Botrány egy internetes fotómontázs miatt

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

mogyi925
Nem olvastam el, hol tart a vita, de mivel a héten ez már a második politikai téma egy olyan magazinban, ahol szvsz kevés keresnivalója van a napi politikának (a szerzõi és egyéb, nettel kapcsolatos jogi csatározást kivéve), ezért azt javaslom, pillantsatok vissza a Magyar Gárdás témába, #78 után érdekes irányt vett a téma.

Van egy kék tó a fák alatt, Ha belet eszem, lehűti a lábamat.

Undorító és ocsmány néhány hozzászólás; az, hogy "buzinak," és "köcsögnek" neveztek valaki, már maga botránykõ a szememben; angolul létezik egy szitokszó a heteroszexuálisokra is, "breeder", magyarul kb. "leellõ"-nek lehetne fordítani, de minek gyalázkodni?
Az, hogy nyíltan vállalja a szexuális preferenciáit, az normális kellene, hogy legyen. Amikor kitesszük a kedvesünk/feleségünk fényképét az irodánkban az íróasztalunkra, jeggyûrût hordunk, a gyermekeink fénykéeit mutogatjuk, az nem "a heteroszexualitásunk nyílt mutogatása?" Ha magánügy a szexuális orientáció, akkor legyen az a heteroszexualitás is.
Elárulom, a homoszexuális példák, és az elõjövés semmilyen káros következménnyel nincs a gyerekekre, attól nem lesznek melegek gyermekeink, mivel a homoszexualitást a gének okozzák. Nekünk is vannak meleg barátaink, és gyerekeink kicsi koruktól kezdve látják, hogy van az úgy, hogy két bácsi megcsókolja egymást, mert szeretik egymást, úgy, mint az apu és az anyu. HA ezt látják, attól csak kevesebb elõítélettel fognak viseltetni mások iránt. A buzizás/köcsögözés, zsidózás, cigányozás, sajnos "természetessé" vált kis hazánkban, az én szótáramban nem. A melegek azért parádéznak az utcán egy évben egyszer, mert az év 364 bnapján a heteroszexuálisok "parádéznak" az élet minden területén.
Szeretem a másfajta topikokat, ilyenkor egy csomó fórumtársról kiderül, hogy ugyanúgy gondolkozunk, pedig másik cikknél széttépnénk egymást, mint pl. rolikával most olyan jó egyetérteni 😊

Öröm látni, hogy egy ilyen kamubalhéval nem lehet itt senkit megetetni. Kivéve egyeseket, de õk beleférnek a "senki" kategóriába...

Fizikakönyvem: http://valek.webs.com/ \"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e.\" /Petőfi Sándor/

Te biztos tudsz valamit 😊

Csak attól a helyzet még változatlan.
Én demokratikusan és pártsemlegesen szarul éltem gengszterváltás elött és után is, összes kormány alatt. 😊

"de most van mi elterelje a figyelmet"

Biztos bolsevik propaganda! Monnyonleapropaganda! Blablabla...

Az ország olyan mint egy köz-WC, a Parlament pedig a bódé amiben van: Aki a bódéba egyszer már bement, az fix hogy bele is trottyantott. És pont ettõl klozetszagú minden politikus.
"A szovjet hatalom elnyomó hatalom volt, amely az olyan dolgokat, mint a sajtószabadság és a demokrácia eltörölte."

Ööö, nagyrészt jogos, de mikor is volt elötte demokrácia meg szólásszabadság ebben az országban? Nyilaskeresztesek alatt? Horthy kormányzása (mint ha kormányzott volna, lol) alatt? Monarchia alatt?

"Te komolyan azt gondolod, hogy azért volt élhetõbb az ország a viktorcsákó uralma alatt, mert azt kitermelte magának a gazdaság?! Lósz@rt! Hitelhegyekbõl éltünk jobban, abból!"

Ám legyen. Most meg hitelhegyekbõl élünk szarabbul. 😊 Így már sokkal jobb! A GDP is növekszik, mint a rakéta, Orbánéknál ehhez képest sehol sem voltunk... Persze, ahogy te elképzeled.

Mit hasonlítasz össze, ember?!

