-.-

Jelentkezz be a hozzászóláshoz.

Fido4life
félértesz teljesen... nem személy szerint RÓLAD szól a topik, hanem még hozzád nagyon hasonló egyedekrõl ^^

Fido4life
apropó, provokáláshoz kurvára értesz... beadhatod az álszentet meg minden, de ha egy kicsit is emberi lennél, nem direkt húznád az embereket az aláírásoddal, hanem legalább ebbe a topikban próbálnád mellõzni a használatát..

Akoris, Szaby, amint látom mindig poénból írja, erre te meg nyitsz egy topicot errõl a smyleról? nevetséges...

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

lol, idétlen modon viselkedek ? :OO

te nyitsz "-.-" címmel topikot az "Általános eszmecsere"-ben, ami persze arról szól hogy mien lámának tartasz..

Davidus
-__________________________________-

V9ykn8_TZL0

Fido4life

Fido4life
azért csalódtam benne hogy ilyen idétlen modon viselkedik.. csak kukkantsd meg az aláírását.. viszont ahogy láthatod téged pl semmi kép nem sorolnálak bele abba a listába hiszen tisztán látható, hogy egyszerûen a mondanivalóját nem ismered a smileynak de ettõl még mesze nem minõsíthetõ az ember (szép is lenne ha már emiatt utolsó parasztnak neveznénk az illetõt :D) csak hasonlísd össze mondjuk f1re hszeit a tiéddel és megérted mire akarok kilyukadni

picit idegesitõ hogy 1 ien hueség miatt engem akar oltogatni, és lef*szoz...

ráadásúl nyit neki 1 topikot az "Általános eszmecsere"-ben..

Dragooon
az zazzz aláírás :D

MY NAME IZ BOXXY!%!%% tudom hogy szeretitek, hááá

hunbasser
azért csalódtál benne,mert használja a "-.-" smileyt? :)

egyébként nem tudtam a smiley pontos jelentését,de errõl miért tehetek én?most már tudom,mit jelent,ezentúl úgy is fogom használni,ahogyan kell.
(csak mert mondták itt,hogy "azok tehetnek róla,akik helytelenül használják")

ReaL MaDRid x siempre

Super Saiyan
ejj^^ te nem vagy normális...-.-

>:C

De mégis megtetted.... <#lama><#lama> -.-

HONDA - The Power of Dreams - EK4 -

joh a kommented :DDD
Fido4life
nem állt szándékomban

én is téged eddig -.-

de mint már írtam, inkább pm-ben kellett volna ezt +beszélni..

te erre nyitsz egy láma topikot, ahol engem oltogatsz, sztem ez már 2 jelet is érdemel a neved mellé -.-

NEOreg3
oltod a gyereket, nem kicsit-.-

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

AntiHero
ez nagyon kellet \(^^)/

Stream: http://www.twitch.tv/antihero_hun

SpiritFire
-.-

Voltam nyitás után!

SpiritFire
-_-' vs -.-

Voltam nyitás után!

Fido4life
szabi lol kajak nem hittem volna hogy ekkora fasz vagy :D amíg benem jött volna általad a SA topikban ez a -.- addig teljesen normális, értelmes embernek hittelek a hozzászólásaid alapján :D nahát, nahát...

-.-

Obi Wan
Népszerû témák
1. BioShock
2. Lost (ABC)
3. FORMA1
4. Battlefield 2
5. -.-
6. A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 2
7. XBOX360
8. Real Madrid Fan Club
9. PlayStation3
10. Test Drive Unlimited

Az erõ velem van!!!!

NEOreg3
fúdesok felsõbb rendû ember, mind akik szembefordulnak ezzel a gonolatjel-pont-gondolatjeles világgal^^

nincs értelme az életemnek Schizoid személyiségzavarom van A barátok olyanok, mint a krumplik. Ha megeszed őket, meghalnak.:(

SLICK
Megint megnyílvánult az idióta újregek értelmi szintje -.-
Miattuk nem a régi már az SG :c

Yoda001
de már páran megmondták hogy mit lehet várni egy ilyen topiktol.. na vajon mit fognak beirni? :D

http://9gag.com/gag/5135249

SHADOWEYES7
de kutya, te is gondolhattad volna ,hogy ez a topik átmegy majd egymás leugatásába mivel tényleg a gumiba való téma amúgyis !!!

