Botrány egy internetes fotómontázs miatt

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

"Egyébként biztos vagyok abban, hogy megfelelõ szakember segítségével a homokosokat is rá lehetne vezetni a normális életre"

Mibõl gondolod, hogy nem élnek normális életet? Vagy nemiélet = élet? És akik "jóútra" téritík õket, honnan veszed, hogy norméális életet élnek? Lehet családot terrorizálnak, vagy alkoholisták, perverzek, stb. Másrsézt ha egy embert természete ellen nevelsz, akkor vagy élete végéig szenvedni fog (jó esetben hátrányok érik, pl. balkezes ember), vagy megkattan és akkor marha hasznos polgár lesz, pláne ha kiírt egy közértet vagy egy iskolát. Ha tényleg annyira "segíteni" akarsz rajtuk, akkor olvass el sok sok könyvet pszichológiáról.

Speciel az Indexes esetet nyomon követtem, és nem is õk terjesztették, hog SS volt a ruhán ... Érdekes, hogy rájuk akarták kenni. A képen meg full látszodott, hogy nem kellett retusálni, mert össze van tekeredve a fazonon a ruha ...

OliApa
"Olyan környéken sikerült felnõnöm viszont, hogy azt tudom mondani, egy gyerek még mindig kevesebbet sérül meleg szülõk nevelésében, mint amikor anyuka drogos, apuka pedig alkoholista. A szenvedélybetegségben szenvedõ szülõk száma még így is valószínûleg sokkal nagyobb, mint amennyi meleg szülõ lenne, ha erre biztosítottak lennének a törvényi keretek."

Aztán miért ne lehetne alkoholista és drogos egy meleg pár is? Hm?
OliApa
A Tilos rádióban a jobboldali politikusok, újságírók megölésére biztattak, a riporter ma a köztévében vezethet adást (Fiala). A Sláger rádióban a két <#kocsog> anno Antall sírját bipoláncsõvel betekerve, Orbánét egy focilabdaként, kereszttel átdöfve képzelték el. Az Indexesek meg a HírTV sajtósának PRESS (sajtó) mellfeliratát retusálták SS-re. Talán nem kellene annyit fikázni a másikat.

Úgyhogy coki!
lpmaskmancick
LOL,de azé auschwitz-et tényleg nem kellene belekeverni,meg az még jóvan hogy láma fórumonra felteszi vki azt megnézik páran,itt meg sokan nézik meg....

facebook.com/dolgap - ambient, downtempo, trip-hop

Csak egy gyors eszmefuttatás, minden bizonnyal vannak benne önellentmondások 😊

\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy

Mike
a homokosnak van mmûködõ nem szerve ergo tud szaporodni
definiciód szerint a meddõk nem emberek

[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray

Néha sajnálom,hogy én is a XX.ker.-ben lakom😞 Ilyen agyalágyultakkal egy kerületben lakini😊. No mind1.Szép kis FLAME alakult ki itten hi-hi-hi😊
Nekem van véleményem az üggyel kapcsolatban,de nem árulom el😉

Arról már nem is beszélve, hogy a szapordodás képessége nem áll összefüggésben a szexuális irányultsággal (lásd biszexuálisok, klimax utáni hölgyek, impotensek).
Jó, néha egy kis demagógiát én is megengedhetek magamnak nem 😉
Egyébként biztos vagyok abban, hogy megfelelõ szakember segítségével a homokosokat is rá lehetne vezetni a normális életre. Olyan genetikailag nincs, hogy valaki homokos lesz, max. hajlamot lehet rá kapni, mint sokmindnen másra is.

\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy

Mike
jaj Caro, utolsó mondatodat gondold már végig
mit irtál le?