Legyen kicsiben egy példa. Béla és Jóska két családapa ugyanannyi jövedelemmel. Béla felvesz 30 millió Ft-ot hitelbe, és családjával egy 90 m2-es újépítésûbe költözik, illetve vesz egy BMV-t, eladja a skodáját. Jóska megtartja a suzukiját, marad a családjával a 60 m2-es panelban, és havonta lekötött számlára félretesz 10-20ezer forintot a gyerekei javára.
Kívülálló látja, hogy Béla milyen remek, jólkeresõ ember, Jóska meg egy lepukkant panellakó. Hosszútávon kinek a családja fog kevesebb gonddal küszködni?

Te komolyan azt gondolod, hogy azért volt élhetõbb az ország a viktorcsákó uralma alatt, mert azt kitermelte magának a gazdaság?! Lósz@rt! Hitelhegyekbõl éltünk jobban, abból!

Egyik párt sem jobb a másiknál és egyik politikus sem. Aki ennek az ellenkezõjét feltételezi, az a pártpropaganda szellemi áldozata, vagy szimplán túl naív, esetleg egyszerûen ostoba és nem lát a szemétõl.

Ébresztõ! Ez hungarisztán 2007-ben! Ki a f@szt érdekel, melyik szutykos kormány alatt volt jobb?! Most ez a kormány van, és ennek az uralma alatt kell megetetnie az embernek a gyerekeit és saját magát! Hol érdekel engem, hogy melyik kormány hazudta tele jobban az emberek fejét azzal, hogy az õ kormányzásuk alatt jobb lesz/volt az ország embereinek?! SEHOL!!!
Pár gondolat, a hozzászólásokat nem volt idõm elolvasni.

- Örülök, hogy Gyurcsány Ferenc összecsõdítette a bandáját, ha már így együtt vannak, elkezdhetnének dolgozni is...

- ez egy politikai hír, ergo semmi keresnivalója ezen a honlapon, mégha megpróbáljátok is "internetes fotomontázs" okán idekeverni

- én a képet nem láttam sehol (mert már levették), de a hallottak alapján valóban sértõ. Az SG viszont van oly szíves, és kiteszi szép nagyban (meg kicsiben is). Ezért nem fogják a tisztelt szerkesztõk megütni a bokájukat?

btw nemtom mit keres ez a sg-n... mert fotosopolták?

az is röhejes, hogy minden tudósításban lehozzák a szeteyt a lager elõtt. így most legalább mindenki látja, még én is, aki nem is szokta nézegetni a lánchíd rádió honlapját :-)

Randal
Atisz: Te hányszor hallottál már olyanról, hogy egy belsõ megbeszélésrõl kiszivárog egy anyag??? Talán lehetett direkt is.

Furcsa hogy a gyurcsany pampog az erkölcsökröl, amikor egy utolsó .......
Be fog szarni az egészségügy összel. Ez a legnagyobb probléma az országban, de most van mi elterelje a figyelmet. Tönkre fognak menni a kórházak. Ezt a Mikola pista is elmondta, aki azért elismert szaktekintély a világon, nem holmi kukából kiszedett szabaddemokrata senkik, akik megcsinálják a szart, és eltüznek. Annyira el vannak adósodva a kórházak, hogy nem fogják kihuzni az összel. Már nincs kit elbocsájtani. A beszállitók, meg nem szállitanak, mert tudják, hogy enm fogják kifizetni a korházak.

Én azt mondom hogy eljön az az idö, amikor becsületes józanparasztok irányitják az országot, és akkor számon kell kérni, amit müveltek velünk.

A buta embert gondolatai irányítják, a bölcs irányítja gondolatait.

na a kisz-tabló megint összeállt
most hirtelen nem tudom, melyik a nagyobb szégyen, a montázs, vagy a fenti kép...

nono84
Elég buzis dolog 😄

Hajrá Vidi! Hajrá Volán! Forza Juve![una volta per sempre] Vamos vamos Argentina!

Atisz
Ne mosdasd a Gyurcsányit légyszíves.

