Botrány egy internetes fotómontázs miatt
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Ha ezt a fotót a humoros képek közt látom, lehülyézem azt aki csinálta, és továbblépek, magamban meg lessz róla a véleményem, márminthogy egy rasszista barom, de ennyi. De, ha valaki ezt a saját cége honlapjára teszi, közösséget vállal a kép készitõjével, és azt sugalja, hogy Õ és a cég aminek a honlapjára kitette, eggyetért azzal, hogy a buzikat Auswtz-ba kellene küldeni, agyondolgoztatni, és mikor teljesen haszontalan, gázkamrába küldeni, meggyilkolni, aztán elégetni, és a maradványait megsemmisíteni. Ezt egy politikus nem teheti meg. A Köztársasági Elnöknek, és a Miniszterelnöknek bizony fel kell lépnie az antiszemitizmus ellen, és biztositani minden kisebbséget, hogy -hiába akarják egyesk- ez mégegyszer nem történhet meg!
Az, hogy hányan haltak meg Auswitzban, vagy a második világháboruban, mindegy. Ha 1 embert is megöltek a származása, nemi hovatartozása miatt, az is több, mint a megengedhetõ! Én, csak sajnálni tudom azokat akik tagadják, vagy kisebbitik a holokausztot, mert nem értik a lényeget. Arról nem tehet a zsidó, hogy minek született, a Cigány sem, és a homokos sem. Meg kellene érteni, hogy minden ember, különbözik a többitõl, valamiben. Kiválaszthatunk ezen az alapon bárkit, csak azért, mert 43-as lába, kampós orra, szõke haja van. Tökmindegy.
Gyurcsány idõnként mond hülyeségeket, és tesz is. Orbán ugyanúgy. A kettõ közt a különbség annyi, hogy Gyurcsány nem csak a többi párttag hülyeségeiért kér elnézést, hanem a sajátjaiért is. (Az öszödi beszédért is elnézést kért! Csaak az ellenfelei ezt szeretik elfelejteni.) A koronában speciel igaza van, ez Köztársaság, nem Alkotmányos Monarchia, furcsa, hogy a korona a Parlamentben van, ettõl persze nem kelett volna kimondania... Leszögezem, nem vagyok Gyurcsányhivõ, sõt, most ott tartok, hogy 2010-ben nem szavazok, mert nincs kire, de azért lássuk a különbségeket.
Bocsi ha hosszú lett.
Dante.
http://www.freetvmaci.info/
Egy 26 éves pics*nak milyen komoly média tapasztalata lehet, hogy mint média szakértõt alkalmazzák bárhol is. Az a baj hogy nagyon sok helyen ekkora hozzáértéssel ülnek emberek.
Számomra ennek a hírnak az üzente az, hogy most már hivatalosan, a jogvédõk (onbudsman) állaspontja is az hogy nem mondhatsz semmit szabadon, ha az valakinek nem tetszik.
Tessék mondani nem ez volt az egyik alapköve a nácizmusnak, a kommunizmusnak és a többi totalitárius államberendezkedésnek?
Ez a kép egy burkolt nácizás ha jól tévedek, és ez nem tetszik egyeseknek.
És azzal vajon mi van, amikor Gyurcsány náciz nyíltan (rádió+tv), vagy hogy Tomcatet majd minden média folyamatosan lenácizza, rasszistázza, ... meg még ami mocskot ki lehet találni az megy (megérdemli vagy sem, más dolog, elvekrõl van szó).
Szóval hogy is van ez? Az egyiknek burkoltan sem szabad, a másik meg nyíltan is teheti ??? Egyenlõség? Hol?
Persze inkább élek abszurdisztánba mint buzisztánba mellesleg
Star Trek fan vagyok, tehát egy IDEALISTA. Viszont magyar is vagyok, tehát egy HARDCORE REALISTA.
A másságot meg lexarom, max lett (még)egy véleményem a kormányról, de ebbe még nem hal bele a nép...
Mindennel egyetértek, de legf?képp az utolsó mondattal.
Én csak 1valamit szögeznék le: ha szovjet munkatábor elõtt állna egy nem a kormánykoalíció holdudvarához tartozó személy, a kutyát sem érdekelné...
Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.
Az Sg.hu lassan egy búlvárlap színvonalát hozza.
Már írtam is nekik, hogy minek írni arról, hogy x hónapban milyen x tv nézettsége.
Semmi köze a tudományhoz.
Erre itt is meleg problémát felkaroló, az ellenzéket bíráló cikket ad ki.
