szervműködésből kiinduló potenciazavart "gyógyítja", a pszichéset nem.
valószínűleg nagyon parázós srác, és nem vagytok eléggé összeszokva.
De azért biztosan le tudod venni a lábáról. találj ki valamit, ami a szemének, a fülének, az orrának és a testének is jó egyszerre. :D -
#2318 Na mesélj,hogy gyógyultál ki?Basztattak ma?v már nem? -
#2317 Sokszor mondom: kutya egy népség vagyunk, mi emberek! Sok dolgot mutatatlanul, kimondatlanul megérzünk. Ráadásul önmagad ilyen stílusú visszafogásától őszintétlennek érez - jogosan.
Én mindig azon a véleményen voltam: egy nő, aki vágyat tud kelteni és azt fenn tudja tartani, egészségesebb és hatékonyabb módja a jó szexnek, mint bármilyen gyógyszer, pszichiáter, vagy orvos. És a szüzességét őrző vágykeltő nő hatékonyságát az erre járó férfiaktól kérdezd. -
#2316 Nám.Fl studio 7-tel.Szereztem hozzá vengeanceos soundseteket,sample cdket meg a Refx Nexus Vsti-t meg pár apróbb finomsággal. -
tkati88 #2315 amikor már az ostobaság fáj...
nahát megint csak gratulálni tudok! ugye azt tudod hogy ha egészséges vagy akkor ebbe bele is halhatsz??? arról nem is beszélve baromi nagy mákod volt, mert nem olyat kaptál ami teljesen szétroncsolja a szervezetedet mert nem azok az anyagok vannak benne amit a papírra írnak! ezeket a tablettákat ilyen kis házi laborokban készítik ahol egyrészt 0 a sterilitás, másrészt bármit beletesznek ami éppen a kezükbe akad, a lényeg hogy szép legyen a színe!
ha nekem nem hiszel akkor parancsolj: www.hardboy.hu -
#2314 Ez nem jó poén, nagyon sok károd lehet ebből, amik azonnal nem is jelentkeznek, lappangnak. Kicsit olvass utána, ott van lent fehéren feketén. -
zesst #2313 Mert most mi bajotok van vele? Nekem abszolút jó volt! Nem szorulok rá, de gondoltam poénból kipróbálom és iszonyatosan "kemény" meneteket nyomtam le:D -
#2312 a másik kérdés, hogy miként jutnak odáig hogy bevegyék... -
tkati88 #2311 bírom hogy manapság az "információs társadalomban" mennyire tudatlanok az emberek és mindent bevesznek amit letesznek eléjük... -
#2310 Teljesen igaz, én is ezen az állásponton vagyok. Ha valakinek fáj az igazság, az menekülni fog, mindig. De ezen lehet változtatni. -
tkati88 #2309 szerintem olvasd vissza a hozzászólásokat és rájössz majd hogy a páromnak is "használt"... úgyhogy a helyedben nem reklámoznám ennyire... -
#2308 Pont azzal nyírta ki magát a barma, nem hiányzik neki még pár adag méreg aranyárba! -
#2307 Hát látom nem olvastad el a hozzászólásokat. Ez nem így működik, az ilyen netes undormányok csak ártanak. Remélem te nem tapasztalatból beszélsz. -
zesst #2306 Önbizalomhiánya van a pasidnak és nem akar dokihoz menni? Tök egyszerű! Az interneten már mindent meg lehet oldani, rendeljen egy kis Viagrát és akkor nem kell orvoshoz mennie! Néhány klikk és már áll is a dákó, csak bátran! -
zesst #2305 . -
#2304 Én személy szerint úgy vagyok, hogy akivel nem tudok MINDENT megbeszélni szépen, ahogy kell, az húzzon el a jó francba. EZ igaz nőkre, férfiakra, barátokra, partnerekre.
Ha egy partnerrel nem lehet beszélni a szexről (sem) és bevágja a durcit, akkor nem lehet mit tenni vele, mivel nem vagyok gondolatolvasó. Ha nem beszél, úgy is jó, agyő. (persze lehet hogy beteg, avagy engem kímél stb., de ez mind-mind lényegtelen, ha nem tart annyira sem engem, hogy megossza velem a problémáját) -
tkati88 #2303 lehet megfogadom, és tényleg köszönök szépen minden tanácsot és hozzászólást! aranyosak vagytok:) -
#2302 Hosszú és meredek út lesz ;)
Egyébként lehet hogy egy hónapos szünetet kéne tartani a kapcsolatban.
Utazz el haza, aztán se telefon, se sms, se email.
Kis böjt mindig jót tesz.
Lehet a párodnak is egy kis egyedüllét tenne most igazán jót.
