395
-
atomkrumpli #355 rengetegszer voltak már tűz közelben, ahhoz képest semmit se tudtak elérni (csak egy példa: drogliberalizáció) legszomorúbb hogy többször bebizonyították már, hogy közük nincs a liberalizmushoz -
neoG #354 már ki lett tárgyalva: photoshoppal készült a kép... -
#353 fizetett szakertok maximum.
SZDSZ milyen reform konyorgom. abortusz, drogok, buzik nepszerusitese ? ez reform ?
honnan veszed ezt a sok agymosott szoveget ? hihetetlen -
#352 "Azt áruld már el, hogy ha hitelből éltünk az Orbán kormány alatt, akkor Medgyessy miből tudta felemelni a minimálbért és miből lett 13. havi nyugdíj?
Elárulom, az Orbán kormány elsőként a rendszerváltás óta össze is tudott spórolni egy kis pénzt és az államkasszát úgy adták át a következő kormánynak, hogy még pénz is volt benne."
Hát ezt minimum szakértők 90%-a megcáfolná, de te csak élj tovább a narancsos világodba. Orbán 1 dologhoz értett nagyon a rongyrázáshoz, országimázs központ, Száchenyi terv kizárolag a klientúrának illetve a Fidesz közeli cégeknek, 0 km autópálya, szinte semmilyen szociális juttatást nem emeltek... de volt Országjáró voltak önéltető oldalas hírdetések az adófiteők pénzén.
Aki pénzzel adta át az államkasszát az utoljára a Horn kormány volt! A sokat szidott Bokros csomag szó szerint a csőd széléről húzta vissza az országot! A megtakarított pénz Orbán szórta el...
Mitől szélsőséges párt az szdsz? Mert belefogott olyan reformokba, amit már 17 évvel ezelőtt el kellett volna kezdeni? -
#351 ilyen jellegű hír mi a francot keres itt? -
#350 Olyan sok okosságot lehet itt olvasni a meleg kérdésről, hogy gondoltam én is hozzászólok. Nem ismerek egy meleget sem személyesen, legalábbis nem tudom egyik ismerősömről se, hogy leszbi vagy buzi lenne... ezért nekem nem is voltak soha előitéletem velük szemben egészen addig amíg nem láttam egy műsort az egyik német csatornán...
Az itthon megbukott "anyacsavar" valóságshow német megfelelőjéről volt szó, ahol két család anyukája azthiszem 1 hónapra cserélnek egymással és a másik családban látnak el anyai teendőket. A műsor készítői jófejségükről tettek tanubizonyosságot amikor két hasonló jelentkezőt eresztettek össze. Az egyik "család" egy leszbikus házaspár volt 5 kisfiúval, a másik egy 3 fős transzvesztitákból álló concobinátus :) transzi "anyuka" mikor beállított az egyébként teljesen átlagos, hétköznapi leszbi családhoz a kölökök sikítva menekültek... de a meglepetés csak ez után jött! Kiderült az 5 fiúcskábol 3 LÁNY! A transzi volt leginkább ledöbbenve, hogy a tízenéves tinédzser kölkök hogy a faszba lehetnek ennyire defektesek és igénytelen önmagukhoz.
A másik oldala a történetnek nem volt ilyen tanulságos, inkább csak vicces. Viszont ezek után nekem senki nem fogja tudni bemagyarázni, hogy egy leszbikus, vagy homokos "családban" egészséges nemi identitástudatot, szülőképet kap egy gyerek. Mert 100% hogy defektes lesz.
Volt itt szó mindenféle biológiáról, ösztönökről, erkölcsről stb... Véleményem szerint éppen azért vagyunk emberek mert uralkodni tudunk saját ösztönöinken. Éppen azért vannak társadalmanként változó erkölcsi normák, hogy ezt a képességet már kicsi gyerek korunktól megtanulhassuk. Ezeket a nomrákat pedig minden esetben az emberek többségének akarata alakítja ki. Egy olyan társadalomban ahol, elfogadott a homoszexualitás nem jelent problémát ha valaki buzi, mert kb annyira fogja érdekelni a másik embert mint, hogy kék a szeme... de egy olyan társadalomban amilyen történetesen a miénk is (hetero) a homokos beállítottság igen is a perifériára szorul, és viszojgást vált ki olyanokból akiket kicsi koruktól az adott társadalmi normák betartására neveltek.