Mint valamelyik hozzászólásban írva is volt az mno, hirtv és a lánchíd rádió is elnézést kért a történtekért.
Persze a lényeg a botrány, és az, hogy addig se arról van szó, hogy 2 nappal ezelõtt 30ft-al emelték a kenyér árát, és az életvitele az átlag állampolgárnak lassan a 0 alá fog esni.
IGEN ERRÕL BEZZEG NEM ÍR AZ SG.HU!!!
A BUZIK MEGSÉRTÉSÉRÕL IGEN!!!
EZEN ÉRDEMES ELGONDOLKOZNI!!!!!!
"Ha valami elromolhat,akkor az el is romlik" Gigabyte X58A-UD5 ,i7 950, Radeon 6970 ,3x4GB DDR3 2000mhz ami sajna már nincs: A1200 030/50 1,2GB winyó 14"Multisync
Ha a Holokauszt kamu lenne, akkor miért kellett Radnótinak abban a halálmenetben meghalnia?
Mellesleg az iskolában még 4 millió holokauszt áldozatról tanultunk, meg otthon a nagy II. világháborús (szovjet szemszögbõl megírt) könyvünkben is annyi van. Hogy lett ebbõl 6 millió?
Fizikakönyvem: http://valek.webs.com/ \"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e.\" /Petőfi Sándor/
Ez az! Fogadhassanak örökbe is gyereket, hogy legyen utánpótlás.
Azt is olvastam valamikor régen, hogy egy gén az ami a homoszekszualitási hajlamot meghatározza, de a gén megléte még nem azt jelenti, hogy valaki buzi is lesz, nagyon sok függ a környezeti behatásoktól, és a neveléstõl.
Most mi folyik minden csatornán? Éljenek a buzik, jaj igy szegények úgy szegények.
Szerintem bejelenteném a munkahelyemen hogy buzi vagyok, szembeköphetném a fõnökömet akkor sem merne kirúgni, mert egybõl szaladnék a médiához, hogy csak azért rúgott ki mert buzi vagyok.
Ezen gondolkodjatok el, és be fogjátok látni, hogy igazam van! Na ez a nem normális!!!!
A deviancia valamilyen társadalmi normának a be nem tartása. A normáktól és a szabályoktól való eltérésnek annyi típusa van, mint ahány társadalmi norma és érték létezik. A deviáns viselkedés megítélése ezáltal mindig igen relatív, az adott társadalom, kultúra stb. jellegétõl függ.
Az, hogy valaki meleg az szintén deviánsnak számít valamilyen szinten. Fõleg ha valaki ország világ elõtt felvállalja azt, és utána ne csodálkozzon, hogy kereszttûzbe kerül a médiában.
Egyébként nem tudom mit szólnál, ha egy pedofil meleg megrontaná a fiadat.
Igaz ez a másik véglet
"Ha valami elromolhat,akkor az el is romlik" Gigabyte X58A-UD5 ,i7 950, Radeon 6970 ,3x4GB DDR3 2000mhz ami sajna már nincs: A1200 030/50 1,2GB winyó 14"Multisync
1:Auschwitzban nem voltak milliós nagyság rendek, ott kb 300 ezer ember lelte halálát, persze ezt csak az tudja, aki nem csak Kohn bács: auschwitzban jártam, ezzel most jó sokat kaszáltam c. írását olvasta, és azért néha körbe néz a nagyvilágban is. Például, h mindenkit brötönbezártak, aki mûvet akart megjelentetni az auschwitzi gázbuborékról, meg arról, h az egész egy nagy holokamu. Valamit nagyon rejtegetni kell akkor ezek szerint.Meg mért kell büntetni a holokamu tagadókat?Kicsit sincs szaga a dolognak, de ugye meglehet magyarázni.Ha auschwitzban tényleg 6 millió kampós orrú hagyta volna ott a fogát, akkor ma alig lennének zsidók európában, dehogy elnézem élnek virulnak.
