395
  • Mike at home
    az hogy te mihez hasonlítod magad, az abszolut lényegtelen
  • Mike at home
    nem érted, itt Sodi mennybemenetele a lényeg
    Híres lett!
  • feamatar
    és még annyit, hogy általában nem a melegek provokálnak. a média a provokatív, és szánalmas szeméttel van tele. Ma sem lenne semmi gond ezekből, ha a média nem verne nagydobra minden melegmegmozdulást, mert tudja hogy ebben van a cash, meg a mónikasóban...
  • feamatar
    anno a görögök,rómaiak ezt sokkal szabadabban kezelték, mégse a szaporulat volt a főgondjuk...
    valamit félreértelmeztél Miketól, ő nem azt mondta hogy a melegek közt nincs alkoholista/drogfüggő akármi, hanem azt, hogy ők is normális emberek attól még hogy homokosok...
    egy gyerek szellemi fejlődését, főképp nem a szexuálisat csak a szülőktől átvett minták szabják meg... attól még nem lesz valaki homokos hogy homokosok nevelik fel...
    míg nem tudod hogy valaki homokos addig teljes értékű ember, ha meg kiderül róla hogy az ledegradálod.
    Őszintén szólva magam sem komálom a homokos dolgokat, de ettől függetlenül aki homokos az hagy csinálja hisz nem kényszeríti rá senki. Ne akarjuk a homokosokat heteronak kényszeríteni, ők se erőltessék ránk magukat. Csak az a baj, hogy ha itt valakiről kiderül hogy homokos, vagy elmegy egy meleg rendezvényen azt egyből megbélyegzik hogy reklámozza magát. Ez a melegek dolga, nem kell figyelni rá...
    Emellett ez nem csak a melegekre vonatkozik sok minden másra is.

Mit kérdez a gyerek amikor 2 apukája van? Ez rossz kérdés, ennyi erővel a válást is betilthatnánk hisz mit érti hogy az anyuci vagy az apuci külön van?
    A reagálás egyébként érdekes. Én most a nevelt gyermekek szemszögéből tudom megvilágítani a dolgot: a nevelet gyermek örül ha van valakije, főleg ha szerető körülmények közt van. Általában örökbefogadni azért szoktak gyermeket, mert szeretnék azt. Legalább is egy gyerekben kevesebb pénz van, mint amennyit hoz a konyhára. Ebbe nem akarok bele menni a részletekbe. Megtapasztaltam már párszor, és nagyon összetett a dolog.
    Annyit mondhatok, hogy mindent csak ne nevelőotthonban!!! Két meleg szülő jobb mint egy nevelőotthon. És általában a nevelőotthonban nevelkedettek családjáról ne is beszéljünk. A hányinger rámjön ha belegondolok némelyik hogy akart gyereket nevelni.(Hozzátenném van ritka kivétel amikor tényleg rákényszerül szülő beadni a gyerekét intézetbe, pedig igazán szeretné nevelni, csak valamilyen okból képtelen, de sajnos ez a ritkábbik eset)
  • formatuq
    Nem akartam neked valaszolni mert egy "buzinak' tartalak a beirasaid alapjan, de mivel oriasi baromsagokat irsz eszmeletlen hangnemben, ezert muszaly.

Az alabbi konyveket, irasokat elolvastad volna, tudnad, hogy ugyan ugy nem bizonyitott hogy a Xq28 okozza vagy sem, mint ahogy azt sem lehet kimondani hogy NEM betedseg.

American Psychiatric Association (2000), Diagnostic and Statistical Manual of Mental Disorders, (Washington D.C.: American Psychiatric Association), fourth edition, text revision.

Bailey, Michael J., and Richard C. Pillard (1991), “A Genetic Study of Male Sexual Orientation,” Archives of General Psychiatry, 48:1089-1096, December.

Bailey, Michael J. and D.S. Benishay (1993), “Familial Aggregation of Female Sexual Orientation,” American Journal of Psychiatry, 150[2]:272-277.

Baron M. (1993), “Genetics and Human Sexual Orientation [Editorial],” Biological Psychiatry, 33:759-761.

Billings, P. and J. Beckwith (1993), Technology Review, July, p. 60.

Bower, B. (1992), “Gene Influence Tied to Sexual Orientation,” Science News, 141[1]:6, January 4.

Byne, William (1994), “The Biological Evidence Challenged,” Scientific American, 270[5]:50-55, May.