Tévedés, mert ez a mehatározás az élõlények halmazára vonatkozik, nem egyénekre példányokra. Ez esetben egy ember nem is lehetne élõlény önmagában, hiszen egyedül nem képes szaporodni.
Itt a lényeg.
Elég régi, de ma is elfogadott definíció, hogy az élet önfenntartó, önszabályozó és önreprodukáló folyamat.
A homokosok nem képesek az önreprodukcióra, tehát nem élõlények, ezért nem is emberek. (az ember élõlény)

Nem mi mondjuk meg, hogy mi a normális, hanem a természet.

Mike
a homoszeualistás temrészetes
vannak homokos patkányok pl. mégis többen vannak mint mi, emberek

Olyat nem mondott, aminek jogi következménye kellene, hogy legyen. Arról pedig, hogy a politikai felelõsségvállalás nincs ebben az országban, én igazán nem tehetek.
grizzly21
es a miniszterelnoknek nem kell viselnie a kovetkezmenyeket ha valami rosszat mond ? hanyszor es hany embert sertett mar meg a feri es meg mindig itt van? ezek az emberek mar lemondtak kileptek stb.ez a kulonbseg

Én csak példát mondtam, h szerintem kicsit egységesebb lenne, HA...ettõl függetlenül, senki sem fogja az emberiséget megváltani, az antikrisztuson kívül 😛

FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P

Létezik, de akkor sem természetes szerintem.Mondjuk a lényege az, h egyik oldal se tudja bizonyítani, h természetes-e vagy sem.De ha egynemû pop. lenne, akkor most ezen nem kellene vitatkozni.Azt, te is csak be látod, h az evolúció valami miatt, hozott létre egy férfi és egy nõi ivarszervet...Meddõ téma.De szerintem akkor is, a természetellenes felé húz a dolog, és nem kellene túlságosan, a köztudatba súlykolni.Magyarul, maradjanak csendben, ne reklámozzák magukat.Ennyi lenne az egész.

Mellesleg szerintem is óvatosan kell bánni az úgynevezett gyûlöletbeszéd ellen hozott jogszabályokkal, de ezért van az Alkotmánybíróság. Azt viszont nagyon nem szeretem, ha szólasszabadsággal takarózva valaki gusztustalankodni kezd, aztán pedig megvan sértõdve, ha a sértett fél perel. Ezzel az erõvel lehetne rágalmazni, személyes adatokat és államtitkokat közétettni stb. Van tehát korlát bõven, többek között az USA-ban is.
Melelsleg szerintem is óvatosan kell bánni az úgynevezett gyûlöletbeszéd ellen hozott jogszabályokkal, de ezért van az Alkotmánybíróság. Azt viszont nagyon nem szeretem, ha szólasszabadsággal takarózva valaki gusztustalankodni kezd, aztán pedig megvan sértõdve, ha a sértett fél perel. Ezzel az erõvel lehetne rágalmazni, személyes adatokat és államtitkokat közétettni stb. Van tehát korlát bõven, többek között az USA-ban is.
Ez nem áll ellentétben azzal, amit írtam, hiszen nem szerepel benne a korlátozhatatlanság.

A különbözõ jogok gyakran ütköznek, ilyenkor az Alkotmánybíróság hivatott dönteni: pl. élethez való jog vs. emberi méltósághoz - ebbõl vannak a bioetikai viták, úgy mint abortusz, eutanázia stb.; ha a véleménynyílvánítás gyakorlása ütközik az emberi méltósághoz való joggal, szintén ilyen helyzet áll elõ, a két legerõsebb, korlátozhatatlan alapjog pedig a bietikai kérdéseknél már említett páros. Nincs olyan, hogy minden jog egyszerre 100%-osan érvényesül, hiszen szemben állhatnak egymással, ilyenkor lép be az arányosság és szükségesség kérdése. Ha jobban érdekel a téma, ajánlom az egyetemi alkotmányjog tankönyveket.
és ki fogja eldönteni mi tartozik a "gyûlöletbeszéd" kategóriába ?

HP+

Mike
biológiai okok miatt nem létezik a kommunizmus, kár ezen tipródni

Mike
te most mirõl beszélsz
ez a része a dolognak kit érdekel?
újra elmondom: homoszeualítás létezik, egynemü populáció ivaros szaporodás esetén pedig nincs (illetve vam, de ez most számunkra elhanyagolhatö)

pm...