2: Gyurcsány beszél gyûlölet keltésrõl, meg ilyesmikrõl?Õ ebbenaz országban a legnagyobb gyûlölet keltõ.Nem tolerál semmit, ami nem úgy van, ahogy õ akarja, és ami/aki ellent mond neki.Érdekes, február 11-én a vár védõire akartak emberek megemlékezni, felszerettek volna vonulni az Andrássyn, de ha nem is ebbõl az alkalomból, de a jobbik is.Erre, h nem szabad mert a forgalom stb.Jönnek a rolytos seggûek, és egybõl nem izgat senkit sem a dugó, semmi, meglehet oldani, szabad.Ez így kedves gabika és ferike, ne haragudjatok de elég gyenge.Ha árpád sávos zászló van valaki kezében az egybõl fasiszta.Fasiszta, itt idõzzünk el.Fasizmus Olaszországban volt, semmilyen fajgyûlölet nincs az elvben csupán anti kommunizmus és nemzeti érzés.Sajnos kormány embereinknek a fröcsögésen kívül arra nem tellik, h utánna is nézzenek dolgoknak, h ne hülyeségeket bezséljenek, ez zsidó vonás.Erre vall az is, h az Árpád sávos zászlót a nyilassal össze keverni kb olyan, mint Bukarestet Budapesttel.Nem mindegy tanya a Bakonyban, vagy banya a takonyban.DE fasiszta terror veszély van.Én is láttam egyet, 70 éves néninek álcázta magát, meg is kellett 20-án a téren motozni meg fém detektorozni, hátha bomba van rajta.A marhák.De témához vissza.Nekem tetszett a kép, már csak azért is, persze azzal nincs baj, ha magyarok ellen gyülölködnek és a nemzeti oldal ellen. Azt szabad. Aszem én mennék is legyen példaképetek elton jani és nézzetek sok mónikát, szeressétek a saját nemetek ettõl lesztek kormánykedvencek😊
Bocsi, az összecsapott végéért, de munka van és sietni kellett😊
dolgozom, haggy44
A Lánchíd Rádió internetes honlapjára ma délelõtt egy olyan kép került fel, amely Szetey Gábort, a Miniszterelnöki Hivatal államtitkárát megengedhetetlen és sértõ módon ábrázolja. A képet a honlap szerkesztõi eltávolították. Veress Gabriella ügyeletes szerkesztõt és Pásztor Zoltánt, a lanchidradio.hu internetes oldal fõszerkesztõjét a munkáltató azonnali hatállyal, rendkívüli felmondással elbocsátotta. A Lánchíd Rádió tulajdonosai és vezetõi elítélik a történteket, elnézést kérnek Szetey Gábor államtitkártól és mindazoktól, akiket a szóban forgó kép megsértett.
Az mno.hu és a hirtv.hu honlapokra is azonnal felkerült a bocsánatkérés.
Mikor hallottatok ti olyat hogy a balliberális oldal bármiért is elnézést kért volna az emberektõl?
Kettõs állampolgárság melletti NEM kampány, Õszödi beszéd, vagy hogy a legutóbbi szent koronáról vallott miniszterelnöki nézetek és még sorolhatnám a legalább ennyire bántó kormányoldali akciókat!
Egyébként meg szánalom hogy az SG.hu is elkezdett politizálni.
PS3 ID: zozoquartz http://www.csekkold.hu - Blog\'n Portal
Mert fejlõdõ személyiségekre is hatást gyakorolnak: a kis 7-8-9 vées Pistike nem biztos, hogy helyesen tudja azt kezelni, hogy bácsik egymás farát túrják, és rózsaszin selyemben kelletik magukat Bibiliát szorongatva a mellükhöz. A buziknak nincs joguk torzítani a gyermekek lelkivilágát azzal, hogy a csapból is õk folynak!
Felõlem otthon úgy turják egymást, ahogy akarják, sose zavart.. Felõlem lehetnek meleg oldalak is a weben, akármi...
A gond itt azzal van, hogy piszkálják az embereket a saját pervezitásukkal.
2 drágaszáág, a HTC P3600 Trinity éés a Dell XPS 1530, természetesen DDR3-as Gf8600GT-vel :)
"Nincs mese, világosan rögzíthetjük, hogy a tiszta közélet megkívánja, hogy egy esetleges hatalomátvétel alkalmával a bolsevik patkányok mellett a fattyaikat is lámpavasra kell kötni! Mert hát, tegye szívére a kezét a kedves olvasó: hát lenne szíve családokat szétválasztani?"
Gondolom a Lánchíd rádió szerkesztõje is hasonló elveket vall, ha már ennyire megtetszett neki a kép...
Még az a szerencse, hogy nem vagyok homéroszi beállítottságú, eleve nem természetes a dolog... és a kissebség is tudja jól hogy kissebbségben van, nem volt helyes döntés bevallani a másságát...
Mellesleg kétlem, hogy azon okból/megfontolásból vállalta volna fel másságát, hogy ezzel egy magasztos hõsies célt szolgált volna... egy elhamarkodott kósza fellángolás lehetett csupán, egy kis lelki maszturbáció saját elnyomott indentitásának kielégítésére magával és "sorstársaival" szemben... igen igen felvállaltam itt vagyok meleg vagyok (gondolta most felnéznek majd rám) blablabla...