Ha a nagy nyilvánosság elõtt hangzik el az õszödi beszéde (és nem ilyen alpári stílusban) akkor egyet lehetne érteni vele. De õ sunyin, a pártja körében, egy végighazudott kampány után kotyogta ezt ki, rádadásul úgy hogy az Orbán kormányt is alaposan besározta (össze lehet hasonlítani a 2 kormány alatt hogy állt az ország)...

Ami rasszistázás, fasisztázás most megy, az megint csak arra jó hogy elterelje a figyelmet az ország valódi problémáiról (állami vagyon utolsó darabjainak "leprivatizálása", egészségügy szétverése, nyugdíjcsökkentés, stb.)

Bethesda bojkott, amíg a Magyarországon (is) forgalmazott teljes árú Dishonored RHCP/RU verziót el nem ismerik GLOBAL-nak. Írjunk nekik minél többen.

Auschwitzra visszatérve: Franciszek Piper,aki az auschwitzi múzeum goréja 1.1millió zsidót öltek meg ott, a faszi elég expert a témában úgyhogy szerintem egyelõre ez az adat megközelítheti a valóságot. Vannak zsidó történészek is akik sokkal kevesebbre becsülik az adatot(nevekre sajnos nem emlékszem). Az 1ik pl vmi ilyesmit mondott, hogy többen haltak meg skarlátban meg különbözõ járványokban auschwitzben mint gázkamra által. Ezen lehet vitatkozni.

A buzi témához meg csak annyit, hogy hagyni kell õket. Ezek a gay pride felvonulások is csak addig lesznek amíg bassza az emberek szemét. Utána értelmét veszi, lesz belõlük 1 egyszerû parti s kész. Az idei felvonuláson azok a vénasszonyok akik üvöltözték hogy mocskos buzik, futkároztak mint 1 mérgezett egér, na azok sokkal ocsmányabbak voltak. Szívesen pofánbasztam volna õket...
Ez tökéletesen leírja "szeretett" miniszterelnökünk és kormányunk lényegét <#nyes>

Fizikakönyvem: http://valek.webs.com/ \"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e.\" /Petőfi Sándor/

Georgie1224
Mellékelve beillesztem a miniszterelnöki eskü szövegét:

Melléklet az 1997. évi LXXIX. törvényhez

Az eskü szövege a következõ:
"Én ........................... esküszöm, hogy hazámhoz, a Magyar Köztársasághoz, annak népéhez hû leszek; az Alkotmányt és az alkotmányos jogszabályokat megtartom; az állami és szolgálati titkot megõrzöm; megbízatásomhoz híven, lelkiismeretesen járok el, és minden igyekezetemmel azon leszek, hogy a Magyar Köztársaság fejlõdését elõmozdítsam.
(Az eskütevõ meggyõzõdése szerint😊
Isten engem úgy segéljen!"

Ha valaki minden az ellenzék részérõl demokratikus megmozdulást rasszista, antiszemita és fasiszta megnyílvánulásnak látja, az az esküt semmibe véve kormányoz, így a kormány is mint legitimitását vesztett kormány hiteltelen és erkölcsileg nem kívánatos.

"Ha valami elromolhat,akkor az el is romlik" Gigabyte X58A-UD5 ,i7 950, Radeon 6970 ,3x4GB DDR3 2000mhz ami sajna már nincs: A1200 030/50 1,2GB winyó 14"Multisync

kisgabo
és? a gárdában nincs hiearchia? nincs góré aki fütyül? jóhogynem az összes iq bajnok elkezd nyilatkozgatni..

A Magyar Gárda meglakulásakor ott volt az a pimasz csávó a TV2-bõl és senki sem nyilatkozott neki, mert megtiltották a gárdatagoknak. Végül is egy "fõgárdistát" szórabírt, hogy miért nem nyilatkozhatnak. A fõgárdista erre azzal válaszolt: "miért, a katonák sem kötelesek válaszolni ha kérdezik õket, a megfelelõ szolgálati utat be kell tartani" Erre a TV2-ös csávó: "Hiszen maguk azt hangoztatják, hogy egyátalán semmi közük még a félkatonai rendszerhez sem." Erre a gárdafõnõk: "ja, tényleg ahhoz nem is" és lehajtott fejjel elhúzott a mikrofon elõl...
Dante73
Ami hápog, úszik a vizen, úgy néz ki, mint egy kacsa, úgy viselkedik, mint egy kacsa, AZ KACSA. Akkor is, ha vizilõnak hazudja magát.

