193
A Smiley ami az ember idegeire megy
  • F1re
    meg neznelek teged elobe mien is lehetsz igazabol o_0 meg Fido4life baratodat is
  • ktomi22
    nemfélj.. hamar lekerül a listáról.. idő kérdése :D
  • kraawz
    -.-
  • Yoda001
    ennyi erövel arrol is lehetne témát nyitni mi az a ték miért is mondjuk és használjuk miért használjuk néha chatnek a forumot stb..
  • Fido4life
    hát őszíntén szólva nem ezzel a topikkal akartam mint témaindítő felkerülni a listára :S durva hogy eddig a többi durván 1 hónap alatt érte el a 100 hsz-t, ez meg kb pár perc alatt
  • Yoda001
    gratulálok, bekerültél a 10 legjobb topikba..
  • Obi Wan
    Népszerű témák
    1. BioShock
    2. Lost (ABC)
    3. FORMA1
    4. Battlefield 2
    5. A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 2
    6. Real Madrid Fan Club
    7. XBOX360
    8. -.-<<<<<<<<<<<<<<<<<----------------------
    9. PlayStation3
    10. Test Drive Unlimited
  • Pacal17
    Te használod mindig értelmetlenül...
  • Szabi1991
    írhattad volna pm-ben is ha zavar ez a "szmájlí"
  • Pacal17
    n00boknak
  • Fido4life
    szerintem elég sajnálatra méltó hogy egy hülyék miatt nyílt topik, hülyék hozzászólásaival van tele.. ennél szebb már csak az lenne ha ezért is járna a büntetőpont osztás, mint a "voltam zárás elött"-ért... de szép lenne..
  • light00
    najo hogy pl valami értelmeset hozzászoljak, leginkább a sok nettitán "unott" szmájliként használja. Engem is idegesit, mikor egy hszben vagy 3szor elöfordul, tök értelmetlenül. Inkább jelencse "nem mondok semmit (te idiota)" -t.
  • NeverwinterKING
    love and peace? :D
  • light00
    ték ,,|,, -.-
  • Picar77
    peace!4!
  • F1re
    nem mind1 hogy egy hulye topik kinek a hulyesegevel van tele ? :D
  • NeverwinterKING
    hát sajnálom... de nem értem mi köze van egy máshoz...
  • Szabi1991
  • Yoda001
    pfffff.... azt se tudod mér az a nickem.. egyébként nemhiszem hogy csak az enyémmel
  • F1re
    igy van :D engem aaa'h fuj de utalom amikor valaki csak egy ien smileval valaszol valamire :P kerdezel valamit es csak ennyih :P mondasz valamit akkor is csak 1 smilet kapsz :D rohadt idegesito mert nem tudod mire celoz vele :D
  • Fido4life
    már régóta terjedt, ráadásul egy olyan ember ne pofázzomn nekem aki képes egy játékkonzol nevével felmenni a sampra multizni... U.I.: és ha még nem vetted volna észre a FÉL topik a te hülyeségeiddel van tele..
  • PJack
    a -.- egyértelműen... nahogyismondjam.. "szúrósabb", kegyetlenebb, és jóval komolyabb. a másik 2 meg inkább olyan lapos, egy csipetnyit talán humoros.
  • vegicsek
    Nekem személy szerint ez a szmájli tesz be :c
    Meg a sok hülye, aki nem képes értelmesen társalogni, és csak szmájlikat nyög be.
  • F1re
    -.- <--ez csak butan lenezi az elotte szolot :D -_- <-- ez mar idegesen es butan nezi le :DD -__- <--- ez pedig inkabb Alt+F4-et nyom XD
  • báttyó02
    támadnak az ujregek^^
  • Yoda001
    ha nem nyitod az idiota topikod akkor nem kezdet volna el terjedni
  • Drephis
    van. a -_- nem néz ki olyan jól, de a -.- jól néz ki
  • Szabi1991
    neszojjábe :P
  • PJack
    ez a szmájli tudtommal a sírást fejezi ki. legalábbis japánban.
  • Fido4life
    ahogy láthattátok ez a topik nyíltan bemutatja: addig értelmes ember módjára, eltudtuk mondani a véleményűnket erről a miniatűr problémáról, amíg megnem jelent yoda, f1re, garf, neverwinterknight (ejj és én még rádszavaztam anno a logóversenynél :/), és társaik.. a topik zárható, azért annak örülök, hogy nem 100%-ban terjeng a noob vírus az sg felhasználhói között..:)

• Yoda001
    tudod, ez az értelmi fogyik topikja
  • VRSDM
    és vajon van különbség a -.- és a -_- vagy esetleg a -__- között? :]
  • PJack
    elég nevetséges ez a topik:D
    nem gondoljátok hogy elég lol egy három karakterből álló virtuális szimbólum miatt veszekedni? :S:D_S_DD:X:D:XDDXXDDDDD
  • báttyó02
    :D!
  • báttyó02
    jójó okoska -
  • NeverwinterKING
    én mind a 2t használom és sztem jók.
  • F1re
    sok eszeddel tudhattad volna :D az ikszdet azert irtam a vegere hogy ne ved komolyan ezt a smilet ---> -.- <--- :D
  • cucmalajmc
    én közömbösség kifejezésére használom
    méis csak rövidebb ez : -.- mintha leirnám azt, hogy leszarom...
  • ForzaInter
    ^^.-.- ezket gyűlölöm
  • ProGabe #74
    tudod mi lesz itt ha elkezdődik?a sok kis 14 éves hülyegyerek rászabadul az ingyen sulinetre és sorban nyílnak majd a "jobbnál jobb" topikok