395
-
vjanika #155 Ó istenem... (nem vagyok vallásos)
Mikor jön el már megint az idő, amikor nem jobboldali magyarok és baloldali magyarok lakják ezt az országot, hanem megint csak simán magyarok....
:-) -
bvalek2 #154 Kedves vagy, hogy most már a zsidókat békén hagyod. Rádszóltak a központból? -
#153 zsidó/kkeresztény kultúrkör nem zsidózás, hanem tény
ebben élünk itt európában
nem is a sintóban -
bvalek2 #152 Szerintem pedig te vagy fasiszta. A hozzáállásod mások véleményéhez erősen fasisztoid. És ezt jobboldaliként állítom. Na ezt add össze...
(bocs vjanika, de nem hagyhattam ki, muszáj nevén nevezni a kacsát) -
#151 lehet erre is hivatkozni, de a véleményemet nem saját ujjamból szoptam, thaát nem vagyok egyedül evvel a nézetemmel, sőt azt mondaám, az ember a nézeteid mindig külső forrásból szerzi be, vagy úgy gondolja, hogy xy tudósnak kutatónak igaza van, vagy azt hogy nem
én nem végeztem szexuálpszichológiai kutatásokat, tehát mások megállapításaira kell hagyatkoznom
én nem tekintem betegnek a homoszeuálisokat, se férfiakat se a nőket
mert ugye a nőket se felejtsük ki (pedig szoktuk, a buzi mindig férfi, a nőkkel szemben toleránsabb a kresztény kultúkör) -
vjanika #150 Ott a pont! -
vjanika #149 ööö, ez azért nem kellett volna
GYEREKEK! Ne Nácizzunk meg Kommunistázzuk!
Nincs ebben az országban már elég megosztottság?
Nem lehetne inkább pár fokkal nyugodtabban és kevésbé felzaklatva megbeszélni a dolgot. Értelmes emberek módjára viselkedjünk már, ha lehet. Persze ez csak az én észrevételem :-) -
#148 de ugyanakkor igazad van, ne álljon ki egy politkus: én maszturbálok
mert leszarom
nem szért van ott -
#147 ha akkora bűnnek tekintené azt, mint most a homoszeualistást a társadalom, akkor igen, biztos lenne olyan aki kiállna, mert van bátorsága hozzá
-
vjanika #146 Hát nekem ezt ugyan nem tanították. Én belülről azt érzem, hogy ha két férfi egymással sexel, az nem normális.
megalex #93 üzenetével egyetértettél ő pedig ezt írta:"homoszexualitást a gének okozzák" Ezek szerint akkor mégis csak betegség?
Félreértessz én nem azért bántom őket, mert "betegek" vagy azért mert mások mint az "átlag", hanem azért mert nagydobra verik! Minek ezt? -
#145 hát ha nekem a 133-ból ez jött le, akkor csak szánni tudlak, bocs a személyeskedésért -
#144 Az a baj, hogy a jobbosok, hazaárulóznak, komcsiznak mindenkit, aki nem velük ért eggyet. Bal oldalról ERRE A HOZZÁLÁSRA fasisztáznak, páran. És megsértődnek rajta, mikor azt meri pár ember mondani erre a képre, hogy undoritó, a Magyar Gárdára pedig azt, hogy félkatonai szervezet.
Pár embernek le kellene ülnie egy kicsit és rendet kellene raknia a fejében. -
#143 előbb irta, hogy jaj mi lesz 30 forinttal drágul a kenyér, ez kéne az sg-re, nem ez a buzi
akkor miért beszélsz általánosságban ha konkrétumról van szó?
ha meg enm szegény (és nem az) akkor miért azt várja hogy mások seígtsenek a szegényeken, ő meg addig kényelmesen hátradőljön
könnyü ugatni, hogy tegyetek valamit, aztán ő meg továbbra sem csinál semmit
én sem csinálok semmit, de nem is álszenteskedem, meg kezemet sem tördelem a szegényekért
leszarom hogy mennyivel drágább a kenyér, max az zavar, ha mindeki egyszerre emel, mert az árkartell -
bvalek2 #142 Igazad van, tévedtem, szélsőjobboldali vagy. #133-as megnyilvánulásoddal elárultad magad. De ne aggódj, mi valóban toleránsak vagyunk. Menetelj csak szépen az SA legények módjára, csókolózz a bajtársaiddal, amikor jól esik. Csak minket hagyjatok ki belőle.... -
#141 mikor, hol?
