6682
Önbizalomhiány
-
#2241 végtelen butaság a tetőfokra hág sajnos :/ -
#2240 viszlát -
#2239 nem tudok ellene tenni -
#2238 okcsá ennyi részemről -
#2237 még 1 kérdés, ha mindent tudsz, mert a reagálásaid ezt mutatják, miért nem teszel ellene? amugy igy ,hogy minden jó tanácsra akik itt adtak, megírod hogy "igen tudom, és megmagyarázod, csak is 1 dologra vall beképzeltségre.
ez esetben nemtudom menynire drasztikus -
#2236 1 rakásszar maradok egész életemben függetlenül attól mit csinálok. -
#2235 akkor kezdj el teniszezni, valamit csinálni amit nem adsz fel, vagy 1 rakásszar maradsz örök életedben :d.. [bár ez sokmindene múlik] tenisz sokba kerül, lehuzzák az embert minden helyen, szal óvatosan. -
#2234 Mindenen elgondolkoztam amit eddig írtak nekem és általában másodpercek alatt realizáltam, hogy az adott dolog bizony lehetetlen az én esetemben.
"1 senki és semmije nem lesz" -> pontosan, tökéletes megfogalmazás, de azt a leszt, tegyük jelen időbe.
Én is teniszezek az egyetemen és ehhez sincs tehetségem, de viszonylag jól érzem magam, amikor csinálom.
Képes vagyok napokon keresztül éheztetni magam, ha nincs otthon olyan étel, amit szeretek (és ez azért előfordul gyakran, met sok mindent nem eszek meg). Jelen pillanatban is korog a gyomrom, de nem érdekel. -
#2233 önsajnálat :DD * -
#2232 ez valami förtelem. a legjobb a dologban , hogy neked tényleg értelmes választ írnak a nyomorodra. és "foglalkoznak" veled, bár fórumon keresztül ez elég mókás. szülői ágon van elrontva a dolog . az ,hogy nincs akaraterőd, ez a halvérség csak a lejtőn lefele vezet. ezekre meg ne irjál semmit, sőt azokra se irj amit pl Fbn Lx irt, hanem igen is gondolkozz el rajta, hogy mégis "mi a fasz van"?aki nem tesz semmit, a jővőjét illetően, azt veszi észre ,hogy 1 senki és semmije nem lesz. fbn felhozott 1 példát teniszt :D.. mókás , teniszezek, komolyabban verseny szinten 3 éve foglalkozom vele, és tényleg nemtudsz semmit az elején. van akinek van labda érzéke, van aki botkezű.. ,de hiába vagy tehetséges ,ha nem csinálsz semmit? vágod? és azért mert meg kell mozdulni ne érezd már magad szarul. be kéne rakni téged valami kiképző /éhesztető táborba, lehet észbe kapnál.. nem lenne időd a saját sajnálatra rossz létre, örülnél ha lyuk lenne a seggeden
áve -
#2231 Ugyan azt az energiát amit a boldogtalanságba ölsz a boldogságba is fektethetnéd.
Rajtad áll!
Minth azt mondtad volna, hogy boldog akarsz lenni!
Itt a lehetőség. -
#2230 Felfogás kérdése. -
#2229 Csak hogy tudd!
Attól, hogy semmit sem teszel érte még méltó vagy a boldogságra.
Te döntesz arról hogy élsz-e a lehetőséggel, vagy hagyod parlagon heverni. -
#2228 Az a méltó rá, aki megérdemli. Az érdemli meg, aki tesz is valamit érte. Én nem teszek érte semmit és nem is tudok tenni érte semmit se.