Gigabyte GA-MA770T-UD3P|AMD Phenom II X3 BE 720|GeiL Value CL7-7-7 2x2 GB DDR3-1333|Asus ENGTX560 DCII/OC/2DI/1GD5

Mike
dehogynem fogja tudni
igazából még külföldrõl sem kell majd importálni munkaerõt

ez is aranyos:
"most jön az h nincs rá pénz... De ha állandóan azokra szavaz az ember aki nem tesz semmit csak mond, akkor ne csodálkozzon h nincs pénze"
teháátszerinted a kormánytól függ van-e pénzed vagy nincs? szerintem nem
vagy te segélyen élsz? ugye hogy nem

ált. sulik, középsulik körzetesek voltak mindig is
magánsuliknál ez nem játszik be

mirõl szeretnél vitatkozni?

Az Emberi jogok egyetemes nyilatkozata szerint a szólásszabadság az emberek elidegeníthetlen joga.

"Az Európai Emberi Jogi Bíróság egy 1976-os határozata úgy fogalmaz, hogy „a szólás sza­badsága nemcsak azokra az 'információkra' és 'eszmékre' vonatkozik, ame­lyeket az emberek jó néven vesznek <...>, hanem azokra is, amelyek bántják, felháborítják vagy zavarják <...> a lakosság bármely részét”."

Amerikában nincs gyûlöletbeszéd elleni törvény.

Egyébként mit vitatkoztok ezen, meg rinyáltok, h senki nem tesz semmit?EZ EMBERI TULAJDONSÁG:ÖNZÕSÉG:...Ennyi.Ne várjátok el, h a kamupoltikusok egy egyenlõ világot hozzanak létre (és önzetlenek legyenek mint szûz-mária)...Sajnos ez van.Ilyen az emberiség.Vhogy, intelligenciát kellene szétszórni, és némi önzetlenséget, nemkell,hszendeszûzlegyenmindenki, csak egy picit több tiszteletet és megbecsülést kellene adni a kisebb embereknek is.Akik "felépitik" a városokat, és "mozgatják" (persze ez közvetetten).És, hogy több mindent tudjanak, átlássan.Ne éljenek tömény hazugságban.....Na de ez túl sok lenne...

Mike
már leirtam
olvass vissza

Mike
no én meg az egészet félreolvastam

Mike
azértr Sodi csak híres lett
igaz nem a tehetsége révén, mert amit produkált, az elég kaki igaz, sosem volt a Photshop nagymestere

ha ismerném Gyurcsányt, akkor most felhívnám, hogy ááá, ne foglalkozz vele, az az ember egyszerüen serült

Hopp...Egynemû populációt hozok létre igen.De csak az egyén beleegyezésével, magyarán : ha buzi valaki, akkor mehet oda (ezért õ sem fog megsértõdni, ha a férfiakhoz kerül).Ha nem, akkor szépen megy a heterókhoz (itt megint nem lesz sértõdés), és kész.Nincs ebben semmi különös.MÉg csak nem is szadista, mert azok közé kerül akiket "szeret"....szerintem ez simán, humánus és megdönthetetlen bizonyítás.

(persze, jöhetnek itt a késõbbi elfajzott gondolatok, h a férfi (homo) társadalomba, csak azért nõt betenni, h késõbb spermát be adagolni neki, hogy legyen fajfentartás...az elég brutális :S )

Bocs, azt nemírtam h a gimnáziumokba fogják ezt bevezetni. És nem azt mondtam h kihalás, hanem h nem fogja tudni a dolgozó réteg a rengeteg nyugdíjast. Ezt persze megoldják úgy h emelik a nyugdíj korhatárt, de úgyis meglehetne h tudatosan 3 gyereket elvállal minden háztartás. Persze most jön az h nincs rá pénz... De ha állandóan azokra szavaz az ember aki nem tesz semmit csak mond, akkor ne csodálkozzon h nincs pénze... Na mind1, ez bonyolult, de szivesen vitatkoznék valakivel errõl, hátha okosabb leszek 😊

A lényeg az h észrevegyük milyen hatalmas lejárató kampány indult el, és csak a színfalak mögé nézve döntsünk arról h ki a szemét hazaáruló.