miért vagyok én baloldali? mire alapozod ezt? -
#140 :))) -
#139 grizzli drága, tegyük már helyi értékre a dolgokat
mitől lennék kommunista, modd már el
állambuzi nem vagyok, nem osztottam szét a javaim, nem mondogatom, hogy minden ember egyenlő
áruld már el mitől vagyok én kommunista?
az "sg nyalja a kormány seggét" kijelentésed szerinted nem céltalan? -
#138 Bocs, nem az a gáz hogy, hogy jön ki a szüleivel, meg a többi homokossal, hanem hogy hogy jön ki a társadalom 90%-ával!!! Hány extra konfliktus fogja megterhelni emiatt a gyerekkorát, mert hogy a "szülei" másképp szeretők???
Ez viszont már igen is számít!
Nem hiszem hogy a homokosok általában pszichológusok is, és az átlagnál jobban tudják kezelni a gyermek sokkal súlyosabb konfliktusait a környezetükkel. -
bvalek2 #137 Elfelejtetted a véleményed elé írni, hogy "szerintem". Egyébként pedig mindenki magából indul ki. A saját aberrációdat ne vetítsd ki másokra légyszíves....
Jól látom, hogy te zsidózol, meg keresztényeket szidsz egy mondatban? Hogy vagy képes egyszerre elfogadni a homokosokat, és antiszemitának lenni? Homokozni szabad, zsinagógába járni nem?
Tudtad, hogy az SA tagjainak jelentős része homoszexuális volt? Történelme van ám a hozzád hasonló náci buziknak. -
#136 betegség az ami terjed, vmilyen virus, baktérium okozza, esetleg egy hibás gén
a homoszexualitás ellenben nem hiba, abszolút természetes dolog
max egyéni szoc illetve izlés kérdése
te sem ösztönösen nem fogadod el mások homoszexualítását, hanem tanult magatartás -
#135 persze hogy ezt csinalnad mert kommunista vagy.
A kommunista egyebkent a legundoritobb, es legonzobb allatfaj a vilagon,
ha valaki az en oldalamat szidna akkor baromira nem torolnem, hanem megprobalnek javitani a hibakon amit emlit (persze ha ertelmesen megfogalmazza hogy mi a baja, a celtalan mocskolodas az mas dolog de itt nincs is arrol szo). a kormany is ezt csinalja, ha valaki pofazik annak kuss. -
vjanika #134 Igen a maszturbálás is lehet egy bizonyos színt fölött már betegség, de kérdezem én, te már hallottál arról, hogy valaki kiállt a nagyközönség elé és azt mondta "Igen kérem, én bizony maszturbálok!" Ez is mindenkinek a magán ügye, és nem tartozik a nyilvánosságra. -
#133 egyetértek
homokos szülők gyereke nem lesz attól homoks, mert homokosk nevelik fel, max toleránsabb
egyébként sincs a legtöbb embernél a szexuális orientáció fixálva, ha valaki ma buzi, holnap lehet hetero, és fordítva
helyén kéne kezelni a dolgokat, de ilyen zsidó/keresztény múlttal ez nehezen fog menni
nem olyan régan még tombolt európában a puritanizmus, ahol mindenféle szex tevékenység bűn volt -
nobses #132 csak él a jogaival. oda ír, ahova akar, azt ír, amit akar, bizonyos keretek között. már ne haragudj, attól hogy valaki nem éhezik, még szerintem igenis bszhatja a csőrét hogy a pénzt amiért megdolgozik, egy jókora részét, és egyre nagyobb részét kell odaadnia másnak egy nagy lófszért! és bocs a hangvételért, de a tiéd se volt kutya, bár nem nekem írtál.
