Botrány egy internetes fotómontázs miatt
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Pár embernek le kellene ülnie egy kicsit és rendet kellene raknia a fejében.
http://www.freetvmaci.info/
akkor miért beszélsz általánosságban ha konkrétumról van szó?
ha meg enm szegény (és nem az) akkor miért azt várja hogy mások seígtsenek a szegényeken, õ meg addig kényelmesen hátradõljön
könnyü ugatni, hogy tegyetek valamit, aztán õ meg továbbra sem csinál semmit
én sem csinálok semmit, de nem is álszenteskedem, meg kezemet sem tördelem a szegényekért
leszarom hogy mennyivel drágább a kenyér, max az zavar, ha mindeki egyszerre emel, mert az árkartell
Fizikakönyvem: http://valek.webs.com/ \"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e.\" /Petőfi Sándor/
miért vagyok én baloldali? mire alapozod ezt?
mitõl lennék kommunista, modd már el
állambuzi nem vagyok, nem osztottam szét a javaim, nem mondogatom, hogy minden ember egyenlõ
áruld már el mitõl vagyok én kommunista?
az "sg nyalja a kormány seggét" kijelentésed szerinted nem céltalan?
Ez viszont már igen is számít!
Nem hiszem hogy a homokosok általában pszichológusok is, és az átlagnál jobban tudják kezelni a gyermek sokkal súlyosabb konfliktusait a környezetükkel.
Histeria est magistra vitae. Ez nem trollkodás, ez online graffiti! ;) https://suno.com/@nexus65ongs
Jól látom, hogy te zsidózol, meg keresztényeket szidsz egy mondatban? Hogy vagy képes egyszerre elfogadni a homokosokat, és antiszemitának lenni? Homokozni szabad, zsinagógába járni nem?
Tudtad, hogy az SA tagjainak jelentõs része homoszexuális volt? Történelme van ám a hozzád hasonló náci buziknak. <#nezze>#nezze>
Fizikakönyvem: http://valek.webs.com/ \"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e.\" /Petőfi Sándor/
a homoszexualitás ellenben nem hiba, abszolút természetes dolog
max egyéni szoc illetve izlés kérdése
te sem ösztönösen nem fogadod el mások homoszexualítását, hanem tanult magatartás
A kommunista egyebkent a legundoritobb, es legonzobb allatfaj a vilagon,
ha valaki az en oldalamat szidna akkor baromira nem torolnem, hanem megprobalnek javitani a hibakon amit emlit (persze ha ertelmesen megfogalmazza hogy mi a baja, a celtalan mocskolodas az mas dolog de itt nincs is arrol szo). a kormany is ezt csinalja, ha valaki pofazik annak kuss.
homokos szülõk gyereke nem lesz attól homoks, mert homokosk nevelik fel, max toleránsabb
egyébként sincs a legtöbb embernél a szexuális orientáció fixálva, ha valaki ma buzi, holnap lehet hetero, és fordítva
helyén kéne kezelni a dolgokat, de ilyen zsidó/keresztény múlttal ez nehezen fog menni
nem olyan régan még tombolt európában a puritanizmus, ahol mindenféle szex tevékenység bûn volt
egyébként senkik sem "sírtak" hogy éhen fognak halni, de hogy az embereket egyre jobban kifosztják, és mi egyéb, engem személy szerint felháborít.
100 éve, simán azt mondta az orvos gerincsorvadásod lesz tõle
régen a mazsturbálsát is kezelték, soxor nem is túl barátságosan
istenem, akkora sötétség van az emberek fejében
ez nem egy vírus, ti szerencsétlenek
mitõl lenne ahomoszeualitás betegség?
mert neked nem tetszik?
miért ne lehetne valaki büszke arra hogy homokos
legalább akkora dolog ez mint büszke vagy arra hogy magyar vagy
ugye milyen érdekes?
egyébként szerintem nem kell erre büszkének lenni, ugyanúgy ahogy nem büszke arra az ember, ha mondjuk kék a szeme, de ha valaki erre akarja verni magát hát tegye, más meg arra veri magát hogy milyen konfigja van, mégsem mondom rá hogy beteg
A mai világban már az lesz a szélsõséges, aki normális? Ráadásul minek ezt reklámozni? Ha valaki meleg, hát legyen, szíve joga, de ne REKLÁMOZZA (Coming out) azt, hogy mentálisan beteg!
Vagy ha meg reklámozza magát, akkor meg NE CSODÁLKOZZON hogy ez más normális mentalitással rendelkezõ embereket meg zavar és így reagálják le! Vannak országok a földön, ahol a mai napig halállal büntetik a homoszexualitást. Tehát örûljenek, hogy nálunk csendben meghúzódva élhetnek...
nem is lesz soha, már látom
ha a pc-s weboldalaom valaki az oldalamt szidná, másnapra már nem lenne acc-ja
Nem is tudom!
Karesz
http://kareszka.extra.hu
meg a haláltáborok munkatáborok voltak, ahol az embereket a derék németek azért nem tudták ellátni, mert szerinte a szövetségesek szétbombázták a vasútvonalakat
szegény németek senkit sem akartak megölni
vagy a te életszinvonalad tart a 0 felé?
akkor hogy a faszomba internetezel?
imádom, amikor azok nyavalyognak, akik életükben nem éheztek, de sírnak, hogy jaja 30 forinttal drágább a klenyér, éhen fogok halni
kurvára nem fogsz éhenhalni, b+
csak szeretsz rinyálni, meg magadat sajnáltatni
meg pattogni
mi közöd neked ahhoz hogy az sg mirõl ír
nem tetszik elhúzhatsz inenen a búsba
elég nagy a web
Szerinted az a demokrácia, ahol a te véleményed van többségben.
