A konzol játékoknak leáldozott

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

bodesz
na konzolra is van annyi...xD

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

Tinman
Annyi PC-s játék van amivel játszanom kellene, hogy 2 év szabit kivehetnék...

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

wedge31
Hát ha csak ezt az öszt nézem én nem látok haldoklást.
Amig europában ilyen erös a pc fölény nem kell semmitöl tartani föleg most hogy gyakorlatilag a játékok nyolcvan százaléka multiplatform lesz.

In my restless dreams, I see that town... Silent Hill.

Gút tápik!!!!!
+fav..
fos-zol+gamei = nagy rakás [email protected]]

NEOreg3
PC-s játékipar mostanában haldoklik, de majd túléli, mint mindig

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

John Cena
gratulálok ahozz ászólásodhoz!😄

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Sadist
Smirglivel is lehet segget törölni...

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

baggins
...neked hobbid az idiótábbnál idiótább topikok nyitogatása???

Sadist
Lehet, hogy rég játszottál PC-s játékkal, de már mindegyiknél alap, hogy van benne autoupdate.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem

bodesz
szerintem lassan PC re csak MMORPG(az életrabló játékforma xD) fog kijönni kb...lassacskán télleg megéri egy ps3 vagy egy xbox 360...amint lesz saját keresetem(wehehe az még soká lesz xD ) fogok venni egy konzolt.PC marad letöltésre.filmeket is lehet már konzolon nézni ugye...1hiba ugye a joyos FPS ezés...dehát egy bill és egy egér csodákra képes konzolnál 😄
1 hátrány az internet.?(tudom hogy lehet csatlakoztatni netezni is lehet stbstb de nemvágom h gameban ugyanúgy van e a multizás mint PCn gondolok itt az FPSekre mint CS,COD,BF stbstb szal vki válaszoljon 😊 nemvagyok tájékozott :o :S )
pl:

(¯`·._/¯`·._.·]\\BodesZ/[·._.·´¯\\_.·´¯)

Tinman
Igen de a 38-ban általánosságban írtál az iparról.

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.

tigeroo
mert már maga a topic hülyeség. meg ahelyett hogy itt konzol vs. pc izét jósolgattok, inkább nyomassatok priviben valami jövõheti lottószámot :p
miilann
ennek a topiknak leáldozott :-c

||| HALA MADRID!!! ||| GOOO ALONSOOO GOOO!!! ||| FLY EAGLES FLY!!! |||

Tinman
Szépen lassan a konzol is egy mindentudó számítógép lesz, baljós elõjelek lsd Xbox 360, ahol már a melegedés mint a PC-s átka jelen van, meg a live-ról való letiltás stb.

tigeroo
most játékokról van szó, az hidegen hagy hogy egy jó gép árából (amin futnak a "nextgen" stuffok) tudok venni simán 2 konzolt is.

az MMO havidij meg töredéke egy-egy konzoljátéknak..
Tinman
Ahogy a PC-s, úgy a konzolos játékoknak sem áldozik le... ennyi.

John Cena
miért le leehtne iylen topic? ha máshol nincs?

L2 | LvL 70 SPS | NobleSoul

Tinman
Amúgy ha ebben is 8-10 ember chatnek használ egy topicot, akkor ezzel az erõvel ez is maradhat ^^

Tinman
Az MMO az hagyj ám, de ne csak játékra gondolj...

Csabesz6
jaj ilyen marhaságok helyett inkabb fociznátok, kéziznétek, vagy jáccanátok otthon haverokkal KONZOLON vagy PC-n. tökmindegy, jáccá oszt kész. pl nekem itt van a jó(szar😄) öreg celeronom, a tv alatt meg ott figyel a ps2.sztem megférnek egymás mellett.(karácsonyra tervezem az uj gepet...)

\"Adding power makes you faster on the straights. Subtracting weight makes you faster everywhere.\"

wedge31
Félrebeszélsz elég ha csak a MMORPG-re gondolsz.