Byne, William and Bruce Parsons (1993), “Human Sexual Orientation,” Archives of General Psychiatry, 50:228-239, March.

Byrd, A. Dean, Shirley E. Cox, and Jeffrey W. Robinson (2001), “Homosexuality: The Innate-Immutability Argument Finds No Basis in Science,” The Salt Lake Tribune, [On-line] URL: http://www.sltrib.com/2001/may/05272001/commenta/100523.htm.

Crewdson, John (1995), “Dean Hamer’s Argument for the Existence of ‘Gay Genes,’ ” Chicago Tribune, News Section, p. 11, June 25.

Fausto-Sterling, Anne and Evan Balaban (1993), “Genetics and Male Sexual Orientation,” [technical-comment letter to the editor], Science, 261:1257, September 3.

Friedman, Richard C. and Jennifer I. Downey (1994), “Homosexuality,” The New England Journal of Medicine, 331[14]:923-930, October 6.

Gelman, David, with Donna Foote, Todd Barrett, and Mary Talbot (1992), “Born or Bred?,” Newsweek, pp. 46-53, February 24.

Goetze, Rob (2004), “Homosexuality and the Possibility of Change: An Ongoing Research Project,” [On-line], URL: http://www.newdirection.ca/research/index.html.

Hamer, Dean H., Stella Hu, Victoria L. Magnuson, Nan Hu, and Angela M.L. Pattatucci (1993), “A Linkage Between DNA Markers on the X Chromosome and Male Sexual Orientation,” Science, 261:321-327, July 16.

Horgan, John (1995), “Gay Genes, Revisited,” Scientific American, 273[5]:26, November.

Howe, Richard (1994), “Homosexuality in America: Exposing the Myths,” American Family Association, [On-line], URL: http://www.afa.net/homosexual_agenda/homosexuality.pdf.

Hubbard, Ruth and Elijah Wald (1997), Exploding the Gene Myth (Boston: Beacon Press).

“Human Genome Report Press Release” (2003), International Consortium Completes Human Genome Project, [On-line], URL: http://www.ornl.gov/TechResources/Human_Genome/project/50yr.html.

Kallmann, F.J. (1952), “Comparative Twin Study on the Genetic Aspects of Male Homosexuality,” Journal of Nervous and Mental Diseases, 115:283-298.

King, M. and E. McDonald (1992), “Homosexuals Who are Twins: A Study of 46 Probands,” The British Journal of Psychiatry, 160: 407-409.

Kinsey, A.C. W.B. Pomeroy, C.E. Martin (1948), Sexual Behavior in the Human Male (Philadelphia, PA: W.B. Saunders).

Kinsey, A.C. W.B. Pomeroy, C.E. Martin, P. H. Gebhard (1953), Sexual Behavior in the Human Female (Philadelphia, PA: W.B. Saunders).

Laumann, Edward O., John H. Gagnon, Robert T. Michael, and Stuart Michaels (1994), The Social Organization of Sexuality: Sexual Practices in the United States (Chicago, IL: University of Chicago Press).

LeVay, Simon (1991), “A Difference in Hypothalamic Structure Between Heterosexual and Homosexual Men,” Science, 253:1034-1037, August 30.

Mann, Charles (1994), “Behavioral Genetics in Transition,” Science, 264:1686-1689, June 17.

Marcus, Eric (1993), Is It a Choice? (San Francisco, CA: Harper).

NCBI (2004), “Human Genome Resources,” [On-line], URL: http://www.ncbi.nlm.nih.gov/genome/guide/human/.

Nicolosi, Joseph, A. Dean Byrd, and Richard Potts (2000), “Retrospective Self-reports of Changes in Homosexual Orientation: A Consumer Survey of Conversion Therapy Clients,” Psychological Reports, 86:1071-1088, June.

Rainer, J.D., A. Mesnikoff, LC. Kolb, and A. Carr (1960), “Homosexuality and Heterosexuality in Identical Twins,” Psychosomatic Medicine, 22:251-259.

Reinisch, June M. and Ruth Beasley (1990) The Kinsey Institute New Report on Sex (New York: St. Martin’s Press).

Rice, George, Carol Anderson, Neil Risch, and George Ebers (1999), “Male Homosexuality: Absence of Linkage to Microsatellite Markers at Xq28,” Science, 284:665-667, April 23.

Risch, Neil, Elizabeth Squires-Wheeler, and Bronya J.B. Keats (1993), “Male Sexual Orientation and Genetic Evidence,” Science, 262:2063-2064, December 24.

