395
  • Mike
    a homoszexualitás nem tanult attitűd
    nem lehet elkapni, ha genetekailag öröklődne, akkor ugye nem lennének buzik, gyereket meg az neveljen aki becülettel, szerettettel felneveli, nem tudom miért lenne rosszabb egy homokos házaspár egy alkesz munkanélküli szülőnél, aki veri a gyerekét mint a répát, vagy részegen megerőszakolja
    szal szűlő minden hulaldék ember lehet ma
  • Mike
    másrészről egy felnőtt azzal a felnőttel enyeleg akivel akar, és közöd nincs hozzá, nemhogy jogod lenne beleszólni
  • grizzly21
    en hibam, elnezest...nem scrolloztam elegge le, es kozbe mar jott nehany hsz..azt meg nem is gondoltam volna hogy bennhagyjak idaig..(kivancsi vagyok mikor jon a "megtorlas" mert jonni fog azt tuti) :)
  • Mike
    jelenleg nem éppen a kihalás fenyegeti az emberiséget
    inkább legyenek buzik, mind kasztrálják a fél lakosságot, bár esetedben utóbbit alkalmazhatnák rajtad
  • valaé valaé ná
    Nem jól látod a lényeget.
    Egy normális országban az emberek döntő többsége egyetértene abban, hogy ez a kép átlápett egy határt, ami a normális civilizált embert elválasztja a többitől.
    Az hogy ki mennyire utálja a kormányt, a zsidókat meg a buzikat, az ehhez képest másodlagos.
    Sok kisgyerek is írogat ide, ebben az esetben a szülőknek kéne (vagy kellett volna) megértetni a különbséget.
    A demokrácia nem egyenlő az anarchiával, bár ez Mo.-n már nem mindig látszik.
  • Cat #110
    én látom mindhármat, 98, 99, 100.
  • Inquisitor
    Utánannéztem. A képet egy blogból szedték ki, tehát még csak a szabad véleménynyilvánítás se jön képbe, mert még csak nem is saját alkotás volt. A kép eredeti készítője meg "vicesnek" tartotta eme művet. Vajon egy szögesdrótós marhavagont is viccesnek találna belülről?
  • homeless
    Az az undorító, hogy a heteroszexuálisokhoz hasonlítod a buzikat. Kihalna az emberiség ha csak buzik laknák a földet, ebbe gondolj bele. Nem azért van nő meg férfi, hogy két férfi egymással enyelegjen.
  • bvalek2
    Tudod most ciki helyzetben vannak. Balhézni akartak az ellenzék ellen, erre kiderült, hogy az SG-n fórumozók nagy része kormányellenes. Erre most ránéz a fórumra a megbízó, és mit lát? ;)

Erre gyorsan behívtak néhány kamu emberkét, hogy írjon néhány vérszegény hozzászólást a kormány mellett, és most ki kell kozmetikázni a fórumot, hol ők legyenek többségben...
  • bvalek2
    Hoppá... bocsi. Szapora lehet a család :)

Ettől függetlenül még mi is összeveszhetünk ;)
  • grizzly21
    na jolvan, a szolasszabadsag neveben kb 30 masodperc alatt toroltek mind3 hsz-emet :) olyan 20 mp-nel mar kicsit aggodtam is, hogy mit csinal a moderator..
  • rolika
    helló, szerintem te roliika-ra gondolsz :-)
  • valaé valaé ná
    Ezt a melegshowt az SZDSZ-es f.szok csináják, hátha valaki még nem utálja őket eléggé. Pedig de.
  • valaé valaé ná
    Szinte már hőstett volt a lemondás, főleg miután megkapta rá az utasítást a pártközpontból. Nem baj, majd csendben visszaszivárog mint Bagó vagy Goró úr, mert biztos vagyok benne, hogy ilyen lelkes és hűséges embert nem hagynak elkallódni.
    Az azért több mint elgondoltató, hogy kb. ugyanazok az emberek nem értik a felháborodást, akik az a hülye Cuslág gyereket már börtönbe zárták volna a hülye poénja miatt.
  • grizzly21
    mert amerika a sok hibaja ellenere tenyleg rendelkezik olyannal mint szabad velemenynyilvanitas
  • grizzly21
    es ha nem volt soha? az azt jelenti hogy mar ne is legyen ?:)
  • grizzly21
    na vajon mi ? az sg mindigis a kormany segget nyalta, ez azota sem valtozott.
    mirol beszelunk itt egyaltalan? ez a kibaszott gyurcsany keri hogy kerjen bocsanatot az elkoveto Magyarorszagtol ??? attol az orszagtol amit kb 1 eve kurvanak nevezett ? es komolyan ez itt a hir ? egy informatikai forumon ? eszemfaszom megall, komolyan mondom.

a botrany az, hogy az a szerencsetlen f@sz meg mindig a kormany elen van, akik pedig ezt a PS munkat csinaltak azok mar reg kileptek es lemondtak minden politikai szereplesuktol. ez a kulonbseg a jobb meg a baloldal kozott, a jobb beismeri a hibat, a bal mast se csinal mint hibazik (megis van kozel 3-4millio elmebeteg az orszagban aki ezekre szavaz...)
  • formatuq
    Raneztem a kepre es ez jutott az eszembe: "a kis buzi!"