Tudhatta volna jól, hogy támadások fogják érni emiatt és gyanítom ez csak egy újabb eszköz miniszterelnökbácsi tarsolyában hogy aki lecsap erre a csalira azt vagy tönkretenni a médiában, vagy bepiszkítani, lefasisztázni...(a másik fél meg ekkora idióta hogy lecsap a "lehetõségre" és hát így használja ki... amatõrség...)
Egyetértek hogy durva volt ez a dolog... de tudják jól a kissebségek mit vállalnak ha egyszer õk vannak kissebbségben, és olykor gyûlölöm, hogy színte már gusztustalanúl erõszakosan és szemetszúróan hírdetik a maguk igazát, identitását, és bárkit leraszistázhatnak.
Sokszor valójában megfordul a dolog... szegény elnyomott zsidók, cigányok, melegek... napersze... lassan úgy érzem már több joguk van/lesz a kissebbségeknek mint nekem a saját hazámban...
Semmi bajom a melegekkel amíg "Underground" élnek... nem nyílvánítják ki úgy identitásukat, hogy az megbotránkoztasson amúgy "normális, természetes" beállítottságú embert...
Úgy gondolom, hogy ez az egész csak egy aprócska icuripicuri kis trükköcske a kormány részérõl ugyancsak... mert egyszerûen nem látok más logikus célért tett lépést, sem különösebb értelmet ennek a szívszaggató és könnyfakasztó vallomásnak...
Buzi tudomány mert egy gusztustalan állatfaj
Egyébként tényleg gusztustalan amitt a jobb oldal csinál
Nem a lényeg, hanem a fontos!
A fotosoppos topicból meg a jobb képek benne voltak a fókuszban az aktívban és több olvasott online/offline újságban.
Amúgy ezt a buzis képet se látta volna párezer embernél több, ha nem ezzel lett volna tele az összes adó hírmûsora meg a netes portálok. Így meg látta többmillió ember. Most jobb nekik?
Addig csinálhatsz/mondhatsz dolgokat szabadon, amíg azzal másokat nem sértesz/korlátozol vele. Tehát nem kotlátozod szabad akaratában/cselekvéseiben, persze törvényes keretek között (ha pl gyilkosságot akar elkövetni, azt nem hagyjuk, de nem gátoljuk a szabad életben). Mondani is lehet sok mindent, addig amíg azzal másokat nem sértesz meg. Persze más az, ha vki a normál véleményeket is sértõnek veszi, túlzásokba esik, de azért ha a te képedet raknák be egy koncentrációs tábor elé rózsaszín háromszöggel és kiraknák pl az sg fõoldalára, te sem örülnél. 😊
Az, hogy a neten mi van, és hogy egy rádió mit jelentet meg a honlapján, két külön dolog.
ezzel teljesen egyet értek veled. DE! Más ha egy photoshop topicban fent van pár kép, amelyet 1 napig lát 20 kocka aztán eltûnik a süllyesztõben. De az megint más, ha egy nagy látottságú oldal címoldalán van egy olyan kép, amely olyasmibõl csinál viccet, ahol több millióan haltak meg. Legalább is engem ezért zavar, fõleg Auswitz miatt, nem azét mert most éppen egy buzit figuráztak ki. Általában fölszarom, kit hogyan figuráznak ki, sõt, jókat szoktam röhögni rajta. De valahogy, azt sosem szeretem ha mások kárával/bajával, jelen esetben több millió ember halálával viccelõdnek.
Addig semmi bajom a melegekkel amíg engem békén hagynak. Továbbá tudtommal, a weboldal szerkesztõjéhez nem közeledett az államtitkár, ergo oka sem volt arra hogy ezt csinálja. Ergo, ok nélkül próbált megszégyeníteni valakit. Kivételesen ebben egyet értek Gyurcsánnyal, hogy ez kissé dúrva..
Magyarországon szabad vélemény nyilvánítás van, addig amíg az valakit nem sért. Itt eléggé sért..
Szerintem meg az az ocsmányság, hogy egy államtitkár bevallja, hogy buzi és ezért még meg is tapsolják. Mintha valami példakép lenne akit követni kell a gyerekeknek.
Gyurcsányról meg Orbánról sokkal durvább képek vannak a neten, itt az sg-n is többszáz a "rosszabbul photoshoppolunk" topicban. Érdekes, hogy ezekért nem szólt senki, de amikor egy buzit figuráznak ki rögtön indul a cirkusz.