482

• ForzaInter
    legjobb feelgood sorozat

egyszerűen imádom nézni.:D
  • lemongrass
    én személy szerint örülök ennek! ez mutatja, h mekkora értéket képvisel... nem tucatfos... viszont aki szereti... az nagyon nagyon szereti! :D
  • bency
    Majd ez is jobban fog pörögni,jövőhéten vagy mikor kezdődik az új évad :)
  • killecske
    Soha nem értettem h ennek a sorozatnak miért nincs Magyarországon nagyobb rajongói köre!
    Ennél ezerszer rosszabb sorozatoknak van több ezer rajongója és pörögnek a topikok itt meg semmi!
  • lemongrass
    lassan újra le kell darálnom az utsó évadot, mert nem fogom tudni, hogy honnan folytatják! :D

classsic:
  • tutituti
  • tutituti
  • tutituti
    EXCITING NEWS: Californication will return Sunday, January 13, 2013 at 10:30PM ET/PT only on Showtime Networks!
  • hedonist
    RZA-nak hívják, vmi feka rapper:D
  • ForzaInter
    jaja. csak reklám miatt van ott QT neve. így többen bemennek moziba, hogy megnézzék a filmet.:)
  • Jim Morrison
    ja hogy ő rendezte :D nevét nem tudom, csak a képen ismertem fel meg a trailerben :D

Valószínő, django val van most elfoglalva. Aztán ki tudja.
  • ForzaInter
    Ő a film rendezője.

Tarantino-nak amugy kb semmi köze ehhez a filmhez.
  • Jim Morrison

Kis érdekesség:Ez a színész aki Samurait játszotta, most jó kis szerepet kapott Tarantino új filmjében. poszter
  • setuh
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Ha osszejonnenek mehetne a levesbe a sorozat,Hank nem kurhatna tobbet felre,ha meg megiscsak felrekefelne akkor atcsapna egy brazil szappanoperaba a sorozat.Es azert valjuk be a dugasok nelkul nem lenne az igazi :D.Jo ez igy.
  • NeverwinterKING
    talán azért gondolod ezt mert neked nem megy. elég szomorú dolog az ilyen :(
  • bency
    Inkább ne gondolkozz,nem megy jól.
  • NeverwinterKING
    az 5dik évadban azt figyeltem meg h Runkle drogos. ha megnézzük hogy minden egyes döntése és mondata mekkora baromság rájövünk h drogos. mert csak drogos h ilyen döntést. sztem :D
  • Jim Morrison
    Én most 1-2 napja néztem meg azt az 5-6 részt amit nem láttam. Igazából nem volt semmi baj, tök jó volt, csak ennek is a legvége...áh :D
  • lemongrass
    az utolsó episode az évadból , amit láttam az a 7es volt... tegnap daráltam le az azt követő 5-öt. még mindig azt mondom, h a legjobb sorozat!

Tyler gyereket már rég kicsináltam volna Hank helyében... /de Runkle helyében is... ill Samurai-tól is megérdemelt volna 1 golyót a fejébe.../
    kb annyira irritál, mint anno Mia vagy a suicide girls tipusú 13 éves testfelépítésű szado mazo rib@nc az első évadból /Dani? asszem./

Békát még mindig utálom... Tyler-es helyzet miatt is, meg úgy általában. Batesy szimplán undorító...

lesz következő évad? megint egy 3/4 évet kell rá várni? :S
  • LoSA
    SPOILER! Kattints ide a szöveg elolvasásához!
    Én már annyira unom, hogy Hank nem Karen soha nem jönnek össze valami miatt, közben meg egymásba vannak zúgva. OKs, hogy ez a sorozat lényege, de engem már kicsit idegesít.
  • bency
    Élni tudni kell :D
  • desigo
    Jó nagy ingyenélő ez a Karen :)
  • tutituti
    Stu mondja az étteremben Runklenak hogy ne picsogjon mert meglátja a többi ügyfele és otthagyják mint Hank.Tehát több ügyfele is van.
  • [HUN]FaTaL
    1-Házasok, lehet, hogy ott hagyta neki.
    2-Jó kérdés, amúgyis a legidegesítőbb karakter
    3-Runklenak nem csak Hank az ügyfele gondolom
  • artschi
    jah, az óriási volt :DD
  • desigo
    Pár kérdés?

1-Karen kinek a házába lakik?Azt hittem Batesé.
    2-Becca,hogy lehet ekkora retardál,hogy megbocsájt folyton annak a nyomoréknak?
    3-Ha Runkle Hank pénzének csak a 10%-át kapja akkor miért is neki van fullos háza,Porschéja? Hank pénze mégis hol van?
  • desigo
    Jó volt ez az évad bár pár apróság zavart.
    Legnagyobb pillanat amikor Bates elmegy a házból de előtte még egy teli üveg piát elvisz
  • killecske
    Azt vártam h boldog évadzáró lesz minden probléma megoldódott szerencsésen és erre a végére jön a csattanó! Megérdemelt volna Hank egy kis boldogságot mert ebbe az évadba elég jó fiú volt!
    Továbbra is az első számú sorozatom!
  • bency
    Hihetetlen jó volt szerintem is! Ez igen évadzáró...rohadtul várom a 6ik évadot!

Minden elismerésem! Legjobb sorozat.
  • tutituti
    Hatalmas zárórész volt.Sose fogom megunni ezt a sorozatot!
  • [HUN]FaTaL
    Gondolom 720p-hez nem jó, mert az FQM-hez készült, így megvárom Halamita feliratát. :)
  • Jaffa 2843
    gyors volt, köszi a linket
  • bcrics
    S05E12 Felirat
  • bency
    Ashby kurva nagy volt...imádtam,sajnáltam hogy megmurdelt..
  • killecske
    Nekem a 2. évad tetszett a legjobban lou ashby-vel!
    Még a 3. is nagyon jó volt!
    Szerintem az 5. kicsit vesztett a humorából viszont érzelmesebb lett Hank.
  • ForzaInter
    szerintem is jó volt nagyon, de ha az 5-ből ki kell emelni egyet amelyik a leggyengébb volt akkor nálam az a 3..
  • ForzaInter
    ja igen:D
  • hapi
    sztem a 3 . évad az egyik legjobb volt, emlékszem még most is az s03e08 rész epic volt.
  • zotja22
    LOL :D
  • Jaffa 2843
    Esetleg ebben?