Egyet értek azzal, hogy ha egy adott viselkedés nem veszélyes a társadalomra, akkor azt békén kell hagyni... értsd ha én otthon a négy fal között buzulok, és kiélem az ösztöneimet más olyan emberekkel akiket ez boldoggá tesz akkor az nem veszélyes az adott társadalom erkölcsi berendezkedésére. Az viszont ha kivonulok hirdetni, hogy ez a normális, akkor az már az adott társadalmi rend erkölcsei elleni nyilt támadás.
A lényeg szerintem, hogy mindnekinek meg van a joga kiélni a saját devianciáit, egészen addig amíg azt nem akarja embertársaira is ráeröltetni, vagy embertársait ezzel nem zavarja. -
#349 Ha lassan mindenki meleg lesz, akkor oda az emberiség. Úgy hogy csak lassan a propagálásával, mert aztán meleg sem lesz egy sem. A melegszülők gyermekei meg egyébként is a melegkapcsolatokra jellemző képet kapnak a világról, ahol a másság a jó és intoleráns, erőszakos a többség. Így nagy valószínűséggel Ők is hasonló beállítottságúak lesznek. -
#348 Na, ide valami szakértő kőne . . . -
#347 "De nem azért mert melegek nevelik, hanem mert betegesen rosszindulatúak és intoleránsak a magyarok."
A magyarok annyira rosszindulatúak és intoleránsak, hogy az israeli nagykövetasszony pár éve azt nyilatkozta: a zsidóság reneszánszát éli ma Magyarországon. Mit ne mondjak, való igaz . . . -
eto demerzel #346 Ha egymás farkát akarják szopogatni akkor vállalják jo jol tudom a homoszexualisok no/ferfi reszre oszlanak. az 1ik valalja a "no" szerepet. -
homeless #345 "De nem azért mert melegek nevelik, hanem mert betegesen rosszindulatúak és intoleránsak a magyarok."
Ezt annyira bírom. És arról tudsz, hogy az is egy magyar szokás, hogy mindent a magyarokra vetítesz? Elmondom neked, hogy a világ minden táján szarrá szivatnák a meleg pár gyerekét, valahol ki is nyírnák a szüleit. Amerikában pedig bemenne a gyerek a suliba és szarrá lőne 30 ártatlan diákot akiket nem is ismert utána pedig a videójátékokra fognák.
És az miért baj, hogy intoleránsak az emberek. Kell is az intolerancia. Ennyi erővel fogadjuk el a 16 éves fiút, akiről pár hete kiderült, hogy megdugott egy kecskét. Fogadjuk el, mert ő normális csak mások a szexuális szokásai. Vagy fogadjuk el a tolvajt, mert neki mások a vásárlási szokásai, csak minden második áruért fizet. Vagy a sorozat gyilkost, mert persze ő is teljesen normális csak másképp gondolkodik. Fogadjuk el mindenkit!!!Világbéke!!! -
ericghar #344 És szerinted egy "normális" családban nem sérül(het)nek lelkileg a gyerekek? Biztosan nem hallottál még a családon belüli erőszakról.
"A meleg pár gyerekét folyamatos megkülönböztetés érné nem csak a diákok részéről, de a legtöbb tanár részéről is. A gyerekeket már azért szivatni szokták a többiek ha kövér az anyja, bele se merek gondolni, hogy mi lenne ha kiderülne hogy 2 apja van. Valami mocskos torz lélek jönne létre ebből. Szvsz ez az egész csak akkor működne, ha élete végéig eltitkolná, hogy melegek nevelik, de még akkor se lenne teljesen normális."
De nem azért mert melegek nevelik, hanem mert betegesen rosszindulatúak és intoleránsak a magyarok. Ugyanis ellenkező esetben nem kellene titkolnia, hogy melegek a nevelőszülei. Ez nem légből kapott dolog, erről vagyunk híresek - régóta. Ismered a "ha magyar a barátod, nincs szükséged ellenségre" mondást?
Kb. 80-90 éves aranyköpés, a mai napig tartó aktualitással.
