6682
Önbizalomhiány
  • salsoul
    #6682
    úgyértem: egyeseknek
  • salsoul
    #6681
    Húha, itt ma egyesnek igencsak mindenki szembe jön az autópályán
  • balunso
    #6680
    Ez annyira szánalmas!
    Inkább lődd magad fejbe,szebb lenne a világ nélküled.vagy fogd meg hangfaladat és verd bele!
  • Retroman
    #6679
    balunso, te meg ne pofázzál, mert beverem a pofádat, HÜLYE, GECI, GYEREK, BAZMEG !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Retroman
    #6678
    ÉS HA VALAMELYIK HÜLYE, BUZI, FASSZOPÓ, GECI MODERÁTOR TÖRÖLNI FOGJA EZT A HOZZÁSZÓLÁSOMAT, AKKOR KÍVÁNOM NEKI AZT, HOGY Ő IS DÖGÖLJÖN MEG KEGYETLENÜL, BAZMEG !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • Retroman
    #6677
    DÖGÖLJÖN MEG MINDENKI EBBEN A ROHADT RETKES KIBASZOTT, GECI, FASSZOPÓ VILÁGBAN, BAZMEG !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!
  • tigerbácsi
    #6676
    igen szar a világ! mi mégis nagykanállal zabáljuk, de közben áltatjuk magunkat hogy csokoládé, s még mosolygunk is hozzá!
    szép volt Ember!
  • Steve Q
    #6675
    Van az a mondás, hogy nem feltétlen a világ a rossz, csak az emberek felfogása.
  • crazyduck
    #6674
    Ha megtalálod a helyed,talán másképpen fogod gondolni :)
  • balunso
    #6673
    Te egy akkora faszkalap "L" vagy,hogy az már országos csúcs!

  • Retroman
    #6672
    Nem érdekel már semmi engem, szar az egész világ, úgy, ahogy van !!!
  • sz4bolcs
    #6671
    Haha :D
  • tomcsa4
    #6670
    Hát akkor meg verd a pöcsöd. Keress egy retro csajt (70 év feletti nyanyák), aztán élj boldogan. Melák.
  • IXEMGabeo
    #6669
    faszom te tuti valami troll vagy:D láttalak chaten...lebuktál
  • Retroman
    #6668
    Most átgondoltam magamban ezt a dolgot ,és rájöttem arra, hogy én igazából nem is akarok csajozni, és nem is akartam soha. Elvagyok én nagyon jól egyedül is, nincs szükségem nekem senkire.
  • Steve Q
    #6667
    25 év felett csak találsz egy valódi retro beállítottságú nőt - vagy nem. De az biztos.
  • Retroman
    #6666
    6665-re: Ezzel a témával kapcsolatban fogok közvélemény kutatást tartani, amit a 6664-es hsz-ben írtam kérdést, és igazából ez az én stílusom ez az egy kérdés, szóval ezt fogom kipróbálni, vagy találok egy olyan csajt valaha, akinek ez bejön, ha ezt kérdezem tőle, vagy nem...
  • Retroman
    #6665
    Kitaláltam egy ötletet, amit az előző 6664-es hsz-ben írtam az a kérdés lesz a csajozós kérdésem, ezzel fogok megpróbálkozni, viszont emellett ki is tartok akkor életem végéig, más csajozós kérdésem nem lesz, csak ez, nekem csak olyan csaj kell, akinek bejön, ha valaki ezzel a kérdéssel próbál meg ismerkedni.
  • Retroman
    #6664
    Miért nincs egy olyan szórakozóhely sem Pesten, ahol minden hétvégén a 90-es évek eurodance zenéit nyomják, és nem csak a legismertebb, unalomig ismételt agyonjátszott slágereket, hanem ritkábbakat is, és brutálisan nagy teljesítményű hangerővel?
  • Retroman
    #6663
    A 90-es évek zenéi pörgősebbek, azok jobban bejönnek nekem, de nem sok zenét ismerek abból az időszakból, "csak" tizenyvalahányezret kb :)
  • IXEMGabeo
    #6662
    És a 80-as évekkel mi lesz?
  • Retroman
    #6661
    Ezen kívül semmi másra nem lenne szükségem nekem
  • Retroman
    #6660
    Végiggondoltam most magamban az életet, és rájöttem, hogy igazából egyetlenegy dologra lenne nekem szükségem ebben az életben: arra, hogy a világon létező legnagyobb teljesítményű hangfalban a létező legnagyobb hangerőn szóljanak a 90-es évek eurodance zenéi életem végéig minden nap, non- stop 24 órában, ez az egyetlenegy dolog lenne lényeges az én életemben, semmi más!
  • Steve Q
    #6659
    Ez most elég Tescósan jött ki. :D
  • salsoul
    #6658
    Ááá, csak nyomokban előfordulok, mint felvágottban a mogyoró ;)
  • Steve Q
    #6657
    Szóval még mindig itt vagy, Salsoul - de legalább most realistán bátorító hozzászólással. :)
  • salsoul
    #6656
    Még valami: az önbizalmat és a magabiztosságot a gyakorlás és a tapasztalás adja. Minél több a gyakorlat és a tapasztalás annál nagyobb az önbizalom, a magabiztosság, a jártasság.