[persze ez nem azt jelenti, hogy nem szeret téged vagy te nem szereted őt - pusztán magával van most egy kis feladata]
/tipp volt -
tkati88 #2301 de még csak nem is szeretkezni akarok -persze hogy akarok, de ezt nem mutatom-, de már hozzá sem bújhatok? csak hogy érezzem hogy ő is velem van? én csak ezekről a dolgokról beszélek, hogy oké hogy gondjai vannak, de nem mindegy hogy azt hogy vezeti le... én tényleg azt szeretném hogy jó legyen neki minden és támogatom is mindenben, csak rosszul esik hogy közben érzem hogy a tehetetlensége, illetve az hogy nem akar tenni semmit az eltávolítja tőlem, és ezáltal engem is tőle... ezt pedig nem szeretném!
köszi szoul a tippet az alternatív lehetőséggel, mihelyst módom lesz kipróbálom:) -
raulreal #2300 Hi fiúk, lányok, kicsik, nagyok, öregek, és fiatalok XD még rímelt is (de sok új arc van már itt azóta, hogy rányomtam a nitro-t a topicra :D) Örömmel jelenthetem be, h kigyógyultam :) Rájöttem, h miért gyűlöltek. Azért mert különbözök a többi embertől. Mondhatjuk, h több vagyok az átlagnál. Ezt mindig is éreztem, de nem tudtam, h miben vagyok több náluk. Az elmúlt pár napban magamba néztem, elég erősen. :D Pár hónapja ültem az asztalom előtt és képek kezdtek pörögni lefelé a szemem előtt. Olyan volt, mintha tévét néznék. De ezt a "műsort" én láttam először. Tollat ragadtam hát, és leírtam, amit láttam. Nem tudtam, h hova tart ez a "mese", mert nem én írtam. Én csak láttam. (drogok, és ital nélkül!) Ez lehet az én feladatom. (annak idején egy német író Európában turnézott, népszerűsítette a könyvét. Az volt a feladat, h írjunk neki NÉMETÜL egy történetet. Aztán felolvastatta velünk. A végén odajött hozzám, és azt mondta, h tehetséges vok. :S Most már hónapok óta nem írtam egy sort se. De most újra elkezdem majd.
Mindezzel csak arra akarok utalni, h senki nem születik ok nélkül. A mi feladatunk, h megkeressük, azt amiben kiemelkedünk a többiektől.
Van aki sokáig keresi, van aki korán megtalálja. Csak rajtunk múlik.
Most pedig háromra mindenki felkel a qrva gépe elől! (egy-kettő....) Ezután szépen felhúzza a redőnyt és kinéz az ablakon! Jéh! Jobb esetben süt a nap. A világ sok szépséget tartogat. És ne felejtsétek el, hogy ha szar is az idő, és borult van, valahol ott fenn, a felhők fölött ezer ágra süt a nap.
Úgyhogy Neo kapd össze magad, vagy úgy képen váglak, hogy majd lesz okod a sírásra!
Punch 'n' Run -
#2299 Igen,ez örök szabály :) -
#2298 -
#2297 Mikor nagyapám beteg volt apám nagyon okos volt. Most hogy apám beteg én vagyok nagyon okos. Persze sem a nagyapám nem fogadta meg apám szavait, sem apám nem fogadja meg az én szavaim.
A más dolgában mindenki okosabb. -
#2296 Ha engem kérdezel, ne akarj vele szexet. Intim helyzetet se. És felejtsd el az orvost. Minden percben teljesítési kényszerre emlékezteted. Ha semmi baja nem lenne, ettől akkor is lenne.
Két utad van: maradsz, vagy mész.
Ha maradsz, viselkedj úgy, mint a szüzességét megőrizni kívánó lány az első randi előtt. Ha kezdeményez utasítsd vissza (nem fejfájással, nincs kedvemmel): nagyon szeretném, de úgy érzem még nem jött el az ideje. Aztán egy csók - és más semmi.
Ha mész, menj mihamarabb, mielőtt mindketten belerokkantok az őrlődésbe.
A fáradt igaz lehetett, mikor a dolog kezdődött. Ma egy teljesíthetetlen kötelező feladat vagy. Az ő belső görcse miatt. Mert minden alkalommal fél, hogy nem sikerül. És tényleg. Gondold végig, ha szereted, érezd végig, amit átélhet. -
#2295 Persze, de ahogy kiveszem Kati szavaiból ez már átcsap az emberi büszkeségből, emberi butasággá. Érted, az én testem az én váram. Csak tudja, hogy gáz van. Nekem ez fura, hogy ennyire próbálja azt sugalni, hogy minden rendben van. -
#2294 alternatív lehetőség -
#2293 ha egy oldalú a megértés, akkor én is csak azt tudom mondani amit gibbone a #2289-es komment utolsó mondatában. :\ ha igazán szeret akkor már rég elment volna egy dokihoz, pláne ha őt is zavarja. ne értsd félre, nem akarok turkálni a kapcsolatotokban. :) -
tkati88 #2292 nem szoktam felhozni a témát, csak nagyon ritkán, a nadrágot is ő hordja, persze szoktam vele erről beszélgetni, de egyáltalán nem erőszakoskodom! megértően próbálok viselkedni vele hogy érezze itt vagyok neki, csak úgy érzem hogy egyoldalú a megértés... -
#2291 Minden ront a helyzeten ami görcsösen, kapálózva akarja megoldani a helyzetet.