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

Georgie1224

Mint azt uniu 60-as hsz.-ben írta a korona az ugye egy régi a Magyarság születését látja, ebben én is egyet értek mint írtam a magya keresztény állam létrehozásakor kaptuk az akkori pápától.
Az viszont érdekes felvetés, hogy az ötágú vöröscsillagot miért nem tüntetik el, a szovjet hõsként elesett katonák szobráról, vagy magát a szobrot.
A szovjet hatalom elnyomó hatalom volt, amely az olyan dolgokat, mint a sajtószabadság és a demokrácia eltörölte.
40 évig rettegésben tartották az egész országot. Persze volt aki nem félt mint "kedves" Gyurcsányunk, aki KISZ titkárként akkor is a fejesek közelében volt.
Ezekután egy elnyomó hatalom jelképe, mint a horogkereszt is volt ugyanúgy az ötágú vöröscsillag is el kellene, hogy tûnjön a közterületekrõl, és mindenhonnan. Ezt bezzeg nem említik Gyurcsánúrék. Ahogy azt sem említik, hogy a Horn Gyula miért nem bánta meg a tetteit 56-ban, igaz nem is kapott kitüntetést a Köztársasági Elnöktõl.
Igaz Gyurcsány nem elõször jelölte Horn urat kitüntetésre.

"Ha valami elromolhat,akkor az el is romlik" Gigabyte X58A-UD5 ,i7 950, Radeon 6970 ,3x4GB DDR3 2000mhz ami sajna már nincs: A1200 030/50 1,2GB winyó 14"Multisync

kisgabo
semmi szükség a gárdára, most még parlagfüvet szednek, aztán kendert és szijják is. elég gyanús gyülekezet... usztics matykó nemtom mit keresett ott...

felszámolni õket, de az mszp és fideszt is...

"általában annyi gerinc van Árpádék ilyesfajta "keresztény" vérében, mint egy éti csigában,"

Alapból nem bírom a nácikat, de a régi (nem divat) Skinhead arcok legalább bevállalták, hogy azok amik. Elég gerinctelennek tûnik az egész. Mi meg elhiszzük, hogy csak árvízkor töltést építeni, meg az Üdvhadsereget megyszégyeníteni jöttek létre.

Koronához: Az oké, hogy az országalapítás okán fontos relikvia, de mai napig nem értem, hogy miért nem a Kossuth címer lett a köztársaság címere? Viszont így meg azt jelképezi, hogy itt kiskirályságok vagynak többszáz éve, és kb. meg is látszik a történelmönkön ...

kisgabo
Ez van, kitették a kirakatba, szokja a társadalom. Attól hogy az ember látja õket, nem lesz meleg, nem betegség, nem gyógyitható, nem ragályos. A társadalom tagjai. A kölyköknek meg ugyanúgy ismernie kell ezt a réteget, mitn a férfi nõ szerepét. Én nem kifelyezetten kedvelem a melegeket, najó 2 leszbi csajt simán eltûrnék... de nem érdekelnek.

Ami nagyon, és sokkal jobban érdekel, a politikai elit tolvajlása / a "maffiózó" vállalkozók /, az ország helyzete, a lassú de biztos nyomor.

És Isten megteremtette Ádámot és Bélát....
valamit
Mindenesetre érdekesen fogalmaznak, megnéztem a honlapjukat. Az újoncok kadétok, amúgy meg gárdisták elnevezéssel futnak, fizikai és szellemi kiképzésrõl írnak, honvédelemrõl beszélnek, ezek erõsen a félkatonai szervezet felé húznak, persze nyilván nem fogják kimondani, általában annyi gerinc van Árpádék ilyesfajta "keresztény" vérében, mint egy éti csigában, face2face mondjuk egy interjúban sose tartják magukat fasisztáknak, rasszistáknak csak épp nagyobb tömegekben úgy viselkednek. Meg marha hívõknek hiszik magukat csak fingjuk nincs, hogy akkor el kéne fogadniuk a zsidókat, arabokat, sárgákat és feketéket, ugyanis például Krisztus épp arra (is) mutatott rá, hogy a legelutasítottabbak felé is közeledett.