Nem a pénz csinál engem, hanem én csinálom a pénzt. Az életet szeretem, és az fontosabb, mint a tuti üzlet.

Yoda001
azért a szokincsed nagy lehet: noob,értelmi fogyatékos

Fido4life
jaja írtam is a modiknak, hogy noobtúltengés miatt zárandó.. yodát ezentúl nem áll szándékomban figyelembe venni, úgy néz ki maga se tudja mit tesz, csinál, mond, de mint már sokszor mondtam, értelmi fogyatékosok megértése nem szerepel a munkaidõmben...

Nem ertem mi baj ezzel a smiley-val.. A tipikus mangaarcokat probaljak utanozni es sokkal kifejezobbek egy atlagos ":)" ":D" ":S" smiley-nal.. Az hogy rosszul hasznaljak egyesek, hat akkor oket bsztasd ne a smiley-t.

Itthagytam a forumot! Ne irj privatot!

meg neznelek teged elobe mien is lehetsz igazabol o_0 meg Fido4life baratodat is
nemfélj.. hamar lekerül a listáról.. idõ kérdése :D

Steam: ktomi22 | LoL EUW: ktomi22 | Xbox Live: ktomi22x

kraawz
-.-

Ha érdekel 8500 ft szinte ingyenes sportfogadási bónusz, írj üzenetet!

Yoda001
ennyi erövel arrol is lehetne témát nyitni mi az a ték miért is mondjuk és használjuk miért használjuk néha chatnek a forumot stb..

Fido4life
hát õszíntén szólva nem ezzel a topikkal akartam mint témaindítõ felkerülni a listára :S durva hogy eddig a többi durván 1 hónap alatt érte el a 100 hsz-t, ez meg kb pár perc alatt

Yoda001
gratulálok, bekerültél a 10 legjobb topikba..

Obi Wan
Népszerû témák
1. BioShock
2. Lost (ABC)
3. FORMA1
4. Battlefield 2
5. A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 2
6. Real Madrid Fan Club
7. XBOX360
8. -.-<<<<<<<<<<<<<<<<<----------------------<#idiota>
9. PlayStation3
10. Test Drive Unlimited

Az erõ velem van!!!!

Pacal17
Te használod mindig értelmetlenül...<#lama>

írhattad volna pm-ben is ha zavar ez a "szmájlí"

Pacal17
<#mf1><#mf1><#mf1><#mf1> n00boknak

Fido4life
szerintem elég sajnálatra méltó hogy egy hülyék miatt nyílt topik, hülyék hozzászólásaival van tele.. ennél szebb már csak az lenne ha ezért is járna a büntetõpont osztás, mint a "voltam zárás elött"-ért... de szép lenne..

light00
najo hogy pl valami értelmeset hozzászoljak, leginkább a sok nettitán "unott" szmájliként használja. Engem is idegesit, mikor egy hszben vagy 3szor elöfordul, tök értelmetlenül. Inkább jelencse "nem mondok semmit (te idiota)" -t.

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

NeverwinterKING
love and peace? :D

\"You are fucking crazy people!\"

light00
ték ,,|,, -.-

Na oszt vótá fönn szombaton?! Heil Sogron!

Picar77
peace!4!

()() (^^)

nem mind1 hogy egy hulye topik kinek a hulyesegevel van tele ? :D
NeverwinterKING
hát sajnálom... de nem értem mi köze van egy máshoz...

\"You are fucking crazy people!\"

<#taps>

Yoda001
pfffff.... azt se tudod mér az a nickem.. egyébként nemhiszem hogy csak az enyémmel

igy van :D engem aaa'h fuj de utalom amikor valaki csak egy ien smileval valaszol valamire :P kerdezel valamit es csak ennyih :P mondasz valamit akkor is csak 1 smilet kapsz :D rohadt idegesito mert nem tudod mire celoz vele :D