Shepherd, Gordon M. (1994) Neurobiology (Oxford: Oxford University Press), third edition.

Spitzer, Robert L. (2003), “Can Some Gay Men and Lesbians Change Their Sexual Orientation?,” Archives of Sexual Behavior, 32[5]:403-417, October 5.

VandeHei, Jim (2004), “Dean Says Faith Swayed Decision on Gay Unions,” The Washington Post, p. A-1, January 8.

Wickelgren, Ingrid (1999), “Discovery of ‘Gay Gene’ Questioned,” Science, 284:571, April 23.

Ez egy kicsit osszetettebb, bonyolultabb dolog mint amit te meg tudnal erteni (ez itteni beirasaid alapjan) szoval szerintem ne is vesztegesd vele az idodet, legyen jo nagy onerzeted, a butasagod melle, az ugy divat ma, ahol te laksz, elsz. Mashol ezt tudomoanynak hivjak.

Kiragattal egy eleg szelsoseges peldat, mikor egy egy meleg part hoztal fel peldakent akik rendesen nevelik orekbefogadott gyerekuket egy olyan csaladdal szemben, ahol az apa reszeges es veri a feleseget.

Mi van azzal a peldaval ahol a meleg par a drogos (mivel ez is nagyszamban elofordul, sztatisztikak alapjan mondom) azzal a csaladdal szemben ahol a felsoroltak egyike sincs jelen?
    Mert a peldadbol azt tunt ki, a melegek rendesek, nem isznak, nincs eroszak, nincs drog, mig minden hetero kapcsolatban ezek jelen vannak.
    Apad veri anyadat, apad alkoholista?

Mit kerdez az orokbefogadott gyerek 7. osztalyos koraban biologia oran mikor az ember szaporodasat tanulja, noi nemi szerveket, stb?
    Tanarno kerem, nekem ket apukam van?!?!

Nekem nem azzal van a bajom, hogy a melegek leteznek, hanem, hogy tul nagy szabadsagot kapnak, akarnak. Ez a vilag (egyenlore) ferfi/noi kapcsolatra epul, az a "normalis". (Most nem akarok belemennyi a normalis szo definicioajaba). Ez egyenlore a mi vilagunk, ok meg benne laknak, es elturjuk oket. Es ez igy rendbe is van, lenne, ha nem akarnanak meggyozni az ellenkezojerol, hogy tok normalis amit csinalnak/tok...

• feamatar
    ez csak fedőcím, az SG a szellemi megvilágosodás felé vezető út :)
  • Charybdis
    Ez a cikk nagyon off-topic. Az SG logójában ez van: "Informatika & tudomány" Ez most melyik a kettő közül? :)
  • grizzly21
    mondhatnad de nem lenne igaz:)
  • grizzly21
    ilyen nevvel sugarzik rolad hogy primitiv vagy bocs. es meg te probalod lejaratni a "szelsojobbot" ? Hol van itt szelsojobb? Messze a legszelsosegesebb part az szdsz
  • feamatar
    :D
  • janus391
    Nagy Banó is megmondta van egy etető széke na abból nézi a híradót
  • janus391
    A fiúk jól élnek a mi pénzünkön titeket meg engem meg betesznek a hintába és itt marjuk egymást mint hogy megkérdeznénk pl. egy valamien oldali pol. miért alakít közös céget ( ami negyon jól megy) egy másik oldalival te meg én közben ezen a fényképe, híren stb vitatkozunk.
  • feamatar
    bazz, sztem anál szex sem természetes, de nem beteg aki csinálja...
    vagy ez olyan hogy a farkad se arra való hogy a nő a szájába vegye, pedig igen kellemes dolog...
    a buzik nem betegek, ugyan úgy ahogy te bellőled se lehetne buzit faragni valószínűleg a buzibóül se heteroót... egy leszbi csaj rosszabb mint egy buzi, mert gondolj bele: egy homokos csak lehetőségeket teremt neked míg egy leszbi elvesz előled... :D

