-.-
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
Valahogy megtetszettél Fire, neked még egy linkkel is segítek!
Csak hogy lásd hogy itt nem bánt senki, szeretünk!
Ha bárki szivat téged, ehhez fordulj!
ajánlom nekedis a #19-es hszt
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
\"You are fucking crazy people!\"
̊ ̊̊ ̊̊̊ ̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊ ̊̊̊̊̊̊ ̊̊
nagyon nyomorék
a másik "kedvencem" meg ez: :Ð
(utóbbival nincs sok gondom csak überhülyén néz ki)
😄😄DD XD
broaffka, hát elismerésem 😊 tökéletesen megfogalmaztad azt amit az elsõ hsz-ben kellet írnom 😊 remélem azért a fogékony noobok, tanulnak valamelyest belõle és akkor nem csak idõpocsékolásnak sikeredett ez a topik.
Sokan szerintem az se tudják mit jelent. Csak látták hogy valaki írja, és õk is elkezdték. Természetesen ez ostobaság, de nem is erre szeretnék kitértni. Vegyünk egy pár példát.
XY üzenete:
Szia mi a helyzet?
AB üzenete:
Semmi extra, veled? -.-
Ez a tipikus eset. AB életkorát körübelül 12-13-ra saccolom.
Teljesen értelmetlen helyzetben, használta ezt az agyilag lefáraszottságot is sugárzó smiley-t. Nézzünk egy példát amikor helyesen használták.
YX üzenete:
Szia! Én YX vagyok egy cégigazgató. Szeretnél sok pénzt keresni? Akkor utalj erre a számlára 5 ezer ft-ot. És a többit megbeszéljük!
Okés?
EF üzenete:
-.-
Nos igen itt helyesen használták a smileyt, és most sok tudatlan meglátta hogy valójában milyen érzés fejt ki a -.- .
EF-nek nem volt EREJE és hangulata elküldeni ezt az idiótát hogy tudod ki dõl be ennek. Nem, egyszerûen pfff... -.-
Remélem már érthetõ. Akik koptatják a -.- -t arról megvan a véleményem. Saját magukat járatják le. Tulajdonképpen ez már noobság.
Ha valaki csak egyszerûen nem érti meg annak a következõt ajánlom:
Hasznos cikk.
Vagy:
Ha nagy leszel.
És egy hír aminek örülhetnek.
Hali.<#gunyos1>#gunyos1>
Early lurk, mutaharrass majd swarm push, dropp és guák GG !
ProGabe: gondoltam is, és pár percen belül törölve is lesz a topik csak mondhatni hirtelen felindulásból de tényleg feldühítõ volt pl, ahogy Szabi használja a GTA: San Andreas topikban..
Catti: Igen, akkor valszeg túl sok rossz helyre járok.. :/
http://flickr.com/gergokiss/ BF3: [KCLE]gergeoux
meg más, amire te használod, és más az hogy mit jelent és ezért a másik fél mit ért alatta
[/spam]™

Ne keverd össze a személyiségemet a viselkedésemmel. A személyiségem én vagyok. A viselkedésem meg attól függ, hogy te ki vagy.
Amúgy én többnyire "jó helyen" szoktam találkozni vele. Bár valószínûleg, te más topikokban mászkálsz, mint én. 😊
[/spam]™
Let me tell you something my friend. Hope is a dangerous thing. Hope can drive a man insane.
szóval,olyan mint a "😊",de mégis más
ReaL MaDRid x siempre
Sajna egyre több topikban találkozok ezzel az idegesítõ kis szarral, szinte mindenegyes user hsz-ében. Tul.képpen semmi bajom nem lenne ezzel a smiley-val, ha helyesen használtok, de így nincs semmi értelme, hogy csak egy átlagos mondat melé beb*sszátok. (Tudtommal ez a smiley arra a helyzetre frappáns, hogyha ha a beszélgetésben lévõ párfél ha valami orbitális noobságot mond, kérdez, akkor szótlanul: -.-)