110
A konzol játékoknak leáldozott
  • SötétBarom
    Játéktörténelmi alapvetések ugyanúgy vannak PC-n is meg konzolon is. Más jellegűek nyilván.. Az én kedvenceim pl szinte kivétel nélkül PCs játékok.

Pl:

Starcraft
    Diablo
    Total War sorozat
    C&C
    Civilization
    Korai NFS-ek
    Fallout sorozat

Az igaz, hogy mostanában kicsit pang a dolog, de majd lesz ez még ígyse.. Konzolra nem tudok most mondani olyan dolgot ami érdekelne.. (Ja de, a Dead Rising :D)
  • bodesz
    belegondoltok mmorpg-t is csak bill miatt tolja mindenki PCn meg mert konzolra nemképesek megírni a WoWot azzal a kifogással hogy egy joy ra nehézlenne megtervezni hát adjanak hozzá billt...
  • bodesz
    olvass!!!
    "találtam 1 cikk végén egy pár sort"
    amúgy dmc4 nek nagyon jó irányítása meg grafikája volt PCn xD rosszulvoltam tőle...mgs4?metal gear solid 4?naja tény h állat 1 game de pc re is kiadták régebbi részeket...igaz jókis időtolódással...
  • bodesz
    WTB bill egér xD
  • NEOreg3
    PS3-hoz miért a multiplatform DMC4-et írtad, ami még PC-re is kijön, szerintem így már egyáltalán nem húzónév a PS3 mellett, MGS4 már inkább:)
  • bodesz
    mert miért?bill és egér van konzolhoz sztem itt az fps és a stratégia felhozása semleges kb...igen vannak játékok amik nemjelentek konzolra de van ami meg nemjelenet PC re...
  • SD456
    Hy all!

Én nem vitázok ilyeneken nekem van PS2-tőm és PC-m is igaz utóbbival jobban elvagyok (igaz még nincs sok PS2 játékom). Van ami konzolon jó és van ami PC-n. PL.: Az Formula One 06 az konzolon (PS2) sokkal jobban tetszik. De mondjuk egy StarCraft csak PC-n jó. Szerintem elférnek egymás mellet...

Bye all!
  • scorpeeon
    Nekem a PC elengedhetetlen, mert nem csak játékra használom egyrészt, másrészt konzolon én nem fogok komolyan FPS-ezni soha (tudom, sok fanboy azt mondja h nagyon is lehet meg jobban is mint egér+billentyűzettel-lol, de hát ez elég messze jár az igazságtól), ráadásul több kihagyhatat FPS nem is jön konzolra (S.T.A.L.K.E.R., Crysis), ami meg jön az PC-n szebb és irányíthatóbb és kevésbé butított (GRAW 2 esete). Az FPS mellett mondhatnám még a stratégiai játékokat amiket sohasem lehet konzolon rendesen játszani), Starcraft 2-t nem hagynám ki semmiért. Sztem jelenleg a konzolexkluzív címek az egyetlen, amiért vmennyire érdemes konzolt venni.
  • wedge31
    Mindenben egyetértek kivéve hogy az fps konzolra való mert szerintem meg pont az a egy müfaj ami soha nem lesz igazi konzolos cucc.
  • bodesz
    végülis attól függ ki mivel szeret játszani...mmorpg-s gamerek sztem kisem mozdulnak a székből maradjanak csak a pc elött,stratégia,rpg,...autós game,sport,és sztem már fps ek is már inkább konzolosoknak valók graf miatt is.ami még pc előnye(de már nemsokáig)a modolás sok játékot 1szerűbb alakítgatni és ez sok embert megra
    találtam 1 cikk végén egy pár sort:
    X360: HALO 3, Advent Trilógia következő epizódjai, Project Gotham racing;
    PS3: Final Fantasy, GTA 4, Devil May Cry 4, Tekken…;
    Nintendo: Zelda, Pokémon, Metroid Prime, és persze az interaktivitás;)
    PC oldalról pedig a negnagyobb húzóérv pedig továbbra is az MMO játékélmény.

nemmondom hogy most jobbak a konzolok hiszen énis a PC elött ülök xD de sztem a következő generációs konzolok odafogják verni a PCket
  • bodesz
    na konzolra is van annyi...xD
  • Tinman #59
    Annyi PC-s játék van amivel játszanom kellene, hogy 2 év szabit kivehetnék...
  • wedge31
    Hát ha csak ezt az öszt nézem én nem látok haldoklást.
    Amig europában ilyen erös a pc fölény nem kell semmitöl tartani föleg most hogy gyakorlatilag a játékok nyolcvan százaléka multiplatform lesz.
  • zoolee
    Gút tápik!!!!!
    +fav..
    fos-zol+gamei = nagy rakás [email protected]]
  • NEOreg3
    PC-s játékipar mostanában haldoklik, de majd túléli, mint mindig
  • John Cena
    gratulálok ahozz ászólásodhoz!:D
  • Sadist
    Smirglivel is lehet segget törölni...
  • baggins
    ...neked hobbid az idiótábbnál idiótább topikok nyitogatása???
  • Sadist
    Lehet, hogy rég játszottál PC-s játékkal, de már mindegyiknél alap, hogy van benne autoupdate.
  • bodesz
    szerintem lassan PC re csak MMORPG(az életrabló játékforma xD) fog kijönni kb...lassacskán télleg megéri egy ps3 vagy egy xbox 360...amint lesz saját keresetem(wehehe az még soká lesz xD ) fogok venni egy konzolt.PC marad letöltésre.filmeket is lehet már konzolon nézni ugye...1hiba ugye a joyos FPS ezés...dehát egy bill és egy egér csodákra képes konzolnál :D
    1 hátrány az internet.?(tudom hogy lehet csatlakoztatni netezni is lehet stbstb de nemvágom h gameban ugyanúgy van e a multizás mint PCn gondolok itt az FPSekre mint CS,COD,BF stbstb szal vki válaszoljon :) nemvagyok tájékozott :o :S )
    pl:

