Botrány egy internetes fotómontázs miatt
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
ha én teszem azt azt írom rólad le, Kovács Géza kannibál vagy, perelhetsz emiatt
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Elõbb vagy utóbb ki fog alakulni annak a kultúrája, hogy az alkalmatlanokat a civil réteg nem fogja hagyni érvényesülni. Jelenleg azt kéne megértenie az embereknek, hogy ha nem tesznek magukért, akkor senki sem tesz értük semmit. És azt is meg kell majd még tanulni, hogy tenni valamit, elérni valamit nem csak félelemkeltéssel lehet. Ezek mind az elõzõ rendszer fel nem bomlott berögzülései. Idõvel kikponak majd, ez csak generációk kérdése.
Nem tudjuk, hogy mi az a Párt. Ha valaki kérdi, visszakérdünk: melyik? De tudjuk, hogy mi az a Nép. Mi. Te. Én. Mi magyarok. Mindenki az utcán, a munkahelyünkön. Nem állunk se fölötte, se kívül, hanem Mi alkotjuk. A Népnek nem egy hangja van, hanem sok. A mi életünkben még soha sem volt egy hangja, és ez jó is így. Minket nem küldtek kötelezõ agymosótáborba, de boldogan mentünk kirándulótáborokba, és ott a fákon, meg a madarakon kívül másról nem beszéltek.
Az Állam egyenlõre Bácsi nekünk, még nem nagyon vettünk részt a fenntartásában, pedig már végeztünk és dolgozunk. Nem érdekelnek minket a kisebbségek, akkor sem ha történetesen hozzájuk tartozunk. Nem bántunk senki, más se bántson minket, ezzel le van tudva a tolerancia. Elõbb vesszük észre a szõkéket az utcán, mint a politikai jelképeket. Nem félünk tõlük, nem is gyûlöljük õket zsigerbõl, sokszor nem is ismerjük õket.
Ez az elsõ alkalom, amióta megszülettünk, hogy keresztbe tett nekünk a hatalom. Ilyenkor abba kapaszkodunk, amink van, a családunkba, a származásunkba, az identitásunkba. Ha még nem lenne kiforrott, most aztán hamar az lesz. Neked már stabil az exisztenciád, a saját butaságod nem árthat neked. Ha mi nem gondolkodunk racionálisan, éhen halunk, a szüleink nem tudnak eltartani. Eddig szívvel szerettünk magyarok lenni, mostmár ésszel is muszáj.
Üdv a XXI.-ik században.
Fizikakönyvem: http://valek.webs.com/ \"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e.\" /Petőfi Sándor/
az a nem természetes hogy egy populáció egynemü
nem az, hogy van köztük buzi is
hm... azt hiszem nagyon fiatal vagy még
szerinted menni fog? drukkolok neked
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
De rövidre zárva a dolgot.Totál egyértelmû, h a homoság nem természetes SZVSZ, és az aki az ellenkezõjét állítja, vmi problémával küszködik (agyilag).Viszont, ha be is bizonyítja, h igen természetes (mivel x mennyiségû homokos fent tud tartani több száz/ezer évig, egy civilizációt (csak férfiak), akkor elismerem.de ez még nem nagyon történt meg sztem.... <#rolleyes>#rolleyes>
Mondott egy ember olyat, hogy az orvosok akkor kitalálnák, h tudnának a férfiak szûlni...én meg mondtam, egy emberõltõ nem biztos, h elég ahhoz, h úgy kifejlõdjön egy buzik közötti orvostudomány, h ezt meg tudják oldani...AZ LENNE A SZÉP VILÁG TERHES FÉRFIAK STB <#hehe>#hehe><#wow1>#wow1><#kocsog>#kocsog>
nálunk nincs a demokráciának hagyománya
majd 100-200 év alatt, talán
csak azért maradt, mert a többi jelölt még szarabb volt
illetve nem teszem meg a fidesznek azt a szivességet hogy gagyogjon s ragyogjon miután négy évig kommunistázták a várost
viccet félretéve, tényleg nem vagyok borulátó, sõt optimista vagyok
egyre több a lehetõség, csak ki kell használni
éltetek volna Kádár alatt
Akkor most mit balozunk? Itt nem bal meg jobb oldal van, hanem van egy ballibnek mondott csimbók, meg egy jobbkonzervatívnak mondott csimbók, de egyik se az. Van eszdéeszemeszpé oldali ember meg orbánista. Ezt ne nevezzük már baloldalnak meg jobboldalnak, ne szégyenítsük már meg ilyen retardált hülyeséggel a többi európai demokráciát, könyörgöm. Ami idehaza van, az nem politika, csak valami trutymák amirõl elhihtetik veled meg velem ("velünk"), hogy ez az. Ez nem az.
