395
-
#195 vicceltem -
#194 arról hogy éppen ki a szervezett bűnbanda és ki veri szét az országot, nem feltétlen gondolunk egyet
eyget azért ne felejts el, te nem vagy a nép -
#193 hehehe
szal én vagyok agymosott
ilyen az, amikor elfogytak az érvek
akkor a hülye a vitapartnar, aztán ennyi, hátra lehet dőlni, kényelmesen -
Zóanagyvarázsló #192 *kellene lennie -
Zóanagyvarázsló #191 Egyrészt elvileg kellene poltikai kultúrának is a világon, másrészt a szólásszabadságot is lehet korlátozni, a többi alapjoghoz hasonlóan az arányosság-szükségesség függvényében. -
interfleet #190 Pont ezt magyarázom, hülye vagy fiam de jogod van hozzá -
STurmGewehr #189 Hej Hitler! -
bvalek2 #188 Keller László közpénzügyi államtitkársága 4 év alatt egyszer sem nyert pert. Megpróbáltak az általad is említett koholmányokkal besározni embereket, nem sikerült.
Gyurcsány jelenleg csak azért nincs előzetesben, mert a tettei már elévültek, ezt a főügyészség állapította meg. Lehetne sorolni a többi párttársát, akik előzetesbe, vagy dutyiba kerültek. Az SZDSZ-ről pedig Medgyessi mondta, hogy tele van korrupciós ügyekkel, élete egyetlen dadogás nélkül elmondott beszédében. -
interfleet #187 De igen terjedhet. Különben felmerül a kérdés, hogy ki fogja meghatározni, hogy milyen erkülcs szerinti kár tekinthető kárnak. Katolikus? Muszlim? Zsidó? Cigány? Ki fogja meghatározni mi a gyűlöletkeltés? Egy gyűlöletkeltési szakértő? ezek a kitételek arra jók hogy korlátozzák a szólás szabadságot. Attól meg hogy valami törvény még nem biztos hogy jó vagy igazságos. A zsidő csillag viselését és törvényt írta elő, nem?
Persze nincs a szabadság korlátozásával semmi baj, ha azokanak az embereknek a többsége akikre a törvény vonatkozik egyetért ezzel. Csak akkor ne nevezzük szólás szadságnak hanem mondjuk szólás korlátozásnak, nem? -
digital #186 Gének vagy nem gének, én szívesen beszállnék harmadiknak két nő közé.
Ja, és van aki állatokkal szereti, nem rég volt cikk egy több diplomás pedagógus-ról ő azt szereti.
Most meg az aktuális téma, hogy egy extra-homofób családos keresztény politikus, aki vadul elítélte a homikat, leszólított egy rendőrt a férfi a WC-ben.
És ez nem az első eset. Tavaly is volt asszem egy ilyen. Egyébként a legpenetránsabb buzizók általában látens homokosok, mert így jutnak csak látszat önigazoláshoz, hogy ők nem buzik, vagy biszexek. -
Zóanagyvarázsló #185 "Bal oldalról ERRE A HOZZÁLÁSRA fasisztáznak, páran."
Például a miniszterelnök :)
Természetesen az SG azt hírez ki, amit aakr, de ha egyszer tiltott a politika, akkor ez ezúttal eléggé következetlen lépésnek tűnik. -
Inquisitor #184 Az nem lenne baj, hogy valaki meg akarja mondani szerinte mi normális, de általában aki mindíg mások hibáit kutatja, illetve mindenért talál felelőst, csak az ne ő maga legyen, azoknak sokkal nagyobb problémáik vannak, mint akik szerintük "nem normálisak".
(Amúgy miért a homófóbok közt van a legtöbb látens buzi?) -
bvalek2 #183 Offtopic, mert nem erről szól a cikk, de szeretném egyértelműsíteni, hogy ebben mélyen egyetértek veled.
A magyar gárdát én is elítélem, őrző-védő magánhadseregekkel együtt. Szerintem fegyver csak a népakarat érvényesítésére való, tehát rendőr kezébe, hogy betartassa a törvényt, és katona kezébe, hogy védje a hazát. Senki máséba. -
Inquisitor #182 Meglehet, de imént leírtam, hogy a szólásszabadság és véleménynyilvánítás NEM terjedhet odáig, hogy valakinek közvetett vagy közvetlen erkölcsi, anyagi, egyébb kárt okozz. Ezért van törvény gyülöletkeltés ellen, és ezért van minden normális országban becsületsértési perlehetőség is. Azt is írtam, hogy az nem szólásszabadság, hogy a két hülye szerkesztő tudtával beollóztak egy blogger által készített és szerinte vicces képet. -
interfleet #181 Kedves Inquisitor a válaszod összhangban van a felhasználó neveddel. Valóban az inquisitorok ilyen elveket vallottak, akkor éppen az volt sértő Isten számára ha a főldet gömbölyűnek nevezted.
Sajnos rossz híram van a számodra a SZÓLÁS SYABADSÁG mint neve is mutatja azt jelenti, hogy azt mondok amit akarok és nem tehtnek ellenem semmit. Ennek az alapszabálynak minden kiegészitése, magyarázata, kivételek állítása a szólásszabadság csorbítását jelenti Onnatól meg a totalitárius állam padig csak egy bolhafosnyira van. -
#180 Happy End, "dokumemtum"-botrány, Joszip Tot, Stb...