    Csak vigyázz, hogy a dolog ne a visszájára süljön el, szóval, ne a meghátrálásban fejlessz ki hatalmas önbizalmat, magabiztosságot, jártasságot.
  • salsoul
    #6655
    Ajjaj! Retroman: ha jól olvasom és jól szummázom soraidat akkor végülis neked az a stílusod, hogy: "nem mersz csajozni, miközben szeretnél csajozni". Ehhez a stílushoz pedig rendesen ragaszkodsz mivel ugye ez a te stílusod.

    Az ilyen szituból baromi nehéz önerőből elmozdulni, mert ez a te stílusod rendesen küzd a túlésért, és igyekszik mindent lepattintani és elgáncsolni, ami őt megváltoztatná, ami vele szembe megy, s ami téged a célodhoz közelebb vinne.

    A társastánc egyébként remek ötlet. Egyszer régen nekem is rengeteget segített. Pedig falábam van hozzá. Segített áttörni mindenféle nőkkel kapcsolatos gátlásokat és téves eszméket.

    Ha nem tudsz nőket megszólítani csak úgy, akkor esetleg tarts valamilyen kérdésről közvélemény kutatást, és ennek ürügyén szólítsd le az embereket, nőket. Ugye nem csak azt, aki neked bejön, hanem mindenki mást is. Pl megtudakolhatod tőlik, hogy terveznek-e a külföldre költözni egy jobb élet reményében, s ha igen mi sarkallja őket erre, és hova, melyik országokba mennének, s miért. S ha mennének megkérdezheted, hogy mi hányozna nekik legjobban Magyarországról. Akik meg nem mennének azoktól meg megtudakolhatod, hogy mi tartja, köti őket ide. Stb.

    A női nemet kell tisztelni, de a helyes mértékben. A túltisztelés ugyan olyan rossz, mint a teljes tiszteletlenség.

    A hölgyek érző lények és szexuális tárgyak. Szükséges lesz, hogy bizonyos helyzetekben szexgép is legyél. Az abszolút érzelmi alapon való működés az éppen nem fogja az utadat egyengetni.
    (Kivéve, ha csaj valami olyan – vallásos? – helyről jön, ahol vastagon beleverték, hogy a szex az bűnös dolog.)


    Na, és olyat csinálni, ami még nem a mi stílusunk kezdetben igen nehéz, kellemetlen, kényelmetlen sokszor zavarba kerülünk, esetleneknek, bénának, hülyének, kényelmetlennek stb érezzük magunkat, jön, hogy ne csináljuk, "forduljunk vissza".
    Ezen viszont csak elszánt kísérletezéssel, próbálkozással, gyakorlással, kitapasztalással lehet túljutni.

