482
-
#321 legjobb feelgood sorozat
egyszerűen imádom nézni.:D -
#320 én személy szerint örülök ennek! ez mutatja, h mekkora értéket képvisel... nem tucatfos... viszont aki szereti... az nagyon nagyon szereti! :D -
#319 Majd ez is jobban fog pörögni,jövőhéten vagy mikor kezdődik az új évad :) -
#318 Soha nem értettem h ennek a sorozatnak miért nincs Magyarországon nagyobb rajongói köre!
Ennél ezerszer rosszabb sorozatoknak van több ezer rajongója és pörögnek a topikok itt meg semmi! -
#317 lassan újra le kell darálnom az utsó évadot, mert nem fogom tudni, hogy honnan folytatják! :D
classsic:
-
#316 -
#315 -
#314 EXCITING NEWS: Californication will return Sunday, January 13, 2013 at 10:30PM ET/PT only on Showtime Networks! -
#313 RZA-nak hívják, vmi feka rapper:D -
#312 jaja. csak reklám miatt van ott QT neve. így többen bemennek moziba, hogy megnézzék a filmet.:) -
#311 ja hogy ő rendezte :D nevét nem tudom, csak a képen ismertem fel meg a trailerben :D
Valószínő, django val van most elfoglalva. Aztán ki tudja. -
#310 Ő a film rendezője.
Tarantino-nak amugy kb semmi köze ehhez a filmhez. -
Kis érdekesség:Ez a színész aki Samurait játszotta, most jó kis szerepet kapott Tarantino új filmjében. poszter -
#308 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Ha osszejonnenek mehetne a levesbe a sorozat,Hank nem kurhatna tobbet felre,ha meg megiscsak felrekefelne akkor atcsapna egy brazil szappanoperaba a sorozat.Es azert valjuk be a dugasok nelkul nem lenne az igazi :D.Jo ez igy. -
#307 talán azért gondolod ezt mert neked nem megy. elég szomorú dolog az ilyen :( -
#306 Inkább ne gondolkozz,nem megy jól. -
#305 az 5dik évadban azt figyeltem meg h Runkle drogos. ha megnézzük hogy minden egyes döntése és mondata mekkora baromság rájövünk h drogos. mert csak drogos h ilyen döntést. sztem :D -
#304 Én most 1-2 napja néztem meg azt az 5-6 részt amit nem láttam. Igazából nem volt semmi baj, tök jó volt, csak ennek is a legvége...áh :D -
#303 az utolsó episode az évadból , amit láttam az a 7es volt... tegnap daráltam le az azt követő 5-öt. még mindig azt mondom, h a legjobb sorozat!
Tyler gyereket már rég kicsináltam volna Hank helyében... /de Runkle helyében is... ill Samurai-tól is megérdemelt volna 1 golyót a fejébe.../
kb annyira irritál, mint anno Mia vagy a suicide girls tipusú 13 éves testfelépítésű szado mazo rib@nc az első évadból /Dani? asszem./
Békát még mindig utálom... Tyler-es helyzet miatt is, meg úgy általában. Batesy szimplán undorító...
lesz következő évad? megint egy 3/4 évet kell rá várni? :S -
#302 SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!Én már annyira unom, hogy Hank nem Karen soha nem jönnek össze valami miatt, közben meg egymásba vannak zúgva. OKs, hogy ez a sorozat lényege, de engem már kicsit idegesít. -
#301 Élni tudni kell :D -
#300 Jó nagy ingyenélő ez a Karen :) -
#299 Stu mondja az étteremben Runklenak hogy ne picsogjon mert meglátja a többi ügyfele és otthagyják mint Hank.Tehát több ügyfele is van. -
#298 1-Házasok, lehet, hogy ott hagyta neki.
2-Jó kérdés, amúgyis a legidegesítőbb karakter
3-Runklenak nem csak Hank az ügyfele gondolom -
#297 jah, az óriási volt :DD -
#296 Pár kérdés?
1-Karen kinek a házába lakik?Azt hittem Batesé.
2-Becca,hogy lehet ekkora retardál,hogy megbocsájt folyton annak a nyomoréknak?
3-Ha Runkle Hank pénzének csak a 10%-át kapja akkor miért is neki van fullos háza,Porschéja? Hank pénze mégis hol van? -
#295 Jó volt ez az évad bár pár apróság zavart.
Legnagyobb pillanat amikor Bates elmegy a házból de előtte még egy teli üveg piát elvisz -
#294 Azt vártam h boldog évadzáró lesz minden probléma megoldódott szerencsésen és erre a végére jön a csattanó! Megérdemelt volna Hank egy kis boldogságot mert ebbe az évadba elég jó fiú volt!
Továbbra is az első számú sorozatom! -
#293 Hihetetlen jó volt szerintem is! Ez igen évadzáró...rohadtul várom a 6ik évadot!
Minden elismerésem! Legjobb sorozat. -
#292 Hatalmas zárórész volt.Sose fogom megunni ezt a sorozatot! -
#291 Gondolom 720p-hez nem jó, mert az FQM-hez készült, így megvárom Halamita feliratát. :) -
#290 gyors volt, köszi a linket -
bcrics #289 S05E12 Felirat -
#288 Ashby kurva nagy volt...imádtam,sajnáltam hogy megmurdelt.. -
#287 Nekem a 2. évad tetszett a legjobban lou ashby-vel!
Még a 3. is nagyon jó volt!
Szerintem az 5. kicsit vesztett a humorából viszont érzelmesebb lett Hank. -
#286 szerintem is jó volt nagyon, de ha az 5-ből ki kell emelni egyet amelyik a leggyengébb volt akkor nálam az a 3.. -
#285 ja igen:D -
hapi #284 sztem a 3 . évad az egyik legjobb volt, emlékszem még most is az s03e08 rész epic volt. -
zotja22 #283 LOL :D -
#282 Esetleg ebben?