(Ugy, hogy kolfoldon elek, nem is tudom ki ez a tag, azt sem hogy hivatalosan is homokdune, meg a haromszoget se vettem eszre, pedig en is voltam azon a helyen ahol o all, igaz turistakent.)

Ez egy poen akart lenni (lehet kicsit eros) de kar volt ennyire felfujni.

Valaki irta a meleg felfonulast is.... Es igaza is volt.
    Minek az, kermem szepen?
    Buzi akkor buzi, de nem legyen mar ra buszke. Az egy betegseg, beteg gen okozza, aki beteg annak segitseg kell, gyogyszer es gyogymod.

Ez mindenkinek a maganelete, en tiszteletbe is tartom, de ne reklamozzuk mar ennyire, hazassag, gyerek orokbefogadasa stb.

Nem hiszem el, hogy ha ket buzi osszehazasodik, orokbefogadnak egy gyereket hogy az a gyerek egeszsegesen nol majd fel, nem lesz lelkileg serult. Mit mond az iskolaban, nekem ket apukam van?! Nem mondom hogy uldozni kell oket, vagy megkulonboztetni oket nyilvanosan, de ekkora szabadsagot sem kene adni, szerintem.

Csinaljak diszkreten, es kesz.
  • Szemi90
    Úgy látom ez a Veress Gabriella minden tisztségéről lemondott és minden politikai szervezetből kilépett.
    Még jó, hogy maradt Magyarországon olyan politikus, aki tudja mit kell tennie, ha botrányba keveredik. Minden elismerésem.
  • bandypappa
    "Egyik párt sem jobb a másiknál és egyik politikus sem"

Ezt azért te se gondoltad komolyan. Nincs olyan hogy tökéletes párt, mert nem létezik tökéletes társadalom sem. Azt kell választani, amelyik a kisebbik rossz. Sokan nem tudták felmérni, hogy ez a fidesz, igen a fidesz, amelyik jobban irányitaná az országot, mint az emeszpé, de nem mondom, hogy ott mindenki tökéletes, de az biztos hogy nem szopnánk annyit mint most. Köszönöm az emeszpére szavazóknak a jó döntésüket! még mindig hisznek a pártban elvtársak? A választások elött meg is mondta a Varga Misi hogy szarban az ország, de nem vették komolyan. Én igen. A fideszben szakemberek dolgoztak, most meg itt apámfia rendszer van.

Azt mondod egyik politikus sem jobb a másiknál. hát egyik ember lehet-e jobb a másiknál? IGEN. Tán a politikus nem ember? Tényleg vannak undoritó férgek köztük, de azért ne vegyük öket egy kalap alá. Van aki dolgozik is minisztersége alatt, bár mostanában inkább romboló munka folyik.
  • mogyi925
    Nem olvastam el, hol tart a vita, de mivel a héten ez már a második politikai téma egy olyan magazinban, ahol szvsz kevés keresnivalója van a napi politikának (a szerzői és egyéb, nettel kapcsolatos jogi csatározást kivéve), ezért azt javaslom, pillantsatok vissza a Magyar Gárdás témába, #78 után érdekes irányt vett a téma.
  • megalex
    Undorító és ocsmány néhány hozzászólás; az, hogy "buzinak," és "köcsögnek" neveztek valaki, már maga botránykő a szememben; angolul létezik egy szitokszó a heteroszexuálisokra is, "breeder", magyarul kb. "leellő"-nek lehetne fordítani, de minek gyalázkodni?
    Az, hogy nyíltan vállalja a szexuális preferenciáit, az normális kellene, hogy legyen. Amikor kitesszük a kedvesünk/feleségünk fényképét az irodánkban az íróasztalunkra, jeggyűrűt hordunk, a gyermekeink fénykéeit mutogatjuk, az nem "a heteroszexualitásunk nyílt mutogatása?" Ha magánügy a szexuális orientáció, akkor legyen az a heteroszexualitás is.
    Elárulom, a homoszexuális példák, és az előjövés semmilyen káros következménnyel nincs a gyerekekre, attól nem lesznek melegek gyermekeink, mivel a homoszexualitást a gének okozzák. Nekünk is vannak meleg barátaink, és gyerekeink kicsi koruktól kezdve látják, hogy van az úgy, hogy két bácsi megcsókolja egymást, mert szeretik egymást, úgy, mint az apu és az anyu. HA ezt látják, attól csak kevesebb előítélettel fognak viseltetni mások iránt. A buzizás/köcsögözés, zsidózás, cigányozás, sajnos "természetessé" vált kis hazánkban, az én szótáramban nem. A melegek azért parádéznak az utcán egy évben egyszer, mert az év 364 bnapján a heteroszexuálisok "parádéznak" az élet minden területén.
  • bvalek2
    Szeretem a másfajta topikokat, ilyenkor egy csomó fórumtársról kiderül, hogy ugyanúgy gondolkozunk, pedig másik cikknél széttépnénk egymást, mint pl. rolikával most olyan jó egyetérteni :)

