395
  • grizzly21
    pont errol szolna a velemenynyilvanitas...tenyleg miert van hogy amerikaban barki beszolhat kovetkezmeny nelkul bushnak ? ott miert lehet az embereknek velemenye?
  • grizzly21
    miert van az hogy nem veszik eszre egyesek (kozel 3 m ember) hogy mindig akkor van gazdasagi politikai es minden egyeb valsag, amikor az mszp van kormanyon? Akinek fingja nincs semmihez az is letudja vonni a kovetkeztetest. nincs is min vitatkozni
  • who am I 7
    Azért mert nem neked írtam.Mint ahogy, oda is írtam, h egy : előttem hozzászólóhoz.Ha engem le ökröz vki, elviselem, ha jogosan teszi.És nem sírok azon, hogy jujj hogy beszélsz, te biztos tahó vagy és jajj, megyek is sírni :rinya: Ha pedig, emiatt a pár inzultáns szó miatt, picinyke sötét agyacskád/lelked nem fogta, h mit írtam, akkor elnézést,akkor nem várok választ.De sztem jobb, ha kicsit csöndben maradsz ez ügyben.(azt hiszem, ez nem túl inzultáns, és talán érthető is, gyk.)
    De rövidre zárva a dolgot.Totál egyértelmű, h a homoság nem természetes SZVSZ, és az aki az ellenkezőjét állítja, vmi problémával küszködik (agyilag).Viszont, ha be is bizonyítja, h igen természetes (mivel x mennyiségű homokos fent tud tartani több száz/ezer évig, egy civilizációt (csak férfiak), akkor elismerem.de ez még nem nagyon történt meg sztem....

Mondott egy ember olyat, hogy az orvosok akkor kitalálnák, h tudnának a férfiak szűlni...én meg mondtam, egy emberőltő nem biztos, h elég ahhoz, h úgy kifejlődjön egy buzik közötti orvostudomány, h ezt meg tudják oldani...AZ LENNE A SZÉP VILÁG TERHES FÉRFIAK STB
  • Mike
    de csak 16 év telt el
    nálunk nincs a demokráciának hagyománya
    majd 100-200 év alatt, talán
  • Mike
    Demszky alakalmatlan
    csak azért maradt, mert a többi jelölt még szarabb volt
    illetve nem teszem meg a fidesznek azt a szivességet hogy gagyogjon s ragyogjon miután négy évig kommunistázták a várost
  • Mike
    miért érzed úgy hogy sülledünk? szerintem emelkedünk :)))

viccet félretéve, tényleg nem vagyok borulátó, sőt optimista vagyok
    egyre több a lehetőség, csak ki kell használni
    éltetek volna Kádár alatt
  • sonicXX
    Itt 1-2 hozzászóló (talán saját tudtán kívül) világított rá a tényre, hogy itthon nincs - deklaratív értelemben vett - bal és jobb oldal, mert mind a két oldalon megfigyelhető a klasszikus bal és jobb oldali eszmék és elvek vegyülése, illetve más jellegzetességek teljes vagy részleges hiánya.

Akkor most mit balozunk? Itt nem bal meg jobb oldal van, hanem van egy ballibnek mondott csimbók, meg egy jobbkonzervatívnak mondott csimbók, de egyik se az. Van eszdéeszemeszpé oldali ember meg orbánista. Ezt ne nevezzük már baloldalnak meg jobboldalnak, ne szégyenítsük már meg ilyen retardált hülyeséggel a többi európai demokráciát, könyörgöm. Ami idehaza van, az nem politika, csak valami trutymák amiről elhihtetik veled meg velem ("velünk"), hogy ez az. Ez nem az.

Igen, egy fejlettebb országban GyF-et lemondatta volna a pártja. Tegyük hozzá, hogy ugyanígy Csurkát a nyilvánosság előtt tett antiszemita kijelentéseiért először tetemesen megbírságolták volna, később pedig talán le is ültették volna. Fejlettebb országban Demszkyt nem választaná meg újra és újra a főváros, vagy a civil szervezetek nyomására időközben meneszteteniük kellett volna a posztjáról.

