Botrány egy internetes fotómontázs miatt
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Mibõl gondolod, hogy nem élnek normális életet? Vagy nemiélet = élet? És akik "jóútra" téritík õket, honnan veszed, hogy norméális életet élnek? Lehet családot terrorizálnak, vagy alkoholisták, perverzek, stb. Másrsézt ha egy embert természete ellen nevelsz, akkor vagy élete végéig szenvedni fog (jó esetben hátrányok érik, pl. balkezes ember), vagy megkattan és akkor marha hasznos polgár lesz, pláne ha kiírt egy közértet vagy egy iskolát. Ha tényleg annyira "segíteni" akarsz rajtuk, akkor olvass el sok sok könyvet pszichológiáról.
Aztán miért ne lehetne alkoholista és drogos egy meleg pár is? Hm?
Úgyhogy coki!
facebook.com/dolgap - ambient, downtempo, trip-hop
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
definiciód szerint a meddõk nem emberek
[A64 3200+, 2gb ram, 9800GT] SE Xperia Ray
Nekem van véleményem az üggyel kapcsolatban,de nem árulom el😉
Egyébként biztos vagyok abban, hogy megfelelõ szakember segítségével a homokosokat is rá lehetne vezetni a normális életre. Olyan genetikailag nincs, hogy valaki homokos lesz, max. hajlamot lehet rá kapni, mint sokmindnen másra is.
\"We choose to go to the moon in this decade and do the other things, not because they are easy, but because they are hard\" - John F. Kennedy
mit irtál le?
Elég régi, de ma is elfogadott definíció, hogy az élet önfenntartó, önszabályozó és önreprodukáló folyamat.
A homokosok nem képesek az önreprodukcióra, tehát nem élõlények, ezért nem is emberek. (az ember élõlény)
vannak homokos patkányok pl. mégis többen vannak mint mi, emberek
FX6300 4.5G " GTX1070 " DDR3 2000 CL9 " CTG 550W80P
A különbözõ jogok gyakran ütköznek, ilyenkor az Alkotmánybíróság hivatott dönteni: pl. élethez való jog vs. emberi méltósághoz - ebbõl vannak a bioetikai viták, úgy mint abortusz, eutanázia stb.; ha a véleménynyílvánítás gyakorlása ütközik az emberi méltósághoz való joggal, szintén ilyen helyzet áll elõ, a két legerõsebb, korlátozhatatlan alapjog pedig a bietikai kérdéseknél már említett páros. Nincs olyan, hogy minden jog egyszerre 100%-osan érvényesül, hiszen szemben állhatnak egymással, ilyenkor lép be az arányosság és szükségesség kérdése. Ha jobban érdekel a téma, ajánlom az egyetemi alkotmányjog tankönyveket.
HP+
ez a része a dolognak kit érdekel?
újra elmondom: homoszeualítás létezik, egynemü populáció ivaros szaporodás esetén pedig nincs (illetve vam, de ez most számunkra elhanyagolhatö)
Gigabyte GA-MA770T-UD3P|AMD Phenom II X3 BE 720|GeiL Value CL7-7-7 2x2 GB DDR3-1333|Asus ENGTX560 DCII/OC/2DI/1GD5
igazából még külföldrõl sem kell majd importálni munkaerõt
ez is aranyos:
"most jön az h nincs rá pénz... De ha állandóan azokra szavaz az ember aki nem tesz semmit csak mond, akkor ne csodálkozzon h nincs pénze"
teháátszerinted a kormánytól függ van-e pénzed vagy nincs? szerintem nem
vagy te segélyen élsz? ugye hogy nem
ált. sulik, középsulik körzetesek voltak mindig is
magánsuliknál ez nem játszik be
mirõl szeretnél vitatkozni?
"Az Európai Emberi Jogi Bíróság egy 1976-os határozata úgy fogalmaz, hogy „a szólás szabadsága nemcsak azokra az 'információkra' és 'eszmékre' vonatkozik, amelyeket az emberek jó néven vesznek <...>, hanem azokra is, amelyek bántják, felháborítják vagy zavarják <...> a lakosság bármely részét”."
Amerikában nincs gyûlöletbeszéd elleni törvény.
igaz nem a tehetsége révén, mert amit produkált, az elég kaki igaz, sosem volt a Photshop nagymestere
ha ismerném Gyurcsányt, akkor most felhívnám, hogy ááá, ne foglalkozz vele, az az ember egyszerüen serült
(persze, jöhetnek itt a késõbbi elfajzott gondolatok, h a férfi (homo) társadalomba, csak azért nõt betenni, h késõbb spermát be adagolni neki, hogy legyen fajfentartás...az elég brutális :S )
A lényeg az h észrevegyük milyen hatalmas lejárató kampány indult el, és csak a színfalak mögé nézve döntsünk arról h ki a szemét hazaáruló.