• Tinman #50
    Igen de a 38-ban általánosságban írtál az iparról.
  • tigeroo
    mert már maga a topic hülyeség. meg ahelyett hogy itt konzol vs. pc izét jósolgattok, inkább nyomassatok priviben valami jövőheti lottószámot :p
  • miilann
    ennek a topiknak leáldozott :-c
  • Tinman #47
    Szépen lassan a konzol is egy mindentudó számítógép lesz, baljós előjelek lsd Xbox 360, ahol már a melegedés mint a PC-s átka jelen van, meg a live-ról való letiltás stb.
  • tigeroo
    most játékokról van szó, az hidegen hagy hogy egy jó gép árából (amin futnak a "nextgen" stuffok) tudok venni simán 2 konzolt is.

az MMO havidij meg töredéke egy-egy konzoljátéknak..
  • Tinman #45
    Ahogy a PC-s, úgy a konzolos játékoknak sem áldozik le... ennyi.
  • John Cena
    miért le leehtne iylen topic? ha máshol nincs?
  • Tinman #43
    Amúgy ha ebben is 8-10 ember chatnek használ egy topicot, akkor ezzel az erővel ez is maradhat ^^
  • Tinman #42
    Az MMO az hagyj ám, de ne csak játékra gondolj...
  • Csabesz6
    jaj ilyen marhaságok helyett inkabb fociznátok, kéziznétek, vagy jáccanátok otthon haverokkal KONZOLON vagy PC-n. tökmindegy, jáccá oszt kész. pl nekem itt van a jó(szar:D) öreg celeronom, a tv alatt meg ott figyel a ps2.sztem megférnek egymás mellett.(karácsonyra tervezem az uj gepet...)
  • wedge31
    Félrebeszélsz elég ha csak a MMORPG-re gondolsz.
  • Szeszmester
    Nem ez a jellemző, bár lehet, hogy csak én vagyok béna, de mintha emlékeznék olyan esetekre, hogy neten keresgéltem valami patchet.
  • tigeroo
    és miért is? vannak olyan dolgok amiket te ésszel felsem foghatsz (nevezetesen azt, hogy a "konzoliparban" több pénz van mint a PC-ben.. ha a fejlesztőkön mulna akkor a pc-nek téleg leáldozott volna..)
  • xido
    valóban nem...kisebb gépen is szépen elmuzsikál még a PSX emulátor is..az a leggépigényesebb egyébként az összes közül...PSX2-t direkt nem említem,mert az még csiszolódik csak
  • Palinko
    igazat kell hogy adjak! :)
  • partizan182
    Tök igazad van, retrógéming pc-n király.
    Csak ahhoz pont nem kell Kórkettőduó.
  • partizan182
    lassú vagyok mint kideült...
  • partizan182
    Esküszöm, ez a legjobb új totyik, ide fogok járni :)
    Pontosan honnan veszitek hogy a konzolos game-ekhez nem jönnek javítások? Mivel tökéletes programot nem lehet írni (örökké bétatesztelnéd) ezért hibák mindenképp maradnak. Tessék currentgenben gondolkodni, a pachelés meg van oldva régen.

A különbség csak az, hogy úgy működik: beteszed a lemezt, indulás előtt kiírja, hogy hohó, vanám peccs, kelle. Megnyomsz egy gombot. Lejön, feltelepül, indul is a játék. Nem hal meg a mentésed. Nem száll el fatal errorral. Nem kell a fejlesztői oldalakat vizslatnod. Egy gombot nyomsz.

• xido
    Tekken 3 és akkortájt megjelent,még PS1-es játékok...PSX emulátor..csodálatosan fut,gamepaddal...MAME emulátoron King of fighters,Streetfighter..meg még tucat más cím...GBA,Sega handheld konzolok emulátora..gamepaddal csodálatosan fut...elég sok dologra fel lehet fedezni a pc-t még ma is..:))
  • Gabe18
    Volt már patchelt konzolos játék.Persze nyilván nem gyakori,annál az egyszerü oknál fogva hogy konzolra irnak egy játékot,az minden gépen ugyanugy fog futni.Tehát ha az alap jó,akkor az összes gépen jó lesz.Mig pc-n a ki tudja hányszáz különböző alkatrészből összelegózott ki tudja hány féle konfigurácion persze hogy nem fog ugyanugy menni,aztán ha fény derül a hibákra akkor utolag kell toldozni-foltozni...