Öröm látni, hogy egy ilyen kamubalhéval nem lehet itt senkit megetetni. Kivéve egyeseket, de ők beleférnek a "senki" kategóriába...
  • sonicXX
    Te biztos tudsz valamit :)

Csak attól a helyzet még változatlan.
  • Inquisitor
    Én demokratikusan és pártsemlegesen szarul éltem gengszterváltás elött és után is, összes kormány alatt. :)
  • sonicXX
    "de most van mi elterelje a figyelmet"

Biztos bolsevik propaganda! Monnyonleapropaganda! Blablabla...

Az ország olyan mint egy köz-WC, a Parlament pedig a bódé amiben van: Aki a bódéba egyszer már bement, az fix hogy bele is trottyantott. És pont ettől klozetszagú minden politikus.
  • Inquisitor
    "A szovjet hatalom elnyomó hatalom volt, amely az olyan dolgokat, mint a sajtószabadság és a demokrácia eltörölte."

Ööö, nagyrészt jogos, de mikor is volt elötte demokrácia meg szólásszabadság ebben az országban? Nyilaskeresztesek alatt? Horthy kormányzása (mint ha kormányzott volna, lol) alatt? Monarchia alatt?
  • cousin333
    "Te komolyan azt gondolod, hogy azért volt élhetőbb az ország a viktorcsákó uralma alatt, mert azt kitermelte magának a gazdaság?! Lósz@rt! Hitelhegyekből éltünk jobban, abból!"

Ám legyen. Most meg hitelhegyekből élünk szarabbul. :) Így már sokkal jobb! A GDP is növekszik, mint a rakéta, Orbánéknál ehhez képest sehol sem voltunk... Persze, ahogy te elképzeled.
  • sonicXX
    Mit hasonlítasz össze, ember?!

Legyen kicsiben egy példa. Béla és Jóska két családapa ugyanannyi jövedelemmel. Béla felvesz 30 millió Ft-ot hitelbe, és családjával egy 90 m2-es újépítésűbe költözik, illetve vesz egy BMV-t, eladja a skodáját. Jóska megtartja a suzukiját, marad a családjával a 60 m2-es panelban, és havonta lekötött számlára félretesz 10-20ezer forintot a gyerekei javára.
    Kívülálló látja, hogy Béla milyen remek, jólkereső ember, Jóska meg egy lepukkant panellakó. Hosszútávon kinek a családja fog kevesebb gonddal küszködni?

Te komolyan azt gondolod, hogy azért volt élhetőbb az ország a viktorcsákó uralma alatt, mert azt kitermelte magának a gazdaság?! Lósz@rt! Hitelhegyekből éltünk jobban, abból!

Egyik párt sem jobb a másiknál és egyik politikus sem. Aki ennek az ellenkezőjét feltételezi, az a pártpropaganda szellemi áldozata, vagy szimplán túl naív, esetleg egyszerűen ostoba és nem lát a szemétől.

Ébresztő! Ez hungarisztán 2007-ben! Ki a f@szt érdekel, melyik szutykos kormány alatt volt jobb?! Most ez a kormány van, és ennek az uralma alatt kell megetetnie az embernek a gyerekeit és saját magát! Hol érdekel engem, hogy melyik kormány hazudta tele jobban az emberek fejét azzal, hogy az ő kormányzásuk alatt jobb lesz/volt az ország embereinek?! SEHOL!!!
  • cousin333
    Pár gondolat, a hozzászólásokat nem volt időm elolvasni.

- Örülök, hogy Gyurcsány Ferenc összecsődítette a bandáját, ha már így együtt vannak, elkezdhetnének dolgozni is...