Gigabyte GA-MA770T-UD3P|AMD Phenom II X3 BE 720|GeiL Value CL7-7-7 2x2 GB DDR3-1333|Asus ENGTX560 DCII/OC/2DI/1GD5

Akkor nem én vagyok elvtelen, hanem az összes polgári demokratikus alkotmány 😉

Az, hogy nem rendelkezzel kellõ alkotmányos ismeretekkel, nem engem minõsít. (Téged sem, ha nem kezdesz ennek ellenére személyeskedni olyan témában, amihez nem értesz.)
halljuk!

aha és teged már nem is látunk a fénylõ buroktól. Kezdj el szépen válaszolgatni azokra a hozzászólásokra és, hogy lássuk milyen ellenérveid vannak.

Ez itt nem az Index[/] valamelyik nyalitopkja ahol a csordaszellem megköveteli ezen népszerû szitokszavak minnél gyakoribb használtát.

DjDano
Az a baj hogy egyesek szerint gyûlöletbeszéd is a szólásszabadság része. Szerintem meg nem... jó lenne törvénybe foglalni végre

Mike
azt sem tudod, pontosan mi az alapjogod

Mike
hát nemtom, lehet hogy tényleg hülye vagyok, de én úgy tudom, hogy az emberiség nem éppen a kihalás szélén áll, inkább az a baj hogy túlszaporodunk

de kis aranoys vagy
az iskolák eddig körzetekre voltak osztva
az okos gyerek eddig is jó iskolába járt (meg a gazdag) a többi a maradékba
tényleg nem kell bezárni az iskolákat, oké, de akkor tartsák már fennt az azon a településen élõk, vagy dobják össze a pénzt a bazárás ellen tiltakozók, ne nekem kelljen fenntartanom egy üres épületet, meg fizetni a sok feleslges pedagógust

a hideg ráz ki az ilyen elvetelen ember miatt. Mégis hogyan gondolod azt, hogy a legfontosabb alapjogunkat korlátozni lehessen?

Nem Õ azt akarja h aki b u z i az beteg, vagyis nem normális, és épp ezért kezelni kell a betegségét, azért mert így egyre kevesebben leszünk. És milesz a végén? Pár fiatal fogja eltartani az eszméletlen sok öreget! Épp a jövõnk miatt kell az ilyen elfajzások ellen tiltakoznunk! Mert itt nem mi, hanem a gyerekink sorsa a fontos!!! És ezért nem kell hagyjuk h bezárják az iskolákat, ezért nem kell hagyjuk h körzetítsék az iskolákat (olyan lesz mint háziorvos, körzetekre leszünk osztva, a hülye gyerek megy az elit suliba, az okos, meg megy a kisegítõbe...)
Ébresztõ Magyarország!!!

Mike
nem lenne
vannak itt nagyon értelmes 12-16 évesek is
és azt se feljtsd el, ez elsõsorban számtech-kel fogllalkozó site, fórum
hardver/szoftver
ez a fõ profil

Mike
haj, akkor újra, kicsit szájbarágosabban:
te azzal akarod bebizonyítani hogy a homoszeualitás nem természetes, hogy egynemü populációkat hozol létre ami tényleg nem természetes, csakhogy a kettõ nem ugyanaz

DjDano
A hozzászólások egy dologra biztosan rávilágítanak: Mennyi elfajzott gondolkodású homofób, rasszista, holokauszttagadó, idegengyûlölõ, szélsõséges buta ember jár ide fórumozni (tisztelet a kivételnek) <#levele><#levele><#levele><#levele>

ui: Egyesek felvetették, hogy a szavazási korhatárt le kéne vinni 16 évre... na akkor lenne itt "szép világ". Szerintem inkább emelni kéne 20-21 évre, kb ekkorra jut el egy ember oda, hogy éretten tudjon gondolkodni... bár valaki soha se jut el idáig

