-.-
Jelentkezz be a hozzászóláshoz.
– – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – – > ¯\_(ツ)_/¯

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.

- De ezzel saját magad lejáratását folytatod, ezt nem érted meg? Magadat égeted tovább. Ami a legszomorúbb hogy magyar színekben. Tapló. - nem is szines a nevem
1. BioShock
2. Lost (ABC)
3. FORMA1
4. -.-
5. Battlefield 2
6. XBOX360
7. Real Madrid Fan Club
8. A Pc-s játékoknak leáldozott! vol. 2
9. PlayStation3
10. Test Drive Unlimited
HONDA - The Power of Dreams - EK4 -
Az egyéniség kultuszának századát az a veszély fenyegeti, hogy nem lesznek többé igazi egyéniségei.
úgy szét tudják k*relni az üzenetet...
ReaL MaDRid x siempre
Pierre Van Hooijdonk - Djibril Cissé - Go Gunners - F.F.F -
és ez? -.-''
ReaL MaDRid x siempre

Everybody repeat after me... We are all individuals. If you're going through hell, keep going.
http://9gag.com/gag/5135249
De ha már így megnyílt ez a topik valaki nem tudná elmondani mi a lényege ennek a jelnek: ^^ (mer ezt nagyon nem vágom mire jó...)
Szabi: Nem rólad nyitotta a topikot, hanem csak példának hozta...
"pl, ahogy Szabi használja a GTA: San Andreas topikban.."
És aztán erre írta, hogy fasz vagy...
Idáig semmi bajotok nem volt egymással, nehogy egy idióta hangulatjelen összevesszetek már...
(amúgy <#idiota>#idiota> rulz 😄)
én onnan gondoltam,hogy kuncogás,mert általában vicces dolgokra nyomták be ezt a smileyt,aztán szépen lassan én is kezdtem használni 😊
ReaL MaDRid x siempre
"csak hasonlísd össze mondjuk f1re hszeit a tiéddel és megérted mire akarok kilyukadni" en ugy erzem nem csinaltam semmi rosszat arrol meg nem tehetek hogy te Fido4life te idiota retardalt ma's vilagban elsz
én +untam ezt, ha te ettõl jobban érzed magad, akkor várom további kedves üzeneteidet PM BEN !
bye
-.- -___________________________________________________________________-
Neszee.... mostmár énnis egy fa...alap vagyok??? Mert jólérzem magam??