A konzol játékoknak leáldozott
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Amig europában ilyen erös a pc fölény nem kell semmitöl tartani föleg most hogy gyakorlatilag a játékok nyolcvan százaléka multiplatform lesz.
In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.
nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
1 hátrány az internet.?(tudom hogy lehet csatlakoztatni netezni is lehet stbstb de nemvágom h gameban ugyanúgy van e a multizás mint PCn gondolok itt az FPSekre mint CS,COD,BF stbstb szal vki válaszoljon 😊 nemvagyok tájékozott :o :S )
pl:
(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)
Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||
az MMO havidij meg töredéke egy-egy konzoljátéknak..
\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"
Csak ahhoz pont nem kell Kórkettõduó.
PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1
Pontosan honnan veszitek hogy a konzolos game-ekhez nem jönnek javítások? Mivel tökéletes programot nem lehet írni (örökké bétatesztelnéd) ezért hibák mindenképp maradnak. Tessék currentgenben gondolkodni, a pachelés meg van oldva régen.
A különbség csak az, hogy úgy mûködik: beteszed a lemezt, indulás elõtt kiírja, hogy hohó, vanám peccs, kelle. Megnyomsz egy gombot. Lejön, feltelepül, indul is a játék. Nem hal meg a mentésed. Nem száll el fatal errorral. Nem kell a fejlesztõi oldalakat vizslatnod. Egy gombot nyomsz.
Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.
Már csak a multibroáf szopás van minden platforomon (kivéve pár szép exkluzív címet)
"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF
A patchelést meg fejlesztõi oldalról nézem. Attól, hogy a konzol játékokhoz nem jön ki patch, attól még lehetnek ugyanolyan bugosak. Csak ugye azt a fejlesztõk egyszer kiadták, oszt' jónapot. Míg egy PC-s (fõleg multi) játéknál nem kevés fejlesztési idõ megy el a patchekre, hibajavításokra, egyéb supportra is. A lusta programozó meg persze hogy szeret konzolra fejleszteni, ha könnyebb munkáért ugyanannyi fizetést kap.
Már igy is állandoan a pc-és forumba járnak reklámozni a konzoljaikat ez a topic csak még egy ürügy.
- és ha nincs javítás a konzol gamekra akkor azt jelenti hogy nem is bugos? mert szerintem nem. és van olyan pc játék amit jól megcsináltak és nem kellett javítás
- hát a pálya és mod cuccokat õk vezették be és azt pont legtöbbször a rajongók csinálják szóval az õ bajuk hogy kitalálták 😄
- Nem olyan elterjedt a warez (meg a többség úgyis csak játszani akar, berakja a lemezt oszt pléjgomb megnyom, ilyen krekkelés az már boszorkányság)
- Nem kell a javításokkal és patchekkel szórakozni, elég egyszer odatolni a user arcába
- Nem hõbörög a community, ha nem kapnak pálya/mod szerkesztõt a játék mellé, nem kell külön foglalkozni a supportal
hülyeség,pont hogy virágoznak...bár mostmár pc-re is egyre több next gen grafikás játék jön ki,és ez mindenképpen a pc mellett szól
ReaL MaDRid x siempre
Chaos Anno Domini
@
A pc játékoknak leáldozott - koinzoljáték is addig vcan amíg pc-s is, mivel a fejlesztéshez szûkséges a pc, és általában kis idõvel átportolják az "onli konzol" játékokat is
\"csak egy játék de úgysem éled túl\"
-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?