- ez egy politikai hír, ergo semmi keresnivalója ezen a honlapon, mégha megpróbáljátok is "internetes fotomontázs" okán idekeverni

- én a képet nem láttam sehol (mert már levették), de a hallottak alapján valóban sértő. Az SG viszont van oly szíves, és kiteszi szép nagyban (meg kicsiben is). Ezért nem fogják a tisztelt szerkesztők megütni a bokájukat?
  • rolika
    btw nemtom mit keres ez a sg-n... mert fotosopolták?

az is röhejes, hogy minden tudósításban lehozzák a szeteyt a lager előtt. így most legalább mindenki látja, még én is, aki nem is szokta nézegetni a lánchíd rádió honlapját :-)
  • Randal
    Atisz: Te hányszor hallottál már olyanról, hogy egy belső megbeszélésről kiszivárog egy anyag??? Talán lehetett direkt is.
  • bandypappa
    Furcsa hogy a gyurcsany pampog az erkölcsökröl, amikor egy utolsó .......
    Be fog szarni az egészségügy összel. Ez a legnagyobb probléma az országban, de most van mi elterelje a figyelmet. Tönkre fognak menni a kórházak. Ezt a Mikola pista is elmondta, aki azért elismert szaktekintély a világon, nem holmi kukából kiszedett szabaddemokrata senkik, akik megcsinálják a szart, és eltüznek. Annyira el vannak adósodva a kórházak, hogy nem fogják kihuzni az összel. Már nincs kit elbocsájtani. A beszállitók, meg nem szállitanak, mert tudják, hogy enm fogják kifizetni a korházak.

Én azt mondom hogy eljön az az idö, amikor becsületes józanparasztok irányitják az országot, és akkor számon kell kérni, amit müveltek velünk.
  • rolika
    na a kisz-tabló megint összeállt
    most hirtelen nem tudom, melyik a nagyobb szégyen, a montázs, vagy a fenti kép...
  • nono84
    Elég buzis dolog :D
  • Atisz #79
    Ne mosdasd a Gyurcsányit légyszíves.

Ha a nagy nyilvánosság előtt hangzik el az őszödi beszéde (és nem ilyen alpári stílusban) akkor egyet lehetne érteni vele. De ő sunyin, a pártja körében, egy végighazudott kampány után kotyogta ezt ki, rádadásul úgy hogy az Orbán kormányt is alaposan besározta (össze lehet hasonlítani a 2 kormány alatt hogy állt az ország)...

Ami rasszistázás, fasisztázás most megy, az megint csak arra jó hogy elterelje a figyelmet az ország valódi problémáiról (állami vagyon utolsó darabjainak "leprivatizálása", egészségügy szétverése, nyugdíjcsökkentés, stb.)
  • pitiless
    Auschwitzra visszatérve: Franciszek Piper,aki az auschwitzi múzeum goréja 1.1millió zsidót öltek meg ott, a faszi elég expert a témában úgyhogy szerintem egyelőre ez az adat megközelítheti a valóságot. Vannak zsidó történészek is akik sokkal kevesebbre becsülik az adatot(nevekre sajnos nem emlékszem). Az 1ik pl vmi ilyesmit mondott, hogy többen haltak meg skarlátban meg különböző járványokban auschwitzben mint gázkamra által. Ezen lehet vitatkozni.

A buzi témához meg csak annyit, hogy hagyni kell őket. Ezek a gay pride felvonulások is csak addig lesznek amíg bassza az emberek szemét. Utána értelmét veszi, lesz belőlük 1 egyszerű parti s kész. Az idei felvonuláson azok a vénasszonyok akik üvöltözték hogy mocskos buzik, futkároztak mint 1 mérgezett egér, na azok sokkal ocsmányabbak voltak. Szívesen pofánbasztam volna őket...
  • bvalek2
    Ez tökéletesen leírja "szeretett" miniszterelnökünk és kormányunk lényegét
  • Georgie1224
    Mellékelve beillesztem a miniszterelnöki eskü szövegét:

Melléklet az 1997. évi LXXIX. törvényhez

Az eskü szövege a következő:
    "Én ........................... esküszöm, hogy hazámhoz, a Magyar Köztársasághoz, annak népéhez hű leszek; az Alkotmányt és az alkotmányos jogszabályokat megtartom; az állami és szolgálati titkot megőrzöm; megbízatásomhoz híven, lelkiismeretesen járok el, és minden igyekezetemmel azon leszek, hogy a Magyar Köztársaság fejlődését előmozdítsam.
    (Az eskütevő meggyőződése szerint:)
    Isten engem úgy segéljen!"

Ha valaki minden az ellenzék részéről demokratikus megmozdulást rasszista, antiszemita és fasiszta megnyílvánulásnak látja, az az esküt semmibe véve kormányoz, így a kormány is mint legitimitását vesztett kormány hiteltelen és erkölcsileg nem kívánatos.
  • kisgabo
    és? a gárdában nincs hiearchia? nincs góré aki fütyül? jóhogynem az összes iq bajnok elkezd nyilatkozgatni..