-
#343 nem kell túldimenzionálni, ez Sodika egyéni akciója. Ő mindig ilyen volt, csinálta ezeket az igénytelen szarjait, valamiért azt hiszi tud Fotóboltolni -
homeless #342 Jaja, az is érdekes, hogy a medgyessy kormány alatt kb 1.000.000 forinttal emelkedett a miniszteri fizetés. Ez nem túlzás hanem tény. Nem volt vele tele a híradó, mert ezt nem reklámozzák, de utána lehet nézni. -
Zóanagyvarázsló #341 Pontosan ezt nem szabad művelni, hogy egy történetesen jobboldali, egyébként buta ember produktuma miatt egy egész oldalt kritizálni. Talán ismerős lehet Zuschlag János vagy a Tilos Rádió esete is. Egyébként Zuschlag János a mai napig tagja az MSZP-nek. -
homeless #340 Na ki ne találd, hogy egy meleg házaspár jobb hely a gyereknek mint egy intézet. Azt elismerem, hogy mindkettőnél sérül valamilyen szinten a gyerek elvégre egyik helyen se normális módon nevelik fel, de össze se lehet hasonlítani a kettőt. A meleg pár gyerekét folyamatos megkülönböztetés érné nem csak a diákok részéről, de a legtöbb tanár részéről is. A gyerekeket már azért szivatni szokták a többiek ha kövér az anyja, bele se merek gondolni, hogy mi lenne ha kiderülne hogy 2 apja van. Valami mocskos torz lélek jönne létre ebből. Szvsz ez az egész csak akkor működne, ha élete végéig eltitkolná, hogy melegek nevelik, de még akkor se lenne teljesen normális.
A melegeknek NEM való gyerek. Ha egymás farkát akarják szopogatni akkor vállalják, hogy nem lehet gyerekük. Ez a természet rendje.
A rómaiakat meg jó, hogy felhoztad. Amikor volt barátnőmmel vitatkoztam a buzikról, akkor ő is ezzel jött. Én nem jártam utána de azt mondta, hogy az volt a nemeseknél a divat(szó szerint a divat), hogy hatalmas melegorgiákat csaptak és az összes nemes meleg volt(a legtöbb persze nem genetikailag, hanem divatból), asszonyt csak a szaporodás miatt tartottak. Ez aztán a természetes. Nő csak gyereket szülni kell, hát persze.
Amúgy a sok melegvédő nemtudom mit szólna hozzá ha egyszer a fia úgy állna elé, hogy apa meleg vagyok. Hallom előre a választ, hogy elfogadnám, meg minden, de aki azt mondja, hogy egy cseppet sem lenne ideges az hazudik! -
#339 Én azt nem tudom, hogyha egyeseknek annyira fájnak a szélsőségek, akkor miért szavaznak az SZDSZ-re? Az SZDSZ a legszélsőségesebb és legkártékonyabb párt jelenleg. Elérték hogy ma Magyarországon a "nemzeti" illetve "nacionalista" szavak szitokszónak számítsanak. 6%-kal beleszólnak az ország legfontosabb ügyeibe. Le kéne venni a napszemüveget és tisztán kéne látni, néha picit gondolkodni és nem csak benyalni a ballib média és szennylapok tartalmát... -
#338 Természetesen, ez is egy álláspont. Így vagy úgy, gerinctelen dolog vmit sunyin közzétenni, ahelyett hogy kiállna és elmondaná az igazságot (félreértés ne essék: a Szetey-féle "coming-out"-ról nem ez a véleményem, az mindenkinek a magánügye) -
#337 Hmm... elég anarchista vélemény.
Azt áruld már el, hogy ha hitelből éltünk az Orbán kormány alatt, akkor Medgyessy miből tudta felemelni a minimálbért és miből lett 13. havi nyugdíj? (Tudom, szerinted azt is hitelből.)
Elárulom, az Orbán kormány elsőként a rendszerváltás óta össze is tudott spórolni egy kis pénzt és az államkasszát úgy adták át a következő kormánynak, hogy még pénz is volt benne. László Csabának, a Medgyessy kormány pénzügyminiszterének csak kb. fél év múlva kellett egy 3000 milliárdos kölcsönt felmarkolnia, hogy a "jóléti rendszerváltást" véghezvigyék... -
eto demerzel #336 ezert lenne 1xrubb ha mindenki tartana magat a valashoz. nm lenne kerdes hogy mi legyen a homoszexualissal, az abortusza-l stb. -
feamatar #335 ok, de nem mindenki vallásos, meg aki vallásos az se ugyanannyira.
a vallások nagyrésze(99%?) bűnnek tartja, de azt is hogy abortuszt kövess el, házasság előtt sexelj, védekezz szeretkezéskor stbstb... szóval a vallások álláspontja világos, de hogy mennyire tartja magát az ember hozzá, az egy másik kérdés... -
Derapo #334 Ott a pont!! Igazad vagyon. -
eto demerzel #333 okes. de eddig ti csak szimplan a tarsadalom altal eloirt norma(k) utan hozatatok meg a pro vagy kontrat. de mi van ha valasi szempontbol kozelitjuk meg a kerdes. akkor a pro-t el is lehet felejteni. -
gkalcso #332 Ebben mi volt az IT/Tech? A politika helye nem itt van !!!!