Az a baj, hogy itthon egyértelműen meg van nyomorodva a demokrácia. Nincs lába. Járásképtelen fogyatékos. A civil szférának jelentős non-profit eszköztára lehetne arra vonatkozóan, hogy a fenti bekezdésben írtak megtörténjenek. Ide haza csak papíron van non-profit szektor, a gyakorlatban nem létezik. Egy egészséges demokráciában civil szervezetek gyakorolnak nyomást a politikára és nem (vagy legalábbis nem csak) fordítva. Jó példa (talán az egyetlen) erre a VEKE gyakorlata a BKV-val szemben. Több, sokkal több és sokkal több erősebb ilyen szervezet kéne hogy legyen idehaza, és akkor fel sem merülne egyesek sötét agyában annak az igénye, hogy lebontsák a TV székházat, vagy hogy ilyen-olyan - az emberek többségében egyértelműen aggódást vagy félelmet ébresztő - félkatonai (sic!) szervezetek alakuljanak. Egyszerűen nem lenne rá igény.

Valahol valaki felrótta nekem a kérdést, miszerint szerintem "a politikuson nem emberek?". De. Biológiai értelemben véve egyértelműen a Homo Sapiens Sapiens főemlős fajba sorolhatóak. De aki szerint emberi értelemben véve emberek, az tegye fel a kezét (csak képletesen, magában), és válaszolja meg nekem, hogy ebben az esetben mért nem képesek ember módjára viselkedni. Köszönöm. Költői kérdés volt.

Nem igazán van politikai vonzódásom (a hazai "politikát" tekintve pedig egyáltalán nincs), viszont mélységesen megvetek minden homofób megnyilvánulást és szánalmasnak tartom. A homofóbia egyértelműen és bizonyítottan egy fajtája a mentális zavaroknak, és a homoszexualitással ellentétben szakorvos segítségével kezelhető. Ugyanez a meglátásom vonatkozik az antiszemitizmusra és úgy általában véve a legtöbb önkényes, egoista alapokon nyugvó kirekesztő magatartási forma is.

Olyan környéken sikerült felnőnöm viszont, hogy azt tudom mondani, egy gyerek még mindig kevesebbet sérül meleg szülők nevelésében, mint amikor anyuka drogos, apuka pedig alkoholista. A szenvedélybetegségben szenvedő szülők száma még így is valószínűleg sokkal nagyobb, mint amennyi meleg szülő lenne, ha erre biztosítottak lennének a törvényi keretek.

Nyilván néhány primitív szerencsétlen most jól leakármiz (lekomcsiz, lebuziz, lejobbosoz, stb) majd engem, nekik előre üzenem, hogy együttérzek velük a lelki és szellemi sivárságuk okán keletkezett mindennapi szenvedésükben, és sajnálom őket azért mert nem volt gyerekszobájuk, vagy azért mert a szüleiknek fontosabb volt minden más mint az odafigyelő nevelés. A fórumon való lelki kompenzálás helyett javaslom hogy gondolják át, min változtathatnának magukban, és akkor a leendő/meglévő gyerekeiknek talán nem kell átélniük ezt a mindent elszürkítő, befeketítő tapasztalatot. Sokkal hasznosabb mint itt hőbörögni fölöslegesen. Az üres hőbörgés még nem változtatott meg semmit.
  • HUmanEmber41st
    Vihar a biliben.
    A bili sajnos meg 1 süllyedő hajón van.
  • Mike
    akkor talán kegyesen, kezdd el szépen kitöltögetni az adataid, hadd lássam, ki is oltogat
  • Mike
    a tudatlanság átok vagy áldás?
  • Mike
    nem keveset
    olvasgass magyar inkviziciós jegyzőkönyveket
    tanulságos
  • Mike
    a tinédzserek mindentudásával rendelkezel, látom :)

