Fallen Earth - MMORPG
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
"Továbbra is várunk minden komoly (18+) magyar játékost."
és a felsorolt nevek vhogy ütik egymást !
ps <#idiota>#idiota>
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
clanwars
faction wars
bloodsports
Bõvebben a játékról itt:
http://www.globaltechatlas.info/
Grind nyista, szerencsére ez nem WoW, vagy valami keleti ticsung fos.
Továbbra is várunk minden komoly (18+) magyar játékost.
Ingame keressétek:
Gerri
Tuthmosis
Hantolo
Shionka
es mennyire grind a ajatek?
Túl régóta játszok MMO-kat és túl sokkal ahhoz, hogy ne legyek kritikus.. ;-)
PSN ID: Foxxika - BattleTag: Yogsara#21730 - Nintendo: Foxxika Origin: Foxxyka
"War is hell" Start Citizen Referral kód: STAR-Y7FJ-ZQGX https://www.starcitizen.hu/
Ingame:
Shionka
Foxxyka
Gerri
Foxxi néven nem talállak 😞
See you ingame <#hehe>#hehe>
Szeretném összeszedni az aktív magyar játékosokat, keressetek itt, vagy a játékban "Gerri" néve.
Baddog felveszlek téged is.
Én a 2. nap trial után fizettem be, azóta már a második hónapomat tolom.
Dawnleyd a nevem 14lvl
PSN:Tatyla1974 | http://www.twitch.tv/tatyla74 https://www.youtube.com/channel/UCogzoZ5ODf0hReYKB7p16AA
Én 4 nap trial után döntöttem úgy, hogy elõfizetek rá 😊
Szerintem nagyon egyedi a játék, már eleve a Fallout/Mad Max hangulatú világ kiemeli a tucatnyi kardos-varázslós MMO közül.
Nagyon "szép" a világ - a sivatagos atomtámadás utáni hangulat szinte tökéletes. (igaz itt virus pusztitott, de a végeredmény ugyanaz)
A craft rendszer is nagyon jó, szinte minden ingame tárgy elõállíthaó a játékban kukázható/guberálható alapanyagokból.
instancolás szinte nincs, a hatalmas világ gyakorlatilag töltögetés nélkül bejárható.
Nagyon jó, hogy nincsenek kasztok, azaz mindenki olyanra gyúrja a karakterét amilyenre szeretné. Persze a specializáció fontos, mivel egy mindenhez értõ karakter nem lesz olyan jó mondjuk harcban, mint egy harcra specializálódott - de a lényeg, hogy a lehetõség megvan az ember szájízéhez passzoló karakter megalkotására.
Egyelõre a csapat tartalmat nem érzékelem még - szinte szingle módban lehet tolni az egészet, nagy ritkán van csak szükség egy-egy ember segítségére egy keményebb mini-boss lenyomására. De mivel még csak nagyon az elején vagyok, és a PvP tartalmat még nem láttam, gondolom magasabb szinteken ez megváltozik. Addig meg jó ha az ember tud egyedül boldogulni a wastelandon 😊
annyira úriember vagyok, hogy még k*rvához is virágcsokorral megyek. :)
Ettõl eltekintve én is toltam ingyen az AOt, de amikor kipróbáltam egy fizetõs hónapot, kiderült hogy ég és föld 😊
Aztán a díjak:
1 hónap: 14.99$
3 hónap 41.99$
6 hónap 77.99
12 hónap 143.99
Ha érdemben akarsz bármilyen MMOt tolni, akkor vagy fizetsz érte havidíjat, vagy shoppingolsz az item shopban (vagy szénné grindeled magad hogy hatékony cuccaid legyenek)
Nem is szeretem az ingyenest, mert ott a pénzesebbje szénné gyalázza a free embereket többnyire - legyen mindenkinek csak ugyanaz a content.
Péntek este már Dune Buggy-val fogok száguldozni.😊
Olvasd el....jól
Metrion néven én is csatlakoztam a játékhoz.
Jó játékot!
Prion - LoTRO inactive Ragály - WoW inactive Dashi - EVE online inactive
Marcus, nincs róla hír, de nem is kell, teljesen jó a pingem. Mondjuk én Írországban élek jelenleg.
A 25k-n csodálkozom, szerintem már most is többen vannak annál (bár talán nincs fent mindenki egyszerre). Hétközben bírják a szerverek, hétvégén néha bedõl rövid idõkre 😊
DB
A ti kung-futok nem erős!
Van hir rola mikor lesz europa szero,mert arra en is befizetnek.
Epp tegnap nezegettem az oldalukat,allitolag 25K embert bir a szero.
Milyen pinged van,mennyire stabil a jatek lag,fps?
Csak ajánlani tudom, bár veszélyes, pont elõbbi miatt.
DB
A ti kung-futok nem erős!
Képeket külön nem csináltam, de amik itt vannak Screenshots azok fedik a valóságot...
Mint láthatod, grafikailag nem szabad Fallout 3at várni, nekem van egy olyan érzésem hogy ezzel fõleg a 20+os korosztály fog fõleg játszani, mert minket nem zavar annyira a gyengébb grafika. Persze teljesen más egy MMO motorja meg egy SP játéké, azért egy MMOnál ha túl csiricsáré, az az összteljesítmény rovására megy...
A játék FPSként és TPSként is játszható, én inkább az FPS-t favorizálom. Ügyesen lett megoldva, hogy TAB-al lehet váltani az irányítások közt, vagyis lehet úgy hogy nincs kurzor, csak célkereszt, mint egy FPSben, a másikban pedig van kurzor és a jobb klikket nyomva tartva tudsz fordulni, de pl lootolni így kényelmeseb. Szóval az irányítást szokni kell, de így 1-2 óra játék után egész megszoktam.
A játék egyik hátránya, hogy nincs még EU szerver, szóval azért kicsit laggolok így hogy USA szerveren játszom, de még nem vészes, lévén hogy még igazából nincs is megnyitva a játék 😊 Személy szerint abban bízom, hogy a hivatalos nyitásnál megerõsítik a szerverparkot. Viszont elõny hogy az idõeltolódás miatt van olyan idõszak ami nekünk pont jó, ott meg még pont suli/alvás van, szóval kisebb a leterheltség.
A játékban amúgy nincs kasztrendszer, kapsz egy alap balance embert az elején és olyanra fejleszted, amilyenre akarod. Elég sok skillje van, szóval elég változatos embereket lehet csinálni.
Nagy hangsúlyt fektetnek abba, hogy a játékbeli cuccok 95%a legyártható, még a motorok/quadok is. Ja igen, van benne ló és jármû is, hogy ne kelljen anniyt kutyagolni, de állítólag sokáig max lovon fogsz látni embereket, mert a benzin nem olcsó, ellentétben a zabbal vagy mittoménmivel, még nem volt lovam se 😄
Hát egyenlõre ennyi, majd a hivatalos megnyitó után nyilatkozom a lagghelyzetrõl még 😊
"...az ember csak saját magának árthat, és csak maga árthat magának, senki más." "Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."
Lera,Dynn,Zulgron
Fúúú nagyon üres ez a fórum, lehet hogy egyedül leszek magyar bent ha elindul? 😊
STEAM-en pre-purchaseeltem, remélem nem kidobott pénz volt és tényleg jó lesz 😄
Egyenlõre megtalálható leszek itt, játékbeli nevem valszeg Smitiz vagy Smitiz
"...az ember csak saját magának árthat, és csak maga árthat magának, senki más." "Sose vitatkozz idiótákkal! Lesüllyedsz az ő szintjükre és legyőznek a rutinjukkal."