Igen, egy fejlettebb országban GyF-et lemondatta volna a pártja. Tegyük hozzá, hogy ugyanígy Csurkát a nyilvánosság elõtt tett antiszemita kijelentéseiért elõször tetemesen megbírságolták volna, késõbb pedig talán le is ültették volna. Fejlettebb országban Demszkyt nem választaná meg újra és újra a fõváros, vagy a civil szervezetek nyomására idõközben meneszteteniük kellett volna a posztjáról.
Az a baj, hogy itthon egyértelmûen meg van nyomorodva a demokrácia. Nincs lába. Járásképtelen fogyatékos. A civil szférának jelentõs non-profit eszköztára lehetne arra vonatkozóan, hogy a fenti bekezdésben írtak megtörténjenek. Ide haza csak papíron van non-profit szektor, a gyakorlatban nem létezik. Egy egészséges demokráciában civil szervezetek gyakorolnak nyomást a politikára és nem (vagy legalábbis nem csak) fordítva. Jó példa (talán az egyetlen) erre a VEKE gyakorlata a BKV-val szemben. Több, sokkal több és sokkal több erõsebb ilyen szervezet kéne hogy legyen idehaza, és akkor fel sem merülne egyesek sötét agyában annak az igénye, hogy lebontsák a TV székházat, vagy hogy ilyen-olyan - az emberek többségében egyértelmûen aggódást vagy félelmet ébresztõ - félkatonai (sic!) szervezetek alakuljanak. Egyszerûen nem lenne rá igény.
Valahol valaki felrótta nekem a kérdést, miszerint szerintem "a politikuson nem emberek?". De. Biológiai értelemben véve egyértelmûen a Homo Sapiens Sapiens fõemlõs fajba sorolhatóak. De aki szerint emberi értelemben véve emberek, az tegye fel a kezét (csak képletesen, magában), és válaszolja meg nekem, hogy ebben az esetben mért nem képesek ember módjára viselkedni. Köszönöm. Költõi kérdés volt.
Nem igazán van politikai vonzódásom (a hazai "politikát" tekintve pedig egyáltalán nincs), viszont mélységesen megvetek minden homofób megnyilvánulást és szánalmasnak tartom. A homofóbia egyértelmûen és bizonyítottan egy fajtája a mentális zavaroknak, és a homoszexualitással ellentétben szakorvos segítségével kezelhetõ. Ugyanez a meglátásom vonatkozik az antiszemitizmusra és úgy általában véve a legtöbb önkényes, egoista alapokon nyugvó kirekesztõ magatartási forma is.
Olyan környéken sikerült felnõnöm viszont, hogy azt tudom mondani, egy gyerek még mindig kevesebbet sérül meleg szülõk nevelésében, mint amikor anyuka drogos, apuka pedig alkoholista. A szenvedélybetegségben szenvedõ szülõk száma még így is valószínûleg sokkal nagyobb, mint amennyi meleg szülõ lenne, ha erre biztosítottak lennének a törvényi keretek.
Nyilván néhány primitív szerencsétlen most jól leakármiz (lekomcsiz, lebuziz, lejobbosoz, stb) majd engem, nekik elõre üzenem, hogy együttérzek velük a lelki és szellemi sivárságuk okán keletkezett mindennapi szenvedésükben, és sajnálom õket azért mert nem volt gyerekszobájuk, vagy azért mert a szüleiknek fontosabb volt minden más mint az odafigyelõ nevelés. A fórumon való lelki kompenzálás helyett javaslom hogy gondolják át, min változtathatnának magukban, és akkor a leendõ/meglévõ gyerekeiknek talán nem kell átélniük ezt a mindent elszürkítõ, befeketítõ tapasztalatot. Sokkal hasznosabb mint itt hõbörögni fölöslegesen. Az üres hõbörgés még nem változtatott meg semmit.
A bili sajnos meg 1 süllyedõ hajón van.
A bölcsek nem tudósok - a tudósok nem bölcsek Lao-Ce
olvasgass magyar inkviziciós jegyzõkönyveket
tanulságos
az utolsó bekezdést meg egyszerüen nem értem, hogy mit akartál irni
nomrális választ vársz ezek után tõlem?
vagy csak simán írjalak le?