Ezek a nevek csak nekem mondanak valamit? -
Neerpelt #179 Teljes egyetértés.
A melegek szeretnének ugyanolyan életet élni, mint bárki más. De sajnos ezt nem tehetik meg, mert jönnek az intoleráns homofóbok, akik megmondják, mi a normális, minden nap zaklatják őket, stb. -
#178 Bocs benéztem. -
#177 Nézd, ha valaki keki szinü egyenruhában, a nyilas karszalagra nagyon emlékeztető karszalagban jár, akkor a finom megfogalmazás a félkatonai szervezet. A nem finom, amit direkt nem írtam az a poszt-nyilas, fasiszta!
És semmiféle munkásőr-romantikában nem szenvedek, sőt, ha valami ökörnek eszébe jutna egy formailag ahhoz hasonló szervezetet létrehozni, én lennék az első, aki azt mondaná, hogy egy barom volt aki létrehozta.
Ez a különbség kettönk közt. nem azt látod, amit írtam, hanem a saját gondolataid vetited ki másokra. -
bvalek2 #176 Oh, csak most vettem észre, hogy az agymosott generáció képviselőjéhez van szerencsém. Hát igen, a múlt sara. Nem baj, azért elviselünk, mind magyarok vagyunk, és az magyar, aki annak vallja magát, úgyhogy egy családhoz tartozunk. Elhiszem hogy rendes ember vagy, befizeted az adódat, meg minden. Meg azt is, hogy így neveled a gyerekeidet is (remélem vannak). Most maradjunk ennyiben. Inkább nem veszekszem fanatikusokkal, meg nem is próbálom megtéríteni őket. Ha neked megfelel a politikai szektád, lelked rajta. Mi többiek meg hadd méltatlankodjunk néha, amikor szervezett bűnbanda kormányt alakít, és szétveri az országot. Tudod, Ember Tragédiája, egyiptomi szín: a népet nem lehet elhallgattatni... -
Inquisitor #175 Akkor nem csak nekem ugrik be a gárdáról a munkásörség? ;) -
vjanika #174 Jogos, elírtam, ha két nő sexel egymással, azt sem érzem normálisnak.
A női homosexualitás is ugyan úgy betegség (a gének meglehetősen csúnya játéka) mint a férfi. -
bandee1 #173 arról, hogy ki a kommunista
http://www.youtube.com/watch?v=xF8c0-t9_IU&mode=related&search= -
#172 "Magyar Gárdára pedig azt, hogy félkatonai szervezet"
pl. ez igen fröcsögő
árad belőle a kommunista munkásőr-romantika -
bandee1 #171 Köcsög Szetey...
http://www.youtube.com/watch?v=pZvZwQnkdNI&NR=1 -
#170 hol fröcösgött? rosszat irt bajtársaidról, hm? -
#169 "becsületesség már túl sok lenne egy napra,"
Tőlem is idézz valami hasonlóan sértőt, légyszives. -
#168 ki a kedvenc miniszterelnököm?
most akkor komcsi vagyok vagy fasiszta?
és most baloldali vagy jobboldali?
döntsétek már el :) -
#167 szerintem inkább vannak a szabadelvüek meg a népiesek
ott tartunk ahol anno Mikszáthék -
#166 Jézus zsidó volt nem? na és
ez nem zsidózás
kik írták a Bibliát? nem a buddhisták -
bvalek2 #165 Olvasd el a saját hozzászólásaidat, a másik ember szemszögéből. Állítólag az emberszabásúak közül csak a Homo Sapiens képes valódi empátiára, tehát genetikailag képesnek kell lenned rá. Utána nem kell hogy megkövess minket, csak hagyd abba a fröcsögést. Csak empátiát kértem, a becsületesség már túl sok lenne egy napra, az nem is szokás nálatok... -
#164 tégy valamit, aztán vádold meg vele az ellenfeledet
nem ezt csinálták a komcsik 46-ben? de
és most Orbánék? óhha -
#163 tőllem kommniistázzanak, nácizzanak, nem zavar
nem ez a láényeg
gondolkozzanak
ne zsigerből beszéljenek -
#162 így van, az lenne a legjobb ha mindeki - azért törvényes keretek között! - azzal szexelne akivel akar, és senki nem ütné bele az orrát más dolgába (az azzal szexel akivel akar mindkét fél részéről kölcsönös en értendő!) -
#161 és ha két nő?
no most akkor betegség vagy nem?
naugye -
#160 nem, most éppen fasisztáznak
ha nem vagyok komcsi, akkor fasiszta
mi a fasizmus? tegye fel valaki a pracliját aki tudja! -
#159 Jó lenne, ha a politikusok a magánéletüket magánügyként kezelnék végre, és nem a politikiai lehetőségeiket használnák ki a másságuk hangoztatására. -
bvalek2 #158 Végülis a kedvenc miniszterelnököd is zsidótól rabolt villában lakik, szépen átvetted a szellemiségét. Baloldali antiszemitizmus mióta szalonképes? -
#157 ebben totálisan igazad van sajnos
bár egy nagyváros mondjuk mindig szabadabb mint egy falu
bár :) a gyerekek mindig találnak vmit amivel basztathatják a másikat
-
#156 Őőőő, Miért is? Kicsit támaszd alá légyszives, mert nem tudom, miből szürted ezt le.