Gigabyte GA-MA770T-UD3P|AMD Phenom II X3 BE 720|GeiL Value CL7-7-7 2x2 GB DDR3-1333|Asus ENGTX560 DCII/OC/2DI/1GD5
Az, hogy nem rendelkezzel kellõ alkotmányos ismeretekkel, nem engem minõsít. (Téged sem, ha nem kezdesz ennek ellenére személyeskedni olyan témában, amihez nem értesz.)
Ez itt nem az Index[/] valamelyik nyalitopkja ahol a csordaszellem megköveteli ezen népszerû szitokszavak minnél gyakoribb használtát.
de kis aranoys vagy
az iskolák eddig körzetekre voltak osztva
az okos gyerek eddig is jó iskolába járt (meg a gazdag) a többi a maradékba
tényleg nem kell bezárni az iskolákat, oké, de akkor tartsák már fennt az azon a településen élõk, vagy dobják össze a pénzt a bazárás ellen tiltakozók, ne nekem kelljen fenntartanom egy üres épületet, meg fizetni a sok feleslges pedagógust
Ébresztõ Magyarország!!!
vannak itt nagyon értelmes 12-16 évesek is
és azt se feljtsd el, ez elsõsorban számtech-kel fogllalkozó site, fórum
hardver/szoftver
ez a fõ profil
te azzal akarod bebizonyítani hogy a homoszeualitás nem természetes, hogy egynemü populációkat hozol létre ami tényleg nem természetes, csakhogy a kettõ nem ugyanaz
ui: Egyesek felvetették, hogy a szavazási korhatárt le kéne vinni 16 évre... na akkor lenne itt "szép világ". Szerintem inkább emelni kéne 20-21 évre, kb ekkorra jut el egy ember oda, hogy éretten tudjon gondolkodni... bár valaki soha se jut el idáig
nem az, hogy van köztük buzi is"
Na akkor ezt fejtsd már ki, h az a normális, h egynemû....akkor, minek van szaporodás?Az, hogy nem korlátozódik a férfiakra teljesen mind1, mert nem TERMÉSZETES DOLOGRÓL beszélünk (lelki/akarati rgo psziho).Az, hogy nõk lezbik?Jó, akkor õk is mehetnek külön....😄 sperma nélkül nehéz lesz fentartani egy civilizációt.Férfiaknak meg peték nélkül.SZóval, nem igazán értem.Ha a természet az egynemûségfelé huzott volna, akkor soha nem lettek volna utódok.Egy megtermékenyítõ és egy megtermékenyített mindenképp kell, a fennmaradáshoz...VAGY CSAK ÉN LÁTOM IGY LOL?
"azt kéne megértenie az embereknek, hogy ha nem tesznek magukért, akkor senki sem tesz értük semmit"
elhiheted magadnak ezt, bebszélheted, de ezzel csak te jársz rosszul, nem én
én nem esem hasra Orbántól, (mondjuk egy politikusra sem nézek fel) nem egy nagy szám, láttam mit csinált 89-ben, tudom mit mondott 90-es évek elején, mit mond ma. Sima karrirerista csóka, soha nem volt fõnöke, max talpnyalói. A régi Orbán arcon képné a mait. A fidesz hajdanm akart valamit,ma marketingpárt. Gyurcsányban annyi a különbség, hogy azt látom, akar valamit. De ennyi. Nem hiszem hogy õ lenne a megváltó. Nemrég azt mondtam rólam valaki túl pragmatikus vagyok. És tény nem érdekelnek a szólamok. Ja igen, és nem vagyok türelmetlen.
Én sem tudom mi a Párt. Nem voltam különösebben híve Kádárnak, de nem is ti csináltátok a rendszerváltást (még csak enm is, mi max néztük) hanem a mostani 40-esek. Hehe, egymosótárborban sem jártam, leszámítva talán az Amway-t de onnana gyorsan elmenekültem
Egyáltalán mibõl gondolod, hogy mondjuk én, hülyébb vagyok nálad. És ha nem? akkor mi van? 😊 naugye
nem vagyok állampárti, sõt
ehhez képest mégis a fideszhívek jönnek azzal, hogy az államnak ighenis legyenek cégei, termeljen mondjuk akármit, pl. növényvédõszert, mert milyne jó az a nyereség. hát persze. csak ezzel megöli a magáncégeket a szektorban. abszolút a szabadpiac híve vagyok, kicsi szolgáltató állammal, vagyis az állam azzal foglalkozzon, ami a dolga, azért adózom pl.
Személy szerint neked mit tett keresztbe? (egéybként megsúgom, nekem eddig mindkei tett keresztbe, nincs ebben semmi nagy újdonság, sõt egyre inkább zárják be a kiskapukat)
Tévedés ma már az egzisztencia sehol sem biztos, bármi beüthet, de értem amit mondasz, kellenek azok a helyek amikben most mi ülünk.
hm, látom a XXI sz. szar jely számodra, vagy rosszul érzem
jobban tetszett volna a langyos pisi?
Elnézést.