Fizikakönyvem: http://valek.webs.com/ \"Az a baj az Interneten terjedő idézetekkel, hogy nem tudod róluk megállapítani, valódiak-e.\" /Petőfi Sándor/
Értem az eredeti szándékot, de ez ma már odáig terjedt, hogy nem kell verés meg csõcselék, elég egy foto és fejek hullanak, és szájak haboznak.
A lényeg valami vagy van vagy nincs.Az ilyen "Hát nagyjából ugyan van de igazából mittudomén " megoldások soha nem szülnek jót
neten meg pláne nem, mert ez széles nyilvánosság
nyomatod is a propagandát
ügyes vagy
és Atyáid? azok inkább ülhetnének ezért azért nem? vagy nekik szabad?
ha csinálsz rólam egy montázst ahogy Pistikét erõszakolom, simán beperellek, mégha Terézanyut rakod oda, akkor lehet hogy nem
hány nõt égettek meg anno, mert megkisértett egy papot mondjuk, és így a Sátánt szolgálta
ehhez az is elég volt, hogy tetszett a papnak, nem kellett úgy viselkednie
2010-ben Te is, én is elmegyünk szavazni, és ott döntünk, remélhetõleg, jól.
Én azt tudom, hogy bármelyik oldalon is áll egy politikus, nem hiszek neki. Mindig megnézem, mi van a gondolatai mögött. Azért nem szidom Gyurcsányt, mert nem látom, merre tart. Amit eddig mutatott, nem tetszik, de nincs elég információm ahhoz, hogy tudjam, mi sül ki a dologból. Megvárom, míg letelik a 4 év, amire a TÖBBSÉG megválasztotta, és az ország akkori helyzetébõl megitélem a munkáját.
További jó vitát,
Dante.
http://www.freetvmaci.info/
a homoszexualitás ellenben nem hiba, abszolút természetes dolog"
ÚRISTEN ILYEN DEBÍL ÕKRÕK VANNAK MÉG A VILÁGON? <#eplus2>#eplus2><#nyes>#nyes>
Hallód ÕREG!!, Tisztában vagy a természetesség fogalmával????Tudod mi az hogy természetes??????Mert ahogy elnézem, sötét vagy mint egy "gázkamra"márbocs..LOL.SZóval, a természet egyensúlyra törekszik mindig (ez a normális).Na mármost, ha veszünk 1millió heteró(500-500 férfi/nõ-t arányban) és veszünk 1 millió búzit és külön rakjuk eme két "civilizációt"-csoportot egymástól, akkor meglehet nézni, hogy melyik CSOPORT MARAD életbe, 200 évnél tovább...és amelyik fentmaradt, fejlett civilizációt épít, az természetes (SZERINTEM!).Szerinted mi tõrténne az 1 misi búzival 500 év után?VÁrom a válaszod....(egyébként ez szerintem szuper ötlet, h az összes homokost 1 helyre pakolni, és éljék le ott piciny életüket....kicsit dúrva, de igazságos)
Más (az egyik elõttem hozzászólónak), amig a gyerekek nap mint nap láthatnak fõidõbe buzi - mûsorvezetõket/poltikust"/stb-t addig análpórnót nehezen hiszem, h látnának, kereskedelmi tévén fõidõbe....szal ez, h a 10éves gézuka/marika mit kezd az análintrudálással, ez nem állja meg a helyét mert normál esetben, lehetetlen, h ilyet lássanak, ellentétben a buzikkal, mint ahogy mondta valaki, az ugyanúgy kihat a személyiség fejlõdésére, és ez sokkal nagyobb probléma....
nincs népakarat
a népakarat pár ember akarata, akik manipulálják a tömeget
Attól hoyg én hülyének tartok valakit atól õ még szabadon hülyének tarthet engem. Persze kivéve ha ezzel megsérti az erkülcsi érdekemet igaz?
egy szabadság addig szabadság, mig mások szabadságát ezzel nem korlátozod
tipikusan iylen a dohányzás
x-nek joga van dohányozni, de ahhoz már nincs joga hogy y-t arra kényszerítse, hogy az õ füstjét szívja
Az arányosságot-szükségességet melyikünk fogja meghatározni te vagy én?
A kultúra és a jogo két külön téma. Ha jogo határozza meg a kultúrát akkor ott már nagy a baj...