"az a nem természetes hogy egy populáció egynemü
nem az, hogy van köztük buzi is"

Na akkor ezt fejtsd már ki, h az a normális, h egynemû....akkor, minek van szaporodás?Az, hogy nem korlátozódik a férfiakra teljesen mind1, mert nem TERMÉSZETES DOLOGRÓL beszélünk (lelki/akarati rgo psziho).Az, hogy nõk lezbik?Jó, akkor õk is mehetnek külön....😄 sperma nélkül nehéz lesz fentartani egy civilizációt.Férfiaknak meg peték nélkül.SZóval, nem igazán értem.Ha a természet az egynemûségfelé huzott volna, akkor soha nem lettek volna utódok.Egy megtermékenyítõ és egy megtermékenyített mindenképp kell, a fennmaradáshoz...VAGY CSAK ÉN LÁTOM IGY LOL?

Mike
ez az egy mondatod a lényeg:

"azt kéne megértenie az embereknek, hogy ha nem tesznek magukért, akkor senki sem tesz értük semmit"

Mike
csakhogy én egyáltalán nem vagyok agymosott
elhiheted magadnak ezt, bebszélheted, de ezzel csak te jársz rosszul, nem én
én nem esem hasra Orbántól, (mondjuk egy politikusra sem nézek fel) nem egy nagy szám, láttam mit csinált 89-ben, tudom mit mondott 90-es évek elején, mit mond ma. Sima karrirerista csóka, soha nem volt fõnöke, max talpnyalói. A régi Orbán arcon képné a mait. A fidesz hajdanm akart valamit,ma marketingpárt. Gyurcsányban annyi a különbség, hogy azt látom, akar valamit. De ennyi. Nem hiszem hogy õ lenne a megváltó. Nemrég azt mondtam rólam valaki túl pragmatikus vagyok. És tény nem érdekelnek a szólamok. Ja igen, és nem vagyok türelmetlen.

Én sem tudom mi a Párt. Nem voltam különösebben híve Kádárnak, de nem is ti csináltátok a rendszerváltást (még csak enm is, mi max néztük) hanem a mostani 40-esek. Hehe, egymosótárborban sem jártam, leszámítva talán az Amway-t de onnana gyorsan elmenekültem
Egyáltalán mibõl gondolod, hogy mondjuk én, hülyébb vagyok nálad. És ha nem? akkor mi van? 😊 naugye

nem vagyok állampárti, sõt
ehhez képest mégis a fideszhívek jönnek azzal, hogy az államnak ighenis legyenek cégei, termeljen mondjuk akármit, pl. növényvédõszert, mert milyne jó az a nyereség. hát persze. csak ezzel megöli a magáncégeket a szektorban. abszolút a szabadpiac híve vagyok, kicsi szolgáltató állammal, vagyis az állam azzal foglalkozzon, ami a dolga, azért adózom pl.

Személy szerint neked mit tett keresztbe? (egéybként megsúgom, nekem eddig mindkei tett keresztbe, nincs ebben semmi nagy újdonság, sõt egyre inkább zárják be a kiskapukat)

Tévedés ma már az egzisztencia sehol sem biztos, bármi beüthet, de értem amit mondasz, kellenek azok a helyek amikben most mi ülünk.

hm, látom a XXI sz. szar jely számodra, vagy rosszul érzem
jobban tetszett volna a langyos pisi?

"akiknek nem egyezik a véleményük a hatalmonlévõkkel." helyett "akik a hatalmon vannak".

Elnézést.
Mike
"engem nem zavarnak, amíg nem látom õket a tv-ben"
"mivel sztem ez valamiféle lelki/akarat gyengeség ez a homo téma"