110
A konzol játékoknak leáldozott
  • Sadist
    Aha, és szerinted egy PC-s játéknál hogy megy? :)
  • Szeszmester
    Változik a világ, már a konzolok is rendelkeznek internet-hozzáféréssel és szoktak patchelni konzolos játékokat. Csak kicsit egyszerűbb, mint PCn: beteszed a gamét, egyből ellenőrzi, h van-e új patch és ha talál, rákérdez, h telepíted-e.
  • Lammer
    LOL!
  • Sadist
    Mondjuk a másik topik fejlécében lévő szánalmasozás is a konzolosokat minősíti. Leugatják a fejlődő hardvereket, de azt mintha elfelejtenék, hogy a PC-s hardvereknek köszönhető, hogy az ő kisz drágaszágukban is egy kisebb erőmű dübörög :)
  • Bucser
    A vegytiszta konzolgamek ideje lejárt:)

Már csak a multibroáf szopás van minden platforomon (kivéve pár szép exkluzív címet)
  • Sadist
    Warezolni persze hogy lehet. Csak a konzolosok nagy többsége nem fogja a torrentet böngészni, hogy megszerezzen egy játékot, hanem egyszerűen megveszi.
    A patchelést meg fejlesztői oldalról nézem. Attól, hogy a konzol játékokhoz nem jön ki patch, attól még lehetnek ugyanolyan bugosak. Csak ugye azt a fejlesztők egyszer kiadták, oszt' jónapot. Míg egy PC-s (főleg multi) játéknál nem kevés fejlesztési idő megy el a patchekre, hibajavításokra, egyéb supportra is. A lusta programozó meg persze hogy szeret konzolra fejleszteni, ha könnyebb munkáért ugyanannyi fizetést kap.
  • wedge31
    Nem kéne lemenünk a vérpistike konzolosok szintjére szerencsétleneknek havonta át kell írni a bannert, hogy kitaláljanak valami épkézláb indokot.
    Már igy is állandoan a pc-és forumba járnak reklámozni a konzoljaikat ez a topic csak még egy ürügy.
  • csgery
    Hülyeség ezt kiejelenteni... mint azt is, h a PC-s játékoknak áldozott le... részemről grat, indok télleg nuku...
  • Palinko
    - hmm pedig te is tudod hogy le lehet sok dolgot warezolni szóval idő kérdése ( a crack akinek boszorkányság az tényleg a konzolt válassza)
    - és ha nincs javítás a konzol gamekra akkor azt jelenti hogy nem is bugos? mert szerintem nem. és van olyan pc játék amit jól megcsináltak és nem kellett javítás
    - hát a pálya és mod cuccokat ők vezették be és azt pont legtöbbször a rajongók csinálják szóval az ő bajuk hogy kitalálták :D
  • The FlashBack
    szerintem a konzol gémeknek most kezdik ásni a jövőjét. bocs:|
  • Sadist
    Csak konzolra jobban megéri fejleszteni, mert
    - Nem olyan elterjedt a warez (meg a többség úgyis csak játszani akar, berakja a lemezt oszt pléjgomb megnyom, ilyen krekkelés az már boszorkányság)
    - Nem kell a javításokkal és patchekkel szórakozni, elég egyszer odatolni a user arcába
    - Nem hőbörög a community, ha nem kapnak pálya/mod szerkesztőt a játék mellé, nem kell külön foglalkozni a supportal
  • ldavid
    én már a másik sokezerhsz-es topicot sem értem, hülyeség az egész
  • hunbasser
    "A konzol játékoknak leáldozott"

hülyeség,pont hogy virágoznak...bár mostmár pc-re is egyre több next gen grafikás játék jön ki,és ez mindenképpen a pc mellett szól
  • zvaragabor
    Ráadásul még csak nem is 1 kategória a 2, így nincs hasonlítási alap.
  • zvaragabor
    Szerintem meg kinek a pap, kinek a papné. Nem tudom felfogni hogy mit lehet ezen vitatkozni, hogy melyik a jobb. Ízlések és pofonok.
  • cucmalajmc
    húú Tekken! a 3. van meg psone-n. más konzolom nincs. azzal megmár nem játszok.
  • armageddon666
    Sztem hülyeség az egész ^^ PCn bill meg egérrel lehet jól FPSezni, meg szerintem strat is jobb így... autós játékkal sem volt még gondom... sőt TPSekkel sem! csomóra mondták milyen szar a portolás, de nekem sembi bajom nem volt PCn bill+egér kombóval ^^ amit irigylek konzolokról azok a verekedős játékok :K Soul Calibur 3 meg DOA talán... esetleg még Tekken...
  • Code92
    A konzol játékoknak leáldozott - amíg van benen pénz addig nem, meg kevesebben warezolnak ott, (a live miatt is)

A pc játékoknak leáldozott - koinzoljáték is addig vcan amíg pc-s is, mivel a fejlesztéshez szűkséges a pc, és általában kis idővel átportolják az "onli konzol" játékokat is
  • Ron Ragm
    Fú, pedig a legelső mikor nyílt...
  • tugyiti
    van ilyen
  • zvaragabor
    De most ez a versengés a PC-s játékok vs konzolos játékokról szól?
  • Chrystopher
    Voltam zaras elott?

Nem kene bezarni.. Lehet van igaza, csak talalja ki.. Jo volna, ha PC uralom lenne :D
  • Palinko
    azért hiába van 2 a pcs játokoknal leálldozott topic sok hozzászólással még mindég nincs igazuk abban hogy leálldozott :D
  • Sephi
    Majd figyelem hogy mire alapozod emez alitast.
    Csak sajnos nem lesz hosszu eletu mert na... bezarjak.
  • Csirke4
    Indokot is írjál kisfiam. Ülj le. Egyes.
  • akyyy
    vótmá ilyen topik
  • cucmalajmc
    de ez hülyeség. sajnos, nem így van.
  • armageddon666
    loltopig :D:D:D és valami indoklás? XD mert ott azé van azis :K
  • Csacsi
    Lol.
  • SpiritFire
    Ha a pc-seknek akkor ennek is... NC