http://twitter.com/valamit76 http://conspiracy101.t35.com/ http://www.youtube.com/user/Darwin76valamit#p/f

A Magyar Gárda nem félkatonai szervezet, ezt elõször a Gyurcsány mondta annak, aztán átvette a többi napilap...( a Magyar Gárda beperelt elég sok lapot emiatt(nácizás...), és már a Gárda 1 éves müködéséhez szükséges pénz össze is perlték a megalapítás elött)

A Gyurcsánynak ezzel csak azt akrja elérni hogy az emberek és az EU is a Magyar Gárdára figyeljen, arra pedig ne hogy szétbassz.. az oktatást, egészségügyet, meg növekszik az államadóság...

Ha ügy szüntetik meg a magyar gárdát, hogy semmijen törvénytelen dolgot nem csinált, akkor az éppen a Gyurcsány hõnszeretett alkotmányába ütközik, és alkotmányellenes. Ennyierõvel a Ferencvárosi Nyugdíjasotthon is félkatonai szervezet😄
1. Nem fegyveres szervezet.
2. Ennek mi köze a topichoz?

"és ha buzi, akkor mi van? legyél kicsit toleránsabb. nem követendõ példa, de reklámozni se kellene.... "
Épp ez a baj, hogy reklámozzák. Nincs olyan nap, hogy a tv-ben ne szerepeljenek buzik, díjat adnak a buzi filmrendezõknek, amiért buzi filmet csinált, nappal olyan közérdekû közlemény megy, hogy a buzikat el kell fogadni, stb... A kedves államtitkárúrral se az a baj, hogy meleg, hanem az, hogy reklámozza és még meg is tapsolják érte miután elmondta könnyekkel átitatott beszédét.

Mert nem félkatonai szervezet! Kb ezért. Több helyrõl kéne informálódni.

"A világ másként is megítélhati azt, hogy a korona a parlamentben van, mondjuk úgy, hogy a MINDENKORI Magyar Miniszterelnök királynak képzeli magát.
Tehát a világ felé kissé fura üzenete LEHET."
He?
valamit
Azt olvastam valahol, hogy ez a Magyar Gárda ez valami félkatonai szervezet vagy valami ilyen. Ilyen hogy lehet egyáltalán Magyarországon? A Magyar Alkotmány a következõt mondja ki:

63. §
(2) Politikai célt szolgáló fegyveres szervezet az egyesülési jog alapján nem hozható létre.

Hogy maradhat akkor ez meg?

http://twitter.com/valamit76 http://conspiracy101.t35.com/ http://www.youtube.com/user/Darwin76valamit#p/f

uniu
En a Szent Koronaban nem kiralysagot latok, hanem Magyarorszag szuleteset. Amugy a Voros csillagal nem volt baja a mult rendszerben ?

\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"

Dante73
Én ALKOTMÁNYOS Monarchiáról beszéltem. Azaz, nálunk nincs Király(mõ) ergó, miért van a korona ott, ahol az országot vezetik?
Azzal, hogy a Szent Korona a Magyarságot jelképezi, és nem a hatalmat, mint Magyar ember egyetértek. De ezt rajtunk kívül kevesen értik. A világ másként is megítélhati azt, hogy a korona a parlamentben van, mondjuk úgy, hogy a MINDENKORI Magyar Miniszterelnök királynak képzeli magát.
Tehát a világ felé kissé fura üzenete LEHET. Engem sokkal inkább a korona áthelyezése zavart, illetve a herce-hurca, ami ezt kisérte, mint az, hogy hol is van. Nekem ugyan azt jelképezi. Az ezer éves Magyarságot, és azt, hogy büszke vagyok, amiért Magyarnak születtem. Persze, tudom, ez nem érdem, "állapot".

Dante.

http://www.freetvmaci.info/

Szerintem, amolyan szittya-magyar-virtus módjára fel van fújva ez a korona téma, anit Gy.F írt abban van ráció, érdemes elolvasni szerintem. ( és nem vagyok sem gyf sem viki fan...)

