193
A Smiley ami az ember idegeire megy
  • hunbasser
    hoppá,tényleg eléggé félreértettem a smiley jelentését :DDDDD

én onnan gondoltam,hogy kuncogás,mert általában vicces dolgokra nyomták be ezt a smileyt,aztán szépen lassan én is kezdtem használni :)
  • F1re
    igy van :D minnyar kapsz is buntit amien nyomorult emberek vannak istenem (Fido4life,Fido4life,Fido4life)
    "csak hasonlísd össze mondjuk f1re hszeit a tiéddel és megérted mire akarok kilyukadni" en ugy erzem nem csinaltam semmi rosszat arrol meg nem tehetek hogy te Fido4life te idiota retardalt ma's vilagban elsz
  • Jano
    URISSTEN. D%
  • Gibor
    épp ezaz -.- vagy most nemtom, megkavarodtam.... -.-
  • Hajnalcat
    Pl. vannak ilyen közösségi protálok, mint az iwiw vagy a hot-dog, nah, ott ha egy ilyen smileyt raksz be: :) akkor, egyből hülye kockafejjel vagy hülye kutyafejjel helyettesítik, ami annyira bénán néz ki , hogy ha ránézek, akkor elmegy a kedvem az egésztől. Miért nem lehet használni normális smileyt? Miért kell ilyen szart betenni oda?
  • Gibor
    Nah... grat!!!!! A N00b ságod amint látom határtalan... ennyi ésszel még nem raktak intézetbe... (csodálkozik)
  • DJ Skyline
    heló
  • Fido4life
    ha ettől érzed jól magad, igen.
  • Szabi1991
    hmm, szal provokáló, álszent f*sz vagyok, nincs bennem emberség és még n00b is vagyok, egyre jobb..

én +untam ezt, ha te ettől jobban érzed magad, akkor várom további kedves üzeneteidet PM BEN !
    bye
  • Gibor
    -.- -___________________________________________________________________-
    -.- -___________________________________________________________________-
    Neszee.... mostmár énnis egy fa...alap vagyok??? Mert jólérzem magam??
  • Fido4life
    félértesz teljesen... nem személy szerint RÓLAD szól a topik, hanem még hozzád nagyon hasonló egyedekről ^^
  • Fido4life
    apropó, provokáláshoz kurvára értesz... beadhatod az álszentet meg minden, de ha egy kicsit is emberi lennél, nem direkt húznád az embereket az aláírásoddal, hanem legalább ebbe a topikban próbálnád mellőzni a használatát..
  • Szabi1991
  • Gibor
    Akoris, Szaby, amint látom mindig poénból írja, erre te meg nyitsz egy topicot erről a smyleról? nevetséges...
  • Szabi1991
    lol, idétlen modon viselkedek ? :OO

te nyitsz "-.-" címmel topikot az "Általános eszmecsere"-ben, ami persze arról szól hogy mien lámának tartasz..
  • Davidus
    -__________________________________-
  • Fido4life
  • Fido4life
    azért csalódtam benne hogy ilyen idétlen modon viselkedik.. csak kukkantsd meg az aláírását.. viszont ahogy láthatod téged pl semmi kép nem sorolnálak bele abba a listába hiszen tisztán látható, hogy egyszerűen a mondanivalóját nem ismered a smileynak de ettől még mesze nem minősíthető az ember (szép is lenne ha már emiatt utolsó parasztnak neveznénk az illetőt :D) csak hasonlísd össze mondjuk f1re hszeit a tiéddel és megérted mire akarok kilyukadni
  • Szabi1991
    picit idegesitő hogy 1 ien hueség miatt engem akar oltogatni, és lef*szoz...

ráadásúl nyit neki 1 topikot az "Általános eszmecsere"-ben..
  • Dragooon #134
    az zazzz aláírás :D
  • hunbasser
    azért csalódtál benne,mert használja a "-.-" smileyt? :)

egyébként nem tudtam a smiley pontos jelentését,de erről miért tehetek én?most már tudom,mit jelent,ezentúl úgy is fogom használni,ahogyan kell.
    (csak mert mondták itt,hogy "azok tehetnek róla,akik helytelenül használják")
  • Super Saiyan
    ejj^^ te nem vagy normális...-.-
  • Gibor
    De mégis megtetted.... -.-
  • F1re
    joh a kommented :DDD
  • Fido4life
    nem állt szándékomban
  • Szabi1991
    én is téged eddig -.-

de mint már írtam, inkább pm-ben kellett volna ezt +beszélni..

te erre nyitsz egy láma topikot, ahol engem oltogatsz, sztem ez már 2 jelet is érdemel a neved mellé -.-
  • NEOreg3
    oltod a gyereket, nem kicsit-.-
  • AntiHero
    ez nagyon kellet \(^^)/
  • SpiritFire
    -.-
  • SpiritFire
    -_-' vs -.-
  • Fido4life
    szabi lol kajak nem hittem volna hogy ekkora fasz vagy :D amíg benem jött volna általad a SA topikban ez a -.- addig teljesen normális, értelmes embernek hittelek a hozzászólásaid alapján :D nahát, nahát...
  • Szabi1991
    -.-
  • Obi Wan
    Népszerű témák
    1. BioShock
    2. Lost (ABC)
    3. FORMA1
    4. Battlefield 2
    5. -.-
    6. A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 2
    7. XBOX360
    8. Real Madrid Fan Club
    9. PlayStation3
    10. Test Drive Unlimited
  • NEOreg3
    fúdesok felsőbb rendű ember, mind akik szembefordulnak ezzel a gonolatjel-pont-gondolatjeles világgal^^
  • SLICK
    Megint megnyílvánult az idióta újregek értelmi szintje -.-
    Miattuk nem a régi már az SG :c
  • Yoda001
    de már páran megmondták hogy mit lehet várni egy ilyen topiktol.. na vajon mit fognak beirni? :D
  • SHADOWEYES7
    de kutya, te is gondolhattad volna ,hogy ez a topik átmegy majd egymás leugatásába mivel tényleg a gumiba való téma amúgyis !!!
  • Yoda001
    azért a szokincsed nagy lehet: noob,értelmi fogyatékos
  • Fido4life
    jaja írtam is a modiknak, hogy noobtúltengés miatt zárandó.. yodát ezentúl nem áll szándékomban figyelembe venni, úgy néz ki maga se tudja mit tesz, csinál, mond, de mint már sokszor mondtam, értelmi fogyatékosok megértése nem szerepel a munkaidőmben...
  • _Vegeta_
    Nem ertem mi baj ezzel a smiley-val.. A tipikus mangaarcokat probaljak utanozni es sokkal kifejezobbek egy atlagos ":)" ":D" ":S" smiley-nal.. Az hogy rosszul hasznaljak egyesek, hat akkor oket bsztasd ne a smiley-t.