Amúgy ha félnek tőlem, hát féljenek. Megmondtam, hogy ha nem tudnak olyannak elfogadni, amilyen vagyok, akkor nincs miről tovább beszélnünk. Az emberek mindig is kerülték, lenézték és kiközösítették az olyanokat, akik különböznek a többiektől. -
#2227 Kezdetektől fogva nem tagadtam én, hogy lusta vagyok, ám arra kíváncsi lennék, mégis hogyan képzelitek, hogy segítene rajtam az edzés? Több önbizalmam lenne tőle? Dehogy. Megmondom őszintén: nekem nem nagyon van gondom azzal, ahogy kinézek. Ha most „mindenkit leosztó, basztató, verőlegény, utca vagánygyereke” hatást keltek, akkor azután mit fognak csinálni az emberek? Átmennek az utca túloldalára? Én elfogadtam magam olyannak, amilyen vagyok, sajnos ha erre a többi ember nem képes én nem tudok ezen változtatni. Boldogabb lennék attól, hogy kifáradok? Sok tesi óra után a tüdőmet kiköptem olyan fáradt voltam, mégse éreztem semmi olyat, hogy bennem most megváltozott valami legbelül. Általában lejátszódott az alábbi ciklus: tesi előtt szarkedv->tesi közben szarkedv->tesi után hullafáradtan szarkedv->hazemenés, pihenés után szarkedv. Az edzéstől más lesz a személyiségem? Máshogy fogok viselkedni? Más lesz a beszédstílusom? Máshogy fogok viszonyulni a dolgokhoz? Nem. Én az edzést egyfajta optikai tuningnak fogom fel, amire nekem nincs szükségem. Én a személyiségemen akarok változtatni, de az én esetemben, nem az edzés a kulcs hozzá. És ismét megjegyezném, lusta vagyok.
Rátapintottál a lényegre, ha nem látom, hogy valaminek eredménye van, akkor hagyom a picsába. Elkezdek valamit, látom, hogy nem megy és nem is érzem magam jól ha csinálom->elmegy tőle a kedvem->nem csinálom. Én a helyedben már régen nem vesződnék se a kondizással, se a WT-vel, de nem akarlak róla lebeszélni, mert te jól érzed magad, hogy csinálhatod, hát csináld.
-
#2226 Majd sorban. Előbb gitárt, utána akváriumot.. :) -
#2225 én nagyon vékony voltam ám tizenegy-néhány évesen. Aztán elkezdtem mászni elég komolyan (volt olyan időszak, mikor napi 4-5-ször) 3-4 évet másztam mikor abbahagytam, rámentem a konditeremre. Mondjuk mászás eleve korrekt izomzatot adott, de így, hogy gyúrok is, még jobb. Ugye nagyon szálkás vagyok és ehhez eléggé megizmosodtam, és hát ez eléggé bejön a lányoknak :p Osztályban én lettem a legerősebb, pedighát össz-vissz 70 kilo vagyok még most is. Le kell menni heti 3-4szer konditerembe, mellette viszonylag értelmesen kajálni, meglesz az eredménye. Nekem az önpusztító (folyamatos bulizas :p) életmód mellett is sikerül fenntartani, csak elhatározás kérdése. -
#2224 Hány ilyen produkcióra képes példányt fogadnál be? Nálam szín és szőrhossz választékkal egy tucatnyi van, különböző korban 4 hetestől félévesig. -
Vegas #2223 ja es TEKK -
Vegas #2222 ez még rám is hatással volt, jövőhéttől megint elkezdek edzeni -
#2221 Döglött vuki! :D
Bakker hogy fekszik már az ágyon az a szerencsétlen? :D:D:D
Nekem is kéne egy ilyen, egész nap röhögnék rajta.
Nagyon ari. -
ott a pont
Bizonyos kimondatlan saját kérdéseimre is remek választ adtál.
Tenksz -
Fbn Lx #2219 "nem vagyok rá méltó" :D_AS:Dd
Néha eltúlzod kicsit. Minek írsz le olyan dolgokat, amikről te is tudod, hogy faszság?
Ja, mellesleg a sok dagadt, lúzer, otromba, buta tekintetű roncs, akinek vigyor van az arcán, és élvezi az életét, miért nem panaszkodik? ők bezzeg méltóak rá?
Bizony ám, a boldogság egy létező fogalom, ami kiválasztja a legrátermettebb, és legtökéletesebb külsejű/lelkű embereket. Ezt te sem gondolod komolyan.
Ja meg olvastam hogy azt írtad, biztos potenciális öngyilkosnak meg lúzernek tartanak, ezért nem közelednek feléd.
Képtelen vagy beismerni, hogy te magadat maximum görbe tükrön át látod. Megmondom én, hogy civil szemmel, ismeretlenként hogy nézel ki.
Egy mindenkit leosztó, basztató, verőlegény, utca vagánygyereke. nem azért nem mernek közeledni hozzád mert lúzer vagy, hanem azért, mert olyan hatást keltesz, hogy FÉLNEK TŐLED az emberek, hogy milyen véleménnyel fogod őket illetni, azzal a szarkazmust sugárzó tekinteteddel. És ez kb. korrekt teljesen. Én látlak kívülről, és hogy hogy viselkedsz. -
Fbn Lx #2218 Na ebben a kommentben benne volt minden.