Nem ez a jellemzõ, bár lehet, hogy csak én vagyok béna, de mintha emlékeznék olyan esetekre, hogy neten keresgéltem valami patchet.

tigeroo
és miért is? vannak olyan dolgok amiket te ésszel felsem foghatsz (nevezetesen azt, hogy a "konzoliparban" több pénz van mint a PC-ben.. ha a fejlesztõkön mulna akkor a pc-nek téleg leáldozott volna..)
valóban nem...kisebb gépen is szépen elmuzsikál még a PSX emulátor is..az a leggépigényesebb egyébként az összes közül...PSX2-t direkt nem említem,mert az még csiszolódik csak
Palinko
igazat kell hogy adjak! 😊
Tök igazad van, retrógéming pc-n király.
Csak ahhoz pont nem kell Kórkettõduó.

PSN id: HUN_Partizan_182 Steam id: Partizan182_1

lassú vagyok mint kideült...

Esküszöm, ez a legjobb új totyik, ide fogok járni 😊
Pontosan honnan veszitek hogy a konzolos game-ekhez nem jönnek javítások? Mivel tökéletes programot nem lehet írni (örökké bétatesztelnéd) ezért hibák mindenképp maradnak. Tessék currentgenben gondolkodni, a pachelés meg van oldva régen.

A különbség csak az, hogy úgy mûködik: beteszed a lemezt, indulás elõtt kiírja, hogy hohó, vanám peccs, kelle. Megnyomsz egy gombot. Lejön, feltelepül, indul is a játék. Nem hal meg a mentésed. Nem száll el fatal errorral. Nem kell a fejlesztõi oldalakat vizslatnod. Egy gombot nyomsz.

Tekken 3 és akkortájt megjelent,még PS1-es játékok...PSX emulátor..csodálatosan fut,gamepaddal...MAME emulátoron King of fighters,Streetfighter..meg még tucat más cím...GBA,Sega handheld konzolok emulátora..gamepaddal csodálatosan fut...elég sok dologra fel lehet fedezni a pc-t még ma is..😊)
Volt már patchelt konzolos játék.Persze nyilván nem gyakori,annál az egyszerü oknál fogva hogy konzolra irnak egy játékot,az minden gépen ugyanugy fog futni.Tehát ha az alap jó,akkor az összes gépen jó lesz.Mig pc-n a ki tudja hányszáz különbözõ alkatrészbõl összelegózott ki tudja hány féle konfigurácion persze hogy nem fog ugyanugy menni,aztán ha fény derül a hibákra akkor utolag kell toldozni-foltozni...

Aki tudja hogy nem tud semmit, az máris tud valamit.

Sadist
Aha, és szerinted egy PC-s játéknál hogy megy? 😊

Változik a világ, már a konzolok is rendelkeznek internet-hozzáféréssel és szoktak patchelni konzolos játékokat. Csak kicsit egyszerûbb, mint PCn: beteszed a gamét, egybõl ellenõrzi, h van-e új patch és ha talál, rákérdez, h telepíted-e.

Lammer
LOL!

ENFP ^^ | Zombie fan | Xiaomi Redmi 7 user | FTC és Pats fan

Sadist
Mondjuk a másik topik fejlécében lévõ szánalmasozás is a konzolosokat minõsíti. Leugatják a fejlõdõ hardvereket, de azt mintha elfelejtenék, hogy a PC-s hardvereknek köszönhetõ, hogy az õ kisz drágaszágukban is egy kisebb erõmû dübörög 😊

Bucser
A vegytiszta konzolgamek ideje lejárt😊

Már csak a multibroáf szopás van minden platforomon (kivéve pár szép exkluzív címet)

"Whether you Kill or get Killed it is just a way to Kill time" Zaraki @ Bleach #36 SC SQ42: "Give in to the Hype, It is worth it" https://robertsspaceindustries.com/enlist?referral=STAR-NVZF-5CZF