buzik meg nem lesznek többen attól hogy reklámozzákj őket...
    mert ehhez nem buzi társaság kell, hanem egy olyan összetett hosszú időn át tartó pszicholológiai folyamat, amit nem tudunk behatárolni... különben is, régen míg bűn volt, addig is voltak buzik, és valószínűleg mind szülője hetero volt... lehet hogy valami gén okozza, ilyet is hallottam... de a lényeg az, attól hogy nyíltan elfogadjuk még nem lesznek többen, max aki eddig titkolta az is elmeri válllalni, mert nem fogják ezért kiközösíteni
  • HUmanEmber41st
    Még nem zárták be?????
    Politika itt????
  • scorpeeon
    Szídta a gyurcsányt? Vagy a komcsikat? Kössek fel! Húzzúk karóba! Még csak látszata se legyen a demokráciának!
  • OliApa
    A nagyításon VILÁGOSAN látszott, hogy retusálták. Ki is rohant az újságírójuk egy élő adásból, amikor megroskadt a tények súlya alatt.
  • who am I 7
    Elmesélnéd, a nemzés majd a szülés folyamatát azonos neműek esetében? csak kiváncsiságból..hogy hogy is müxik ez, hisz van ivarszervük...
  • who am I 7
    Szerintem meg nem értem :D , h miért nem képesek mások elfogadni, h valaki így gondolja...bizonyitsa be, h az embereknél a homo az természetes.Mike ez a patkányos hasonlatod nagyon jó, csak vhogy én nem egy patkányhoz hasonlítom magam, és a többi embertársamat is (hiába emlős + a természet teremtette), mégis joggal mondhatom, hogy az emberek intelligensebbek, nem mindig viselkednek csak ösztönösen, és mégiscsak egy civilizációt építettek a Földre (a civilizáció minősége már máskérdés, de révén patkányokról van szó, nem szuper intelligens élőlényekről, ezért most ez megállja a helyét.)
    Szal,szvsz ezek a közhelyes frázisok, sztem jóval gyengébb érvek mint a önreproduktatív dolgok a mi oldalunkon.Csak azt nem értem, h miért nem lehet elképzelni, h ha mindenhol csak olyan, élőlényekkel találkozunk, akik csak a saját fajtájuk felé éreznek szexuális vonzalmat..akkor?Én szeretem a szép csajokat...nem szeretnék olyan utcákat látni, ami TELEVAN BUZIKKAL ÉS KÖRBE VESZNEK a ök...nem akarom
  • pitiless
    A tilos rádióst nem hallottam de elég viccesen hangzik, a hirTV-s press SS felirathoz meg kellett fantázia rendesen. Szegény indexék is meg voltak szeppenve hogy akkor most mi is van. Nekik ez eszükbe se jutott. Humorérzék, az hiányzik a jobboldalból (tessék matulát olvasni, őket is a jobbik jelentette fel 1szer) - én is őket preferálom, csak ne vinnyognának annyit.
  • tttttom
    LOL XD
  • Inquisitor
    "Egyébként biztos vagyok abban, hogy megfelelő szakember segítségével a homokosokat is rá lehetne vezetni a normális életre"

Miből gondolod, hogy nem élnek normális életet? Vagy nemiélet = élet? És akik "jóútra" téritík őket, honnan veszed, hogy norméális életet élnek? Lehet családot terrorizálnak, vagy alkoholisták, perverzek, stb. Másrsézt ha egy embert természete ellen nevelsz, akkor vagy élete végéig szenvedni fog (jó esetben hátrányok érik, pl. balkezes ember), vagy megkattan és akkor marha hasznos polgár lesz, pláne ha kiírt egy közértet vagy egy iskolát. Ha tényleg annyira "segíteni" akarsz rajtuk, akkor olvass el sok sok könyvet pszichológiáról.
  • Inquisitor
    Speciel az Indexes esetet nyomon követtem, és nem is ők terjesztették, hog SS volt a ruhán ... Érdekes, hogy rájuk akarták kenni. A képen meg full látszodott, hogy nem kellett retusálni, mert össze van tekeredve a fazonon a ruha ...
  • OliApa
    "Olyan környéken sikerült felnőnöm viszont, hogy azt tudom mondani, egy gyerek még mindig kevesebbet sérül meleg szülők nevelésében, mint amikor anyuka drogos, apuka pedig alkoholista. A szenvedélybetegségben szenvedő szülők száma még így is valószínűleg sokkal nagyobb, mint amennyi meleg szülő lenne, ha erre biztosítottak lennének a törvényi keretek."

Aztán miért ne lehetne alkoholista és drogos egy meleg pár is? Hm?
  • OliApa
    A Tilos rádióban a jobboldali politikusok, újságírók megölésére biztattak, a riporter ma a köztévében vezethet adást (Fiala). A Sláger rádióban a két anno Antall sírját bipoláncsővel betekerve, Orbánét egy focilabdaként, kereszttel átdöfve képzelték el. Az Indexesek meg a HírTV sajtósának PRESS (sajtó) mellfeliratát retusálták SS-re. Talán nem kellene annyit fikázni a másikat.

