322
xbox360 modd
  • fosti
    hi all! ez a forum teljesen halott???
    GYerünk pörögjön a forum nah egy pár új hütésmud vagy valami
    Hát ha az express.hu-n megnézed ott 4 ért megcsináljak pesten de engem érdekelne ha eladnátok.
  • Sir Quno Jedi
    Még egy ilyen warezfutam és nem zárni fogom a topic-ot, hanem törölni végleg!
  • Cubemaniac
    hy all. Vkinek leolvadt már a procija a helyéről? Me havernak igen. És eladná a gépét, amit pesten meglehetne javítatni 15ezer ha felviszik. Aszondják a szervizben h 10ből 9 boxnak nem lesz megint baja. Aki vmi taoasztalata volt már ilyennel az írjon pls, me új gépet hütésmoddal meg flash-el nem akarok venni 70é. ez meglenne 45ből.
    THX
  • KILLER2
    Öhömm, azé tényleg le kéne már állni ezzel a lemez dologgal. Nem akarok kötekedni, de jó topic ez (még ha elhagyatott is), kár lenne érte.
  • PoisonChihuahua
    Killernek igaza van, ez sajna warez. :(
    Egyébként csak halkan (tényleg halkan) megsúgom, hogy ez a "2,4x-esnél ne írj gyorsabban mert dobhatod is ki" dolog hülyeség ugyanis ilyenkor fennáll az un. overburn veszélye, szal nem mindig a legalacsonyabb sebesség a legideálisabb, na de pssssssssssssssssz....
  • KILLER2
    Bocs, de ez már warez, szóval ha jót akartál, ha nem, az ilyeneket pmben legyél szíves leírni annak, akinek akarod, de ide ne írogass ilyeneket, nem szeretném, ha ez is csak egy bezárt X360 warez topic lenne.
  • KILLER2
    360 hűtőbordáját hogy lehet leszedni? Az X alakú rögzítések csavarjait mivel lehet kicsavarni?
  • rastaman
    jön a banhammer?!
  • jaszy
    Na erre mindjárt lecsapnak a modik:)
  • geri04
    Egy kis változtatás!!Gears of war design
  • KILLER2
    Akkor elnéztem. De ha megcsinálod, akkor majd tegyél képet, mert szívesen megpróbálkoznék egy ilyennel. Ez az egyik angy baromsága a 360nak. Nagy bumszli nehezen kihúzható tápkábele van (meg az AV se egy kicsi darab), ami nem lenne baj, csak akkor ne legyen már olyan érzékeny összetákolt fos a gép, hogy ha a kábelek közt kutakodva a kelleténél erősebben húzom ki, akkor 3 piros lámpábal köszön rám.
  • geri04
    hát,a box sajnos még nem a tápról működik,a táp csak a ventiket működteti!!De az is hamarosan meglesz oldva!!!
  • KILLER2
    Akkor jól gondoltam. Asszem én sosem fogok ilyenbe belevágni.
  • Naxos
    műanyag forrasztás
  • KILLER2
    Amúgy hogy rögzítetted a plexi-t az olvasóhoz és a ház többi részéhez?
  • KILLER2
    Hát ez kellemetélen. De ez nem változtat azon, hogy nekem nem tetszik így ezzel a mintával, de ettől függetlenül szép munka.
  • Naxos
    nem festés. csak egy levonó mert bebarnult a lemez vágás közben, amivel festeni akartam festék az meg elfogyott.
  • KILLER2
    Nem rossz, bár nekem nem tetszik ez az festés.
    Viszont lenne egy kérdésem. Van ötletetek, hogy hogyan tudnék egy DVD olvasó belsejébe világítást tenni? Konkrétan azt szeretném, hogy amikor kinyitom a tálcát, akkor világítson belül, így csukott állapotban akár le is lehetne kapcsolni, de csak ha megoldható, hogy ezt magától tegye. Van ötlet, hogy mit hova kéne tenni? Igazából itt most PC-s DVD íróról lenne szó, de úgy látom, hogy itt értenek a témához.
  • Naxos
    http://kepfeltoltes.pirateclub.hu/pics/20080213185757F_nyk_pek_0539.jpg
    még nem végleges a felületkezelés :)
  • KILLER2
    Csak mert az eddigi 6 db 3 ledes hibám az én táp és AV kihúzásomból ered és amint látom így már nem sok köze van a tápnak az alaplaphoz, bár lehet, hogy csak elnézek valamit, de szerintem az a táp nem a porszívót látja el árammal. Szóval ha a hátuljáról,a hol csatlakozik tudnál tenni egy nagyobb képet, azt megköszönném, mert a végén még én is nekilátnék egy ilyennek, elvégre itt van egy fos alaplap, tökéletes, hogy kísérletezzek rajta, ha nekilátnék egy ilyennek.
  • geri04
    Szia!Igen saját!!Miért érdekelne??
  • KILLER2
    Ez saját? Nagyobb kép nincs? Hátulja érdekelne.
  • geri04
    [IMG]http://[/IMG]Még ez sem végleges!!
  • tihibaby
    Ez sem gyenge!
  • KILLER2
    Akkor az szép lesz, várom a képeket
  • Naxos
    még a DVD ház nincs kivágva és a világítás sincs belerakva. a héten jön meg az XCM High Speed Air Cooler + Addon Fan.
  • KILLER2
    Nem rossz. Én asszem soha nem fogom az enyémet tuningolni, örülök, ha megy, mert fél éve rossz (lassan jön a lóvé új alaplapra). Bár egy fekete burkolatra és esetleg kék ledekre régóta fáj a fogam, bár utóbbi felejtős, mert egymagam 360nak nem állok neki, max csináltatnám, azt meg gondolom nem vállalnák, de ha látok egyszer occsóé egy szép fekete házat, azt nem hagyom ki.
  • Naxos
    még nem végleges.
  • KILLER2
    1. Elfelejtetted hozzáfűzni, hogy másoltak
    2. Szerintem rossz topciban próbálkozol.
  • Keresztapa81
    Konzoleladásból megmaradt X360 játékaimat eladnám 1000FT/db áron !!!
    Mindegyik minőségi új-karcmentes lemezen van papírtokban !!!
    Kérésre listát küldök.
    mail: [email protected] tel : 06-20-482-3861
  • CSOki444
    vkinek vmi uj modositott gépe ? kép esetleg? :(
  • barca15
    küldtem privit
  • barca15
    heló!hol,kitől tudok ilyet beszerezni?
  • Lizardman
    Mostanában elég elfoglalt, szal lassan (nagyon lassan) válaszol a pm-ekre...
  • KILLER2
    Bocs, de számát nem adom meg. Nem tudom, hogy mit szólna hozzá. De írj neki, előbb-utóbb fog válaszolni. De ha az x-medián pmre nem válaszol, akkor szeritem ki is van kapcsolva.
  • CSOki444
    ha hozzá hordod meg tudod adni a számát mert irtam neki ide is oda is és nem válaszol és...
  • zoolee
    heh, összeraktam és müxik a ps em..hááh..XD..
  • zoolee
    Yeah!!Megtaláltam..most nagyban kukkolom mit buherálhatok rajta.XD