    És érdemes mindent aszerint szemlélni és kiértékelni, hogy vajon közelebb visz-e A Nagy Célodhoz. Pl itt a tánc: oké, hogy nem akaródzik, de vajon közelebb vinne A Nagy Célhoz? És igen, közelebb. Megér nekem egy nagyobb izzadást A Nagy Cél? igen.
    De akkor is, nem akarom a táncot. Jó, nem akarom. De van jobb alternatíva, amihez mihamarabb hozzá lehetne fogni? Oh, igen, várni a jobb módszerre. Uhh, de mégis, honnan jönne az? Tánc közben is lehet azt várni nem igaz? Na akkor miért ne jussunk már ma közelebb A Nagy Célhoz ;)
  • tomcsa4
    #6654
    Nem úgy értettem. Sokan járnak oylan cipőben, mint te. Csak a csajozással akartalak picit b*sztatni. A tű a szénakazalban, erre írtam. :) (Röviden: lttál már p*ncit, anyádét szöveg, nincs olyan baráti társaság, ahol ne szavalnák ezt.)

    Az elköltözés az más dolog. Melák a csajozásról írt és erről is folyt is a beszélgetés.
  • IXEMGabeo
    #6653
    Úgysem értenéd a speciális helyzetem. Nem te neked az utolsó élő rokonod akire számíthatsz, leszarom ki mit gondol nem fogok soha a büdös életbe itthon albérletet keresni csak azért, hogy együtt éljek olyannal, akit pár hónapja ismerek még akkor is, ha...

    Ezenfelül abban én viszont benne vagyok, hogy majd együtt kimenjünk külföldre, ha végez a sulival. Az rendben van itthon nincs értelme külön költözni jelenleg nem is lenne rá lehetőségem ráadásul a lakás az enyém nem is a muteré... Ha viszont hosszabb távon külföldön lennék nem hagynám itt a munkanélküli anyámat szenvedni ezt ugye te sem gondolod...
  • tomcsa4
    #6652
    Jó de nem mindenki akar örökké együttélni az anyukájával... :D
  • IXEMGabeo
    #6651
    nem vagyok örökszűz, kifejezetten belevágtam a szex dologba anélkül már hónapokkal ezelőtt, hogy a te bunkó stílusodat alkalmaztam volna és már írtam is, hogy megtaláltam a tűt a szénakazalban
  • sz4bolcs
    #6650
    Retroman: Látom, nem nagyon figyeltél. Nem fogsz olyan tanácsot kapni, amitől megvilágosodsz és kikerülöd a félelmed ami gátol abban, hogy megtedd azokat a dolgokat, amikre vágysz.
  • tomcsa4
    #6649
    Látom van itt kér fehér Gandalf. Imex az örök szűz és az újonan jött melák.

    Emberek (kisfiúk?), a lányok/nők szeretik a szexuális tartalmú célozgatásokat. Jó persze ez a buszos téma sok és egyáltalán nem célra vezető, de sokan abba a hibába esnek, hogy bókolnak össze-vissza, csak éppen a nőnek a nőiességét nem dicsérik. Az ilyen emberek szerintem csak maguknak bókolnak, a másikat észre sem veszik.

    Én sokszor átlépem a pofátlanság határát, beismerem. Nekem nem rákapcsolni kel csajozáskor, haem visszafogni magam. Ez ugyanoylan rossz, mint a félénkség. De egyszerűen ha meglátok egy lányt/nőt, aki bevonz (sajnos sokan vannak), akkor elgurul a gyógyszerem.

    Viszont pia nélkül kell csajozni. Ok? Aki csak alkohollal mer csajozni ,az maradjon anyucival. Az életben sok nehéz dolgoz meg kell tenni, ha mindig innánk egyet előtte, akkor hova tartanánk?