-
#331 Folyik itt a vita melegekről, jobb, és baloldalról, stb. Pedig ez a kép, EGY jobboldali ember gusztustalan támadása egy baloldali politikus ellen. A kép üzenete; Minden balos buzi, haláltáborba velük!
Ezt kellene megértenie a jobboldalnak. Ehejett habzó szájal védelmezik, minden ökörségat összehordva. Nem veszik észre, hogy aki ezt a képet készitette, publikálta, politikailag elhasználódott, és semmi értelme megvédeni. A többség ugyanis nem fogja tolerálni. Én speciel utálom O.V.-t. Találkoztam, beszélgettem vele 89-ben. Azóta utálom, a részletek nem ide tartoznak. De eszembe nem jutna, Hitlerbajusszal ábrázolni, akkor sem, ha időnként úgy érzem, (-panelproli, pl) jogos lenne.
Ez politikai kultúra kérdése. A jobboldalra szükség van egy demokráciában, a baloldalra is. Amelyik oldal, az ellenkező tábor kiirtására, eltakarodására, megsemisitésére utal, messze van a demokratikus értékektől. Eddig ijeneket a jobb oldaltól láttunk töbnyire. Persze balról is, de a különbség annyi volt, hogy SENKI nem védte meg őket. Nekünk nincs szükségünk antidemokratikus, habzó száju fanatikusokra. -
floatr #330 Nekem erőltetett karikatúrának tűnik a montázs. De még erőltetetteb, amit ezek a szerencsétlenek művelnek. Találtak egy gagyi montázst, amiről számukra "bizonyossá vált" h naaaagy a veszély. Ott álnak nagy gyászosan mint önmaguk paródiái, és verik az asztalt h mindenki jól értse, mint annak idején, amikor Hruscsov szónokolt az ENSZ-ben.
Szeteyvel kapcsolatban egyébként nekem is az tolult előre h én rohadtul nem voltam rá kíváncsi h megint egy buzival több van a politikában. -
feamatar #329 anyit módosítva előző hozzászólásomon: a hetero társadalmi többség konstans, ez nem változtatható, -
feamatar #328 általában az ember kiálll gondoloat rendszere mellett, legyen az bármilyen témakör... És pont az ilyenek miatt "vállalják fel" hogy melegek. Meleg és kész. Az emberek egy résza akad ki emiatt, nem ő pattog. A probléma pedig ott van hogy miért lenne zűrös politikai pályára állítani? Mit befolyásol a melegsége a munkavégzésben??? Az egy dolog, hogy társadalmilag a hetero kapcsolat van előnyba, az viszont már probléma ha az embereket szexuális érdeklődési köre alapján ítélünk meg.... -
who am I 7 #327 De ez milyen dúrva nem?Legalább azt az 1 szót, írnák le helyesen, amivel le akarnak oltani....Ez annyira gáz, h még azt se tudják :D az ilyeneken max röhögni lehet egy jót, aztán legyinteni..áh :) -
#326 ON: A kutyát nem érdekli, hogy a fenti rózsaszín úr, szereti-e a f. vagy sem...
Máig nem értem, hogy miért kell erre büszkének lenni, miért kellett kiállni?
Azért, hogy később ne támadhassák emiatt? Akkor meg minek meg politikusnak akinek nem fedhetetlen a magánélete?
A társadalmi norma szerint a hetero kapcsolat a normális, persze toleráljuk /vagy nem/ a másságot, de túl zűrös egy meleget politikai pályára állítani.