az utolsó bekezdést meg egyszerüen nem értem, hogy mit akartál irni
  • Mike
    ordibálva, ökrözéssel indítasz
    nomrális választ vársz ezek után tőlem?
    vagy csak simán írjalak le?
  • bvalek2
    Korral nem jár bölcsesség... megpróbáltam, de te menthetetlenül tahó vagy. És olvasási gondjaid is vannak, ez is a múlt rendszer sara...
  • Mike
    akkor sem vagy nép
    vagy nagyon kicsi
    egyszemélyes
  • Mike
    ez csak egy példa
  • interfleet
    Ez igaz DE = mindez nem igaz
    Értem az eredeti szándékot, de ez ma már odáig terjedt, hogy nem kell verés meg csőcselék, elég egy foto és fejek hullanak, és szájak haboznak.
    A lényeg valami vagy van vagy nincs.Az ilyen "Hát nagyjából ugyan van de igazából mittudomén " megoldások soha nem szülnek jót
  • Mike
    általában nem szoktam másokat idiótának tartani, max valamiben nem egyzik az álláspontunk, de ettől nem leszel kevesebb
  • Mike
    nem mondhatsz bármit
    neten meg pláne nem, mert ez széles nyilvánosság
  • who am I 7
    Egyébként, engem nem zavarnak, amíg nem látom őket a tv-ben, és nem reklámozzák másságukat stb.Maradjanak kussba és kész.Másrészt pedig, egy jó pszihotúrkász nagy valószínűséggel tudna rajtauk segíteni, mivel sztem ez valamiféle lelki/akarat gyengeség ez a homo téma.
  • bvalek2
    Hányat? Te biztos tudod, ha egyszer fölvetetted.
  • Mike
    hadd ne mondjam, hogy mennyire tipikus
    nyomatod is a propagandát
    ügyes vagy
    és Atyáid? azok inkább ülhetnének ezért azért nem? vagy nekik szabad?
  • Mike
    az fogja meghatározni, aki terhére azt elkövették

ha csinálsz rólam egy montázst ahogy Pistikét erőszakolom, simán beperellek, mégha Terézanyut rakod oda, akkor lehet hogy nem
  • Zóanagyvarázsló
    Két dolog akadályozza meg, hogy az ember bármit megtehessen, vagy megmondhasson, a kultúráltsági szintje és a jog. Az elsőbe nyílvánvalóan nem fér bele ez a kép, a szólásszabadsággal (jog), pedig nem én példálóztam. Teljesen demokratikus, ha a sértettet is megilleti a jogi védelem. Ha egy jobboldali politikust egy baloldali napi- vagy hetilap egy bizonyos bajusszal ábrázolna, szintén joggal lehetne perelni. A mai magyar politikában így is túlságosan divat a megbélyegzés.
  • bvalek2
    Abban egyetértünk, hogy demokratikus választáson kell eldőlnie ennek a vitának.
  • bvalek2
    Ez igaz, de se magyargyűlöletet se antiszemita megjegyzéseket nem lenne szabad engedni, pedig bőven van belőlük, főleg az előbbiből. Szerintem ha a feltüzelt csőcselék megveri a magyarokat, vagy a zsidókat, az már fizikailag is kárt okoz...
  • Mike
    valahogy el kell nyomni a Sátán kisértését, azért :)

hány nőt égettek meg anno, mert megkisértett egy papot mondjuk, és így a Sátánt szolgálta
    ehhez az is elég volt, hogy tetszett a papnak, nem kellett úgy viselkednie
  • Dante73
    A mondandód, eleve egy csusztatásra épül. De nem baj. Én itt befejezem, mert Te sem tudsz meggyőzni engem, én sem téged.
    2010-ben Te is, én is elmegyünk szavazni, és ott döntünk, remélhetőleg, jól.
    Én azt tudom, hogy bármelyik oldalon is áll egy politikus, nem hiszek neki. Mindig megnézem, mi van a gondolatai mögött. Azért nem szidom Gyurcsányt, mert nem látom, merre tart. Amit eddig mutatott, nem tetszik, de nincs elég információm ahhoz, hogy tudjam, mi sül ki a dologból. Megvárom, míg letelik a 4 év, amire a TÖBBSÉG megválasztotta, és az ország akkori helyzetéből megitélem a munkáját.
    További jó vitát,