Gyurcsány így ír errõl ma internetes naplójában: "Fel nem foghatom, hogy mitõl lenne a harmadik Magyar Köztársaság jelképe a Szent Korona. A köztársasági eszmerendszer egész lényege abból a hitbõl, meggyõzõdésbõl származik, hogy a demokratikus államhatalomban a közhatalom forrása a nép és a népakarat. Hogy a közhatalom nem természeti vagy isteni eredetû, hanem a demokratikus népakarat által meghatározott."

A miniszterelnök szerint: "Tisztelni és becsülni kell a nemzeti hagyományokat, a nemzet történelmét. Magunkénak kell vallani az államalapítás óta eltelt jó egy évezred hagyományát. Ám a hagyományok tisztelete nem jelenti szükségképpen azt is, hogy politikailag azonosulunk velük, azt meg végképp nem, hogy közjogi érvényességet tulajdonítunk azoknak."

"A német Reichstagban nem látom a német császárság jelképeit. Az osztrák parlamentben sem találkoztam az osztrák császárság idejére utaló jelképekkel. A Francia Köztársaság nem próbálja meg a köztársasági hagyományokat relativizálni azzal, hogy visszanyúl a Bonaparte-ék vagy a Lajosok világának jelképrendszeréhez. Büszke arra, hogy köztársaságot teremtett."

"A jobboldalon gyakorta megfogalmazódnak olyan törekvések, amelyek a Szent Koronának közvetve vagy közvetlenül közjogi szerepet tulajdonítanak. Ez a szándék nem támogatható, sõt, meg kell vele küzdeni." - írja Gyurcsány Ferenc.
Jelenleg esélyes rá, hogy kövesse elõdje példáját, magyarul a pártja tagjai rúgják ki. Kérdés meg merik e tenni? Egyszer már megtették.

Gyurcsány monnyonle! (vagy elkergetjük <#hehe>)

Ez nem egy karikatúra. És nem is vicces. Szerinted fasisztta logókkal és Auschwitz-zal poénkodik értelmes ember?
Viszont kérdéses, hogy ha ilyesmi karikatúráról lenne szó, akkor milyen reakciót váltott volna ki.

uniu
ha nem szavazol akkor arra szavazol akire a legtobben szavaztak.

\"Holló, Hologram, Honolulu, Holokauszt, Hazugság\"

"Nem is nagyon értem, hogy most kit is sértettek meg és mivel, és a rózsaszín háromszög vagy mi, mióta is a nácizmus jelképe, de nem is nagyon érdekel."

Nem is érted, nem is érdekel, pedig ez az egész hír lényege.
Másrészt bármilyen megdöbbentõ, a szólásszabadság és a szabadság csak odáig terjed és terjedhet, amíg az a többi jogát nem sérti valakinek. A gyûlöletkeltést pedig akárhonnan nézzük valakinek a rovására "szokás" elkövetni.

kisgabo
és ha buzi, akkor mi van? legyél kicsit toleránsabb. nem követendõ példa, de reklámozni se kellene.... buzi nemegyenlõ pedofil, az õdolguk addik, amig nem a kirakatban tolják, és nem fogják meg a segged.

amúgy, az is undorító, ahogy a kis pártjaink szétlopják az országot, bocsánat, politikai elit és a csatlósaik.

bravó feri, f@sza lett a GSP, szuper az infláció, munkanélküliség alig nõ.

a kép valóban nem kellett volna.... de mindig találnak valamit ha éppen nincs csirkevész... amivel elterelik a társadalom figyelmét a valós problémákról.

a legkotványabb EU ország lettünk. hurrá. ezen kellene csámcsogni.

Bushról olyan kép van, hogy bin laden éppen seggberakja. Többtízmillióan látták, több oldalon fent volt/van a mai napig, és mégsem zengett tõle a világsajtó. MIÉRT?

Gladiator
Érdekes, hogy még nem kezdõdött el a Gyurcsánymondjonle! duma...

Valami nemzetközi szervezet eddig is díjazott ilyen filmeket, meg azon TV csatornákat, akik a témában szerintük korrekt mûsorokat adtak le.