    Melák jól írod, egy nő nem szexkellék. De ez is fontos dolog. Az első prostival vlaó élményem kicsit szűziesre siekredett, de a második már jobb volt. Ott uge nincsenek érzelmek, az egész mű. Nem is megyek sokszor.

    Tehát röviden: a nők nem magát a bókot szeretik, hanem azt, ha a bók kiemeli őket. Ezt lehet közvetetten, de közvetlenül is. Néha jó keverni a kettőt (tehát valamihez hasonlítod, jön egy szituáció, ami emlékeztet valami közösre), de a bók róla szóljon.
    Az nem bók, hogy úgy kellesz nekem, mint éhezőnek egy falat kenyér. Gagyi, szánalmas. Azt nyilvánítod ki, hogy ő a hordogra akadt (vagy te az övére?? - ez ma már divat és jellemző), elvegetálsz rajta életed végéig.
  • IXEMGabeo
    #6648
    Nem semmi, amiket leírtál. Tudod mi hasonlítunk sokban, mert az én értékrendem is azt diktálja, hogy a bunkóság nálam alapból kizárva én a tiszta és normális kommunikáció híve vagyok addig, amig fel nem bosszantanak, vagy meg nem támadnak. Nők tisztelete nálam mai napig fennáll. Sosem voltam még bunkó nővel/nőkkel max apró poénok, amikkel nem sértettem az ő kis lelkecskéjüket és erre büszke vagyok, te se kezd el csak, mert a nagy átlagnál ez válik be.

    Nőkhöz hasonlóképp viszonyulok, mint te még a mai napig is én megpróbálok velük normális kommunikációt kiépíteni [(bár ez részben igaz, mert mióta barátnőm van nem igazán érdekelt egy nő sem)] nem pedig magamra haragítani őket és logikátlan, tahó és egocentrikus álarc mögé bújni, mint azt teszik az ismerőseim és a fiatalok nagyrésze, merthogy ez a menő és tényleg ezt szeretik belül, ha túlzottan is megbántják őket, mintha a maguk defektes gondolkodásmódjuk okán ezzel mégis azt hiszik h egy határozott kiállású, biztonságot és tekintélyt parancsoló srácot választottak. Hát igen...