A kapálózással a fuldókló is csak a kegyelemdöfést adja meg magának. -
#2290 #2283
Ha majd a vagináddal lesz a gond akkor majd mindent megtehetsz érte.
Gondolom, ha majd a párod akarja orvosolni a vaginád problémáját el hajtod a fenébe (legalább gondolatban).
#2282, #2284, #2285:
Igen, olyan kell aki mellette van.
És nem olyan aki a helyében akar lenni (okoskodni).
És ha a másik mellett vagyok akkor abban segítek, amiben a segítségemet kéri, és úgy ahogy kéri.
Nem pedig "jóindulat" címszó alatt megerőszakolom.
Hasonló ez ahhoz mikor ajándékot veszel.
Vehetsz a választottadnak olyan ajándékot ami neked tetszik.
De vehetsz neki olyat is ami neki tetszik.
A kettő sokszor nem ugyan az.
-
#2289 És nem fogja fel, hogy ezzel nem csak magának árt hanem neked is? Ez kicsit fura szerintem. De nagyon erőteljesen tényleg nem szabad erőltetni. De a séta, kikapcsolódás tényleg nagyon jó ötlet, próbáld rávenni, hogy vigyen el, ne te hurcold el valahova, az csak rontana a helyzeten. Lehet úgy érzi nem ő hordja a nadrágot, ezen is lehetne javítani, kérd ki a véleményét bizonyos dolgokról, hogy elmondhassa a véleményét.
És ne érts félre, nem akarok gonosznak tűnni, vagy ilyesmi, de lehet, hogy már nem szeret annyira. Ezekről is érdemes beszélni szerintem. -
tkati88 #2288 Igazából 4 hónapja tart, de volt egy féléves időszak előtte amikor már konkrétan látszottak a jelei, csak mindig arra fogtam hogy biztosan csak fáradt, de így vissza gondolva akkor is csak 5ből kétszer-max háromszor jött össze...
de én tényleg támogatni akarom, csak azért szeretném ha ő is tenne valamit az ügy érdekében... és tényleg lassan már meg sem csókoljuk egymást, ha hozzá bújnék akkor elfordul, teljesen elhidegült...
az az oldal kifejezetten a potenciazavarokkal foglalkozik, gyakorlatilag egy útmutató, hogy hova kell fordulni, mi mit jelent, és a hamisítványokra illetve azoknak a következményeire hívja fel a figyelmet.
-
Egyszer csak megtanulom ezt is. -
#2286 Esetleg a nem megy helyett természet, állatok, nem sport jellegű mozgás (bicikli, séta, stb...), mozi, színház, koncert? És ...ni rá, hogy egyedül, vagy társaságban? Lefekvéskor ráébredni, ma se volt idő sajnálni magam?
A legfontosabb üzenet:
[img="http://s1.images.www.tvn.hu/2008/11/14/12/40/www.tvn.hu_ce6aecf15111dcf3b118fa0a343dba94.png"][/img] -
#2285 Pontosan, teljesen egyetértek. Azért a hisztis gyerek kicsit dúrva :) -
#2284 Hát szerintem meg ne hagyja, mert a férfiak ha betegség van, hajlamosak belemerülni az önsajnálat mocsarába, és üldögélni mint verebek a szarban, már ne is haragudj! Persze, nekik könnyű, de közben nem gondolnak bele a másik helyzetébe. Ha pár hónapja csinálja ezt akkor azt mondom oké, legyen türelemmel, de amikor már 1-2 éve ez megy, azt már nagyon nem lehet tovább toreláli. Nem kell úgy videlkedni mint egy hisztis gyerek! Húzzon el az orvoshoz, az majd megmondja mi legyen! hihetetlen hogy ennyire félni kell egy orvostól, aki csak segíteni akar neki! Utólag majd mikor minden rendbe jött majd ő is rájön hogy felesleges a hiszti! Mert ez csak az... -
tkati88 #2283 ahh soul, nem érted... én szeretném a legjobban ha minden rendben lenne és mindent meg is teszek érte, hidd el hogy rettentően megértő vagyok, és próbálok mindig az lenni, de azzal amit csinál teljesen úgy érzem mintha az én hibám volna! ha aggódna magáért és megoldást keresne akkor tudnám hogy ő is tudja hogy problémái vannak, de ehelyett azt érezteti velem hogy neki nincs semmi gondja, és ha ez igaz, akkor velem van a gond... és mikor kezd el majd másokhoz járni? -
#2282 Gondjai vannak, és pont ezért kell valaki aki mellette van, és Kati szerintem teljes mértékben vele van. Lehet, hogy jobban rástresszel a témára, ha erőlteti, de talán el kellene ezen gondolkodni, ha csak meditál az egészen nem fog jobbá fordulni az élete. Együtt vannak, egy pár, a problémáikat is együtt kell megoldaniuk.