Sadist
Warezolni persze hogy lehet. Csak a konzolosok nagy többsége nem fogja a torrentet böngészni, hogy megszerezzen egy játékot, hanem egyszerûen megveszi.
A patchelést meg fejlesztõi oldalról nézem. Attól, hogy a konzol játékokhoz nem jön ki patch, attól még lehetnek ugyanolyan bugosak. Csak ugye azt a fejlesztõk egyszer kiadták, oszt' jónapot. Míg egy PC-s (fõleg multi) játéknál nem kevés fejlesztési idõ megy el a patchekre, hibajavításokra, egyéb supportra is. A lusta programozó meg persze hogy szeret konzolra fejleszteni, ha könnyebb munkáért ugyanannyi fizetést kap.

wedge31
Nem kéne lemenünk a vérpistike konzolosok szintjére szerencsétleneknek havonta át kell írni a bannert, hogy kitaláljanak valami épkézláb indokot.
Már igy is állandoan a pc-és forumba járnak reklámozni a konzoljaikat ez a topic csak még egy ürügy.

csgery
Hülyeség ezt kiejelenteni... mint azt is, h a PC-s játékoknak áldozott le... részemrõl grat, indok télleg nuku...<#nemtudom>
Palinko
- hmm pedig te is tudod hogy le lehet sok dolgot warezolni szóval idõ kérdése ( a crack akinek boszorkányság az tényleg a konzolt válassza)
- és ha nincs javítás a konzol gamekra akkor azt jelenti hogy nem is bugos? mert szerintem nem. és van olyan pc játék amit jól megcsináltak és nem kellett javítás
- hát a pálya és mod cuccokat õk vezették be és azt pont legtöbbször a rajongók csinálják szóval az õ bajuk hogy kitalálták 😄
The FlashBack
szerintem a konzol gémeknek most kezdik ásni a jövõjét. bocs:|

Sadist
Csak konzolra jobban megéri fejleszteni, mert
- Nem olyan elterjedt a warez (meg a többség úgyis csak játszani akar, berakja a lemezt oszt pléjgomb megnyom, ilyen krekkelés az már boszorkányság)
- Nem kell a javításokkal és patchekkel szórakozni, elég egyszer odatolni a user arcába
- Nem hõbörög a community, ha nem kapnak pálya/mod szerkesztõt a játék mellé, nem kell külön foglalkozni a supportal

én már a másik sokezerhsz-es topicot sem értem, hülyeség az egész
hunbasser
"A konzol játékoknak leáldozott"

hülyeség,pont hogy virágoznak...bár mostmár pc-re is egyre több next gen grafikás játék jön ki,és ez mindenképpen a pc mellett szól

ReaL MaDRid x siempre

zvaragabor
Ráadásul még csak nem is 1 kategória a 2, így nincs hasonlítási alap.

Chaos Anno Domini

zvaragabor
Szerintem meg kinek a pap, kinek a papné. Nem tudom felfogni hogy mit lehet ezen vitatkozni, hogy melyik a jobb. Ízlések és pofonok.

Chaos Anno Domini

húú Tekken! a 3. van meg psone-n. más konzolom nincs. azzal megmár nem játszok.

armageddon666
Sztem hülyeség az egész ^^ PCn bill meg egérrel lehet jól FPSezni, meg szerintem strat is jobb így... autós játékkal sem volt még gondom... sõt TPSekkel sem! csomóra mondták milyen szar a portolás, de nekem sembi bajom nem volt PCn bill+egér kombóval ^^ amit irigylek konzolokról azok a verekedõs játékok :K Soul Calibur 3 meg DOA talán... esetleg még Tekken...

@

A konzol játékoknak leáldozott - amíg van benen pénz addig nem, meg kevesebben warezolnak ott, (a live miatt is)

A pc játékoknak leáldozott - koinzoljáték is addig vcan amíg pc-s is, mivel a fejlesztéshez szûkséges a pc, és általában kis idõvel átportolják az "onli konzol" játékokat is

\"csak egy játék de úgysem éled túl\"

Ron Ragm
Fú, pedig a legelsõ mikor nyílt...

-Thirty seven. My girlfriend sucked thirty seven dicks! -In a row?

tugyiti