    Nem szeretnélek félrevezetni és hülyeségekkel traktálni ugyanis mai napig szarul viszonyulok az emberekhez egyre nehezebben viselem a mai modern felfogást, meg, amiket a média táplál a fiatalok és a többiek felé, tehát éppen ezért is hasonlóan konzervatív vagyok, mint te. Nem szeretem és egyre nagyobb undorral nézem a városi picsák viselkedését (merthogy egyre több van belőlük). Amikor ideregeltem hasonló kérdéseket tettem fel évekig küzdöttem itt a sok nagyokossal valaki tényleg segíteni próbált mások pedig eltéríteni a sok baromsággal. Én azt mondom ne az SG-n keresd a kulcsot a záradhoz. Még annyit szeretnék mondani, hogyha semmi reményt nem érzel arra, hogy mondjuk leküzd a félelmed a leszólítással és egyéb dologgal akkor próbálj meg fórumokon szétnézni olyan témában, ami téged érdekel és hátha találsz egy olyan lányt aki pontosan keni vágja a témát, amiért te rajongsz. Pl: barátnőmet a port.hu oldalon ismertem meg. 2-3 levélváltás kulturált keretek közt, oda volt az Odaát c sorozatért én is, és rögtön azzal kezdtem a mondókámat és felhoztam témaként, hogy "na milyen jó évad volt" és stb...Utána már róla kezdtem el kérdezősködni jó pár dolgot leírt magáról, nem sokra rá pedig lesz, ami lesz alapon belevágtunk egy találkába totál ismeretlenül. És nem bántuk meg. Az 1. randin totál önmagam adtam, amilyen vagyok (hozzáteszem ez nem csak rajtad múlik, a lányon is h mennyire jön be neki élőbe is a stílusod), de, ha hagyod h a dolgok menjenek a maguk természetes módján akkor tényleg menni fog és így vágtam én is bele, mert már annyira el voltam keseredve és ki szerettem volna próbálni milyen az, ha van egy lány, akivel kapcsolatot létesítesz testileg, lelkileg (bár én kurvára nem vagyok lelkizős, nem is ez a lényeg). Halkan jegyzem meg az 1. randink pazar volt délután 15-éjfélig tartott és már 1. csók is megvolt. Ha ezzel nem hoztam meg számodra a kellő motivációs erőt akkor semmivel se.
    Ki kell várnod a megfelelő alkalmat, megfelelő nőnemű lénnyel, megfelelő időben és helyszínen. Ez a megoldása mindennek, ami szintúgy az élet bármely területére is igaz pl. munkahely...
  • Fbn Lx
    #6647
    köszönjük, hogy elmagyaráztad a nyilvánvalót :D
    egyébként a bókolás jól esik mindenkinek de te nem fogsz tőle jobb fényben feltűnni, ha már bók akkor jobban szeretik, ha arra utalgatsz, hogy milyen fasza személyiségük van és remek gondolkodásmódjuk. és próbálj rajtuk egyedi dolgokat keresni amik csak rájuk jellemzőek, azt hiszem szeretik, ha észreveszik a csak rájuk jellemző egyedi dolgokat, mert attól különlegesnek érezhetik magukat
    ez csak így eszembe jutott
  • Retroman
    #6646
    Visszahúzódó, gátlásos vagyok, de van elképzelésem az udvarlásról.
    Én úgy gondolom, hogy a hölgyeknek először a lelküket kell meghódítani, és szerintem sokkal bátrabb férfiasabb dolog az, ha valaki valami kedves dolgot, vagy bókot mondd egy hölgynek, ha leszólítja, ez szerintem sokkal férfiasabb dolog, mintha valaki olyanokat mondd, mint a villamosos sztoriban az "úriember".
    Az intelligenciám meglenne hozzá, hogy udvaroljak, és ne ilyen alpári dolgokat mondjak, hanem normális kultúrált stílusban, csak egy kis bátorság kéne...
    Amúgy ahhoz kapcsolódóan még, amit az előző hsz-mben írtam, hogy a hölgyek érző lények, és nem szexuális tárgyak, ehhez kapcsolódóan írnám még, hogy ha nem lennék visszahúzódó, akkor sem lennék, és nem is szeretnék egy szexgép lenni, mert én egy érzelmi alapon működő ember vagyok abszolút.
    Lehet, hogy a mai világban ez már egy kihalófélben lévő dolognak számít, de érzelem nélküli szexre nem is igazán lenne szükségem, nekem fontos az érzelem nagyon is!
  • Retroman
    #6645
    Lehet, hogy ebben a mai világban maradinak és idejétmúltnak számít a gondolkodásmódom, de én úgy gondolom mindenképpen, hogy a nők érző lények, nem szexuális tárgyként kell rájuk tekinteni.
  • Retroman
    #6644
    Nekem nem ez a stílusom semmiképpen, így rögtön ezzel kezdeni, az bunkóság szerintem, én, ha bátrabb lennék, és meg mernék szólítani egy lányt, inkább valami kedves dolgot, vagy bókot mondanék neki mindenképpen, ez szerintem egyáltalán nem a nagy önbizalom jele, ha valaki odamegy egy lányhoz, és ezzel kezdi, ilyet egy analfabéta, hülye is tud mondani, aki 2-ig sem tud számolni, ez semmiképpen nem nagy büszkeség szerintem, ha valaki ilyen stílusban próbál meg leszólítani egy hölgyet.
  • sz4bolcs
    #6643
    Leszámítva, hogy ebben a buszos szituációban tényleg gáz: -Dehogynem. :D