Szerintem az nem normális ország, ahol ilyesmi mögé bújik egy kormány a valódi problémákkal szembenézés helyett (amiket õ okozott).
Szerintem az nem demokrácia, ahol anarchistáknak bélyegzik a kormányt bírálókat.
Egy normális országban ezek repülnének, az ellenzék kormányt alakítana, és helyrehozná a károkat.
Egy valódi, felvilágosult demokráciában ezeket meg sem választották volna...
nem lehet elkapni, ha genetekailag öröklõdne, akkor ugye nem lennének buzik, gyereket meg az neveljen aki becülettel, szerettettel felneveli, nem tudom miért lenne rosszabb egy homokos házaspár egy alkesz munkanélküli szülõnél, aki veri a gyerekét mint a répát, vagy részegen megerõszakolja
szal szûlõ minden hulaldék ember lehet ma
inkább legyenek buzik, mind kasztrálják a fél lakosságot, bár esetedben utóbbit alkalmazhatnák rajtad
Egy normális országban az emberek döntõ többsége egyetértene abban, hogy ez a kép átlápett egy határt, ami a normális civilizált embert elválasztja a többitõl.
Az hogy ki mennyire utálja a kormányt, a zsidókat meg a buzikat, az ehhez képest másodlagos.
Sok kisgyerek is írogat ide, ebben az esetben a szülõknek kéne (vagy kellett volna) megértetni a különbséget.
A demokrácia nem egyenlõ az anarchiával, bár ez Mo.-n már nem mindig látszik.
¤¤¤¤o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤O3>
Erre gyorsan behívtak néhány kamu emberkét, hogy írjon néhány vérszegény hozzászólást a kormány mellett, és most ki kell kozmetikázni a fórumot, hol õk legyenek többségben...
Ettõl függetlenül még mi is összeveszhetünk 😉
¤¤¤¤o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤o,¸¸,o¤o°`°o¤O3>
Az azért több mint elgondoltató, hogy kb. ugyanazok az emberek nem értik a felháborodást, akik az a hülye Cuslág gyereket már börtönbe zárták volna a hülye poénja miatt.
mirol beszelunk itt egyaltalan? ez a kibaszott gyurcsany keri hogy kerjen bocsanatot az elkoveto Magyarorszagtol ??? attol az orszagtol amit kb 1 eve kurvanak nevezett ? es komolyan ez itt a hir ? egy informatikai forumon ? eszemfaszom megall, komolyan mondom.
a botrany az, hogy az a szerencsetlen f@sz meg mindig a kormany elen van, akik pedig ezt a PS munkat csinaltak azok mar reg kileptek es lemondtak minden politikai szereplesuktol. ez a kulonbseg a jobb meg a baloldal kozott, a jobb beismeri a hibat, a bal mast se csinal mint hibazik (megis van kozel 3-4millio elmebeteg az orszagban aki ezekre szavaz...)
(Ugy, hogy kolfoldon elek, nem is tudom ki ez a tag, azt sem hogy hivatalosan is homokdune, meg a haromszoget se vettem eszre, pedig en is voltam azon a helyen ahol o all, igaz turistakent.)
Ez egy poen akart lenni (lehet kicsit eros) de kar volt ennyire felfujni.
Valaki irta a meleg felfonulast is.... Es igaza is volt.
Minek az, kermem szepen?
Buzi akkor buzi, de nem legyen mar ra buszke. Az egy betegseg, beteg gen okozza, aki beteg annak segitseg kell, gyogyszer es gyogymod.
Ez mindenkinek a maganelete, en tiszteletbe is tartom, de ne reklamozzuk mar ennyire, hazassag, gyerek orokbefogadasa stb.
Nem hiszem el, hogy ha ket buzi osszehazasodik, orokbefogadnak egy gyereket hogy az a gyerek egeszsegesen nol majd fel, nem lesz lelkileg serult. Mit mond az iskolaban, nekem ket apukam van?! Nem mondom hogy uldozni kell oket, vagy megkulonboztetni oket nyilvanosan, de ekkora szabadsagot sem kene adni, szerintem.
Csinaljak diszkreten, es kesz.
Abit IP35 Pro, QX6700 @ 3500MHz, 4GB OCZ RAM, PNY 280 GTX
Még jó, hogy maradt Magyarországon olyan politikus, aki tudja mit kell tennie, ha botrányba keveredik. Minden elismerésem.
Ezt azért te se gondoltad komolyan. Nincs olyan hogy tökéletes párt, mert nem létezik tökéletes társadalom sem. Azt kell választani, amelyik a kisebbik rossz. Sokan nem tudták felmérni, hogy ez a fidesz, igen a fidesz, amelyik jobban irányitaná az országot, mint az emeszpé, de nem mondom, hogy ott mindenki tökéletes, de az biztos hogy nem szopnánk annyit mint most. Köszönöm az emeszpére szavazóknak a jó döntésüket! még mindig hisznek a pártban elvtársak? A választások elött meg is mondta a Varga Misi hogy szarban az ország, de nem vették komolyan. Én igen. A fideszben szakemberek dolgoztak, most meg itt apámfia rendszer van.
Azt mondod egyik politikus sem jobb a másiknál. hát egyik ember lehet-e jobb a másiknál? IGEN. Tán a politikus nem ember? Tényleg vannak undoritó férgek köztük, de azért ne vegyük öket egy kalap alá. Van aki dolgozik is minisztersége alatt, bár mostanában inkább romboló munka folyik.
A buta embert gondolatai irányítják, a bölcs irányítja gondolatait.