A fotó meg nem vicces inkább erőltetett... kár volt mártírt csinálni az ürgéből. -
#325 Viszont te sem vagy képben, mert a legszélsőjobb a MIÉP, ezt még az ovis is tudja... -
#324 Az intelligens embereknek, nem okoz gondot az intelligens szó helyes leírása ;-) -
#323 "ilyen nevvel sugarzik rolad hogy primitiv vagy bocs. es meg te probalod lejaratni a "szelsojobbot" ? Hol van itt szelsojobb? Messze a legszelsosegesebb part az szdsz"
A szélsőjobbot nem kell lejáratni, nap mint nap megteszik azt saját maguk... Kicsit gyúrjál még aztán kössél belém, mert ez a nickes oltás nagyon gyenge ;)
Olvassál csak kucug infót és lépj be a Magyar hordába, ha szerinted ez jelenti az inteligenciát :D -
Zóanagyvarázsló #322 Pontosabban nem a melegek többsége, sokan kerülik egyáltalán a melegfelvonulást is. De aki egy ilyen rendezvényen hiányos öltözetű papnak öltözik, majd így csinál performanszot, azt jogosan tekintik provokátornak.
A gyermekvállalás viszont egy összetett kérdés, a meleg szülők gyermekeinek szexuális fejlődéséről tudtommal még nincsenek kellően tudományos igényű kutatások. Így ugyan lehet róla vitatkozni pró és kontra, de lehet, hogy 15 év múlva meg tudjuk, hogy ártalmas volt-e azokra gyerekekre nézve. Mondjuk azt szeritnem egyetlen pszichológus sem állítaná, hogy nincsen enenk jelentősége, alapvető doktrínának számít, hogy a gyermeknek az az ideális, ha mind a férfi, mind a női szerepet láthatja szülőitől - többek között erre is hivatkozik mutatja ki számos tanulmány a csonka családban felnövekvők hátrányosabb helyzeténél, egyedülálló nő vagy férfi sem túl sűrűn szokott örökbe kapni gyereket. -
#321 klisé -
#320 a véleménynyilvánítás nem egenlő a személyeskedéssel
szerinted nem olvastam ilyen könyveket (is)? fogalmad sincs róla csak megy az oltás, alapból idióta a másik, így indítasz, ezzel fölényben érzed magad?
akkor halljam mik okozzák a betegségeket
illetve mit nevezünk betegségnek
legalább tanulok vmi újat
ugyanakkor megjegyezném, hogy ez nem orvostudományi fórum
sé akkor a végére jön a szokás kliés, részemről lezártam, , ej de szánalmas vagy, de tényleg
utálok szánalmasozni, de te megérdemled -
#319 En ebben a forumban a szemelyes velemenyemet irtam le, nem mast.
Igen, vannak konyveim (te is olvashatnal parat, nem artana....) amelyek a munkamhoz kapcsolodnak. Kutato orvos vagyok, kulfoldon.
"lolság azért azt állítani hogy én vagyok hülye"
Hat, ha valaki leirja a velemenyet, te pedig ugy kezded a valaszodat, idezlek: "hulye" a #125 hozzaszolasodban, akkor azonnal ala is irtad a szegenysegi bizonyitvanyodat.
"betegség az ami terjed, vmilyen virus, baktérium okozza, esetleg egy hibás gén.."
Itt meg a targyi tudasodrol szolo bizonyitvanyodat irtad ala, de en ezzel nem dicsekednek a helyedben, max valami politikai viccmusorba ferne bele.....
"a homoszexualitás ellenben nem hiba, abszolút természetes dolog"
Ha ehhez hozzatenned, hogy a te es bizonyos tarsadalmi korokben ez termeszetes, akkor talan elfogadnam, mint egy szemelyes velemenyt.
Reszembol lezarnak tekintem a dolgot.
Bye -
#318 lolság azért azt állítani hogy én vagyok hülye
senki nemállított ilyneket
csak egy példa volt, de ilyen érveket
fájóan ostoba vagy az baj
-
#317 milyen sok könyved van otthon ejha
bevallon ennyire nem érdekelt a téma, de látom te beleástad magad
és már megtaláltad a gyógyszert? -
#316 amikor két homokos dug, attól még lehetnek külön nemüek
nagyon kevés az igazi homoszexuális, a legtöbb ember pedig biszex
ha tetszik neked ha nem
az ember nem ösztönylény
emlékszel arra, kivel üzekedtél matta részegen?
a házigazdáhjával vagy a kutyájával? naugye
ha lemállik a civilizáció igen vékony máza, az ember mindenre rámászik