193
A Smiley ami az ember idegeire megy
-
F1re #73 Oltás XD -
#72 az jó kis topic :DDD -
#71 fu nagyon kem'eny vagy:D:D:DD
most asziszed h itt elkezdesz nekem ikszdézni majd felkapom rád a vizet?:D kurvra leszarom,csak egyszerüen idiótán néz ki a szmájli,ennyi -
#70 még azt hozzáteszem hogy van ilyen topik.. -
#69 - -
#68 igazad van inkább ilyen szar topikba nem is irok remélem sok értelmi fogyit fogsz találni -
#67 htx -
#66 hamarabb...
am én is nyithatnék topikot annak h gyuri12 az idegeimre megy.de sok értelme nem lenne. attól még nem lesz jobb... -
#65 :D -
#64 jó ez a szmájli, nm -.- -
#63 -
#62 gumiba vele -.- -
Neoncsoves #61 "A Smiley ami az ember idegeire megy"
Így helyes:
"A Smiley ami az idegeimre megy"
-
#60 Látszik hogy még nem kezdődött el az iskola :( -
F1re #59 gondolhatta volna hogy ez lesz a topikbol :D szoval meg se kellett volna nyitni :D -
#58 jó, ellehet innen takarodni, még véletlenül sincs kiírva hogy "mélyen tisztelt értelmi fogyatékosok, kötelező ebbe a topikba írnotok !" szóval légyszíves rontsd máshol a levegőt (ez úgynaúgy vonatkozik azokra, akik miatt nyílt ez a topik) -
#57 általános eszmecsere: -.- inkább gumiba kellet volna nyitni..... -
Landor #56 úgy ahogy van szar -
#55 :D áz -
#54 -
#53 amugy gondolom most "sérült barátom" meg se fog szolalni miután leirtam ezt a hsz-t XD -
Lionel #52 jókis topik -
F1re #51 tudok=tudtok de most lehet oltogatni hogy nem tok irni ugy is prok vagytok benne -
Neoncsoves #50 nem a topikkal van bajom hanem gyuri12-vel neki mindennel baja van de arra nem jön rá hogy sokaknak meg vele van baja -
#49 semmi gond. de sztem teis bekerülhetsz a sorba -.- -
F1re #48 fuu bazzmeg olyan geci nagy oltasokat tudok mondani :D XD itt szerintem inkabb ti lehettek a se'rultek max (broaffka,báttyó02,Fido4life)
de kellenek dankorosok is a vilagra ezert meg bocsa'tunk nektek -.- XDD
-
#47 ezzel a problémával már mindenki találkozott,imádkoztam is hogy mostantól ez legyen a legnagyobb hátralevő életemben :D
de tényleg felesleges ezen idegeskedni,hát még rácsodálkozni,amikor sokan a szavak jelentésével sincsenek igazán tisztában,akkor miért értenének meg egy olyan smileyt,ami a totális szarkazmust(tehát amikor már lenézed a másikat) hivatott kimutatni... -
broaffka #46 Neoncsövessel együtt. -
broaffka #45 Bocsi Nevörvinterking hogy kihagytalak. -
#44 engem nem érdekel minek nevezel, egy ilyen idiota topikba aminek a cime -.- mi értelmeset lehet irni? amugy is csak poénbol szoktam irni amikor már tököm tele van valakivel.. -
#43 ismétlőjel -
Neoncsoves #42 -.- -
#41 -
#40 -
broaffka #39 Akik még mindig nem értik, Fire, Yoda és egyéb sérültek. Aztmondom ne adjátok fel a harcot! Egy ilyen világban mindenért meg kell küzdeni!
Valahogy megtetszettél Fire, neked még egy linkkel is segítek!
Csak hogy lásd hogy itt nem bánt senki, szeretünk!
Ha bárki szivat téged, ehhez fordulj! -
#38 Regisztráció időpontja: 2007. 02. 22.
ajánlom nekedis a #19-es hszt [FLÉMELHETNÉKE VAN] -
#37 -.- -
#36 ^^ -
#35 Jóaz. SouthPark után szabadon -
#34 nekem az ikszdé a rémálom :D
nagyon nyomorék