Dante.
  • interfleet
    Telitalálat!!!!!!
  • who am I 7
    "betegség az ami terjed, vmilyen virus, baktérium okozza, esetleg egy hibás gén
    a homoszexualitás ellenben nem hiba, abszolút természetes dolog"

ÚRISTEN ILYEN DEBÍL ŐKRŐK VANNAK MÉG A VILÁGON?

Hallód ŐREG!!, Tisztában vagy a természetesség fogalmával????Tudod mi az hogy természetes??????Mert ahogy elnézem, sötét vagy mint egy "gázkamra"márbocs..LOL.SZóval, a természet egyensúlyra törekszik mindig (ez a normális).Na mármost, ha veszünk 1millió heteró(500-500 férfi/nő-t arányban) és veszünk 1 millió búzit és külön rakjuk eme két "civilizációt"-csoportot egymástól, akkor meglehet nézni, hogy melyik CSOPORT MARAD életbe, 200 évnél tovább...és amelyik fentmaradt, fejlett civilizációt épít, az természetes (SZERINTEM!).Szerinted mi tőrténne az 1 misi búzival 500 év után?VÁrom a válaszod....(egyébként ez szerintem szuper ötlet, h az összes homokost 1 helyre pakolni, és éljék le ott piciny életüket....kicsit dúrva, de igazságos)

Más (az egyik előttem hozzászólónak), amig a gyerekek nap mint nap láthatnak főidőbe buzi - műsorvezetőket/poltikust"/stb-t addig análpórnót nehezen hiszem, h látnának, kereskedelmi tévén főidőbe....szal ez, h a 10éves gézuka/marika mit kezd az análintrudálással, ez nem állja meg a helyét mert normál esetben, lehetetlen, h ilyet lássanak, ellentétben a buzikkal, mint ahogy mondta valaki, az ugyanúgy kihat a személyiség fejlődésére, és ez sokkal nagyobb probléma....
  • bvalek2
    Nem érted a nép fogalmát. Nem tömegnek neveztem magam, hanem népnek. Nézzél néha Star Trek-et és megérted :)
  • Mike
    szép romantikus szó ez a népakarat, de ilyen nem létezik
    nincs népakarat
    a népakarat pár ember akarata, akik manipulálják a tömeget
  • interfleet
    A dohányzás azért rossz példa mert azzal fizikailag kárt okoz nekem és a dohányzás joga nem része a szólásszabadságnak
  • neoG
    jessssz.végre fight
  • bvalek2
    Egyetértek (csak hogy lásd, ilyet is tudok)
  • interfleet
    Szóval akkor most mondhatok amit akarok vagy nem? Korlátozva van a szabadságom vagy nem?
    Attól hoyg én hülyének tartok valakit atól ő még szabadon hülyének tarthet engem. Persze kivéve ha ezzel megsérti az erkülcsi érdekemet igaz?
  • Mike
    ne képzelj a hátad mögé tömegeket
  • Mike
    nem
    egy szabadság addig szabadság, mig mások szabadságát ezzel nem korlátozod

tipikusan iylen a dohányzás
    x-nek joga van dohányozni, de ahhoz már nincs joga hogy y-t arra kényszerítse, hogy az ő füstjét szívja
  • bvalek2
    Ki a nép, ha én nem?
  • interfleet
    Persze hogy lehet korlátozni. A Dobos-torta is Dobos-torta marad attól ha rászarok a tetejére, igaz?
    Az arányosságot-szükségességet melyikünk fogja meghatározni te vagy én?
    A kultúra és a jogo két külön téma. Ha jogo határozza meg a kultúrát akkor ott már nagy a baj...