Úgyhogy coki!
  • lpmaskmancick
    LOL,de azé auschwitz-et tényleg nem kellene belekeverni,meg az még jóvan hogy láma fórumonra felteszi vki azt megnézik páran,itt meg sokan nézik meg....
  • Caro
    Csak egy gyors eszmefuttatás, minden bizonnyal vannak benne önellentmondások :)
  • Mike
    a homokosnak van mműködő nem szerve ergo tud szaporodni
    definiciód szerint a meddők nem emberek
  • Derapo
    Néha sajnálom,hogy én is a XX.ker.-ben lakom:( Ilyen agyalágyultakkal egy kerületben lakini:). No mind1.Szép kis FLAME alakult ki itten hi-hi-hi:)
    Nekem van véleményem az üggyel kapcsolatban,de nem árulom el;)
  • Zóanagyvarázsló
    Arról már nem is beszélve, hogy a szapordodás képessége nem áll összefüggésben a szexuális irányultsággal (lásd biszexuálisok, klimax utáni hölgyek, impotensek).
  • Caro
    Jó, néha egy kis demagógiát én is megengedhetek magamnak nem ;)
    Egyébként biztos vagyok abban, hogy megfelelő szakember segítségével a homokosokat is rá lehetne vezetni a normális életre. Olyan genetikailag nincs, hogy valaki homokos lesz, max. hajlamot lehet rá kapni, mint sokmindnen másra is.
  • Mike
    jaj Caro, utolsó mondatodat gondold már végig
    mit irtál le?
  • Zóanagyvarázsló
    Tévedés, mert ez a mehatározás az élőlények halmazára vonatkozik, nem egyénekre példányokra. Ez esetben egy ember nem is lehetne élőlény önmagában, hiszen egyedül nem képes szaporodni.
  • Caro
    Itt a lényeg.
    Elég régi, de ma is elfogadott definíció, hogy az élet önfenntartó, önszabályozó és önreprodukáló folyamat.
    A homokosok nem képesek az önreprodukcióra, tehát nem élőlények, ezért nem is emberek. (az ember élőlény)
  • homeless
    Nem mi mondjuk meg, hogy mi a normális, hanem a természet.
  • Mike
    a homoszeualistás temrészetes
    vannak homokos patkányok pl. mégis többen vannak mint mi, emberek
  • Zóanagyvarázsló
    Olyat nem mondott, aminek jogi következménye kellene, hogy legyen. Arról pedig, hogy a politikai felelősségvállalás nincs ebben az országban, én igazán nem tehetek.
  • grizzly21
    es a miniszterelnoknek nem kell viselnie a kovetkezmenyeket ha valami rosszat mond ? hanyszor es hany embert sertett mar meg a feri es meg mindig itt van? ezek az emberek mar lemondtak kileptek stb.ez a kulonbseg
  • who am I 7
    Én csak példát mondtam, h szerintem kicsit egységesebb lenne, HA...ettől függetlenül, senki sem fogja az emberiséget megváltani, az antikrisztuson kívül :P
  • who am I 7
    Létezik, de akkor sem természetes szerintem.Mondjuk a lényege az, h egyik oldal se tudja bizonyítani, h természetes-e vagy sem.De ha egynemű pop. lenne, akkor most ezen nem kellene vitatkozni.Azt, te is csak be látod, h az evolúció valami miatt, hozott létre egy férfi és egy női ivarszervet...Meddő téma.De szerintem akkor is, a természetellenes felé húz a dolog, és nem kellene túlságosan, a köztudatba súlykolni.Magyarul, maradjanak csendben, ne reklámozzák magukat.Ennyi lenne az egész.
  • Zóanagyvarázsló
    Mellesleg szerintem is óvatosan kell bánni az úgynevezett gyűlöletbeszéd ellen hozott jogszabályokkal, de ezért van az Alkotmánybíróság. Azt viszont nagyon nem szeretem, ha szólasszabadsággal takarózva valaki gusztustalankodni kezd, aztán pedig megvan sértődve, ha a sértett fél perel. Ezzel az erővel lehetne rágalmazni, személyes adatokat és államtitkokat közétettni stb. Van tehát korlát bőven, többek között az USA-ban is.