Amúgy elgondolkodtam, hogy valaki nõ, ifjúsági szövetségnél vezetõ beosztású és egyszere homfób és fasiszta is. Hogy a francba került ez oda?
Az meg a másik fele, hogy mindenki azt gondol a homokosokról amit akar, sõt azt is mond (persze itt már nem mindegy, hol, mikor és milyen minõségben avagy kinek a nevében), de az már egy másik dolog, hogy mondjuk csinál egy ilyen képet és újságban,, internetten vagy óriáslakáton terjeszti.

Amit lentebb írtak az másik rész. A tolerancia haláltábora a címe és arról szól, hogy Mr Garrison bemutatja a gyerekeknek a meleg tanársegédét, akivel mindenféle perverz dolgokat mûvel az órán. Ezt a gyerekek szóvá teszik, és ezért elküldik õket a tolerancia haláltáborába ahová azok kerülnek akik nem tolerálják a másságot. Az egész rész kifigurázza auswiczot, mert úgy néz ki a haláltábor, mint a régi német halátáborok, és természetesen a buzik is kapják benne rendesen.

(Azt csak zárójelben, hogy a south park egyik készítõje zsidó, és a zsidók is rendszeresen magkápják a magukét. Õ aztán biztos nagy antiszemita)

Georgie1224
Én megkérdeznélek, hogy te mikor hallottál Gyurcsány úrtól olyat, hogy megbánt valamit. Egyik beszéde kapcsán a vállalkozóknak azt mondta, hogy lehet máshol is vállalkozni, "innen el lehet menni kérem".
Te mint kormányfõ az alappilléreket nem rúgdosod ki az állam lába alól.
A koronáról annyit, hogy a korona nem a Monarchiát jelképezte soha, ha tanultál történelmet. Magyarországot jeképezte, mert a koronát Szent István kapta a Pápától, hogy keresztény király lehessen.
Ezáltal nem az Osztrák - Magyar Monarchiát jelképezi, hanem Magyarországot. Az utolsó magyar király a monarchiához, pontosan az osztrákokhoz tartozott az megint egy másik dolog.
Más részrõl zavar, hogy a parlamentben van? Ne mondd, hogy minden nap ott mész el mellette, és zavar hogy ott van.

Balidani
Ezen csak nevetni lehet! Ha szépen csendben leszedetik gyorsan a képet szinte senki se tudna róla. Ehelyett sajtótájékoztatót tart, hogy az egész ország röhöghessen rajtuk. Szánalom

\'\';!--\"{()}&?!:,@#

Pár éve még lecsukták a melegeket, ma meg kirugják azt aki rossz szót szól rájuk. Tegnap hallottam, hogy valamelyik filmfesztiválon ettõl az évtõl kezdve valami melegoroszlán(?vagy mi?) díjat is adnak az olyan filmek rendezõinek akik meleg témában készítenek filmet.

Dante: Miért kért bocsánatot Gyurcsány? Max a csúnya beszédért, de amikor kiszivárgott az öszsödi beszéd akkor csak hebegett-habogott, hogy õ azt nem úgy gondolta, és az egész 16 évre értette, hogy nem csináltak semmit. A hazugságokért NEM kért bocsánatot, csak a csúnya beszédért, amit kb mindenki leszart, hogy hogy beszél.(Én meg Orbánfan nem vagyok és én se fogok szavazni)

Georgie1224
Az igaz ami igaz, a Sounth Park valamelyik része pont errõl szól lehet lentebb pont ezt írta valaki.
Divatos volt "gaynek" lenni, és az összes hapi meg kissrác buzisan öltözködött abban az epizódban, mert az volt a divat.
Ension-nal egyetértek abban, hogy a kissebbségnek (ezalatt értem az összeset nem csak egyet) sokkalta több jogot biztosítanak, mint az állampolgároknak.
Ha netán betörne egy meleg hozzám és én rendesen helybenhagynám, mér rám fognák, hogy rasszista vagyok, és azért vertem meg, és nem azért, mert nem akartam, hogy elvigye számítógépemet, meg a szép kis tv-met.
Ez igaz más kisebbségekre is.