Egyszerűen lusta vagy, és ahogy NessieGraf bölcsen mondta, mazochista.
Nem kell ezt az izomzatodra fogni, vagy arra visszavezetni, hogy nincs ritmusérzéked. Ezek olyan önámítások, amiket azért mondasz, hogy elhitesd magaddal: nem azért nem kezdesz bele semmibe mert lusta vagy, hanem azért, mert nincs rá affinitásod. És ez a legnagyobb hülyeség, amit bebeszélhetsz magadnak.
Másfél hét folyamatos súlyzózást után nem múlt el az izomláz?
na az a röhej, hogy elhiszed, hogy ez baj.
Mivel a családodban vannak izombetegek, ezeket magadra veszed, és képtelen vagy felülkerekedni rajta.
Ha én edzek egy héten háromszor, gyakorlatilag egész héten izomlázam van, és a következő héten is. Hülyeség, hogy rádolgozással elmúlik. Ha súlyzózol, csak rápihenéssel múlik el sok nap után. Ha nem hagyod abba, hanem csinálod rendszeresen, megmozgatsz minden izmodat, akkor 2-3 hónap után érezni fogod, hogy nagyobb súlyt kellene venni.
Másfél hét gyakorlatilag semmi.
Arra jutottam, hogy a nagy hiba a te gondolkodásodban:
Mindent azonnal akarsz. Csak akkor akarsz valamit, ha az 100%-ig genetikádból fakadóan számodra termett a világra, csak akkor fognál bele valamibe, ha teljesen egyértelmű lenne, hogy totál sikert viszel véghez. Türelmetlen vagy.
Te engem ismersz, naponta látsz, szinte. Amikor nem jártam le tréningekre, akkor kondiztam. gyakorlatilag eléggé rendszeresen edzek.
Ennek ellenére te látod rajtam, hogy egy hatalmas izmokkal rendelkező állattá fejlődtem volna?
Attól, mert nem érsz el látványos eredményt hetek alatt, érdemes csinálni. Attól, mert nem születtem nagytestű embernek, érdemes edzenem, és attól, mert vékony vagyok, illetve pont ezért, érdemes megtanulnom egy harcművészetet.
Nem csak akkor lehet belekezdeni valamibe, ha kiemelkedő vagy benne - a legnagyobb emberek nem tehetséggel válnak naggyá, hanem szorgalommal.
Puszta tehetséggel maximum csöves lehetsz, az gyakorlatilag semmit nem ér.
Szorgalom. Az egyetlen kiút ebből az, ha elkezdesz valamit csinálni, ha választasz egy területet, Teljesen mindegy, hogy úgy érzed, arra születtél-e, a lényeg, hogy folyamatosan fejleszd magad benne. És ne állj meg.
Ha nem tudsz focizni, mert képtelen vagy egy egyeneset rúgni a labdába, arra ne az legyen a válasz, hogy mert szar vagyok, hanem az, hogy addig rúgod kapura a labdát, amíg bal lábbal, 179 fokos hajlásszögből fel nem tudod rúgni a sarokba.
A legtöbb "nagy" ember gyerekkorában nem tehetségesebb az átlagnál. Elkezd valamit 15-30 évesen, és sok gyakorlással a mesterévé válik. a tudás alapja a kemény munka, nem a tehetség.
A teniszt is MINDENKI úgy kezdi, hogy nem tud egy egyeneset ütni. Aztán két irányba fejlődhet az ember: van, aki ebbe beletörődik, és van, aki tesz ellene.
Nem tehetségtelenek és tehetségesek vannak, hanem lusták, és keményen edzők. Ugyanakkor, ha valaki alapjában véve ügyesebb egy adott dologban, mint mások, egyáltalán nem biztos, hogy neki való. Sőt, ha a tehetség nem párosul szorgalommal, nálad viszont igen, akkor úgy lepipálhatod, hogy te totál ügyetlenként kezdted. Erre én gyakran látok példát.
Ne ámítsd magad azzal, hogy a te izomzatod rosszabb. Nem rosszabb az enyémnél. ha a családodban vannak betegek, akkor az arra kellene hogy sarkalljon, hogy megmutasd, hogy nem kell ugyanezt öregedő felnőttkorodra elszenvedned, hogyha műveled az izomzatodat, ha elegendő tápanyagot juttatsz hozzá, ez simán elkerülhető. Kezdj el keményen edzeni, és soha ne ülj le kifogásokat keresni arra, hogy miért nem edzel.
