193
A Smiley ami az ember idegeire megy
-
F1re #113 meg neznelek teged elobe mien is lehetsz igazabol o_0 meg Fido4life baratodat is -
ktomi22 #112 nemfélj.. hamar lekerül a listáról.. idő kérdése :D -
#111 -.- -
#110 ennyi erövel arrol is lehetne témát nyitni mi az a ték miért is mondjuk és használjuk miért használjuk néha chatnek a forumot stb.. -
#109 hát őszíntén szólva nem ezzel a topikkal akartam mint témaindítő felkerülni a listára :S durva hogy eddig a többi durván 1 hónap alatt érte el a 100 hsz-t, ez meg kb pár perc alatt -
#108 gratulálok, bekerültél a 10 legjobb topikba.. -
#107 Népszerű témák
1. BioShock
2. Lost (ABC)
3. FORMA1
4. Battlefield 2
5. A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 2
6. Real Madrid Fan Club
7. XBOX360
8. -.-<<<<<<<<<<<<<<<<<----------------------
9. PlayStation3
10. Test Drive Unlimited -
#106 Te használod mindig értelmetlenül... -
Szabi1991 #105 írhattad volna pm-ben is ha zavar ez a "szmájlí" -
#104 n00boknak -
#103 szerintem elég sajnálatra méltó hogy egy hülyék miatt nyílt topik, hülyék hozzászólásaival van tele.. ennél szebb már csak az lenne ha ezért is járna a büntetőpont osztás, mint a "voltam zárás elött"-ért... de szép lenne.. -
#102 najo hogy pl valami értelmeset hozzászoljak, leginkább a sok nettitán "unott" szmájliként használja. Engem is idegesit, mikor egy hszben vagy 3szor elöfordul, tök értelmetlenül. Inkább jelencse "nem mondok semmit (te idiota)" -t. -
#101 love and peace? :D -
#100 ték ,,|,, -.- -
#99 peace!4! -
F1re #98 nem mind1 hogy egy hulye topik kinek a hulyesegevel van tele ? :D -
#97 hát sajnálom... de nem értem mi köze van egy máshoz... -
Szabi1991 #96 -
#95 pfffff.... azt se tudod mér az a nickem.. egyébként nemhiszem hogy csak az enyémmel -
F1re #94 igy van :D engem aaa'h fuj de utalom amikor valaki csak egy ien smileval valaszol valamire :P kerdezel valamit es csak ennyih :P mondasz valamit akkor is csak 1 smilet kapsz :D rohadt idegesito mert nem tudod mire celoz vele :D -
#93 már régóta terjedt, ráadásul egy olyan ember ne pofázzomn nekem aki képes egy játékkonzol nevével felmenni a sampra multizni... U.I.: és ha még nem vetted volna észre a FÉL topik a te hülyeségeiddel van tele.. -
#92 a -.- egyértelműen... nahogyismondjam.. "szúrósabb", kegyetlenebb, és jóval komolyabb. a másik 2 meg inkább olyan lapos, egy csipetnyit talán humoros. -
#91 Nekem személy szerint ez a szmájli tesz be :c
Meg a sok hülye, aki nem képes értelmesen társalogni, és csak szmájlikat nyög be. -
F1re #90 -.- <--ez csak butan lenezi az elotte szolot :D -_- <-- ez mar idegesen es butan nezi le :DD -__- <--- ez pedig inkabb Alt+F4-et nyom XD -
#89 támadnak az ujregek^^ -
#88 ha nem nyitod az idiota topikod akkor nem kezdet volna el terjedni -
#87 van. a -_- nem néz ki olyan jól, de a -.- jól néz ki -
Szabi1991 #86 neszojjábe :P -
#85 ez a szmájli tudtommal a sírást fejezi ki. legalábbis japánban. -
#84 ahogy láthattátok ez a topik nyíltan bemutatja: addig értelmes ember módjára, eltudtuk mondani a véleményűnket erről a miniatűr problémáról, amíg megnem jelent yoda, f1re, garf, neverwinterknight (ejj és én még rádszavaztam anno a logóversenynél :/), és társaik.. a topik zárható, azért annak örülök, hogy nem 100%-ban terjeng a noob vírus az sg felhasználhói között..:)
-
#83 tudod, ez az értelmi fogyik topikja -
#82 és vajon van különbség a -.- és a -_- vagy esetleg a -__- között? :] -
#81 elég nevetséges ez a topik:D
nem gondoljátok hogy elég lol egy három karakterből álló virtuális szimbólum miatt veszekedni? :S:D_S_DD:X:D:XDDXXDDDDD
-
#80 :D! -
#79 jójó okoska - -
#78 én mind a 2t használom és sztem jók. -
F1re #77 sok eszeddel tudhattad volna :D az ikszdet azert irtam a vegere hogy ne ved komolyan ezt a smilet ---> -.- <--- :D -
cucmalajmc #76 én közömbösség kifejezésére használom
méis csak rövidebb ez : -.- mintha leirnám azt, hogy leszarom... -
#75 ^^.-.- ezket gyűlölöm -
#74 tudod mi lesz itt ha elkezdődik?a sok kis 14 éves hülyegyerek rászabadul az ingyen sulinetre és sorban nyílnak majd a "jobbnál jobb" topikok