egyébként senkik sem "sírtak" hogy éhen fognak halni, de hogy az embereket egyre jobban kifosztják, és mi egyéb, engem személy szerint felháborít. -
vjanika #131 Akkor Dr. Mike kérlek fejtsd ki mitől lessz valaki homoszekszuális? Ezek szerint te tudod, hogy ez nem betegség, akkor mi? Pillanatnyi téves tudatállapot? -
bvalek2 #130 Te is éppen elég otrombaságot írtál le pillanatok alatt, látszik hogy mennyire kultúrált a baloldali... -
#129 naja, nekem két kézzel se megy -
bvalek2 #128 Ugye milyen nehéz fél kézzel helyesen írni? -
#127 van ahol halállal büntetik a maszturbálást
100 éve, simán azt mondta az orvos gerincsorvadásod lesz tőle
régen a mazsturbálsát is kezelték, soxor nem is túl barátságosan -
#126 reklámozástól nem leszel homokos
istenem, akkora sötétség van az emberek fejében
ez nem egy vírus, ti szerencsétlenek -
#125 hülye
mitől lenne ahomoszeualitás betegség?
mert neked nem tetszik?
miért ne lehetne valaki büszke arra hogy homokos
legalább akkora dolog ez mint büszke vagy arra hogy magyar vagy
ugye milyen érdekes?
egyébként szerintem nem kell erre büszkének lenni, ugyanúgy ahogy nem büszke arra az ember, ha mondjuk kék a szeme, de ha valaki erre akarja verni magát hát tegye, más meg arra veri magát hogy milyen konfigja van, mégsem mondom rá hogy beteg -
vjanika #124 Mélységesen egyetértek veled.
A mai világban már az lesz a szélsőséges, aki normális? Ráadásul minek ezt reklámozni? Ha valaki meleg, hát legyen, szíve joga, de ne REKLÁMOZZA (Coming out) azt, hogy mentálisan beteg!
Vagy ha meg reklámozza magát, akkor meg NE CSODÁLKOZZON hogy ez más normális mentalitással rendelkező embereket meg zavar és így reagálják le! Vannak országok a földön, ahol a mai napig halállal büntetik a homoszexualitást. Tehát örűljenek, hogy nálunk csendben meghúzódva élhetnek...
-
#123 jaja, a fő mszp-s provokátor pedig W. Maris -
#122 nem ok nélkül nincs polforum az sg-n
nem is lesz soha, már látom
ha a pc-s weboldalaom valaki az oldalamt szidná, másnapra már nem lenne acc-ja -
eszkaresz #121 Valahogy azt érzem, ami történik mostanság, megint olyan frappánsan klappol... folyamatosan lehet reagálni kormánynak, antiszemita meg nacionalista kérdésekben. Elítélem mindegyiket magam is, de ez a helyzet nem furcsa?
Nem is tudom!
Karesz
http://kareszka.extra.hu -
#120 tudjuk
meg a haláltáborok munkatáborok voltak, ahol az embereket a derék németek azért nem tudták ellátni, mert szerinte a szövetségesek szétbombázták a vasútvonalakat
szegény németek senkit sem akartak megölni -
#119 minőségre olyan is -
#118 te átlagnak érzed magad, vagy átlag felettinek? te személyszerint mit tettél a lecsúszokért? osztottál már valaha ételt?
vagy a te életszinvonalad tart a 0 felé?
akkor hogy a faszomba internetezel?
imádom, amikor azok nyavalyognak, akik életükben nem éheztek, de sírnak, hogy jaja 30 forinttal drágább a klenyér, éhen fogok halni
kurvára nem fogsz éhenhalni, b+
csak szeretsz rinyálni, meg magadat sajnáltatni
meg pattogni
mi közöd neked ahhoz hogy az sg miről ír
nem tetszik elhúzhatsz inenen a búsba
elég nagy a web -
#117 normális országben az abban lakó embereknek volt gyerekszobájuk, és nevelték őket a szüleik, és nem követnek el otrombaságot, mégha utálnak is valakit, azért mert nem veszik be a gyomruk -
bvalek2 #116 Szerinted az a normális ország, ahol úgy vélekednek az emberek, mint te.
Szerinted az a demokrácia, ahol a te véleményed van többségben.
Szerintem az nem normális ország, ahol ilyesmi mögé bújik egy kormány a valódi problémákkal szembenézés helyett (amiket ő okozott).
Szerintem az nem demokrácia, ahol anarchistáknak bélyegzik a kormányt bírálókat.
Egy normális országban ezek repülnének, az ellenzék kormányt alakítana, és helyrehozná a károkat.
Egy valódi, felvilágosult demokráciában ezeket meg sem választották volna...