A te bajod, hogy úgy gondolkodsz, mintha egy animében lennénk. Minden harcos tehetséges, gyorsan tanul, és rögtön szuperképességei lesznek.
Az ember először balfasz, aztán több éves úton eljut egy magasabb szintre.
Volt egy srác, aki jött dobolni, kezdetben szinte nevettem, hogy milyen szinten balfaszul fogja a verőket, hogy mennyire ügyetlenül áll hozzá az egészhez, és mennyire nincs ritmusérzéke.
Eltelt két év, ő most olyanokat nyom dobon, amire én nem vagyok képes. Mert ő komolyan vette, én meg nem. pedig volt hozzá tehetségem.
A tudás a szorgalomnak nyílik meg, nem a tehetségnek. Ahogy a kínaiak mondták. Mindent kung fu által lehet elérni. A kung fu jelentése pedig kemény munka.
Az igazság az, hogy a depresszió, és minden lelki betegség a mozgáshiányhoz kapcsolható. Ez a teljes valóság. Aki keveset mozog, nem tartja karban a szerveit, nem szabadul fel az edzés utáni endorfin, lanyhább lesz a teste, és ez kihat az elméjére is.
Ha egy jót edzek, kifáradok, teljesen más szögből szemlélem a világot.
Mindent csak elkezdeni nehéz.
Ha nem azt tartod szem előtt, hogy másoknál legyél jobb, hanem azt, hogy napról napra, akár hajszállal is jobb legyél saját magadhoz képest, évek múltán azt veszed észre, hogy másoknál is jobb lettél. -
#2217 És te honnan tudod ki mit élt át?Ha valaki depressziós dögöljön meg?Ezt a nácik a gyakorlatban így gyógyították de szerintem ma már tudunk ennél jobbat is.Igen létezik depresszió ami kialakulhat mégolyan normális embereknél is(pl.Churchillnek is gyakran voltak sötét korszakai-az"én fekete kutyámnak"hívta az ilyen időszakot-és festéssel küzdött ellene.Hogy valaki mélypontra került és rettenetesen elkeseredik sőt kilátástalannak érzi az életét nem ok rá hogy halált kívánj neki.Súlyos depresszió esetén pedig semmit sem segít az olyan tanács h.szedd már össze magad!Meg hasonlók.Szakszerű segítség nélkül ugyanis nem lehet leszámolni vele.Egy bizonyos szinten ez a betegség már nem győzhető le pusztán akarattal.Olvassátok csak el a neten a depik típusait. -
Vegas #2216 tiszta pit bull -
#2215 "kómás" - álmából cibáltam fel szegényt -
Vegas #2214 ez döglött? -
#2213 Linkek helyesen:
kép 1
kép 2
Biztos csak véletlen... -
#2212 Ez a következő lecke, hogy kimond, hogy méltó vagy a boldog sikeres életre.
Csak ki kell mondanod. Semmi mást nem kell tenned. Csak mond ki.
El sem lehet rontani. Szerncse sem kell hozzá.
Amúgy a macskám [http://img208.imageshack.us/my.php?image=dscf2534nf5.jpg]itt[/URL] és itt. -
#2211 azt mindneki szereti. Amúgy a fenének pörgettétek a topigot. -
#2210 Jó kedvvel fog ébredni, mert "holnap suli" :-))) -
#2209 drukkolunk h holnap egy új napra és jó kedvvel ébredj
jó8 -
#2208 Nem vagyok rá méltó így ezt leírni nem fogom, se kijelenteni.
amúgy #2207 -
#2207 Na viszont aludnom is kéne, mert holnap suli.
Remélem reggel holtan találnak az ágyban. Drukkoljatok!
bye -
#2206 Király ;)
Ugyan így jöhet akkor, hogy: "és méltó vagyok a boldogságra" - nem több, nem kevesebb.
-
#2205 legyen gyereknap...
BOLDOG AKAROK LENNI!!!!!!!!!!!!!!!!444444444444négy -
#2204 A mondat első felét kértem csal leírni. A másik felét hagyjuk el.
Ameddig ez meglesz lefényképezem a macskánkat... -
#2203 [off]
én sem rendelkezem velük, mielőtt feljelentenél képmutatásért ! :DD -
#2202 #2197